ma daj opet taj Vettel , ima srece sto ima najbolji bolid ove godine inace bi bio niko i nista, njega cak jos vise prezirem od lewisa... tesko za zamislit al da
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaj fali Vettelu?
odličan vozač, prema svemu čitanom o njemu dosta je oke lik..
kaj fali Vettelu?
odličan vozač, prema svemu čitanom o njemu dosta je oke lik..
nis mu ne fali jednostavno ga nemogu smislit :)
koliko tebe nervira vetel,toliko mene alonso...
shumi mi je nekada bio kralj,ali me pocinje i on zivcirati jer previse kalkulise...najveci kraljevi su bili Juan Pablo Montoya i Kimi Raikonen ;)
koliko tebe nervira vetel,toliko mene alonso...
shumi mi je nekada bio kralj,ali me pocinje i on zivcirati jer previse kalkulise...najveci kraljevi su bili Juan Pablo Montoya i Kimi Raikonen ;)
oduvijek bio fan raikonena :D , nerviraju me takvi bahati kao alonso ili lewis ili seb, a sad navijam za massu ^^
nadam se da ce sutrasnja utrka biti puna prestizanja,kise,ma bilo cega samo da bude uzbudjenja...
najveci kraljevi su bili Juan Pablo Montoya i Kimi Raikonen ;)
E to 
Naravno i Kimi.
Dodal bi još Hilla i Villeneuvea ;)
nadam se da ce sutrasnja utrka biti puna prestizanja,kise,ma bilo cega samo da bude uzbudjenja...
neka se malo usred utrke mijenja vrijeme ^^
FERRARI je najboooljiii!!!!!!!!! .... hhh... :)) ..
pazite ovo sa bwin-a.. It's red but not Ferrari 
ma daj opet taj Vettel , ima srece sto ima najbolji bolid ove godine inace bi bio niko i nista, njega cak jos vise prezirem od lewisa... tesko za zamislit al da
Ja Lewisa obožavam jer lik je zabavan i voli napadati pozicije dok mi je ovaj Vettel nekako razmažen i iritira me dok ga vidim na telki jer me podsjeća na onog mongoloida modnog macka, a još dok slavi pole ili pobjedu onda tek puknem neznam nekak mi ne paše, al da dobro vozi to stoji no on je tip koji isto više brani nego napada poziciju nešto slično kao i Massa nemaju ono nešto. Možda se varam pa Vettel iznenadi i postane prvak što me ne bi čudilo, ali karakter mu je NULA..
Ne znam kad me je zadnji put tolko zabrinjavalo pomicanje satova...
Onaj neki skriveni strah da se probudim, a ono pol 9 ili neka slična situacija!
Uh kak volim F1 
Ne znam kad me je zadnji put tolko zabrinjavalo pomicanje satova...
Onaj neki skriveni strah da se probudim, a ono pol 9 ili neka slična situacija!
Uh kak volim F1 
Kad je ono utrka? U 8?
Znači moram se u 7 (po starom) probudit... Auf, znate li kako je to jednom dalmatincu teško...
Jedno od glupljih pitanja mi je bilo kad sam se probudio iz kome i ni 5 ni 6 pitam doktora jel počela sezona F1. Jbt gledali su me ko idiota.
Jedno od glupljih pitanja mi je bilo kad sam se probudio iz kome i ni 5 ni 6 pitam doktora jel počela sezona F1. Jbt gledali su me ko idiota.
Ti si kralj xD
Ti si kralj xD
Moš si mislit. Umjesto da budem sretan da sam živu glavu izvukao ja pitam gluposti:)
Ti si kralj xD
Moš si mislit. Umjesto da budem sretan da sam živu glavu izvukao ja pitam gluposti:)
to su sitnice zbog kojih živimo
Jedno od glupljih pitanja mi je bilo kad sam se probudio iz kome i ni 5 ni 6 pitam doktora jel počela sezona F1. Jbt gledali su me ko idiota."
"Ma ko to može" 
Ja bi eventualno možda pital dal je izašel Gran Turismo 5 :)
Samo da sutra malo kišice padne da vidimo:)
Ma to se pita sestre ako su zgodne oće dat p****
neka padne usred trke i to golemi pljusak
Evo predviđanje vremena za Melbourne sutra... samo kada će ta kiša pitanje je... a i ne djeluje pouzdano. za dans kiša nacrtana, a kvalifikacije su protekle bez kaplica...
Ja bih je "naručio" oko 8 i 45 po našem vremenu xD
neka padne usred trke i to golemi pljusak
Ma ne golemi pljusak, to bi samo negativno utjecalo.
Nek počne malo bolje padati i nek pada 20min pa stane i 10min nikaj pa opet pljus 
Meni osobno su formule 10x zanimljivije po kiši. 
Nije mi se dalo budit ujutro pa sam si pogledal snimku kvalifikacija na bbc-u. MILINA!!
2,5 sati uživancije, intervjua ispred boxeva, poslije kvalifikacija, a ne 30 minuta kvalifikacija i 30 minuta "samo zbog nas tu tu tu". A sve u 16:9, da ne ispadne da sam lcd kupoval za k****
Lewis me razočarao, al kak se veli: "na kraju se mrtvi broje"...
Meni osobno su formule 10x zanimljivije po kiši. 
me 2
Neznam sto svi imate protiv Vettela i po cemu vam on ima "los karakter". Niti radi sranja na stazi kao MS,
niti sere van staze kao Alonso. Niti je ikada bio u nekakvoj aferi. Decko vozi savrseno i izvlaci maksimum iz
materijala pogotovo u jednom krugu (kvali ili kvale LOOOOL). Pobijedio je u Monzi prije dvije godine s Torro Rossom...
Zanimljiv je, ima cudan racerski pristup i meni se svidja...
No, ukusi su razliciti, ofc...
Najavljuju kisu navodno u drugoj polovici utrke (vise pred kraj)...bit ce karambola :)))
Sretno svim navijacima i njihovim vozacima!!!
Evo ustalo se malo ranije da slušam malo ona dva bisera na htv-u xD