Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.686.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
moderator
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
doktor1 kaže...

Ne prolazi mi da je Šumiu bolid bio oštećen i da se vuko po začelju jer je isto tako i Alonso pao na kraj poretka pa se je borio za postolje. Njemu je odmah promjenjeno prednje krilo, a sada dali je bilo nekih drugih oštećenja tko zna (mogu reći da je, da malo ublaže loš plasman Šumia i njegovu nemogućnost prelaženja Aquersuaria tokom utrke). Mercedes jednostavno nije dobar kao Ferrari, McLaren i Red Bull, a Rosberg izvlači maksimum iz tog bolida.

Pa jel tebi jasno što znači jedan ulazak u boks više od ostalih? I to na promjenu nosa (prvo dok se dovuces do boksa popušiš hrpu vremena, a onda i sama promjena duže traje), tako da čak imaju i iste bolide (a nemaju i Alonso je po tom detalju debelo u prednosti) totalno je noobovski uspoređivati krajnji rezultat Alonsa (koji nakon sudara NIJE išao u boks) i Schumija.

Očito je da još Merceds GP nije ravnopravan trenutno najboljim bolidima, ali ne treba se oko toga nervirati (mislim na nas koji navijamo za Schumija Cool) - sezona je duga, ali nemam ništa protiva ako ona cijela posluži za slaganje novog bolida u kojem bi se 2011 kralj opet vratio na svoje prijestolje!

Btw Hamiltona - meni doista nije jasno zašto ga itko pljuje, pa čak su i TV komentatori bili posprdni (isti oni koji su ismijavali Buttona nakon promjena guma)? Uopće nisam njegov navijač (mada mi je među mlađima jedan od dražih), ali ga cijenim i za ono što je danas pokazao kapa do poda! Baš mi se odluka da ipak krene u napad najviše svidjela, iako je mogao bezbrižno kenjuckat na svojoj poziciji tih nekoliko krugova i poslije cool lamentirati kako ga je ekipa zeznula s gumama... Treba mu čestita na hrabrosti i odlučnosti, pa makar da je popušio sve bodove!

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 14:53 (Miro).
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Hm... Šumi je ušo u boks kada je na stazu izašo Safety Car tako da nije previše vremena izgubio jer kada se je Safety car mako njih dvoje su bili tu na začelju, (Alonso ispred Schumechera) i Alonso je mnogo lakše napredovao prema napred nego mercedes MS koji nije baš top topova.

Jedan ulazak u boks više? Imao je i Hamilton (i Weber ako se ne varam) jedan ulazak u boks više od Kubice, Masse i Alonsa pa se je do kraja klao skoro pa za postolje.

Vjerovatno će i Mercedes još unaprijedit bolid, ali u ove dvije utrke nemaju baš bolid koji može konkurirat prvoj trojci.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 15:01 (doktor1).
18 godina
Lightning kaže...
doktor1 kaže...

Napravio sam jednu prigodnu... Smijeh

Eh... vi mladi i vaši "smajlići" :D

Schumix kaže...

A što se Vettela tiče, evo već kad pitaš, po meni je fantastičan vozač, možda trenutno najbrži, ali mi je odvratan, ne zna se ponašati, jučer sam mu se smijao poslije kvala kako je bio pre... nešto. Uglavnom kao "pokazat ćemo im..." , kralju sačekaj kraj utrke...

A prošle godine mi se najviše ogadio, ne zbog hrpe grešaka na stazi, ipak je mlad, nego zbog načina na koji je komentirao x puta kad nije mogao proći pored auta s KERS-om ili kad je od istih izgubio poziciju na startu, nešto kao "and then he pushed his special button" uz onaj pogled i podsmijeh prema dotičnom kao da je netko varao... Prejadno!

Čovjek je meni jednostavno nula karakter, i puno će Neretva govan@ pronijeti prije nego što se to promijeni.

Unatoč tome, ne bih imao ništa protiv da baš Vettel osvoji prvenstvo, jer prije svega, ja volim F1 i motorsport općenito i bilo bi dobro da najbrži pobijedi, da se ne ponovi 2005 kad je najbrži bolid na stazi (Kimijev McLaren) na kraju završio iza najpouzdanijeg, Alonsovog Renaulta.

Totalno te NE razumijem... mene isto tako iritiraju Hamilton, Alonso i Button (trenutno u F1), ali ne pada mi na pamet reć da bi "rado da osvoje prvenstvo"... prije bi rekao nešto tipa "rado bi da se zabiju u ogradu pri 280km/h"

Meni je Vettel bio zamjena za Schumija kad je ovaj otisao, pa sam sad u dilemi... zamjena ili "the real thing" :D

U svakom slučaju volim to što se tip apsolutno UVIJEK zaje**va... sa novinarima, na intervjuima... dobih i autogram u Monzi prosle godine :)  definitivno iz prve ruke sam vidio da je lik zaje*ant :)  a to volim kod ljudi.

Smisao za humor, a ne neke robote tipa Kimi, Kubica, Mika. kad dođu na pressicu i počnu pričat osjećam neku pospanost od izjava "yes team waz gud, car waz gud, race waz gud"

Naravno da NE razumiješ, Lightning. Kad ne možeš, nisi ti kriv.

Osim toga, očito ne razumiješ ni smisao navodnika. Pa pogledaj samo šta si stavio između " i "...

Bilo bi dobro i da pročitaš u potpunosti post koji "citiraš".

Vjerujem da nije lako kad te toliki tako iritiraju...

Mir s tobom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 15:28 (Schumix).
16 godina
neaktivan

ova utrka za razliku od one prošle je bila uzbudljiva, iskreno mi je žao što je vettel odustao, ali impresionirao me je kubica... sve u svemu jedna dobra utrka, samo kad bih ostale bile tako napete sa puno pretjecanja ( to ćemo još vidit, al malezija dolazi moglo bi biti ako padne kiša Cool ), al kraj mi je najjači izletanje hamiltona i webbera, rosberg se sigurno smijao zatvorenih usta kad ih je prešo Smijeh

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 15:33 (Dompa).
18 godina
neaktivan
Miro kaže...

Btw Hamiltona - meni doista nije jasno zašto ga itko pljuje, pa čak su i TV komentatori bili posprdni (isti oni koji su ismijavali Buttona nakon promjena guma)?

Posprdnost i pristranost naših bisera od komentatora? Ma neeeeeee, nema šanse ;) Oni su razlog zašto nekad biram gledati utrku na shiftty quality nestabilnom streamu bbc-a

BC2: NoobsMcKenzie_HR
18 godina

Malo humora za izbacit stres i nervozu.....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

Meni je danas bio najjači Massin ulazak u zadnji zavoj lik bi gotovo svaki puta proklizio kao da drifta..Smijeh

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Hehe. To sam ja bio jednom stavio pod smješne slike:)

Pogledaj ovu:

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
18 godina
neaktivan

Ma Australija je, uz Spa i Interlagos, najbolja staza ove sezone. Bilo je za očekivati da će biti dobra trka. A Tilkeove staze treba sve izbacit iz kalendara (osim Sepanga, a Hockenheim vratiti u original) pošto lik radi ubitačno dosadne staze. Mora da je platio masne pare Berniju da projektira staze za F1 - u ovoj sezoni se vozi na 8 od 19 njegovih staza, ne ubrajajući Hockenheim kojeg je drastično prepravio i iz dobre staze stvorio drek.

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
17 godina
neaktivan

Dva najbrza bolida i katastrofalan ucinak....

01 FernandoAlonso 37

02 Felipe Massa 33

03 Jenson Button 31

04 Lewis Hamilton 23

05 Nico Rosberg 20

06 Robert Kubica 18

07 Sebastian Vettel 12

08 Michael Schumacher 9

09 Vitantonio Liuzzi 8

10 Mark Webber 6

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 16:34 (mtopol).
18 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Lightning kaže...
doktor1 kaže...

Napravio sam jednu prigodnu... Smijeh

Eh... vi mladi i vaši "smajlići" :D

Stvarno ne kužim šta ovo znači....???

Pa ona slika sa "smajlićem" u Rosbergovom bolidu :D

nevermind...

Schumix kaže...

Naravno da NE razumiješ, Lightning. Kad ne možeš, nisi ti kriv.

Osim toga, očito ne razumiješ ni smisao navodnika. Pa pogledaj samo šta si stavio između " i "...

Bilo bi dobro i da pročitaš u potpunosti post koji "citiraš".

Vjerujem da nije lako kad te toliki tako iritiraju...

Mir s tobom...

Pa u biti imaš pravo... ako nekoga ne razumijem nisam ja kriv nego osoba koja nije dobro objasnila.

U svakom slučaju nije mi ni odgovor jasan, tj. na tvoj reply vraćam, WTF je autor htio reći?

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
16 godina

Napokon jedna dobra utrka ....

Čestitke prvoj trojici i naravno Hamiltonu koji bi vjerovatno prešao Alonsa da ga nije s*ebao Webber....

McLaren Mercedes
17 godina

Nemojte vi ni prerano otpisat ovog  "dedeka" kažu neki da će on početi voziti bolje več na jednoj od sljedeće dvije utrke (kad bolid postane konkurentniji), a onda bi se moglo ovo desiti xD

Ti ćeš meni bježati po stazi xD Ti ćeš meni bježati po stazi xD
www.skripte.co.cc stranica za skripte
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 17:47 (rooswelt1991).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

rooswelt1991 kaže...

Nemojte vi ni prerano otpisat ovog  "dedeka" kažu neki da će on početi voziti bolje več na jednoj od sljedeće dvije utrke (kad bolid postane konkurentniji), a onda bi se moglo ovo desiti xD

Odlične slike, di ih samo nađete?Namigiva

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Šef kaže...
Ali kako je Alonso 'sprčen', da ga je Massa pustio, prestigao bi on i Kubicu

A mene su baš iživcirali komentatori koji su cijelo vrijeme fantazirali: "hoće li Massa propustiti Alonsa?"

Pa dovraga, zašto bi ga propustio?! Ako ga može/umije prestići, nek ga prestigne, a ako ne, nek mu gleda guzicu bolida do kraja utrke (kako i jest).

Inače, jako dobra utrka, stalno se nešto događalo - puno pretjecanja, sudari, neočekivani raspleti... (i jako dobra vožnja Buttona koji je zasluženo pobijedio).

A sad svi vi koji ste molili/plesali za kišu, natrag na posao.Cool

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Moje je mišljenje da će Schumi uskoro biti puno bolji od Rosberga..

17 godina

Odlična utrka, nebo i zemlja u odnosu na bahrain, dabogda svaka bila takva!

Kaj se tiče Hamiltona, za kojeg navijam, mislim da je bio odličan, kakav treba biti svaku utrku. Ono s Webberom je bila čista borba i to ne shvaćam kao nešto specijalno tragično, osim gubitka pozicija za oba vozača. LH je pokušao "maznut" Alonsa, nije išlo, Webber je pokušao iskoristiti LH-ovu lošu putanju i to je to. Mislim da nitko nije pogriješio, pa kvragu, želimo da se bore za pozicije, kaj ne?

Obzirom da se hvali Alonsa što ga nije pretekao i pljuje po Hamiltonu, moje mišljenje je da je Lewis ipak bio malo oprezniji. Redoviti poklonici F1 će se sjetiti na kako je završila borba između njih dvojice prije dvije godine: vidjevši da je LH brži, Alonso je pri izlasku iz zavoja dodao pa otpustio gas (možda malo i prikočio) tako da se LH zabio u njega, polomio krilo i morao u pit. A da je bilo pretjecanja nisam baš siguran da ga Alonso ne bi zabio. Ipak se je već odavno pokazao kao malo španjolsko g****.

Massi svaka čast, makar mi je na konferenciji izgledao kao da mu nije svejedno što nije propustio Alonsa. Bit će vatreno ovih dana u Ferrariju...

Šumiju želim samo uspon ove sezone makar mi nikad nije bio drag.

A Kobayashiju treba oduzet licencu: nakon što je cijeli vikend izlijetao na treninzima, sreća u njegovoj gluposti što nitko danas nije stradao. Tipični japanski kamikaza.

Kubici dižem kapu - najugodnije iznenađenje, odlična vožnja, potpuno je zaslužio drugo mjesto.

A za Buttona sam najprije pomislio da mu je Brawn rekao da ode na slick. Čudi me da Brawnu prvom to nije palo na pamet.

Još jednom: nadam se da će do kraja sezone sve utrke biti ovakve, pa makar i Alonso koju pobijedio...

16 godina
neaktivan

apsolutno je nemoguće biti nepristran, odnosno bolje rečeno, objektivan pri komentiranju bilo kakvog sportskog događaja, u slučaju novaka i blažićka, formule 1, pošto iza sebe imaju višegodišnji komentatorski rad na istom, i jednostavno ne mogu, a da nemaju svoje favorite, a po meni ove malo jače reakcije u Australiji su samo odraz njihovih želja pokazati da f1 može biti i JE zanimljiva, samo što je ove godine Bahrain u potpunosti totalni promašaj za početak sezone..

16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

A Kobayashiju treba oduzet licencu: nakon što je cijeli vikend izlijetao na treninzima, sreća u njegovoj gluposti što nitko danas nije stradao. Tipični japanski kamikaza.

Pusti Kobayashija, tko će radit atrakcije publici ako njega neće bit Osmijeh

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 0:17 (Dompa).
16 godina
neaktivan

Kad je Button presao na slick gume i odmah u prvom zavoju onako izletio, vec sam se poceo hvatati za glavu (moram priznati da mi je puce favorit pogotovo otkako je presao u McLaren) a onda krug-dva nakon toga svi se pokupili i pravac boks hehehe

Super je bilo i ono na kraju s Hamiltonom, lik ima muda to mu treba priznati, vec sam pomislio da je to kraj za njih jer je izlijetanje bilo bas gadno a ono, oni se hladno okrenuli i brze-bolje natrag na stazu :D

McLaren sada ima dva ludaka za volanom

Schumacher uopce nije razocarao, iako je imao losu srecu na pocetku, pokazao je jasno ovima na zacelju da njemu tamo nije mjesto i da ne kani tamo ostati :D steta sto ga reziser nije vise pokazivao...

Jedino mi je zao Vettela, ne volim vidjeti kad nekome bolid krepa, drugo je kad ga oni sami razbiju svojom (ili tudom hehe) krivnjom

Predobra utrka, sezona je dobro pocela, nadam se da ce i nastavit u tom tonu...

16 godina

Mogu reci samo jedno... odlicna utrka. Ako bude jos takvih bit ce super. Nisam fan Alonsa i Buttona ali super su jucer vozili.

16 godina
redrum781 kaže...

A za Buttona sam najprije pomislio da mu je Brawn rekao da ode na slick. Čudi me da Brawnu prvom to nije palo na pamet.

A zašto bi mu Brawn rekao da ode na slick? Brawn radi za Mercedes, a ne McLaren.Namigiva

Pitanje je zašto Brawn nije Schumacheru rekao da ode na slick.Iznenađen

17 godina
brogus kaže...
redrum781 kaže...

A zašto bi mu Brawn rekao da ode na slick? Brawn radi za Mercedes, a ne McLaren.Namigiva

OK, dozvoli da ti objasnim što sam htio reći: Brawn se dokazao kao genijalan taktičar i od njega je bilo za očekivati taj potez, a Button je prošle godine vozio za njegovu momčad.

Dakle, Button je povukao Brawnov potez, OK?

Obzirom da je to učinio Button u McLarenu, koji zna biti preziheraški (momčad, a ne JB), a ne netko iz momčadi Mercedes GP, toliko me iznenadila da sam u sarkazmu i šali napisao citiranu rečenicu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 14:37 (redrum781).
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
brogus kaže...
redrum781 kaže...

OK, dozvoli da ti objasnim što sam htio reći: Brawn se dokazao kao genijalan taktičar i od njega je bilo za očekivati taj potez, a Button je prošle godine vozio za njegovu momčad.

Obzirom da je to učinio Button u McLarenu, koji zna biti preziheraški (momčad, a ne JB), a ne netko iz momčadi Mercedes GP, toliko me iznenadila da sam u sarkazmu i šali napisao citiranu rečenicu.

Nice save :)

16 godina
redrum781 kaže...
brogus kaže...
redrum781 kaže...

Ispričavam se, pogrešno sam shvatio rečenicu.Nevinašce

Sad kad sam je opet pročitao, ispada tako kako si objasnio. Još jednom - sorry.

16 godina
neaktivan

Koje je vaše mišljenje u vezi dvoboja Schumacher, Rosberg ja tvrdim da će Schumi do kraja sezone skupitit više bodova, a moj frend tvrdi suprotno i stalno uzvisuje Rosberga kojeg sam prije volio, ali s vremenom priča o velikom talentu je propala kod mene i očekujem boljeg Schumachera iz trke u trku te premoći u momčadi nad Rosbergom no tek za jedno par utrka.

16 godina

I ja mislim da ce MSC do kraja sezone prestici Nicu. Da se razumijemo, nikad nisam navijao za njega, pa ni sad. Oduvijek imam po nekoliko vozaca za koje navijam, koji su mi po necemu drazi, a on jednostavno nikad nije bio medju njima. Ali on je stvarno velik vozac, i bas ne sumnjam da ce do kraja sezobe stici i prestici Nicu.

16 godina

Schumacher bi mogao prestici Rosbega po bodovim samo da se malo opet ufura u bolid. Nije valjda toliko jako ostario da vise nije tako brz. Sredit ce on njega. Brawn i on su uvjek dobro funkcionirali...

Shumi u tunelu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 10:38 (agent_00klc).
18 godina

Hm..baš me zanima dali Šumi vozi one svemoguće Ferrarie šta vjerovatno ima u garaži ili se mora prebacit na trokraku....

ššššš - možda su u šumi
16 godina

Vozi vozi tamo negdje po Švicarskim alpama, rastura 288 GTO ( sigurno ga ima, i ja bi 288 GTO Plač

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 10:47 (agent_00klc).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice