Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.785
|
čitano: 5.696.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

ma daj opet taj Vettel , ima srece sto ima najbolji bolid ove godine inace bi bio niko i nista, njega cak jos vise prezirem od lewisa... tesko za zamislit al da

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan

kaj fali Vettelu?

odličan vozač, prema svemu čitanom o njemu dosta je oke lik..

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Dodi NAPALMIKUS kaže...

kaj fali Vettelu?

odličan vozač, prema svemu čitanom o njemu dosta je oke lik..

nis mu ne fali jednostavno ga nemogu smislit :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

koliko tebe nervira vetel,toliko mene alonso...

shumi mi je nekada bio kralj,ali me pocinje i on zivcirati jer previse kalkulise...najveci kraljevi su bili Juan Pablo Montoya i Kimi Raikonen ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

koliko tebe nervira vetel,toliko mene alonso...

shumi mi je nekada bio kralj,ali me pocinje i on zivcirati jer previse kalkulise...najveci kraljevi su bili Juan Pablo Montoya i Kimi Raikonen ;)

oduvijek bio fan raikonena :D , nerviraju me takvi bahati kao alonso ili lewis ili seb, a sad navijam za massu ^^

16 godina
neaktivan

nadam se da ce sutrasnja utrka biti puna prestizanja,kise,ma bilo cega samo da bude uzbudjenja...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
18 godina
stevan94 kaže...

najveci kraljevi su bili Juan Pablo Montoya i Kimi Raikonen ;)

E to Namigiva

Naravno i Kimi.

Dodal bi još Hilla i Villeneuvea ;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

nadam se da ce sutrasnja utrka biti puna prestizanja,kise,ma bilo cega samo da bude uzbudjenja...

neka se malo usred utrke mijenja vrijeme ^^

16 godina
neaktivan

FERRARI je najboooljiii!!!!!!!!! .... hhh... :)) ..Cool

18 godina

pazite ovo sa bwin-a.. It's red but not Ferrari Cool

16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

ma daj opet taj Vettel , ima srece sto ima najbolji bolid ove godine inace bi bio niko i nista, njega cak jos vise prezirem od lewisa... tesko za zamislit al da

Ja Lewisa obožavam jer lik je zabavan i voli napadati pozicije dok mi je ovaj Vettel nekako razmažen i iritira me dok ga vidim na telki jer me podsjeća na onog mongoloida modnog macka, a još dok slavi pole ili pobjedu onda tek puknem neznam nekak mi ne paše, al da dobro vozi to stoji no on je tip koji isto više brani nego napada poziciju nešto slično kao i Massa nemaju ono nešto. Možda se varam pa Vettel iznenadi i postane prvak što me ne bi čudilo, ali karakter mu je NULA..

18 godina

Ne znam kad me je zadnji put tolko zabrinjavalo pomicanje satova...

Onaj neki skriveni strah da se probudim, a ono pol 9 ili neka slična situacija!

Uh kak volim F1 Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ne znam kad me je zadnji put tolko zabrinjavalo pomicanje satova...

Onaj neki skriveni strah da se probudim, a ono pol 9 ili neka slična situacija!

Uh kak volim F1 Cool

Kad je ono utrka? U 8?

Znači moram se u 7 (po starom) probudit... Auf, znate li kako je to jednom dalmatincu teško...Smijeh

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 19:58 (Šef).
17 godina
neaktivan

Jedno od glupljih pitanja mi je bilo kad sam se probudio iz kome i ni 5 ni 6 pitam doktora jel počela sezona F1. Jbt gledali su me ko idiota.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
18 godina
F1-IVO kaže...

Jedno od glupljih pitanja mi je bilo kad sam se probudio iz kome i ni 5 ni 6 pitam doktora jel počela sezona F1. Jbt gledali su me ko idiota.

Ti si kralj xD

www.skripte.co.cc stranica za skripte
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ti si kralj xD

Moš si mislit. Umjesto da budem sretan da sam živu glavu izvukao ja pitam gluposti:)

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ti si kralj xD

Moš si mislit. Umjesto da budem sretan da sam živu glavu izvukao ja pitam gluposti:)

to su sitnice zbog kojih živimo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina
F1-IVO kaže...

Jedno od glupljih pitanja mi je bilo kad sam se probudio iz kome i ni 5 ni 6 pitam doktora jel počela sezona F1. Jbt gledali su me ko idiota."

"Ma ko to može" Cool

Ja bi eventualno možda pital dal je izašel Gran Turismo 5 :)

17 godina
neaktivan

Samo da sutra malo kišice padne da vidimo:)

16 godina
neaktivan

Ma to se pita sestre ako su zgodne oće dat p****

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina

Evo predviđanje vremena za Melbourne sutra... samo kada će ta kiša pitanje je... a i ne djeluje pouzdano. za dans kiša nacrtana, a kvalifikacije su protekle bez kaplica...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 20:08 (doktor1).
16 godina
neaktivan

neka padne usred trke i to golemi pljusak

18 godina
doktor1 kaže...

Evo predviđanje vremena za Melbourne sutra... samo kada će ta kiša pitanje je... a i ne djeluje pouzdano. za dans kiša nacrtana, a kvalifikacije su protekle bez kaplica...

Ja bih je "naručio" oko 8 i 45 po našem vremenu xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 20:11 (rooswelt1991).
18 godina
P4k1 kaže...

neka padne usred trke i to golemi pljusak

Ma ne golemi pljusak, to bi samo negativno utjecalo.

Nek počne malo bolje padati i nek pada 20min pa stane i 10min nikaj pa opet pljus Namigiva

16 godina
neaktivan

Meni osobno su formule 10x zanimljivije po kiši. Smijeh

Neznam šta da napišem :)
17 godina

Nije mi se dalo budit ujutro pa sam si pogledal snimku kvalifikacija na bbc-u. MILINA!!

2,5 sati uživancije, intervjua ispred boxeva, poslije kvalifikacija, a ne 30 minuta kvalifikacija i 30 minuta "samo zbog nas tu tu tu". A sve u 16:9, da ne ispadne da sam lcd kupoval za k****

Lewis me razočarao, al kak se veli: "na kraju se mrtvi broje"...

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Meni osobno su formule 10x zanimljivije po kiši. Smijeh

me 2

17 godina
neaktivan

Ma nek sutra klokan pobijedi. Ipak je to njegova domovina i nekako bi mi bilo drago a vjerujem i njemu i njegovim sunarodnjacima.

17 godina
neaktivan

Neznam sto svi imate protiv Vettela i po cemu vam on ima "los karakter". Niti radi sranja na stazi kao MS,

niti sere van staze kao Alonso. Niti je ikada bio u nekakvoj aferi. Decko vozi savrseno i izvlaci maksimum iz

materijala pogotovo u jednom krugu (kvali ili kvale LOOOOL). Pobijedio je u Monzi prije dvije godine s Torro Rossom...

Zanimljiv je, ima cudan racerski pristup i meni se svidja...

No, ukusi su razliciti, ofc...

Najavljuju kisu navodno u drugoj polovici utrke (vise pred kraj)...bit ce karambola :)))

Sretno svim navijacima i njihovim vozacima!!!

18 godina

Evo ustalo se malo ranije da slušam malo ona dva bisera na htv-u xD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice