Hala Madrid
što ako sam naviao za real, zad bi treba za barcu?
nitko vam nije rekao da počnete navijat za Barcu nego da prestanete govorit protiv nje
Hala Madrid
što ako sam naviao za real, zad bi treba za barcu?
nitko vam nije rekao da počnete navijat za Barcu nego da prestanete govorit protiv nje
Pa normalna je stvar da ima nas (Koji navijamo za barcu) i vas (koji navijate za real)
HHAHAHAHHAHAH di ste sad fanovi reala nakon ovog slaloma 
Gdje je bio prije 70. min.? Barcelona je prvih 70 minuta pokušavala iznudit crveni karton, previše simuliranja.
Čestitam za poslijednjih 10 min i gol Messi-a, to je bilo u stilu vaših komentara, a prije toga-katastrofa. Točnije, obostrana katastrofa.
Pročitaj ovo gore.
HHAHAHAHHAHAH di ste sad fanovi reala nakon ovog slaloma 
Gdje je bio prije 70. min.? Barcelona je prvih 70 minuta pokušavala iznudit crveni karton, previše simuliranja.
Čestitam za poslijednjih 10 min i gol Messi-a, to je bilo u stilu vaših komentara, a prije toga-katastrofa. Točnije, obostrana katastrofa.
Pročitaj ovo gore.
A gle covjek nije imao dan :D
ako barca prođe a vjerujem da oće, onda sam za utd
Jedino što je ovdje uvreda je tvoja nepismenost.
A što se tiče hobbita i lekcije. Još uvijek su tamo - neće od golova narasti. I gubljenje je sastavni dio nogometa - jednom jedna ekipa dobije drugi put druga. Te idiotske izjave su mi s lekcijama najbolje - kada izgubi ekipa onda navijači plaču kako ćete vidjeti svoju lekciju, a onda kada ta pobjeda dođe onda je to bila sudbina, sama riječ i djela svih bogova i nešto što će ući u sve knjige svijeta i promijeniti povijest. I najbolje su mi te lekcije kada sjevnu poslije nekog isključenja i onda se dižu u nebesa. Da si bio toliko bolji da im održiš "lekciju" onda bi je održao odmah.
Slalom Messija po meni jedina svijetla točka inače dosadne igre.Ne očekujem ništa zanimljiviju igru u uzvratnoj utakmici(doduše,nadam se).Manchester i Barca su na jako dobrom putu da prođu,a onda gledamo reprizu iz 2009.godine.
uopce mi se nije svidjela utakmica, umjesto da se igra nogomet, tu se bacaju po terenu i to jedna dva kluba poput reala i barcelone, cestitke barceloni, al od neke velike utakmice nista
A šteta, par minuta prije crvenog, bio je isto jako žestok faul nad pepeom, koji je krenuo između barcinih stopera, i oni su dobili samo žuti.
nekažem da ovo nije bilo za crveni, ali da je bar kriterij bio isti, nebih se bunio.
Svaka čast barci, ali zašto se uvijek kod barcinih pobjeda u ligi prvaka, vuku repovi oko suđenja.
Da, ja jesam navijač Reala, ali ono da na svaki malo jaći faul skoči cijela klupa, i svi igrači okruže sudca, a da ne pričam da golman dođe daleko u protivničku polovicu, da dijeli pravdu, stvarno nema nikakvog smisla.
koliko ja znam, prije se to kažnjavalo, to reagiranje golmana, ali u posljednjih par tekmi barce koje sam gledao, Valdes stalno radi to, i nikako da dobije neku opomenu zbog toga.
ok, nadam se, prije svega, nekoj fairplay tekmi sljedeći put, bez ove nepotrebne nervoze...
Upravo rekli da je taj sudac koji je danas sudio proglašen najgorim sucem bundeslige 
ma isplatilo se samo gledat nakon isključenja pepea, ono prije je bia antinogomet od jednih i drugih
mislim da će sir alex napraviti bolju predstavu u finalu
Barca najbolja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leo Messi car <3
pogledajte naslov
Susret je nedvojbeno presudilo isključenje Portugalca Pepea u 69. minuti
heh, sjetim se finala arsenal - barcelona,posto sam navijac arsenala, wolfang stark daje crveni katon Lehmanu
now wolfang stark - red card to pepe
ali tako je to u nogometu, nista se puno nije promijenilo, stark dlaku mijenja ali ćud nikad, ostao je isti stari lisac
Utakmica ništa posebno, osim mesijevog slaloma koji je najviša točka utakmice.
Pepe je za ono treba dobit žuti ali zato je adebayor (mislin da je on bia) triba dobit crveni kod udaranja sa dvi ruke na centru.
Sve u svemu ja san zadovoljan šta je barca prošla 
Barcelona je kvalitetnija momčad od Reala.
E tako! Ovo sad ima više smisla.
Za ovakav faul se NE SMIJE suditi crveni karton u utakmici tolike važnosti. Koliko god trubili o Barci kao dominantnoj momčadi, susret je bez dvojbe odlučilo isključenje PP-a
http://androoolog.blogspot.com/
Susret je nedvojbeno presudilo isključenje Portugalca Pepea u 69. minuti
"Nije to bila ni sjena Reala otprije nekoliko dana iz finala Kupa kralja, dok su Katalonci odigrali jednu izvanrednu utakmicu, od prve do posljednje minute postavivši se na terenu kao dominanta sila sa nevjerojatnih 72 posto posjeda lopte."
-Ovaj definitivno nije gledao utakmicu.
Kako se Alves tako iznenada vratio igrat punom snagom?
Velika je razlika dobit crveni u 70 min. i u 88 min.
a šta kažeš na 3minute prije onaj start nekog od barce na pepea, a da ono nije bio isti start, još je pepe bio u akciji koja je obečvala, nalazio se između zadnja dva igraća obrane?
nemam nista protiv crvenoga,bio je to jako oštar start, ali nije fora da stalno gledamo barcelonu u ligi prvaka s igračem više
jedna je Barca,jedan je Messi,Ronalda su dva,Reala ima više!
MES QUE UN CLUB!!!
jedna je Barca,jedan je Messi,Ronalda su dva,Reala ima više!
MES QUE UN CLUB!!!
Ronalda starijeg ne miješaj, svi ovi moraju još puno učit da njega stignu.
pa zato i kažem da postoje dva Ronalda,on je po meni poslije Maradone najbolji napadač u povijesti!
nemam nista protiv crvenoga,bio je to jako oštar start, ali nije fora da stalno gledamo barcelonu u ligi prvaka s igračem više
Prva stvar, tesko je igrati protiv barce, i ostati sabran 90 minuta. Kad skoro i ne dodirnes loptu cijelu utakmicu, gledas protivnika kako se dodaje, to izgleda kao provokacija. To kaze vecina protivnika Barcinog nogometa. I onda ti pukne film i normalno da se desava dosta grubih faula. Znam to jer se i sam bavim sportom. Nema nista gore nego kad se osjecas nemocnim. S tim da ni special one-ovih 7 defanzivaca nije pomoglo.
Ali drago mi je da ih je Barca spustila, malo su se bili previse digli nakon kupa (koji su takodjer osvojili sretno, jer su realno i tad bili puno losiji)
A i za nogomet je Barca - Man Utd najbolje moguce finale (nadam se s istim ishodom kao i prije 2 godine)
VISCA BARCA!!!