Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 109.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Liga prvaka 2010/2011
AA-d00d kaže...
Paolo2612 kaže...
Barcelona je kvalitetnija momčad od Reala.

E tako! Ovo sad ima više smisla.

Samo idioti i maloumni ljudi - ako se takve spodobe mogu nazivati ljudima stavljaju drugima tuđe riječi u usta. Žao mi je vidjeti kako si nisko pao s ovim komentarom. Molim te da ubuduće ne stavljaš takve (moje) prepravljenje komentare jer je to krajnje nekulturno.

Ja nemam problema priznati da je barcelona bolja momčad od reala - kada su dobili 5-0 to sam prvi rekao. Ali jebeš kvalitetu koja se pokaže nakon isključenja i opsade sudca.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 23:25 (Paolo2612).
16 godina
Paolo2612 kaže...
AA-d00d kaže...
Paolo2612 kaže...

Samo idioti i maloumni ljudi - ako se takve spodobe mogu nazivati ljudima stavljaju drugima tuđe riječi u usta. Žao mi je vidjeti kako si nisko pao s ovim komentarom.

Ja nemam problema priznati da je barcelona bolja momčad od reala - kada su dobili 5-0 to sam prvi rekao. Ali jebeš kvalitetu koja se pokaže nakon isključenja i opsade sudca.

molim vas nemojte mi o sucima pričati,start je bio za čisti crveni! da o faulu adebayora ne pričamo,trebao je i to biti crveni!

15 godina
Liga prvaka 2010/2011

barca je jedna od najvecih ekipa svih vremena, ali cinjenica da svakom prilikom glumataju i to teatralno (posebno busquets i d.alves) me jednostavno iritira do te mjere da toj dvojici nikada ne bih sudio prekrsaj.

smeca od igraca a prije svega smeca od ljudi 

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
AA-d00d kaže...
Paolo2612 kaže...

Samo idioti i maloumni ljudi - ako se takve spodobe mogu nazivati ljudima stavljaju drugima tuđe riječi u usta. Žao mi je vidjeti kako si nisko pao.

A sta su trebali, molim lijepo? To je rezultat koji je njima odgovarao vise nego Realu (0:0). Ovi su se zatvorili i cekali priliku nakon prekida ili kontre/polukontre. S takvom obranom kakvu Real ima, tesko je ocekivati non-stop raketiranje prema Casillasu.  3 napadaca na klupi - nuff said.

Steta sto se ne smiju otvoriti i nadigravati. E onda bi im odrzali lekciju, ako bi svi bili u top formi.

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

molim vas nemojte mi o sucima pričati,start je bio za čisti crveni! da o faulu adebayora ne pričamo,trebao je i to biti crveni!

Ja nigdje nisam  rekao da start nije bio za crveni - bio je definitivno. Ali ne volim te priče o premoći i dominaciji kada se ima igrač više. Lako je tako igrati. Da su im utrpali 2 gola prije isključenja čestitao bi im na zasluženo dobivenoj utakmici - naravno ako su došli zasluženo do tih golova a ne preko nekih simuliranja, zaleđa i nepostojećih prekršaja.

16 godina
Paolo2612 kaže...

Ja nigdje nisam  rekao da start nije bio za crveni - bio je definitivno. Ali ne volim te priče o premoći i dominaciji kada se ima igrač više. Lako je tako igrati. Da su im utrpali 2 gola prije isključenja čestitao bi im na zasluženo dobivenoj utakmici - naravno ako su došli zasluženo do tih golova a ne preko nekih simuliranja, zaleđa i nepostojećih prekršaja.

Pa oko čega se onda uopće vodi rasprava?

Iskoristili su igrača više kojeg su pošteno dobili?

http://about.me/antesirkovic
15 godina
Sto se ne smije? Nema veze sto je polufinale, bio je cisti crveni. S cepovima prema Alvesu je isao punom snagom. Barca je pobijedila, pobijedio je nogomet. Real nije imao ni jednu postenu priliku osim Ronalda na kraju prvog poluvremena. u oba gola je ispala obrana, prvo je ispao Marcelo, a u drugom golu je Messi izvrtio pet igraca, sto me podsjeti na dane Ronaldinha kada je vrtio Ramosa i druge kao majmune. Stigla je naplata. Visca BARCA!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Hahaha, vidim Mourinho dobio crveni zbog protesta, a kada Barci skače čitava klupa na suca ništa(inače se dobiva žuti bilo kojom igrača ako protestira, vjerovali ili ne). Šteta što će Barca biti zapamćena po katastrofalnom suđenju i lošem temperamentu, a ovi klinci(navijači) ih gledaju kao uzore.

16 godina
vgetik kaže...

a ovi klinci(navijači) ih gledaju kao uzore.

Svaki klub ima to. Počevši od naših domaćih, priko raznih stranih...

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Zašto je na kraju tekme pisalo na onom ekrančiću(ili šta već,di piše posjed lopte,udarci prema golu...) da je Barca isto dobila 1 crveni karton {#}

17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Stvarno nema smisla raspravljati se vise. Uvijek ce netko dati kontraargument. Bez pokrica ili ne.

Je_em ja to vise.

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

evo sad si reka da su dobili nezasluzeno(simuliranjem),Barca je definitivno bolja momcad od Reala,oni neznaju napraviti sami akciju,vec sve na kontra-napad pa sta bude bude, mislim da bi ti pijevao drugacije da je bilo suprotno od onog sta se desilo,

15 godina
susi, sve si rekao kakav si covjek. Sto je ronaldo bolji? Barca ga nikad ne bi kupila, ne voli njihova skola ovakve preseratore. Nesto ste se bahatili prije meca, sad se izvlace ne sve ostalo, ahaha. Messi je sve pokazao. Real je u zadnjih deset godina konstantna musterija. Od Ronaldinha, sada s Messijem.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
Jabulani kaže...

Zašto je na kraju tekme pisalo na onom ekrančiću(ili šta već,di piše posjed lopte,udarci prema golu...) da je Barca isto dobila 1 crveni karton {#}

Pisalo je u poluvremenu, dobia je pinto, pomoćni golman zbog onoga kad su se nagurivali.

15 godina
Pobijedio je nogomet. Zao mi je za vas Realovce samo sto ne zelite priznati da je pobijedio nogomet i da je danas Barcelona bila bolja momcad. Eto, ja se s vama vise necu zamarati..Pozdrav svima koji vole Barcelonu i njihov nogomet.
18 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Real je stajao odlicno na terenu prvih 30 minuta i vec sam prognozirao pobjedu, ali kad su krenuli u 2. poluvrijeme i kad je Barca nakon 5 minuta 3 puta presla centar po sredini, sve je bilo jasno...

Messi vs. Ronalno- zar je potrebno ?

timski igrac koji zabija, protiv egomanijaka i egocentrika? da je dodao ono u 30.toj real bi odnesao pobjedu

potpis :D
18 godina
Liga prvaka 2010/2011

Daj budite realni. Pa Mourinho je naucio na tezi nacin da se ne moze natjecati s barcelonom otvorenom igrom. Po meni to ne moze nitko, osim mozda Manchestera, ali i to je upitno. Pa nije ni on lud da ponovi iste greske, pa primi opet 5 komada. To je nazalost realnost Barce, da svi protivnici igraju bunker. I onda se ljudi zale kako barca igra dosadno. E pa, nije bas lako zabiti gol kad svi igraci su ili u svom 16ercu ili 10 metara ispred. Da se nadje netko pa da igra otvorenije i Barca bi igrala brze puno. Meni je samo zao sto ni navijaci Reala ne zele priznati ocito, a to je i da su kup osvojili uzasnom igrom. Branjenje, izbijanje lopte, pa ako uhvate DiMaria ili CR koju loptu odlicno. Pa od poluvremena do kraja Real tu utakmicu nije spojio 3 pasa po zemlji, da nije bilo izbijanje sto dalje od svog gola. Toliko o predivnoj igri i briljatnoj taktici. A da ne bude samo pljuvanje, priznat cu da je D.Alves idiot i glumac svjetski. Ali kao sto je stimac rekao, takve stvari ne rade Xavi, Messi i takvi igraci.

16 godina
Liga prvaka 2010/2011
Real Madrid je podnio tužbu vijeća UEFA-e! Traže da u utakmicama sa Barcelonom dodaju još jednu loptu u teren da i oni mogu malo igrat
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Evo barca zasluženo dobila, i crveni karton je opravdan...

Trebao je i Adebayor dobit pod kraj...

Kako je doletio ja sam bio začuđen...{#}

A ovaj Afelay kako igra....{#}

http://hwbot.org/community/user/intelaati?tab=profile
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Tko god prosao dalje od ova 2 , Manchester UTD ga dobiva :))

btw. za njega barem imam i razloga navijati, nikad u kladenju na njeg me nije iznevjerio ;D

Kompromis {#}

17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Pobijedio je nogomet. Barca je imala posjed lopte preko 70% u Madridu! Real je ovaj puta čak nešto i pokušavao sa izlascima i presingom na zadnju liniju Barce, ali ovi su toliko bolji da je to strašno. Stoperi Barce znaju više s loptom od ostatka ovog Reala izuzev Modnog Mačka CR-a. Meni je jasno da je fora i cool pljuvati po najboljima, ali mora se priznati je ova ekipa Barce za povijest. Ja jedino zavidim građanima Barcelone koji imaju privilegiju gledati uživo tu ekipu iz tjedna u tjedan.

18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
AA-d00d kaže...
Paolo2612 kaže...

Samo idioti i maloumni ljudi - ako se takve spodobe mogu nazivati ljudima stavljaju drugima tuđe riječi u usta. Žao mi je vidjeti kako si nisko pao s ovim komentarom. Molim te da ubuduće ne stavljaš takve (moje) prepravljenje komentare jer je to krajnje nekulturno.

Iskreno sam iznenađen ovoj tvojoj burnoj reakciji posto sam namjerno isao malo podbadat, naglasak na malo, sto je trebalo biti ocito, ali dobro malo nezgodno je procjeniti preko monitora sto je pisac htio reci.

Na kraju krajeva to nije bio prepravljen komentar posto nemaju prakticki nista zajednicko (tvoj post i dio koji sam "citirao") i nije mi bila namjera ostale sugovornike prevariti jer bi to ucinio na daleko suptilniji nacin, a ne kompletno mijenjao citate.

I da, navijam za Barcelonu ali daleko ležernije (pretpostavljam) od nekih ovdje, a ne mrzim Real, apsolutno mi je svejedno za njega, tako da ni sa te strane ne bih stavljao drugima rijec u usta.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
moderator
AA-d00d kaže...

Iskreno sam iznenađen ovoj tvojoj burnoj reakciji posto sam namjerno isao malo podbadat, naglasak na malo, sto je trebalo biti ocito, ali dobro malo nezgodno je procjeniti preko monitora sto je pisac htio reci.

Na kraju krajeva to nije bio prepravljen komentar posto nemaju prakticki nista zajednicko (tvoj post i dio koji sam "citirao") i nije mi bila namjera ostale sugovornike prevariti jer bi to ucinio na daleko suptilniji nacin, a ne kompletno mijenjao citate.

I da, navijam za Barcelonu ali daleko ležernije (pretpostavljam) od nekih ovdje, a ne mrzim Real, apsolutno mi je svejedno za njega, tako da ni sa te strane ne bih stavljao drugima rijec u usta.

Dobro čuj i ja sam pomislio kakvo si ti govno kad prepravljuješ moje komentare zato sam ti i metnuo TD.

Al dobro valjda sam i ja krivo shvatio tvoj post{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
vgetik kaže...

a ovi klinci(navijači) ih gledaju kao uzore.

Svaki klub ima to. Počevši od naših domaćih, priko raznih stranih...

Ima, ali ovako ponašanje igrača na terenu nema niti u HNL-u. Igra zna biti gruba i dese se koje grešeke u suđenje, naravno navijači će slaviti bilo koju odluku za svoj klub, ali ovo nabijanje na nos od strane Barcinih gdje je suđenje uvijek upitno i gotovo uvijek na ruku Barcelone je smiješno.

Kada Barcini igrači ne budu gledali u suca poslije svake njegove odluke i kada više ne budu davili i udarali protivničke igrače, tek onda ću gledati njih kako igraju.

16 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Ima, ali ovako ponašanje igrača na terenu nema niti u HNL-u. Igra zna biti gruba i dese se koje grešeke u suđenje, naravno navijači će slaviti bilo koju odluku za svoj klub, ali ovo nabijanje na nos od strane Barcinih gdje je suđenje uvijek upitno i gotovo uvijek na ruku Barcelone je smiješno.

Kada Barcini igrači ne budu gledali u suca poslije svake njegove odluke i kada više ne budu davili i udarali protivničke igrače, tek onda ću gledati njih kako igraju.

a marcelo, ramos i pepe su baš ugodni na terenu xD

0_o
18 godina
neaktivan
pirat kaže...

Dobro čuj i ja sam pomislio kakvo si ti govno kad prepravljuješ moje komentare zato sam ti i metnuo TD.

Al dobro valjda sam i ja krivo shvatio tvoj post{#}

Za tebe sam vidio da si mi stisnuo TD ali nakon Paolovog posta sam mislio da si me bar ti skužio pa je taj TD onda bio zapravo cisto reda radi.{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Neću sada ulaziti u detalje svog života i imati neke ispovijedi ovdje na forumu, ali našao sam se par puta u nezahvalnim i nimalo ugodnim situacijama jer mi je netko stavljao riječi u usta ili tvrdio da sam ja nešto izjavio što nikad nisam.

Malo jesam burno reagirao, ali općenito ne podnosim takvu stvar ni u šali (a za ozbiljno da ne govorim). Nažalost to se ne može vidjeti ili znati preko foruma pa ono što treba ispasti šala se ne shvati kao takvom pa krenu oštre riječi - zato se ispričavam.

P.S. Ne volim ovo javno slati - ali PM ti je isključen (ili mene igrnoriraš kao autora) tako da to objavljujem ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 23:59 (Paolo2612).
17 godina
moderator
AA-d00d kaže...

Za tebe sam vidio da si mi stisnuo TD ali nakon Paolovog posta sam mislio da si me bar ti skužio pa je taj TD onda bio zapravo cisto reda radi.{#}

Ma ne,nakon Paolovog posta sam se dodatno napalio da ti je8em sve po spisku{#}

Al ok,skužio sam...al neki možda nebi pa nije zgodno da pišeš takve gluposti u moje "ime"{#}

OT U utorak vas imamo!{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 0:03 (pirat).
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Dali igdje na maxtv ima repriza tekme???

jel itko zna

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice