Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.774
|
čitano: 5.648.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Miro kaže...

Ajde, ajde - ne dirajte mi Schumija! Da je 22 na kraju - opet zaslužuje poštovanje, treba imati muda i vratiti se u četrdesetima na stazu, nakon pauze i tolikih tehničkih promjena. Pa on je u puno idealanijim prilikama znao uložiti (zajedno sa svojim timom) godinu-dvije u razvoj bolida koji njemu odgovara. Prestroga pravila nisu mu pružala priliku za dovoljno testiranja i aktivnog sudjelovanja u razvoju bolida... OK, zna - reći ćete, pa kako onda Nico ima rezultat, a hebiga - njemu je bolid bolje "sjeo" (a i malo je mlađi :).

Dok su gume još držale bio je i Schumi ok (borba s Hamiltonom), pod kraj se borio i sa samim bolidom... Uostalom, sličnu muku su prolazili i redbull vozači...

McLarenima svaka čast - odlično odrađeno.

A Alonso je još jednom pokazao koja je gnjida - iznimno rijetko idu oba bolida istovremeno u box, pa onako obici timskog kolegu (koji je u utrci ispred tebe) nitko drugi ne bi napravio!

Cuj, cjenim MS puno.

I da, u pravu si, jedno vrijeme je bio na razini vremena kao i vodeci, jedan dio krugova cak i brzi od Rosberga.

Ali, onda, najednom, kao da je rekao sam sebi - "sto meni ovo treba, daj da samo zavrsim utrku i vratim se doma zeni i djeci"

To nije onaj Schumi koji je u stanju iz bolida u utrci izvoziti 20 krugova na razini kvalifikacijskih, kada je to potrebno.

I to je ono sto me brine.

Bolid je mozda problem (upitno jer je na istoj masini Rosberg ipak konkretno brzi i sto je jos bitnije redovito brzi vozac), ali mislim da je puno veci problem u njemu samome.

Vrijeme ce pokazati.

Ne znam sto Mr. IVO misli o ovome, ali nekako imam osjecaj da je blizu onoga sto sam napisao u ovih par redaka.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
18 godina
moderator
Kutak za ljubitelje Formule 1

Michaelov komentar na trku:

"Ove se utrke ne želim ni sjećati. Cijeli vikend mi nije bio dobar, a ni ja nisam bio dobar tijekom cijelog vikenda", rekao je Schumacher po završetku utrke u kojoj je McLaren ubilježio dvostruku pobjedu.

"Međutim, spreman sam to prihvatiti kao još jedno iskustvo, koliko god da bilo frustrirajuće. Nikako nisam mogao natjerati gume da mi prorade, a ni strategija nije bila dobra. Naime, u posljednjih deset krugova gume su mi bile potpuno glatke, kao da uopće nisam stavio intermediate", nastavio je u samokritičnom tonu.

"Bio sam među onim vozačima koji su rano obavili zadnju promjenu guma. To smo trebali drukčije odraditi. Našao sam se u nekoliko uzbudljivih i zabavnih borbi, ali na onakvim gumama na kraju su i te borbe bile beznadne", kaže.

Schumacher je ujedno sportski čestitao uspjeh svom momčadskom kolegi Nici Rosbergu, koji je osvojio treće mjesto: "Svaka mu čast, barem je netko od nas dvojice zaradio lijepe bodove. Sada se radujem povratku kući - ako uspijemo poletjeti".

16 godina
neaktivan

Renault mi se zgadio kad sam čuo da im Petrov plaća za svoje mjesto u momčadi samo da to ne postane praksa u budućnosti

17 godina
Miro kaže...

Pazi - navode se preinake SAMO za Schumija, to ne znači da bi sada i Nico morao voziti tako izmijenjen bolid. Kao što i zaključuju na kraju teksta - sve to je veliki rizik, ali za Schumija, a ne za Rosberga koji već ima neki rezultat.

Mercedesu bi silno imponiralo da Schumi ostvari neki bolji rezultat u njihovom timu i ja vjerujem da će oni sve učiniti da mu pomognu, no tu je nabrojano tako puno krupnih stvari (razmaci osovina, nova getriba itd.), a imaju SAMO tri tjedna, bez prilika za testiranje... Teško, jako teško ostvarivo... No, postoji mogućnost da oni na svim tim stvarima već rade dva mjeseca, pa da je ovo samo finiš.

U svakom slučaju - bilo je govora već na startu sezone da su svjesni kako zaostaju za konkurencijom i da će morati puno raditi kako bi tijekom sezone popravili svoje performanse.

Razmak osovina, novi prednji kraj, getriba, vjerojatno drukčiji difuzor -> kompletno različit bolid od ovog sad koji odgovara Rosbergu. E sad ak će to mjenjat samo za Sch, to znaći da će morat kroz sezonu paralelno razvijat dva totalno različita bolida. Mislim da je to za današnje vrijeme neizvedivo, pa čak i za Mercedes.

Inaće što se tiće ovih glasina o Kubici i Ferrariju, baš sam iznenađen, pozitivno iznenađen! Barem bi imali jednog poštenog čovjeka za kojeg mi mogao navijat. Ovak navijam samo za momčad...

Nego, nije li Kubica potpisao za renault na 3 godine???Neodlučan

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
18 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Renault mi se zgadio kad sam čuo da im Petrov plaća za svoje mjesto u momčadi samo da to ne postane praksa u budućnosti

Nije on jedini koji plaća. Ima njih još u ostalim momčadima (2-3, čini mi se). Rekao bih ti koji su, ali ih neznam napamet :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 21:04 (denix).
16 godina
neaktivan
denix kaže...

Nije on jedini koji plaća. Ima njih još u ostalim momčadima (2-3, čini mi se). Rekao bih ti koji su, ali ih neznam napamet :D

to se tak kaže no ne plaća on mjesto doslovno nego je doveo zanimljive sponzore

18 godina
odjavljen
kejbl kaže...
denix kaže...

to se tak kaže no ne plaća on mjesto doslovno nego je doveo zanimljive sponzore

mislim da je petrov sin nekog ruskog bogataša naftaša,i mislim da doslovno plaća svoje mjesto u formuli,blažićko i novak su govorili o njemu

17 godina

NE, koliko sam ja čuo, Dotični sponzor (otac) i još nekolicina ruskih sponzora, postavili su u ugovor stavku, da ako Petrov bude vozio, oni će biti Renault-ovi sponzori...

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
17 godina
neaktivan

Evo

starta sa Rosbergovog bolida. Negdje sam pročitao da je Alonso startao prerano za 0,18 stotinki.

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
17 godina

Možda je na utrci i izgledalo da je puno ranije krenuo, ali sto vise gledam ovu 56 do 57 sec videa sve mi se više čini da je bilo manje nego što je itko od nas očekivao.

17 godina
Lightning kaže...
kejbl kaže...
Lewis je arogantni gad u što vjeruju samo kreteni koji su 2007 očigledno povjerovali španjolskim medijima na onim kritikama da je Lewis favoriziran od strane Mclarena itd. Onaj koji je malo pametniji znao je da to nije istina, ali ti si još jedna zavedena budala koja vjeruje propagandnim medijima koji pišu sve i svašta, a ustvari neznaju koliko je Lewis Hamilton zabavan tip no na stazi je onakav kakav je. Recimo Massa je više bahat, a za njega govore da je dobrica, a lik je nekoliko puta poslije utrke išao se obračunavat sa ostalim vozačima dok Lewis to nikada ne radi zato ne kenjaj.

Za razliku od tebe ja sam čak upoznao neke od ljudi na F1 grid-u kroz godine posjećivanja utrke u Monzi (naravno sa najskupljim Pit-Pass-om), i vidio sam iz prve ruke jednu malu "svađu" Lewisa i nekih njegovih mehaničara pa ću ti reć u povjerenju... to nije nikakva medijska hajka na njega, on je ustvari još i arogantniji nego što svi misle.... on ostavlja dojam zabavnog tipa, a iza scene je malo drukčija osoba. Čak je i alonso ostavio bolji dojam na mene u onih 20-ak sekundi koliko mu je trebalo da kaže par riječi i potpiše se :D

I kao prvo, ja tebe vrijeđao nisam, niti smatram da si vrijedan mojeg gubljenja vremena, tako da smiri malo strasti dečko. Moram primjetiti da je većina Lewisovih navijača "mlađahna" tj. pretpostavljam da si počeo gledat f1 pred kakvih 6 god. ?  mene ne pogađaju pretjerano mišljenja takvih novaka... kad skupiš 20+ godina staža praćenja tek onda će mi tvoje mišljenje značit išta.

Evo ja sam, osim navijača McLarena i Lewisov navijač, a pratim formulu od 1987. Neću te vrijeđati sa mojim mišljenjem da sumnjam da si tako nečemu svjedočio, međutim smatram da nije ništa drukčije u ostalim momčadima, a sve u smjeru ostvarivanja zadanih ciljeva.

Tko je kakav privatno mene se ne tiče, samo ono što imaju za pokazati na stazi.

Borba u boksu između LH i SV je samo borba, kao i FA i FM, međutim FA se pokazao na startu kakav je vozač, a to je pokazao već odavno...

Iako nisam štovatelj MS bilo bi mi drago da malo "začini" ovu sezonu i pokaže balavcima kak se to delalo.

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Ajde, ajde - ne dirajte mi Schumija! Da je 22 na kraju - opet zaslužuje poštovanje, treba imati muda i vratiti se u četrdesetima na stazu, nakon pauze i tolikih tehničkih promjena. Pa on je u puno idealanijim prilikama znao uložiti (zajedno sa svojim timom) godinu-dvije u razvoj bolida koji njemu odgovara. Prestroga pravila nisu mu pružala priliku za dovoljno testiranja i aktivnog sudjelovanja u razvoju bolida... OK, zna - reći ćete, pa kako onda Nico ima rezultat, a hebiga - njemu je bolid bolje "sjeo" (a i malo je mlađi :).

Dok su gume još držale bio je i Schumi ok (borba s Hamiltonom), pod kraj se borio i sa samim bolidom... Uostalom, sličnu muku su prolazili i redbull vozači...

McLarenima svaka čast - odlično odrađeno.

A Alonso je još jednom pokazao koja je gnjida - iznimno rijetko idu oba bolida istovremeno u box, pa onako obici timskog kolegu (koji je u utrci ispred tebe) nitko drugi ne bi napravio!

Alonso je bas naprotiv pokazao da je true racer, kao i Hamilton! Kao sto je bio i Montoya...

Uzeo je priliku kad mu se pruzila. Sto se MS-a tice, vrijeme ga gazi, Roberg ga nabija...nije mu trebao ovaj povratak...ali zelja je ocigledno bila jaca od svega...

Ali tako i tako je to samo za njegov gust, pa neka uziva onda ako mu je zabavno :))

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Alonso je bas naprotiv pokazao da je true racer, kao i Hamilton! Kao sto je bio i Montoya...

Uzeo je priliku kad mu se pruzila. Sto se MS-a tice, vrijeme ga gazi, Roberg ga nabija...nije mu trebao ovaj povratak...ali zelja je ocigledno bila jaca od svega...

Ali tako i tako je to samo za njegov gust, pa neka uziva onda ako mu je zabavno :))

Zašto ne?

Svi profitiraju od takvog imena, koliko god on bio loš (po mom mišljenju opravdano) ovakvog zanimanja za F1 nije dugo bilo.

17 godina
wyks kaže...
Mike Litoris kaže...

Zašto ne?

Svi profitiraju od takvog imena, koliko god on bio loš (po mom mišljenju opravdano) ovakvog zanimanja za F1 nije dugo bilo.

Istina, ali mislim da ova sezona i bez njega zaslužuje veće zanimanje nego prethodne.

Ove godine su utrke zanimljive (ne prva) za razliku od prošlogodišnjih, gdje su se preticanja brojila na prste jedne ruke.

baš bih volio vidjeti da netko izračuna koliko je Hamilton imao preticanja u zadnje dvije utrke Izlanuo se

17 godina
neaktivan
wyks kaže...
Mike Litoris kaže...

Zašto ne?

Nije zanimanje za F1 poraslo zbog njega...ocigledno je tu puno dobrih mladica u 4 jako dobre ekipe ove godine...Vettel, Kubica, Alonso, Rosberg, Hamilton...

Vidis da u prijenosima na Schueya zaboravljaju i peru ga svi bez beda :)

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Nije zanimanje za F1 poraslo zbog njega...ocigledno je tu puno dobrih mladica u 4 jako dobre ekipe ove godine...Vettel, Kubica, Alonso, Rosberg, Hamilton...

Možda je sve to bio dogovor Berniea i Schumia jer je F1 bio jako dosadan dok je on pobjeđivao u 13 utrka sezone.Smijeh

Meni je jako drago jer nema više dominacije dvije momčadi kao do sadaj daleko je zanimljivije.

MSC-a svi gaze jer su očekivali opet tih 13 pobjeda i da svi zaostaju po krug dok on s svojim awesome bolidom pije pina coladu dok s drugom rukom maše gledateljima.

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

A ne? Samo što su čak i igru radi tog imena odgodili,a da ne govorimo o medijskoj hajki koja se odvijala prije početka sezone..

Schumi je dokazao svoje i on više nema šta dokazivat,a kad če netko od ovih mladića osvojiti ono što je on osvojio skidam kapu..

Također se mora uzet u obzir da on nije četri godine vozio F1 i sad očekivati da če odmah biti sve super je naprosto blesavo.

Čovjek je sa mercedesom-GP potpisao trogodišnji ugovor što znači da ima još vremena za uhodavanje...

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Mike Litoris kaže...

A ne? Samo što su čak i igru radi tog imena odgodili,a da ne govorimo o medijskoj hajki koja se odvijala prije početka sezone..

Schumi je dokazao svoje i on više nema šta dokazivat,a kad če netko od ovih mladića osvojiti ono što je on osvojio skidam kapu..

Također se mora uzet u obzir da on nije četri godine vozio F1 i sad očekivati da če odmah biti sve super je naprosto blesavo.

Čovjek je sa mercedesom-GP potpisao trogodišnji ugovor što znači da ima još vremena za uhodavanje...

Problemi s pravopisom? Od takvih ne uzimam reply na thread ozbiljno, ali hajde, svejedno...

Netocna je informacija da nije 4 godine vozio bolid F1, nije vozio 3 godine, da ne govorim da je testirao 2007. intenzivno...

Jos jedna stvar, Lauda prije povratka nije vozio 3 godine....vratio se i pobijedio u 3. utrci. I napominjem da nije bilo raznih simuliranja i da se tada drugacije vozilo...

18 godina

super sezona...ma sve je super,a posebno uz prasička i kompaniju tokom prijenosa.

nema potpisa
17 godina

Index opet piše: VN Srbije

Spominju i ulazak Stefan GP-a u F1.

SmijehROFLSmijeh

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
18 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Jos jedna stvar, Lauda prije povratka nije vozio 3 godine....vratio se i pobijedio u 3. utrci. I napominjem da nije bilo raznih simuliranja i da se tada drugacije vozilo...

Da. Isto tako je imao i 6 odustajanja, 1 puta nije startao, jednom diskvalificiran i uz jos jednu pobjedu je imao 2 cetvrta, jedno peto i jedno osmo mjesto (peto mjesto ukupno, sezona 1982).

Sljedece sezone 1983 je bio jos losiji sa 7 odustajanja, jednom se nije uspio kvalificirati, i ostvario je jedno trece, jedno drugo, dva sesta, jedno trinaesto i jedno jedanaesto mjesto (ukupno deseti).

U obje sezone je njegov kolega u ekipi Alain Prost, bio kozistentniji i bolji (1982 cetvrto mjesto, 1983 drugo mjesto ukupno).

Tek 1984 godine, sa dolaskom TAG motora (Porsche) McLaren dobija presudnu prednost nad konkurencijom i Lauda osvaja prvenstvo sa pola boda ispred Prosta. Kolika je dominacija bila u pitanju govori cinjenica da je McLaren TAG te godine imao gotovo 3 puta vise bodova nego sto je to imao prvi sljedeci Ferarri.

Prema tome, jedna pobjeda u trecoj utrci sezone Laudin povratak u Formulu 1 ne cini boljim povratkom nego sto je to Michaelov sada. Ima jos dosta utrka da se vidi pravo stanje. Da, pocetak se cini razocaravajuci i to uglavnom zbog velikih ocekivanja koje su imali i jos imaju navijaci i mediji.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
18 godina
odjavljen

e da je shumi u ferariju i da je tamo stara ekipa,bilo bi to puno bolje

mercedesu i brawnu treba vremena da se to sve posloži kak spada

16 godina
neaktivan

Daj više prestanite komentirati Schumachera pa dovoljna mu je jedna pobjeda i već je na 35 bodova. Samo da MercedesGP napravi dobar auto i oni su u borbi za naslov...

17 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Daj više prestanite komentirati Schumachera pa dovoljna mu je jedna pobjeda i već je na 35 bodova. Samo da MercedesGP napravi dobar auto i oni su u borbi za naslov...

ROFLMAO

Mercedes ima dobar auto, to potvrdjuje Rosberg...

17 godina
neaktivan
Scuderia kaže...
Mike Litoris kaže...

Da. Isto tako je imao i 6 odustajanja, 1 puta nije startao, jednom diskvalificiran i uz jos jednu pobjedu je imao 2 cetvrta, jedno peto i jedno osmo mjesto (peto mjesto ukupno, sezona 1982).

Sljedece sezone 1983 je bio jos losiji sa 7 odustajanja, jednom se nije uspio kvalificirati, i ostvario je jedno trece, jedno drugo, dva sesta, jedno trinaesto i jedno jedanaesto mjesto (ukupno deseti).

U obje sezone je njegov kolega u ekipi Alain Prost, bio kozistentniji i bolji (1982 cetvrto mjesto, 1983 drugo mjesto ukupno).

Tek 1984 godine, sa dolaskom TAG motora (Porsche) McLaren dobija presudnu prednost nad konkurencijom i Lauda osvaja prvenstvo sa pola boda ispred Prosta. Kolika je dominacija bila u pitanju govori cinjenica da je McLaren TAG te godine imao gotovo 3 puta vise bodova nego sto je to imao prvi sljedeci Ferarri.

Prema tome, jedna pobjeda u trecoj utrci sezone Laudin povratak u Formulu 1 ne cini boljim povratkom nego sto je to Michaelov sada. Ima jos dosta utrka da se vidi pravo stanje. Da, pocetak se cini razocaravajuci i to uglavnom zbog velikih ocekivanja koje su imali i jos imaju navijaci i mediji.

Ajde molim te nemoj lupetati gluposti ako neznas.

Laudin teammate je bio John Watson u obje sezone, nikakav Alain Prost, LOOOOOL

S obzirom koliko je McLaren bio konkurentan i koristio u principu isti bolid te dvije sezone (MP4/1 B, C, E) Lauda je polucio odlican uspjeh

s dvije pobjede u toj prvoj sezoni nakon povratka...

Sezona 1983. je bila katastrofa, stari auto, Williams, Ferrari i Renault dominantni...

Koliko znam i koliko je vidljivo iz prilozenog, Mercedes GP je itekako konkurentan...vidi se da u MS vise nema one vatre...

Ako je ikada bilo...ilegalni Benneton i maFIA-in Ferrari u dogovoru s Bernijem su donosili naslove...no dobro, to je neka druga prica...

18 godina
odjavljen
Mike Litoris kaže...
Scuderia kaže...
Mike Litoris kaže...

S obzirom koliko je McLaren bio konkurentan i koristio u principu isti bolid te dvije sezone (MP4/1 B, C, E) Lauda je polucio odlican uspjeh

Sezona 1983. je bila katastrofa, stari auto, Williams, Ferrari i Renault dominantni...

Koliko znam i koliko je vidljivo iz prilozenog, Mercedes GP je itekako konkurentan...vidi se da u MS vise nema one vatre...

Ako je ikada bilo...ilegalni Benneton i maFIA-in Ferrari u dogovoru s Bernijem su donosili naslove...no dobro, to je neka druga prica...

ajde i ti nemoj lupetat gluposti,ako je schumi osvajao naslove ne znači da je to bila nekakva mafija,uostalom schumacher je osvojao naslove i kad ferrari nije imao najbolji bolid,odnosno kad su mclareni bili bolji

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
Mike Litoris kaže...
Scuderia kaže...
Mike Litoris kaže...

ajde i ti nemoj lupetat gluposti,ako je schumi osvajao naslove ne znači da je to bila nekakva mafija,uostalom schumacher je osvojao naslove i kad ferrari nije imao najbolji bolid,odnosno kad su mclareni bili bolji

Koji LOL!!! Kada? Sve godine kada je osvajao naslove u Ferrariju imao je bolji bolid od McLarena? Da ne kazem sve timske kolege koji su bili losiji nego neznam, Nick Heidfeld covjece!! I ako su bili bzrzi nisu smjeli biti.

Austrija 2001. i 2002.?? Berilij?

Tajni ugovor FIA - Ferrari za vracenje najpoznatijeg tima Formule 1 na celo opet? Doesn't ring a bell??

Naravno, a njega su u F3 prvenstvu tukli i Wendlinger i Frentzen....najbolji vozac, LOL, my ass!!

Zivi ti i dalje u svome uvjerenju....a ne pitas se nikada zasto vecini strucnjaka i vozaca nije ni medju prva tri vozaca svih vremena na listi, let alone na prvom mjestu...ccccccc

18 godina
Mike Litoris kaže...
M4X kaže...
Mike Litoris kaže...

Koji LOL!!! Kada? Sve godine kada je osvajao naslove u Ferrariju imao je bolji bolid od McLarena? Da ne kazem sve timske kolege koji su bili losiji nego neznam, Nick Heidfeld covjece!! I ako su bili bzrzi nisu smjeli biti.

Austrija 2001. i 2002.?? Berilij?

Tajni ugovor FIA - Ferrari za vracenje najpoznatijeg tima Formule 1 na celo opet? Doesn't ring a bell??

Naravno, a njega su u F3 prvenstvu tukli i Wendlinger i Frentzen....najbolji vozac, LOL, my ass!!

Zivi ti i dalje u svome uvjerenju....a ne pitas se nikada zasto vecini strucnjaka i vozaca nije ni medju prva tri vozaca svih vremena na listi, let alone na prvom mjestu...ccccccc

Ja sam mislio da je FIA donosila pravila da bi smanjila razliku izmađu Ferraria i ostalih ekipa, jer je formula npr. '04 bila jako dosadna - počme trka dva ferrarija na prvom i drugom mjestu, a ostali se bore za treće mjesto...

18 godina
odjavljen

nije istina da je uvijek ferari imao najbolje bolide,jedno vrijeme su mclareni bili bolji pa je svejedno schumacher uzeo naslov,hakkinen je bio dvaput prvak ako zaboravljate

a ne sjećate se mclarena i one krađe inženjerskih dokumenata? ,ako je netko mafia onda je to mclaren

18 godina
neaktivan

jeli imaš nešto više informacija i činjenica o tome ili su to samo fanboy conspiracy forum-rage lupetanja o tome

F1 nije F3, niti GP2 niti formula ford niti karting, može vozač briljirati u nekoj od tih serija ali se onda utopiti u prosječnosti u F1, što Schumi definitivno nije

drugačije se vozi, drugačije se pobjeđuju utrke

ovdje se valjda govori o najboljim F1 vozačima

još ti ovakav dječji fanboy forum-rager stav baš i ne ide u prilog

kako uopće rangirati vozače osim po subejktivnoj procjeni? makar su to stručnjaci, uvjek je dijelom subjektivna procjena

edit: nisam ni očekivao neke dokaze, nego sam dobio jednostrano tumačenje nečega

a i malo mi je sve jasnije ipak, tip je valjda fanboy bez objektivnog mišljenja i voli poticati svađe i arogantno odgovarati na pitanja, uz vrlo nisku razinu kulture tijekom rasprave, klasika za forume nažalost, goodbye thread

edit 2: lol kako svaki post usmjeri protiv nekoga, pritom pritom pišući kako taj zna puno manje od njega o f1

a i sve informacije tumači na nevjerojatno pristran način, gotovo smiješno

toliki trud da diskreditira jednog od najboljih vozača u f1, i pritom da pokaže svima kako on više zna od drugih forumaša, jadno i trollovski

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 13:55 (Sir Vidara the XVII).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice