Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 109.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Xavi je mozak Barcelone, mozda cak i vazniji za ekipu od Messija. Malo je onakvih igraca, pravih playmakera, Xavi, Pirlo itd. koji mogu iz nicega poslati pas i napravit priliku za gol.

A Di Maria je prosjecan igrac, ima puno igraca boljih od njega na njegovoj poziciji.

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Opet Ryan Giggs.Taj čovjek je legenda,bravo!

alrighty then
17 godina
neaktivan
Re: Liga prvaka 2010/2011
dncrmt kaže...

I Torres bi zabil da mu Giggs da loptu... hehe

Ma lik je Bog, kakav Messi, Ronaldo i slični... sa 37 god praktički sam proć Chelsea u četvrtfinalu LP, najviše pretrčo danas u 1. poluvremenu od svih igrača na terenu... čudo jedno.

Odlična tekma, super atmosfera, bolji prošao dalje :D Ajmo na Wembley :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

I opet je asistirao Parku za drugi pogodak.Dakle,tri utakmice,tri gola,tri asistencije Ryana Giggsa.Navijam za Manchester do finala.{#}

alrighty then
16 godina
protjeran
Luuka kaže...
dncrmt kaže...

Ma lik je Bog, kakav Messi, Ronaldo i slični... sa 37 god praktički sam proć Chelsea u četvrtfinalu LP, najviše pretrčo danas u 1. poluvremenu od svih igrača na terenu... čudo jedno.

A na Wembley-u ih čeka zid zvan Barca...

Gott mit uns!
17 godina
neaktivan
Luuka kaže...
dncrmt kaže...

Prilicno hrabra izjava. Na stranu iskustvo i vjernost klubu, na cemu skidam kapu Giggsu, ali ovako blacenje i pokusaj dokazivanja nekakve superiornosti je banalan.

Velim, svaka cast Giggsu i Manchesteru, ali pisati nesto tipa da je Xavi prosjecan igrac nema veze sa zdravim razumom.

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Luuka kaže...
dncrmt kaže...

Prilicno hrabra izjava. Na stranu iskustvo i vjernost klubu, na cemu skidam kapu Giggsu, ali ovako blacenje i pokusaj dokazivanja nekakve superiornosti je banalan.

Velim, svaka cast Giggsu i Manchesteru, ali pisati nesto tipa da je Xavi prosjecan igrac nema veze sa zdravim razumom.

Pa nije Luuka pisao da je Xavi prosječan..Ili se ti odnosiš onome tko je to napisao.

alrighty then
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Luuka kaže...
dncrmt kaže...

To ja za Xavija nisam napisal ;-)

A Messi i Ronaldo su trenutno svakako prva nogometna imena na svijetu, ali još puno oni imaju za igrati da stignu veličinu jednog Giggsa. 20 godina na VRHUNSKOJ razini u "najfizičkijoj" ligi na svijetu, to nema nijedan igrač u povijesti. Strašan igrač, velik čovjek, nikad skandala, a dokazuje svoju klasu svakom novom sezonom. Čudo od igrača, čista klasa.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Aha, pardon. Sad tek vidim.

{#}

Je, slazem se. Gigga je cista klasa i tu mu se ne moze nista reci.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 23:12 (VirtUoso).
16 godina
VirtUoso kaže...
Luuka kaže...
dncrmt kaže...

Xavia nije nigdi spomenia {#}

Odlična utakmica, jedna od boljih ove sezone, barca rutinski odradila šahtar, iskreno nisan očekiva da će dobit pa me ovo malo ugodno iznenadilo.

http://about.me/antesirkovic
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Btw., odakle je onaj stavio slike onih statistika za Xavia i Di Mariu?

16 godina
odjavljen

Necu ti reci

iPhone user
16 godina
neaktivan

giggs fenomen, rooney pokazuje svoju klasu i borbenost, hernandez svoj nos za gol, uglavno sve što jedna ozbiljena ekipa treba imat ima man utd, i zato nije čudno da su u lovu na trostuku krunu. samo naprijed udt

16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

Ja nevjerujem da taj lik istim žarom igra LP '99 i 12 godina poslije - znanstvenici bi se već trebali polako ćeškati po glavi...

Gott mit uns!
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Ja nevjerujem da taj lik istim žarom igra LP '99 i 12 godina poslije - znanstvenici bi se već trebali polako ćeškati po glavi...

Igra on od 91. ,92. s tim žarom :D Čudo od igrača.

16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

Ma znam, nego tad su osvojili LP, a sada imaju isto dobre šanse da opet osvoje pa zato kažem. Samo ne kužim zašto više ne igra za Wales?

Gott mit uns!
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
Malo labavo veceras izgleda Real... :)

A sudac isto nije bas-bas...
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Ma znam, nego tad su osvojili LP, a sada imaju isto dobre šanse da opet osvoje pa zato kažem. Samo ne kužim zašto više ne igra za Wales?

Umirovio se prije koju godinu, ipak je on čovjek u godinama, i tijelo više ne bi tak lako podnijelo putovanja.

17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

giggs fenomen, rooney pokazuje svoju klasu i borbenost, hernandez svoj nos za gol, uglavno sve što jedna ozbiljena ekipa treba imat ima man utd, i zato nije čudno da su u lovu na trostuku krunu. samo naprijed udt

Manchester je prava šljakerska ekipa, fakat svi ostavljaju dojam da se trude, da igraju sa srcem a ne sa dubinom svoga džepa.

A Abramovič se može pojesti koliko je para utukao u Torresa da si je mogao momčad za slijedeću sezonu napravit.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Malo labavo veceras izgleda Real... :)

A sudac isto nije bas-bas...

ma da...trebale bi ženske suditi...{#}ne bi bilo niti labavo...

...kaos...
18 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Manchester je prava šljakerska ekipa, fakat svi ostavljaju dojam da se trude, da igraju sa srcem a ne sa dubinom svoga džepa.

A Abramovič se može pojesti koliko je para utukao u Torresa da si je mogao momčad za slijedeću sezonu napravit.

Taj Torres je valjda najprecjenjeniji igrač na svijetu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina
FlyBoy kaže...
  Taj Torres je valjda najprecjenjeniji igrač na svijetu.

Torres je veoma dobar igrac, medju najboljim napadacima danas. Imao je problema s ozljedama, to ga je malo uzdrmalo, ali treba shvatiti da nije jednostavno promijeniti ekipu i odmah igrati najbolji nogomet u zivotu. To je nemoguce, nitko to ne moze, ni Messi, ni Ronaldo, pa ni Torres. Sjetite se tog sljedece sezone kad Torres pocne zabijati ko lud (ako Abramovic ne poludi pa ga ne proda na ljeto ROFL)

16 godina
neaktivan

Ma kakav Torres, promijenio je klub ali nije promijenio ligu, valjda moze barem 1 gol dati.

A Ronaldo je promijenio klub pa igra jos bolje nego u Manchesteru.

18 godina
neaktivan
commandos kaže...

Ma kakav Torres, promijenio je klub ali nije promijenio ligu, valjda moze barem 1 gol dati.

torresu, kao i ronaldu više paše La liga, nije otočki, pravi muški nogomet za njega.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
commandos kaže...

Mislim da ne igra ronaldo bolje u realu, djelovao mi je bolje u manchesteru

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
slažem se sa vama koji pricate da je Torres najprecjenjeniji igrač..pa čovjek za jednu minutu koju provede na terenu dobije 610 000 kn !!!
majke mi, ja bi se za tu lovu i tu minutu rastrgao na terenu .. a za njeg il neki njegov dobar potez u posljednje vrijeme, unazad pun k mjeseci nisam cuo nista :///
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Pa zašto je precijenjen ako znamo da je rasturao u redsima?Istina niko nije mogao ni zamisliti da će ovako opasti u Chelsea.I Rooney je jedno vrijeme bio mrtav,ali možemo li i njega zvati precijenjenim?

17 godina
Liga prvaka 2010/2011

pa ne mogu to reč isto je apsurdno da je c. ronaldo plaćen 94mil...

igra čovik, jbga palo mu malo samopouzdanje a za ti je najviše zaslužan

van der sar, kako čovik brani u 40-oj...

doć će on na svoje, ako ne sad sljedeće sezone, takvi igrači prorade

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

Za Torresa bi najbolje bilo da se vrati u Atletico, barem po meni. Nije loš napadač, ali engleske obrane mu ne daju disati po meni iako je još i čvrst za španjolskog igrača.

Gott mit uns!
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Svi "veliki" igraci su propali promjenom kluba vise manje (Sheva,henry,kaka,torres........)

malada
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice