Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 109.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Liga prvaka 2010/2011
www.mysoccerplace.net
Regas se i besplatno mozes skinuti tekmu. Ovu stranicu preporucujem svima.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Jedna mi stvar nije jasna, kako dovraga da se uvijek nakon tekme posvađaju dvije strane,tko je bolji a tko lošji?!!?

pa nitko ne komentira utakmicu!

Koja je by-the-way bila najlošija utakmica u ligi prvaka ove godine. Da se nisu sudci upleli (ne kažem, opravdano ili neopravdano), gledali bi uspavnku i posljednjih pola sata.

Da vidim tko mi moćže reći koliko je messi primo lopti do 60minute? Koliko je proigravanja napravi Xavi do 60minute? Koliko je okomiti lipti išlo na igrače barce do 60minute. Kome je ova tekma izgledala kao da će završiti ovako laganom pobjedom do 60minute. Sve ja to kužim, barca bolja.... ali ljudi moji, NI VELEBNA BARCA, NI REAL, NISU NAPRAVILI POŠTENU AKCIJU DO 60MIN!!!

I to je sramota, ito je ono što se treba komentirati, a ne nešto drugo....

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

OT U utorak vas imamo!{#}

To je duh! Moja prognoza - Barca ima posjed lopte 75%, Real dobiva crveni u drugom poluvremenu, Mourinho dan poslje zakupljuje neko kazalište u Madridu i odigrava dramu koja će posramiti i grčke tragičare {#}

16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
vgetik kaže...

Ima, ali ovako ponašanje igrača na terenu nema niti u HNL-u. Igra zna biti gruba i dese se koje grešeke u suđenje, naravno navijači će slaviti bilo koju odluku za svoj klub, ali ovo nabijanje na nos od strane Barcinih gdje je suđenje uvijek upitno i gotovo uvijek na ruku Barcelone je smiješno.

Kada Barcini igrači ne budu gledali u suca poslije svake njegove odluke i kada više ne budu davili i udarali protivničke igrače, tek onda ću gledati njih kako igraju.

a marcelo, ramos i pepe su baš ugodni na terenu xD

Ja ne govorim za vrijeme igre, nego izvan nje...

, ako opravdavaš takvo ponašanje ja dalje s tobom nemam šta pričati.

Ako hoćeš da postavim još može, samo se trebam sijetiti utakmice.

18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Neću sada ulaziti u detalje svog života i imati neke ispovijedi ovdje na forumu, ali našao sam se par puta u nezahvalnim i nimalo ugodnim situacijama jer mi je netko stavljao riječi u usta ili tvrdio da sam ja nešto izjavio što nikad nisam.

Malo jesam burno reagirao, ali općenito ne podnosim takvu stvar ni u šali (a za ozbiljno da ne govorim). Nažalost to se ne može vidjeti ili znati preko foruma pa ono što treba ispasti šala se ne shvati kao takvom - zato se ispričavam.

P.S. Ne volim ovo javno slati - ali PM ti je isključen (ili mene igrnoriraš kao autora) tako da to objavljujem ovdje.

Mene se tvoji detalji iz života apsolutno ne ticu ali na ono sam morao odgovoriti (inace uglavnom samo ignoriram postove koji me vrijeđaju) posto sam ostao malo povrijeđen i u šoku da me osoba, koju prakticki pratim od kad je forum online i cije postove i komentare uvijek volim procitati jer ih smatram objektivnima, ponekad i zabavnim i poucnima, prakticki nazvala idiotom i maloumnim covjekom.

Ako si se nasao u takvim losim situacijama, bilo uzivo ili ovdje na forumu, ja za to nisam znao ali evo ispricavam se makar mi nije namjera bila loša.

PM mi je iskljucen od bozicnih blagdana zbog likova koji me moljakaju da im kupujem igre na steamu.

Vise necu offtopicarit.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina
pirat kaže...
OT U utorak vas imamo!{#}

Ja ne mogu docekati tu utakmicu. Bit ce zanimljivo vidjeti Mourinha u potpuno drukcijoj situaciji. Nikad dosad nije morao juriti rezultat. A posto bas i nema puno vremena, bas me zanima kako ce to izgledati.

17 godina
neaktivan
vgetik kaže...
ph3nom_gamer kaže...
vgetik kaže...

Ima, ali ovako ponašanje igrača na terenu nema niti u HNL-u. Igra zna biti gruba i dese se koje grešeke u suđenje, naravno navijači će slaviti bilo koju odluku za svoj klub, ali ovo nabijanje na nos od strane Barcinih gdje je suđenje uvijek upitno i gotovo uvijek na ruku Barcelone je smiješno.

Kada Barcini igrači ne budu gledali u suca poslije svake njegove odluke i kada više ne budu davili i udarali protivničke igrače, tek onda ću gledati njih kako igraju.

a marcelo, ramos i pepe su baš ugodni na terenu xD

Ja ne govorim za vrijeme igre, nego izvan nje...

, ako opravdavaš takvo ponašanje ja dalje s tobom nemam šta pričati.

Ako hoćeš da postavim još može, samo se trebam sijetiti utakmice.

A vidi ovog baletana:

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

tome Pepeu treba uletit neko ala Martin Taylor kak je uletio Da Silvi, slomit nogu, pa bi ga onda vidio kako bi drugima uklizivo i kak bi se ponašao na terenu kada bi se vratio nakon godinu pauze. Po meni sramotna igra Mourinha, Real je uvijek težio napadačkoj igri, a ovo što Mourinho radi je tužno....

18 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Jedna mi stvar nije jasna, kako dovraga da se uvijek nakon tekme posvađaju dvije strane,tko je bolji a tko lošji?!!?

pa nitko ne komentira utakmicu!

Koja je by-the-way bila najlošija utakmica u ligi prvaka ove godine. Da se nisu sudci upleli (ne kažem, opravdano ili neopravdano), gledali bi uspavnku i posljednjih pola sata.

Da vidim tko mi moćže reći koliko je messi primo lopti do 60minute? Koliko je proigravanja napravi Xavi do 60minute? Koliko je okomiti lipti išlo na igrače barce do 60minute. Kome je ova tekma izgledala kao da će završiti ovako laganom pobjedom do 60minute. Sve ja to kužim, barca bolja.... ali ljudi moji, NI VELEBNA BARCA, NI REAL, NISU NAPRAVILI POŠTENU AKCIJU DO 60MIN!!!

I to je sramota, ito je ono što se treba komentirati, a ne nešto drugo....

Da, to je ono što treba komentirati ali nitko nema komentara jer se nema što za komentirati. Barca je do 60. min radila ono što je morala, držala loptu u svojim nogama i time spriječila Real da bilo što napravi (kao da je namjera i postojala s obzirom da su u igri imali 7 defenzivnih igrača). Takav nogomet je većini ,iz posve razumljivih razloga, dosadan i monoton ali moraš uzeti u obzir kako su se momčadi postavile na terenu. Mourinho može ići i do te granice pa staviti 9 obrambenih igrača ali isto tako i Barca može držati loptu u nogama i 90% ako treba pa da vidimo tko će prije puknut kao kokica. 

Utakmica je bila briljantna po pitanju taktičkog nadmudrivanja a ostalo nije vrijedno komentiranja.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
18 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ma sranje! Zgadili su mi se i Real i Barca i Mourinho više. Volio bih da ih sir Alex spusti na zemlju.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
Liga prvaka 2010/2011
zgadila ti se Barca? a reci mi molim te što je Barca kriva ako Real ne želi igrati nogomet? igraju sa 7 defenzivnih igrača na svom stadionu i to si Real ne smije dopustiti...što su oni mislili napasti na nou campu?
Barca je večeras igrala točno onako kako je trebala,nisu previše srljali,ali imali su u 1.poluvremenu dvije solidne šanse,udarac ville na samom početku i malo poslije toga xaviju je obranio cassilas.u drugom poluvremenu su rutinski to odradili kako treba i riješili stvar....a Real je taj koji se može sramiti,jer njihov klub i njihovi navijači kroz povijest nisu trpili ovakvu defenzivnu igru i to pred svojom publikom,bez ijedne šanse.baš me zanima koliko će trpiti mourinha na klupi,jer on je od ove momčadi napravio hrpu mesara koji protiv barce ne mogu stvoriti poštenu šansu za gol....
18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
zgadila ti se Barca? a reci mi molim te što je Barca kriva ako Real ne želi igrati nogomet? igraju sa 7 defenzivnih igrača na svom stadionu i to si Real ne smije dopustiti...što su oni mislili napasti na nou campu?
Barca je večeras igrala točno onako kako je trebala,nisu previše srljali,ali imali su u 1.poluvremenu dvije solidne šanse,udarac ville na samom početku i malo poslije toga xaviju je obranio cassilas.u drugom poluvremenu su rutinski to odradili kako treba i riješili stvar....a Real je taj koji se može sramiti,jer njihov klub i njihovi navijači kroz povijest nisu trpili ovakvu defenzivnu igru i to pred svojom publikom,bez ijedne šanse.baš me zanima koliko će trpiti mourinha na klupi,jer on je od ove momčadi napravio hrpu mesara koji protiv barce ne mogu stvoriti poštenu šansu za gol....

Pa ne znam ak je tebi lijepo gledat 1000 i jedno malo dodavanje koje nicemu ne vodi oko centra. znam se i ja dodavat u krug s loptom. ako si pgledao vidio bi da u pravilu iz takvih "akcija" barca ne daje golove, nego su to vise prave nogometne akcije, s jednim kljucnim dodavanjem ili prodorom i sprintom. A ovo da su mi se zgadili sam vise mislio na medijsku eksponiranost.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Iskreno nisam previse cito vase Biblije, al svi govore posjed lopte ovo-ono a ne gledaju da su taj posjed napravla 4 obrambena na centru, Realovci se samo tuku, brane itd. al niko ne kuzi da to nisu "iste" momcadi koje igraju ligu/LP/kup, previse se prilagodavaju jedni drugima, takticko nadmudrivanje je dovelo do toga da se i jedni i drugi mogu sramit svoje igre...

Di je onaj napadacki Real? Barca koja se dodaje u protivnickom kazenenom?

Barca-Real vise neigraju tekme kakve su se igrale prije ove dvojce trenera, sad je samo bacanje, tucnjava i daj loptu Ronaldu/Messiju

Jedva cekam finale da se malo spustite svi na zemlju jer je trenutno United najkompletnija momcad koja bi mogla jako dobru lekciju ocitat Realu/Barci ak se ponesu uspjehom El Clasica

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 4:03 (Don Strongtoni).
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
antimadridista kaže...

Pa ne znam ak je tebi lijepo gledat 1000 i jedno malo dodavanje koje nicemu ne vodi oko centra. znam se i ja dodavat u krug s loptom. ako si pgledao vidio bi da u pravilu iz takvih "akcija" barca ne daje golove, nego su to vise prave nogometne akcije, s jednim kljucnim dodavanjem ili prodorom i sprintom. A ovo da su mi se zgadili sam vise mislio na medijsku eksponiranost.

Kako nije lijepo? Pa gledaj video:

To sto oni rade je ucinkovito i lijepo za gledati. Ne stoji da je bezazleno. Zasto ekipe kao Real igraju zatvoreno protiv Barce? Pa ja mislim da je to upravo iz tog razloga. Ljudi rijetko kad grijese, precizni su i puno puta daju gol na taj nacin. Protivnicka ekipa se umori od silnog trckaranja.

A to da se znas dodavati, vjerojatno mislis da to svaka ekipa moze? Mozda Arsenal, koji je mnogo puta usporedjen kako igra kao Barca. A gdje su im rezultati? Nema ih, iz razloga sto ne mogu drzati kontiunitet tocnosti dodavanja kao Barcelona (dobro, ovo mozda i nije pravi i jedini razlog sto ne osvajaju nista, ali valjda kontras na sta ciljam).  Pogledaj statistike danih i primljenih golova samo u prvenstvu. Sve to zaokruzis s time da uvijek igraju na isti nacin.

Ne shvacam kako to ljudima moze biti dosadno. Bolje to nego non-stop okomito nabijati loptu te ocekivat da ce zavrsiti u pravim nogama.

Evo jos, ma predivno:

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 4:26 (VirtUoso).
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

It is an art with utmost efficiency; to be able to play beautifully, and win. It is how football was made to be played; Jogo Bonito

Barcelona has taken the art of possession and the art of passing to a new level, whereby the core element of their approach is to immediately regain the ball each time they lose possession. This makes them formidable to watch.

Possession football in the Tiki Taka system is not only about keeping the ball; rather, it is about recovering it as well. And it takes immense effort and a lot of hours of training and conditioning for players and teams to acquire that instant mental ability to switch from possession to repossession.

The greatest teams and the best footballers know the importance of having the ball, keeping it, circulating it and using it effectively. Why? Because possessing the ball grants control of the game, and with that control comes the greatest possibilities to win. It also promotes the conservation of energy; because having the ball increases team energy, whereas chasing the ball drains it.

Other than FC Barcelona, no team has ever consistently passed the ball more than 600-700 times within a match. Against Arsenal, over two legs, FC Barcelona players made 1300 passes. In this way they have improved on the Sacchi model and taken the game forward.

This current Barcelona team is playing the most pure football the game has ever seen. Most importantly, it provides us with a template for the future of our football. The sooner more people resolve to learn the Barcelona way of playing football, the sooner we shall taste a dynamic continuity of progress within the world of football at every level, and the sooner the world of football shall be reinvigorated with the energy of a movement to improve to better the game at all levels. Because beautiful football brings enjoyment and success, and this is a pleasure for both those within the game and those watching the game alike. In "Tiki Taka", football there is always someone to pass to. You can't have a high percentage of completions if you're regularly trying to pass to tightly marked teammates. Thus the key to successful passing is the continuous moves of the players to open spots and channels on the pitch to receive passes. It's this circulatory movement that makes Tiki Taka so efficient.

"Tiki-Taka", the constant passing in all directions, is such a devastating tactic because it's both defensive and offensive in equal measure. You don't have to switch from attack to defense or vice versa because you're always in possession. It's a significant upgrade of the Dutch "total football", a system that relied on players changing positions, because; in "Tiki-Taka" you don't have to do that anymore, since the ball does all the hard work. However "Tiki-Taka" football requires patience, high levels of skill and technique, and great emphasis on constant and successful possession. Keeping the ball is more valued than scoring goals, because it quashes the opposition's hopes of scoring and thus achieves both sides of the game's aim (successful offense and defense). There is no team in the world that can score a goal without a football; hence this is why possession football is the most logical and effective approach to the game, as the scoring of goals with the ball is achieved optimally and beautifully.

16 godina
odjavljen
Liga prvaka 2010/2011

Najbolja ekipa svih vremena bi osvojila trostruku krunu, a Barcelona nije. Kakva je to onda najbolja ekipa svih vremena? Možda trenutno, ali svih vremena definitivno ne.

...
16 godina
neaktivan

Barcelona je stvarno dobra ekipa i sve, ali je suci previše guraju, i to nije tajna. Svaki out kad im nejde tu se ukaže uefa sa svojim sucima. Kao i danas, budimo realni pepe je inače grub igrač i nevolim ga previše, ali ono jučer definitivno nije bilo za direktni crveni, jer je prvo išao na loptu, a onda zakačio barcinog igrača po nozi. Tako da je to za žuti a ne za crveni. Barcelona je igrala bolje, ali mora se priznati da su joj suci dali mali vjetar u leđa, a kako i nebi kad nakon svakog prekida na suca skoči 5.6 barcinih igrača i protestuje. To mi se gadi i zato nevoli barcu. I prošle godine protiv intera su probali nešto izglumit, ali ima boga pa ih nisu uspjeli proći inter. A ona utakmica protiv chealsia prije 2 god da negovorim, sramota. Nadam se da će u finalu stradati od utd-a

16 godina
mrog 33 kaže...

Barcelona je stvarno dobra ekipa i sve, ali je suci previše guraju, i to nije tajna. Svaki out kad im nejde tu se ukaže uefa sa svojim sucima. Kao i danas, budimo realni pepe je inače grub igrač i nevolim ga previše, ali ono jučer definitivno nije bilo za direktni crveni, jer je prvo išao na loptu, a onda zakačio barcinog igrača po nozi. Tako da je to za žuti a ne za crveni. Barcelona je igrala bolje, ali mora se priznati da su joj suci dali mali vjetar u leđa, a kako i nebi kad nakon svakog prekida na suca skoči 5.6 barcinih igrača i protestuje. To mi se gadi i zato nevoli barcu. I prošle godine protiv intera su probali nešto izglumit, ali ima boga pa ih nisu uspjeli proći inter. A ona utakmica protiv chealsia prije 2 god da negovorim, sramota. Nadam se da će u finalu stradati od utd-a

Da pepe nije dobia crveni zbog onoga, dobia bi ga adebayor kasnije, jer ono njegovo je za izravan crveni.

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Barca zgazila Real 2:0.........ide u finale{#}

18 godina
kingmedo kaže...

Najbolja ekipa svih vremena bi osvojila trostruku krunu, a Barcelona nije. Kakva je to onda najbolja ekipa svih vremena? Možda trenutno, ali svih vremena definitivno ne.

O čemu ti?

Prije par godina kada je Barca osvojila sve što se može, baš svako natjecanje što nikome nikada nije uspjelo (mislim da tako brzo ni neće), to ne vrijedi? Nemoj pričati gluposti. I naravno da nije najbolja momčad svih vremena, to će se pričati za 10 i više godina tek {#}

A ono za crveni Pepea... Jeste vidjeli kako je odletila Alvesova noga unatrag? Šta bi trebao izaći van, slomiti nogu da bi bio opravdani crveni?

A i Barcini igrači su kao mimoze, onaj Busquest se baca, Pedro također kod one kontre kada ga je Arbeloa malo zakačio.

A o Di Marii da ne pričam, sigurno je Alves zaslužio žuti kada se Di Maria bacio. Bio bi dobar glumac.

I samo malo, pričate da je Real bio ravnopravan do isključenja? Po čemu? Posjedu lopte? Prilikama po golu? Dodavanjima? Inicijativi na terenu? Sigurno sa 7 defenzivaca.

Najbolji je Mourihno kada je rekao prije tekme da Guardiola treba slagati momčad, a manje pričati o sucima. Pravi čovjek se našao to govoriti.

Da je Real bio bolji, ok, zaslužio je proći, oštećeni su bla bla. Po prikazanom se to nije vidjelo.

I drago mi je da su barem Kup osvojili, bili su bolji pred kraj te tekme.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
Ramo kaže...
fighterZu kaže...

nemam nista protiv crvenoga,bio je to jako oštar start, ali nije fora da stalno gledamo barcelonu u ligi prvaka s igračem više

Prva stvar, tesko je igrati protiv barce, i ostati sabran 90 minuta. Kad skoro i ne dodirnes loptu cijelu utakmicu, gledas protivnika kako se dodaje, to izgleda kao provokacija. To kaze vecina protivnika Barcinog nogometa. I onda ti pukne film i normalno da se desava dosta grubih faula. Znam to jer se i sam bavim sportom. Nema nista gore nego kad se osjecas nemocnim. S tim da ni special one-ovih 7 defanzivaca nije pomoglo.

Ali drago mi je da ih je Barca spustila, malo su se bili previse digli nakon kupa (koji su takodjer osvojili sretno, jer su realno i tad bili puno losiji)

A i za nogomet je Barca - Man Utd najbolje moguce finale (nadam se s istim ishodom kao i prije 2 godine)

VISCA BARCA!!!

Istina! Kada se dodavaju a ti nemozes nista izgleda kao provokacija. 

16 godina
protjeran
kingmedo kaže...

care care, trabunjas gluposti

SEXTUPLE - samo je sex bolji od ovoga SEXTUPLE - samo je sex bolji od ovoga
-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...
kingmedo kaže...

O čemu ti?

Prije par godina kada je Barca osvojila sve što se može, baš svako natjecanje što nikome nikada nije uspjelo (mislim da tako brzo ni neće), to ne vrijedi? Nemoj pričati gluposti. I naravno da nije najbolja momčad svih vremena, to će se

Govorim o ovoj sezoni. Izjavite da je najbolja ekipa svih vremena, a nisu osvojili trostruku krunu.

dado8 kaže...
kingmedo kaže...

Ti trabunjaš gluposti, daj pokaži mi taj kup koji su ove sezone osvojili.

...
18 godina
kingmedo kaže...
Pero Dinamit kaže...
kingmedo kaže...

O čemu ti?

Prije par godina kada je Barca osvojila sve što se može, baš svako natjecanje što nikome nikada nije uspjelo (mislim da tako brzo ni neće), to ne vrijedi? Nemoj pričati gluposti. I naravno da nije najbolja momčad svih vremena, to će se

Govorim o ovoj sezoni. Izjavite da je najbolja ekipa svih vremena, a nisu osvojili trostruku krunu.

dado8 kaže...
kingmedo kaže...

Ti trabunjaš gluposti, daj pokaži mi taj kup koji su ove sezone osvojili.

Ja tebe stvarno ne kužim. Kakve veze ima ova sezona ako nisu osvojili Kup? Ne kužim. Šta je recimo Milan 80tih i 90tih sve osvajao svake godine? Isto kao i Real sa Puskasom? Baš svako natjecanje svake godine da bi na kraju bili proglašeni kao jedna od najboljih ekipa na svijetu svih vremena?

I nitko nije rekao da je najbolja ekipa svih vremena, daleko su od toga. O tome će se moći pričati tek za 10 i više god.

17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Ode i ova tema u klinac.

TrustNo1
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Barca: lijep nogomet i stvarno ga je gušt gledati, ali su teška đubrad kao igrači i radi toga ih ne mogu gledati... Ta silna valjanja po podu, kao da ih je snajperist pogodio.

A niti radi vas "navijača od prekjučer" koji se nakote ko štakori nakon svake "jače" tekme i pjevaju hvalospjeve o najvećoj ekipi svemira, a odgledali su ukupno 2 tekme na tvu i 4 na teletekstu i od igrača znaju Messija i "onoga drugoga dobroga".

Prisilno dizanje posrnulog gnoma

0:05 Aaaa, metak, metak! Urlik kao da mu pile nogu tupom pilom!

0:08 Op, op, već trčkaramo okolo i opet smo badass!

CCC

Can't find a better Jam!
18 godina
Liga prvaka 2010/2011

Evo pošaljem ti ja link gdje Di Maria leti zrakom kad dođem s posla, pa da ne budu Barcine mimoze same u tome. A i Ronalda iz prošlih tekmi.Nisu samo Barcini igrači padavičari, Realovi su također. Kao i svi ostali, čast iznimkama.

Da se razumijemo, velika većina nogometaša su pichke - samo se bacaju kao da ih je metak pogodio, a kad je neka gužva onda su najveće baje dok ih opet netko ne odgurne u prsa - nakon toga opet slijedi hvatanje za glavu kao da ga je snajper pogodio. Ja bi takve naknadnim pregledavanjem snikme kažnjavao 1+ tekmu neigranja.

17 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Vjerovao ili ne, to sto nisu osvojili trostruku krunu ove godine, ne znaci da ne mogu dobiti taj naziv. Paolo je izjavio povecu glupost (da oprostis, Paolo) da nisu ni medju 10 najboljih svih vremena, tako da daljnje uvjeravanje nema smisla.  Nogomet kakav su igrali Pele i ekipica iz b&w ere je tada bio pojam koji ce sigurno biti upisan u povijest, a danas je podignut na novi nivo. Evoluirao je. Kako konstitucijom igraca tako i opremom. Vjerujem da ta ekipa ne bi mogla tako trckarati pored obrambenih igraca kao prije. Ali, tko to moze dokazati?

Ekipa koja pobjedi utakmicu, nije uvijek bolja! Ili gledajuci golova, realno kakav je igrac Inzagi?

mrog 33 kaže...

Previse potencirate ulogu sudaca u uspjesima Barcelona, dok niti jednom to nisam procitao da se veze uz druge ekipa. Znas li koliko se tih primjera moze izvuci na stetu drugih ekipa? Ponisten regularan gol Scholesa protiv Porta (kad je Murinjo osvojio LP-a s njima). Kakav bi bio ishod rezultata da je islo drugim tijekom?  Zaboravljas sudjenje Barcelone protiv Intera? (gol iz ocitog zaledja, nedosudjeni 11erci, itd.) Ili protiv Arsenala? (to make a few)

Gledajuci usporenu snimku, moze se reci da Pepe nije ni pipnuo ovoga, ali posto sudac ima samo oci, a ne slow motion tehniku pored sebe, nitko mu nece zamjeriti to sto je napravio. Nitko osim Murinja i Realovaca, normalno. Ne osporavam niti teatralnost Barcinih igraca u nekim trenucima- sve stoji, igra se i uz igru se na mnostvo nacina pokusava ici sebi u korist. Em protestima i simuliranjima.

Dosadni ste vise s tim urotana da sudstvo gura Barcelonu, te ste licemjerni sto gledate kroz prste drugih ekipa. Zaboravljate nesto sto se dogodilo prije 2-3, 4 ili 5 godina. Pogotovo utakmica protiv Chelsea, koja je lose sudjena u korist utakmica, a ne samo Drogbe i suigraca mu.

Ima primjera, ali nisam imbecil da ih sve skupljam. - Hejteri.

18 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ovak, 1. poluvreme je barca bila dominatna u svakom pogledu to nitko ne osporava, drugo poluvremen ulaskom adebayora barca je dosta stala a real je posto agresivniji, al jbga uvijek ima budala, onakav faul pepe-a je za crveni karton i gotovo tako se ne ide na loptu ovo je bilo pogubno vrlo lako se mogo desit lom noge, messi mene razocarava iz utakmice u utakmicu, kup protiv reala napuca loptu go debil prema navijacima reala namjerno, sad ovu tekmu jucer nakon faula na njemu on rokne sa laktom igraca u nogu namjerno.. ma daj covjece previse se i on dozvoljava. Adebayor takode trebo dobit crveni ali nije, jer taj stark je kreten uopce nije dosljedan sam sebi.. iskljuciti pepea i mourinha pa onda adebayora nece jer mu je zao sta je iskljucio prvenstveno mourinha.. jbga reterdni su takvi suci, kad sudis onda sudi stalno istim kriterijima.

ugl barca je zasluzeno pobjedila, imala je u prvom poluvremenu par odlicnih sansi real niti jednu. mozda nije bilo za 0-2 ali jbga

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

MOLIM BOGA I SVE SVETE DA ĆE U FINALU PROTIV MAN UTD-A BIT NORMALAN SUDAC, DA ĆE PRAVEDNO SUDIT JER BARCA NE MOŽE POBJEDIT NA FAIR IGRU.Man utd uz tebe smo svi ne daj barceloni pobjedu!

KCB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice