Vjerujem da ste svi čuli da Antonija Balek nije bila u komi, niti da je invalid. Navodno joj niti ime nije pravo. Dal ona govori istinu? U pitanju su veliki novci, a ko sad laže?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni tu nesto smrdi,ima tu necega treba to istrazit jel vjerojatno neko ne govori istinu...moze bit da je trener ucijenio antoniju balek da ce rec da je fake invalid pa je ona na to uzvratila da joj je on prijetio(to mozda nije istina ja samo nagadam) jedno sto znam je da je neko prekrsio zakon!

Sad se prica da joj je trener prijetio smrću
Sve to meni smrdi
U 20 dana izmislila je 20 kontradiktornih priča s tim da je najnovija da je radila za tajne službe i policiju kao undercover agent. Naravno, iz SOA-e i policije kažu da za nju nikad nisu čuli...
Ovo uglavnom nikako ne moze zavrsiti dobro.
Ako se prica pokaze kao lazna, ispast ce obicno medijsko lesinarenje, koje nije poduprto nikakvim dokazima.
U slucaju da je prica tocna, bacit ce se ljaga na paraolimpijce koji su stvarno zasluzili tu olimpijsku medalju.
Nesto kao i doping na pravoj olimpijadi. Zalosno.
U 20 dana izmislila je 20 kontradiktornih priča s tim da je najnovija da je radila za tajne službe i policiju kao undercover agent. Naravno, iz SOA-e i policije kažu da za nju nikad nisu čuli...
Mislim da je ovo čista sprdačina da nije invalid nebi prosla preglede na Para olimpijadi.
My name is Balek,Antonija Balek...haha.Sumljivo je da nigdje nema papira o njenim saobracajkama.Ah da radila je za FBI,CIA,MI6 pa joj je identitet lazan.Mislim da je ona samo osoba koja ima psihickih problema i da je oduzeta upravo zbog toga.Postoje slucajevi di su ljudi gluhi,slijepi samo zato jer im je to u glavi a ustvari im nije nista nego psihicka blokada u glavi,nazalost.Volio bi da se dokaze da je stvarno njena hendikepiranost stvarna jer u protivnom ismijala je citavu drzavu svojim lazima.Zalosno je to sta je sve to krenulo zbog para...
To me podsjetilo na onu epizodu "Up the Down Steroid" iz South Parka. Timmy, Jimmy, Timmy, Timmy, Antoniya.
Meni je dosta toga da se političari i ostala birokratska gamad razbacuje našim novcima kao pijani bogataš. Ako je Antonija lažni invalid, neka se to več jednom otkrije i veli prava istina.
A mene na onaj film Specijalci, kada Johnny Knoxville glumi da je retardiran da pobijedi na paraolimpijadi i otplati kockarske dugove.
Bemti što se ja toga nisam sjetio