Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.682.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
doktor1 kaže...

Hm..baš me zanima dali Šumi vozi one svemoguće Ferrarie šta vjerovatno ima u garaži ili se mora prebacit na trokraku....

Koliko ja znam MS vise preferira Maserati, a sada "sluzbeno" vozi Mercedes...vec je vidjen, mora tako...

17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Vozio je i Alfu 159 SW.

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
17 godina
neaktivan

Fiat Cromu je imal za po doma, a Fiat 500 (novi fićek) je imal za gušt po gradu... to je kaj se tiče službenog svakodnevnog voznog parka, a ostale dragulje ko zna :)

Nema bombe do napalm bombe
17 godina

Nego, kaj nema nikakav vražji geđet za vistu/7 sa countdownom do slijedeće utrke. Vidil sam za meka, al ne za vindoze...

18 godina
Svaki kraj ovisi o početku!
16 godina
neaktivan

Ovo miriše na dobru utrku

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
protjeran
P4k1 kaže...

Ovo miriše na dobru utrku

ma tamo im je za cijelu sezonju takva prognoza, nikad neznas kad ce monsun opizd*tSmijeh

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 16:01 (dado8).
16 godina
neaktivan

samo neka padne kiša

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
protjeran
P4k1 kaže...

samo neka padne kiša

ma trebo bi Bernie osposobit jedan tim koji bi prije svake utrke ispaljivo one rakete s srebrovim jodidom koje stvaraju kisuCool

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Dado, ali to je bezveze, onda će svi timovi znati kad će kiša pa nema zabave sa gumama :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Dado, ali to je bezveze, onda će svi timovi znati kad će kiša pa nema zabave sa gumama :)

grijesisSmijeh, stvar je u tome da se rakete moraju ispaljivat par sati prije nego(ako uopce) pocne kisa i njezini pocetak je totalno nedpredviljiv kao i do sad

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 16:50 (dado8).
18 godina
moderator

Malo Schumijevog pozitivnog razmišljanja:

- Mnogo pozitivnih stvari mogu izvući iz vikenda u Melbourneu, koje možda nisu vidljive na prvi pogled, a pogleda li se bolje, pokazali smo napredak i imamo razloga biti vrlo zadovoljni. Rezultat nije pokazao pravu sliku.

Uskrsni vikend nosi već Veliku nagradu Malezije. Schumi se nada da će Mercedes napokon na utrci biti bolji nego na kvalifikacijama.

- Nakon kvalifikacija, Nico i ja mogli smo u utrci biti dva-tri mjesta bolji, ali bolid je bio namješten dosta konzervativno. Idemo u Maleziju ovaj vikend s dobrim osjećajem. Ja ću uživati sigurno i u Sepangu - zaključio je Schumacher.

18 godina

može nagradna igra ili kladionica, što će sebastian spušit u trećem nastupu.

nakon svjećice i matice na točku (nisu kočnice)...u maleziji otkazuje neka pumpa.

nema potpisa
17 godina
torrente kaže...

nakon svjećice i matice na točku (nisu kočnice)...u maleziji otkazuje neka pumpa.

Ja se kladim da će imati nekih problema u boksu, i da će na kraju završit 6.Bogataš

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
16 godina
protjeran
torrente kaže...

Ajde nemoj tako, treca srecaNamigiva

18 godina
agent_00klc kaže...

Vozi vozi tamo negdje po Švicarskim alpama, rastura 288 GTO ( sigurno ga ima, i ja bi 288 GTO Plač

I tata bi, sine.Cool

17 godina

Ovo je najbliže windows gadgetu kaj sam našel: http://f1hub.com/f1-countdown.swf

17 godina

Evo ga, windows gadget! http://www.widgipedia.com/web-widgets/details/sonictruth/Formula-1-Countdown_355.html

Da imam vremena malo bi ga editiral, tak da ima sliku staze, vremena svih sessiona, poredak vozača i momčadi.

Joooj, ko bu se ustal u 4:00...

16 godina

Kak u 4h? Kaj ti gledas i prvi trening? To je ipak malo prerano.

17 godina
neaktivan

Schumacher odlazi natrag u mirovinu!!!!!!!!!!!!!

Click

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Schumacher odlazi natrag u mirovinu!!!!!!!!!!!!!

Click

April fool's day.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina

Pa mali bu me tak i tak probudil, pa da bar iskoristim to onda Osmijeh

18 godina

Kak točno funkcionira taj FreeVPN?

Bookmarkal sam BBC Sport i napravil UK3 mrežu ali posle onog treninga u petak (kad je bila fenomenalna slika) više ničeg nema...

Da bar mogu pratiti F1 treninge ak se drugo niš ne može postići s tim programom (u što sumnjam)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Bookmarkal sam BBC Sport i napravil UK3 mrežu ali posle onog treninga u petak (kad je bila fenomenalna slika) više ničeg nema...

Da bar mogu pratiti F1 treninge ak se drugo niš ne može postići s tim programom (u što sumnjam)

ne vidim sta je tu koplicirano ali evo u detalje: kliknes na skortcut na desktopu od freeVPN te u novootvorenom prozoru kliknes na   UK #3 FREE (za svaki slucaj jos mozes lupit dolje conect) nakon toga mozes gledat bilo sto na BBC jer si sada ti (tj. tvoja IP adresa) za njih stanovnik UK  Namigiva

ovdje ti je link od formule1: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/default.stm

17 godina
Armor kaže...

Naravno da sad ničeg neme jer nema prijenosa (aktivno samo za vrijeme prijenosa). Ak želiš gledat snimke trke onda ideš na iPlayer gdje ti drže snimke oko 7 dana. Ja sam baš jučer pogledao ponovo Australiju. Ak nemate vremena bar pogledajte sam početak. Kak sam se nasmijal Smijeh.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
18 godina
neaktivan

BlackM, hvala na ovom stream rjesenju.

Konacno cu pogledati prijenos sa normalnim komentarima.

Ubi me ovdje ovaj ruski komentator. Vjerujte - Blazicko i Novak su Z L A T O naspram onoga sto jos ima po svijetu...

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
17 godina
neaktivan

jel ima nesto sl i za linux?

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
17 godina
ja00022 kaže...

jel ima nesto sl i za linux?

Mislim da bi se dalo sredit sa openVPN-om, samo je pitanje konektiranja na servere. Nisam gledao da li se kak može lista servera iz freevpn-a izvući i primjeniti na openvpn. Probaj malo prosurfat...

U principu trebao bi se spojiti na neki slobodni vpn server koji se nalazi u UK (probaj ovdje) da bi se tvoja adresa bbc-jevom serveru prikazala kao da dolazi iz UK (jer BBC dozvoljava live stream samo za stanovnike UK).

Konfiguriraš openVPN da se spoji na taj VPN i pokreneš firefox na ovu adersu, ako ima live prijenos pokreneš ga i to je to Osmijeh

Nisam se poigrao s time jer nemam vremena, ali ako sam uspiješ bilo bi dobro da nam pošalješ step-by-step...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 9:41 (redrum781).
18 godina

Baš se sad spojim na Live i fino mi piše "This stream has now finished" Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan

Times
1. Hamilton McLaren-Mercedes 1:34.921 19 laps
2. Rosberg Mercedes 1:35.106 + 0.185 19 laps
3. Button McLaren-Mercedes 1:35.207 + 0.286 25 laps
4. Schumacher Mercedes 1:35.225 + 0.304 14 laps
5. Kubica Renault 1:35.402 + 0.481 22 laps
6. Webber Red Bull-Renault 1:35.479 + 0.558 22 laps
7. Sutil Force India-Mercedes 1:35.955 + 1.034 20 laps
8. Alonso Ferrari 1:35.959 + 1.038 20 laps
9. Vettel Red Bull-Renault 1:35.043 + 1.122 19 laps
10. Buemi Toro Rosso-Ferrari 1:36.100 + 1.279 20 laps
11. Massa Ferrari 1:36.451 + 1.530 22 laps
12. Kobayashi Sauber-Ferrari 1:36.503 + 1.582 28 laps
13. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1:36.645 + 1.724 18 laps
14. Petrov Renault 1:36.712 + 1.791 9 laps
15. di Resta Force India-Mercedes 1:36.891 + 1.970 25 laps
16. de la Rosa Sauber-Ferrari 1:36.899 + 1.978 24 laps
17. Hulkenberg Williams-Cosworth 1:37.802 + 2.881 27 laps
18. Barrichello Williams-Cosworth 1:38.278 + 3.357 18 laps
19. Trulli Lotus-Cosworth 1:39.460 + 4.359 21 laps
20. Glock Virgin-Cosworth 1:39.755 + 4.834 17 laps
21. di Grassi Virgin-Cosworth 1:40.159 + 5.238 25 laps
22. Fauzy Lotus-Cosworth 1:40.721 + 5.800 19 laps
23. Senna HRT-Cosworth 1:41.832 + 6.911 27 laps
24. Chandhok HRT-Cosworth 1:41.966 + 7.045 24 laps

Rezultati prvog slobodnog treninga...Osmijeh. Lewis također prvi i na drugom slobodnom treningu ispred Vettela.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 9:46 (kejbl).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice