Zadovoljan sam...murinjo car, još samo da dobro prođe i sljedeća tekma.
Zadovoljan sam...murinjo car, još samo da dobro prođe i sljedeća tekma.
Inter odlicno igrao. Skratili su Barcinu igru i nisu im dopustali da imaju posjed lopte kao sto je bio slucaj sa Arsenalom.
Murinjo zna...
@Šef: I told you so! 
Još jučer sam rekao da će barca pasti.
Inter je zasluženo pobjedio, motta i cambiasso su zasjenili messia. Suđenje je bilo ok, nevidim u čemu je problem. Kakav penal, sneijder nije ni taknuo alvesa,sam se bacio i zasluženo dobio žuti. Mourinho je napravi prekrasnu taktiku većeras, svaka mu čas stvarno se dokazao.
Šteta mogao je inter dati još golova ali dobro je i ovako. Sve u svemu prekrasna utakmica.
Jedva čekam uzvrat, mogla bi biti jedna super utakmica.
I IDEMO SVI I SAMO JEDNOM SE ZIVIIIIIIIIIIIIIIIIII ZAAAAAAAAAAAAAAA INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jbga decki pun sam emocija, zestoki navijac sam Intera od kada znam za sebe.............. nisam bio ziv kada je inter igro u FINALU lp a ovo je sada prilika kakvu nesmijemo propustit..
I IDEMO SVI I SAMO JEDNOM SE ZIVIIIIIIIIIIIIIIIIII ZAAAAAAAAAAAAAAA INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jbga decki pun sam emocija, zestoki navijac sam Intera od kada znam za sebe.............. nisam bio ziv kada je inter igro u FINALU lp a ovo je sada prilika kakvu nesmijemo propustit..
I ja isto tako, navijam za inter od kad znam za njega. Forza inter
@Šef: I told you so! 
Još jučer sam rekao da će barca pasti.
Inter je zasluženo pobjedio, motta i cambiasso su zasjenili messia. Suđenje je bilo ok, nevidim u čemu je problem. Kakav penal, sneijder nije ni taknuo alvesa,sam se bacio i zasluženo dobio žuti.
Šteta mogao je inter dati još golova ali dobro je i ovako. Sve u svemu prekrasna utakmica.
Jedva čekam uzvrat, mogla bi biti jedna super utakmica.
sad ce svi penal ovo ono, dajte mi recite koliko tocno cistih prilika je Inter fulao?? 2 zicera u prvom poluvremenu .... Barca jedan sut prema golu i gol.. i to je sve sta su napravili..
Drugo poluvrijeme je Barca dobila samo zadnjih 15 minuta jer smo se mi svjesno povukli da zadrzimo rezultat, a da se Sneijder nije spetljao tamo moglo je biti 4:1 samo tak...
I ja isto tako, navijam za inter od kad znam za njega. Forza inter
Druze moj onda je ovo pravo mjesto za tebe.. pridruzi nam se u slavlju
Evo ti ga na.Izgleda da je jedini Mourinho dosad uspio nadigrati Barcelonu.Slažem se da je sudac malo gledao Interu kroz prste,ali Inter je sasvim zasluženo pobijedio.
Suzdrzite se od nepotrebnog velicanja.
Istina,Inter je igrao bolje. 80 minuta su se drzali visoko i nisu dopustali da se Barca razigra. Messi je 6-7 puta sam pokusao preci obrambene igrace Intera ali u 90 % slusajeva nije uspio jer su ga ovi zagradili kako spada.
Dodavanje sa strane Barcelona je bilo lose i to je cinjenica. Inter ih je drzao na rubu 80 minuta.
Da li je onaj zadnji gol Milita bio iz zaleđa?Možda ne vidim dobro zbog kuta snimanja,ali meni se čini da je.
Da li je onaj zadnji gol Milita bio iz zaleđa?Možda ne vidim dobro zbog kuta snimanja,ali meni se čini da je.
Krivo ti se ćini.
A cuj,sve je moguce.
Jel Messi igrao veceras? 
Jel Messi igrao veceras? 
Nisam ga baš vidio, mislim da nije 
Također, volio bih da Olić bude u finalu.
@post gore: odlično napisano, ne volim Barcu, ali moram se složiti s ovim gore...
Ovaj Rosetti je nešto posebno stvarno, čini mi se da nije sudac za polufinale LP već za skupinu u najboljem slučaju. Treba suditi Seriu A i Talijanski kup, a ne ovako veliko i prestižno natjecanje...Nogomet nije košarka di nekoga takneš i odma osobna - ipak je to muški sport, a ne neki tetkasti (za ovo bi ga u Engleskoj razapeli i novinari i navijači) a za Lisandra gada nemam riječi - previjao se ko da ga je neki Taylor skršio a ne Ribery koji nije uopće neki razbijač i ne radi prekršaje. I onaj žuti Pranjiću, bože sveti to mi je izgledala kao simulacija teška...Stvarno je gadno kad je sudac tetkica digićka
Ovaj Rosetti je nešto posebno stvarno, čini mi se da nije sudac za polufinale LP već za skupinu u najboljem slučaju. Treba suditi Seriu A i Talijanski kup, a ne ovako veliko i prestižno natjecanje...Nogomet nije košarka di nekoga takneš i odma osobna - ipak je to muški sport, a ne neki tetkasti (za ovo bi ga u Engleskoj razapeli i novinari i navijači) a za Lisandra gada nemam riječi - previjao se ko da ga je neki Taylor skršio a ne Ribery koji nije uopće neki razbijač i ne radi prekršaje. I onaj žuti Pranjiću, bože sveti to mi je izgledala kao simulacija teška...Stvarno je gadno kad je sudac tetkica digićka
Jesi li ti vidio usporenu snimku? Da je mrvicu jace bilo, otisla bi noga. Samim tim i karijera mozda...
Ovakve krvnicke startove treba u startu kazniti crvenim pa makar se igrac zvao Ribery, Messi ili Ronaldo.
Tanka je linija izmedu ovog prekrsaja i slomljene noge.
Jesi li ti vidio usporenu snimku? Da je mrvicu jace bilo, otisla bi noga. Samim tim i karijera mozda...
Ovakve krvnicke startove treba u startu kazniti crvenim pa makar se igrac zvao Ribery, Messi ili Ronaldo.
Ali se vidjelo da tu nema nikakve namjere i jesi ti ikad čuo za inerciju možda? I Lisandro je protrčao za 3min ko da ništa nije bilo...
I jedni i drugi su umrtvili utakmicu totalno,a to moze odgovarati samo Bayernu!
Meni se čini da taj koji je napisao tekst malo preozbiljno shvaća nogomet.Nije mi jasno kako netko tko nije rođeni Katalonac može tako strastveno navijat za Barcelonu.Ja strane klubove mogu samo manje ili više simpatizirati,a nikako se ne mogu nazvati pravim navijačem.Nogomet gledam čisto iz uživancije,te prvenstveno navijam za dobru utakmicu.Manje mi je bitno tko će pobijediti.A sada,back on topic:
Mislim da će teško biti Lyonu u uzvratnoj tekmi i da će se Bayern plasirati u finale.Po meni ni Lyon ni Bayern nisu zaslužili da budu u finalu,pošto mi ne igraju atraktivan nogomet(a to smo mogli vidjeti u današnjoj utakmici).Najrađe bih gledao Galacticose u finalu,ali su ispali.U ovom slučaju u finalu ću navijati za Inter,odn.Barcelonu-ovisno tko prođe.
Ali se vidjelo da tu nema nikakve namjere i jesi ti ikad čuo za inerciju možda? I Lisandro je protrčao za 3min ko da ništa nije bilo...
Nisam rekao da mu je nesto bilo. Rekao sam da je MALO nedostajalo da bude!
A sto, treba se nekom noga slomit da se dobije crveni karton?!
Ovo je skolski crveni. Đonom po nozi na kojoj igrac stoji. Da je netko to našem igraću napravio, tražili bismo zabranu igranja 6 mjeseci.
Meni je baš bila dosadna tekma.U usporedbi s onom nogometnom poslasticom od jučer,danas sam skoro zaspao.Francuzi igraju k'o Talijani prije 30 godina;dadnu gol i zatvore se,samo što ovdje nisu ni išli po gol,a skoro pa nisu ni opucali po golu.Bayern je imao više šansi,ali me nije impresionirao igrom.I što da ja očekujem od takve tekme.Odmah sam znao da će biti dosadna.
Nisam rekao da mu je nesto bilo. Rekao sam da je MALO nedostajalo da bude!
A sto, treba se nekom noga slomit da se dobije crveni karton?!
Ovo je skolski crveni. Đonom po nozi na kojoj igrac stoji. Da je netko to našem igraću napravio, tražili bismo zabranu igranja 6 mjeseci.
Nisam uvjeren jer je Lisandro normalno trčao poslije, a nije bilo ni oticanja ni ničega (to će se sutra objaviti posljedice ozljede ali sumnjam da je nešto strašno) - ajde da mu je nagazio neki masivniji stoper tipa Terry ali Ribery koji ima metar i lamicu i 65kg u vrh glave, teško...