- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fuj.
Kako ga nije sram svojih navijača?
Gdje će mu duša...baš kao što kažeš: FUUUUUUUUUUJ!!!!
Sta mislite o ovome tekstu? Prenesen s 24sata.
Ronaldo je kažnjen jer se zamjerio nogometu. Od padanja je dobrim dijelom živio, od pada je, bar na toj utakmici, umro. Jednostavno, sve to njegovo preseravanje netko mu je morao naplatiti. Vidi da suparnika lopta nije pogodila u ruku, a signalizira sucu da je. Godinama to radi. Padne iako ga suparnik nije faulirao. Širi ruke. Sva ona smijuljenja, cinični osmijesi foliranog iščuđavanja, gotovo da su zvali suca koji će jedva dočekati priliku i odsvirati nešto što grdno boli. A i tu je Ronaldo pomogao. Da nema taj - ne urođeni nego razvijeni - refleks pada na najmanji dodir, da je pokušao ostati na nogama nakon duela, ne bi pao na Mascheranove noge, i Real bi poveo. I, da nije toliko iritantan, možda De Bleeckere ne bi jedva dočekao svirati faul.
Mourinho je kažnjen jer se zamjerio igri, ali i bogovima igre. Nije on toliko živio od arogancije, koliko je od arogancije živio jer su mu bogovi igre dopustili da bude arogantan. To se smije dok pobjeđuješ. Kamera te sa svrhom i razlogom snima tako da, gord, izgledaš kao spomenik. Nekad ti već zbog prvog poraza pokažu gdje ti je mjesto, a nekad naprosto postaneš dosadan. Cantona je možda bio najbolji. Ako i nije, sigurno je zaslužio mjesto u reprezentaciji, ali nije ga dobio. Mourinho je mogao sjediti u loži, ali mu nitko iz Realove delegacije nije ustupio svoje mjesto. Bi da je zaslužio, da ponašanjem nije tako tvrdoglavo inzistirao na pravu na doživotno obožavanje njegove arogancije. Genijalnost mu nitko ne osporava, ali zašto da ga puste u ložu, a da ih on onda sramoti?!
Što je dopušteno bogovima, nije volovima. A bog je u ovom slučaju ljepota igre, bog je priča koja nadahnjuje mase, i bog je fair-play. Tko je toliko samoljubiv, da ne razumije što bogovi žele, a taj je, jebi ga, vol. Bolje je kladiti se na momčadi koje bogovi vole.
iako clanak nema veze sa novinarstvom, covjek je pogodio bit reala...
....
Dobro se sjećam toga i to nikako ne podržavam... Ne moram niti reći koliko me je(i mnoge druge navijače) s tim razočarao.
I digla se strahovito velika bura oko toga, nikad veća nego prije od strane Celtica koji su zahtjevali bannanje Eduarda ili čak izbacivanje Arsenala iz LPa.
I, što se dogodi već sljedeću tekmu Celticu?
Igrač Celtica EPIC dajva.
Ali, ček... onda se nitko nije žalio jel? hmmm... 
Nažalost simuliranje je uzelo sve više maha u nogometu i to mi se nikako ne sviđa. Uz to, izgleda mi da su suci sve gori i sve češće na to nasjedaju (iako su neke glume vrhunske). Još jedan razlog za uvođenje tehnologije u nogomet, imat jednog suca pred tvom koji će takve situacije vidjet na usporenoj snimci i javiti glavnom sucu što se desilo. Niti bi puno vremena oduzelo, a može samo doprinjeti kvaliteti nogometa.
Nažalost simuliranje je uzelo sve više maha u nogometu i to mi se nikako ne sviđa. Uz to, izgleda mi da su suci sve gori i sve češće na to nasjedaju (iako su neke glume vrhunske). Još jedan razlog za uvođenje tehnologije u nogomet, imat jednog suca pred tvom koji će takve situacije vidjet na usporenoj snimci i javiti glavnom sucu što se desilo. Niti bi puno vremena oduzelo, a može samo doprinjeti kvaliteti nogometa.
Već sam više puta rekao kako bi to bilo odlično i kako to jedva čekam.
Nije mi jasno kako bilo tko može biti protiv toga? Reci jedan argument protiv?
Nogomet ne bi izgubio čar , samo bi bio puno pošteniji.
I naravno, DA za naknadno kažnjavanje dajvera i varalica.
Jučer je UTD pobjedio chealsi i gotovo izborio naslov prvaka, fali mu još samo bod za potvrdu naslova isto kao i barceloni, i onda se oba kluba mogu posvetiti finalu lige prvaka
a sad mene zanima za koga ćete navijati, ne zakoga mislite da će pobjediti, nego za koga ćete navijati, čisto da se vidi omjer onih za barcelonu i united
| 30 | Manchester United |
|---|---|
| 31 | Barcelona |
Jučer je UTD pobjedio chealsi i gotovo izborio naslov prvaka, fali mu još samo bod za potvrdu naslova isto kao i barceloni, i onda se oba kluba mogu posvetiti finalu lige prvaka
a sad mene zanima za koga ćete navijati, ne zakoga mislite da će pobjediti, nego za koga ćete navijati, čisto da se vidi omjer onih za barcelonu i united
26-22 Vidi se razlika izmedu realnosti u snazi i mrznje Reala(/Barce?)
M.U.F.C 19 times, 4 times :D
EDIT: 26
Nevjerujem da bi kod nas netko to prodavao za 10 eura 
nazalost to se dogodilo dudu-u, makar on nije simulirao
ovo je po meni najjače finale lige prvaka od kad sam ja rođen :D
Vidit ćemo kakvo će biti ovo finale, ali po meni najjače do sad je ono između Milana i Liverpoola 2005 godine kada je Liverpool osvojio Ligu prvaka!!!
želim samo dobar nogomet i neka pobijedi bolji,po meni su šanse 50:50 jer su ovo dvije uvjerljivo najbolje momčadi na svijetu,United je fizički dosta jači,ali je Barca uigranija.
zašto će pobijediti Barcelona?
http://www.hrsport.net/kolumne/418338/nogomet-liga-prvaka/zasto-ce-pobijediti-barcelona
zašto će pobijediti Manchester United?
http://www.hrsport.net/kolumne/418337/nogomet-liga-prvaka/zasto-ce-pobijediti-manchester-united
mislim da ce vidic upakovati mesija u paketic,..... manchester je najveci klub zasigurno,pogledajmo samo ovo,.....oni nemaju neke zvijezde tima,.....imali su ronalda,,......mislim da je to rezultat dobrog koektiva,njima npr igra jisung,fletcher koje ne mozemo porediti sa mesijem,xaviem,pedrom,iniestom,villom i ostalima,....ono tehnika njih je kontrast crno bjelog 
pa naravno nisam to osporio,ali govorim o suprotnostima ako gledamo pojedninacno igrace....ako manchester dobije sutra(daj boze) znacice da imaju dobar kolektiv
Vidjeh danas da je Manchesterovih najvjerojatnijih početnih XI ove godine zabilo 58 golova u svim natjecanjima. Leo Messi je sam zabio 52. 
Inače jako rijetko pratim nogomet, ali ću pogledat ovu utakmicu 
večeras očekujem dobru utakmicu, pobjednik mi nije bitan, pošto nisam fan nijednog od ta 2 kluba
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.