Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.965
|
čitano: 6.311.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Nije se ništa desilo, Toto naravno želi pobjeđivati i želi "šampione" a Russel to nije bio i neće nikad ni bit. A s druge strane, "posvojeni" sin Kimi izgleda da jeste šampion materijal a to će se i potvrdit do kraja sezone, očito. 

itomic009
14 godina
Vandit kaže...

Ja ne volim Russela ali mi je baš žao gledati kakav odnos Toto ima prema njemu. Jebote, Kimi pobjedi cijela Totova obitelj slavi, sin mu čestita pobjedu Kimiju, ono, #obitelj. Kod Russela, jebote. Ako postigne dobar rezultat samo diplomatska čestitka i to je to. Baš me zanima što se dogodilo u pozadini da su tako zahladili odnose. 

A šta mislis,Russel je uobražena plačipizdljiva pickica,pa tko to može volit,još kad se pojavi jednostavni i simpatični Talijan koji bih moga bit za povijest zbrojiš dva i dva i dobiješ to što Russel proživljava!

jebeš ga to tako ide,a Totto  je dokazano pragmatičan i vrlo dobro zna što treba napravit za osvajanje naslova!

AUDIOFIL
9 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ma jasno mi je sve to. F1 je na kraju dana biznis gdje nema mjesta empatiji, emocijama i takvim stvarima, al' bude mi žao to vidjeti. Šta je tu je. 

8 godina

Imali smo njemca u u talijanskoj momcadi koji je napravio povijesni rezultat i srusio sve rekorde.

Sada je vrijeme da talijanski vozac u njemackoj momcadi napravi isto :)

9 godina
Toto je skužio da Russell možda i nije toliki talent kolikim se činio.
14 godina

mozda covjek jednostavno previse laje po mnomcadi kada mu nejde. nakon par utrka pocinje s filozofijama kako samo on ima probleme, da je to cudno i te spike...
a mozda im je i dopizdilo vise slusati konstantna jadikovanja...

Kimi mu dođe kao dobar wake up šamar. sada ce uskrsnuti ili potonuti, druge mu nema.

jesus_tm1
18 godina
Vandit kaže...

Ja ne volim Russela ali mi je baš žao gledati kakav odnos Toto ima prema njemu. Jebote, Kimi pobjedi cijela Totova obitelj slavi, sin mu čestita pobjedu Kimiju, ono, #obitelj. Kod Russela, jebote. Ako postigne dobar rezultat samo diplomatska čestitka i to je to. Baš me zanima što se dogodilo u pozadini da su tako zahladili odnose. 

Što se dogodilo u pozadini?

Možda ništa, možde je samo počinio smrtni grijeh i pobijedio Lewisa. Dvaput. Možda je upravo tako jednostavno.

Meni osobno RUS nije odvratan, čak mi je urnebesno smiješan sa onim svojim prebacivanjem mikrofona iz ruke u ruku tijekom intervjua. Dok mi je iz nekog razloga ANT antipatičan maksimalno.

Ali sve je to nebitno, bitno je da je klinac bolji u današnjoj umjetnoj i izvrnutoj formuli, koja bi mogla ostati ne samo današnja i prolazna nego "normalna". Vrlo sam skeptičan u vezi stvarne volje ključnih ljudi da se vrati utrkivanje na "staro". Nisam više siguran da je ovo "yo-yo" utrkivanje slučajni rezultat najgorih tehničkih pravila u povijesti F1 nego upravo ono što LM želi.

17 godina

Čista glupost. Pobijedio je Hamiltona kad Mercedes nije bio konkurentan i kad je Hamilton bio u banani od prevare stoljeća s time da je Hamilton 2023. bio jedini pratitelj dominatnog RB a Russel niti blizu. Bitno je kakav je sad kad ima dominantan bolid u rukama tu se pokazuje kvaliteta vozača a trenutno ne može dobit klinca od 19.godina i to čistom trkom 1/1. Je da imao je pehova i kvarova ali bilo je i situacija di su bili ravnopravni 1/1. Hvala Bogu ima još utrka da pokaže da je bolji od toga.

16 godina

Meni ova staza nikako nije sjela. Nema dušu, preticanja će biti SF.

Xbox: RENZOR GT 1
18 godina

Gradske staze su sramota. Nažalost ovi vlasnici F1 žele samo pare i pare. Sada je ideja GP London pa GP Paris... A onda ćemo nadalje.

8 godina

Mislim da cemo na ovoj stazi imat totalni kaos i barem 3 SC-a ni 5 me n bi cudilo.

Moramo pricekati utrku da vidimo kakva je jer se jedino tako sazna jel je ili nije.

18 godina
Korny1603987 kaže...

Gradske staze su sramota. Nažalost ovi vlasnici F1 žele samo pare i pare. Sada je ideja GP London pa GP Paris... A onda ćemo nadalje.

100%

Isti su odnedavno i vlasnici MotoGP-a. Od iduće godine izbacuju Phillip Island, vjerovatno najbolju stazu u kalendaru, kao zamjena dolazi ulična staza. Divim im se kako su našli način da pogoršaju temeljni proizvod-utrkivanje, a istovremeno povećaju profit.

16 godina

Upravo završila prva trka u F3. Pa ovo je očajno, preticanja samo uz greške nečije. Inače F3 i F2 su melem za oči što se tiče preticanja. Eto ova staza je i to ubila.

Xbox: RENZOR GT 1
18 godina
Najbolje pare su tamo gdje ima mnogo ljudi i infrastrukture na jednom mjestu iliti GRAD. Šumski SPA, Šumski Hockenheim, Nurburgring nisu zanimljivi. Problem je što su takve staze zanimljive za trku. U Americi jedino što volja je Circuit of Americas u Austinu... Miami i Las Vegas su trash, ali donose neviđene novce.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice