Ne prolazi mi da je Šumiu bolid bio oštećen i da se vuko po začelju jer je isto tako i Alonso pao na kraj poretka pa se je borio za postolje. Njemu je odmah promjenjeno prednje krilo, a sada dali je bilo nekih drugih oštećenja tko zna (mogu reći da je, da malo ublaže loš plasman Šumia i njegovu nemogućnost prelaženja Aquersuaria tokom utrke). Mercedes jednostavno nije dobar kao Ferrari, McLaren i Red Bull, a Rosberg izvlači maksimum iz tog bolida.
Pa jel tebi jasno što znači jedan ulazak u boks više od ostalih? I to na promjenu nosa (prvo dok se dovuces do boksa popušiš hrpu vremena, a onda i sama promjena duže traje), tako da čak imaju i iste bolide (a nemaju i Alonso je po tom detalju debelo u prednosti) totalno je noobovski uspoređivati krajnji rezultat Alonsa (koji nakon sudara NIJE išao u boks) i Schumija.
Očito je da još Merceds GP nije ravnopravan trenutno najboljim bolidima, ali ne treba se oko toga nervirati (mislim na nas koji navijamo za Schumija
) - sezona je duga, ali nemam ništa protiva ako ona cijela posluži za slaganje novog bolida u kojem bi se 2011 kralj opet vratio na svoje prijestolje!
Btw Hamiltona - meni doista nije jasno zašto ga itko pljuje, pa čak su i TV komentatori bili posprdni (isti oni koji su ismijavali Buttona nakon promjena guma)? Uopće nisam njegov navijač (mada mi je među mlađima jedan od dražih), ali ga cijenim i za ono što je danas pokazao kapa do poda! Baš mi se odluka da ipak krene u napad najviše svidjela, iako je mogao bezbrižno kenjuckat na svojoj poziciji tih nekoliko krugova i poslije cool lamentirati kako ga je ekipa zeznula s gumama... Treba mu čestita na hrabrosti i odlučnosti, pa makar da je popušio sve bodove!

)