Nije se ništa desilo, Toto naravno želi pobjeđivati i želi "šampione" a Russel to nije bio i neće nikad ni bit. A s druge strane, "posvojeni" sin Kimi izgleda da jeste šampion materijal a to će se i potvrdit do kraja sezone, očito. 
Ja ne volim Russela ali mi je baš žao gledati kakav odnos Toto ima prema njemu. Jebote, Kimi pobjedi cijela Totova obitelj slavi, sin mu čestita pobjedu Kimiju, ono, #obitelj. Kod Russela, jebote. Ako postigne dobar rezultat samo diplomatska čestitka i to je to. Baš me zanima što se dogodilo u pozadini da su tako zahladili odnose.
A šta mislis,Russel je uobražena plačipizdljiva pickica,pa tko to može volit,još kad se pojavi jednostavni i simpatični Talijan koji bih moga bit za povijest zbrojiš dva i dva i dobiješ to što Russel proživljava!
jebeš ga to tako ide,a Totto je dokazano pragmatičan i vrlo dobro zna što treba napravit za osvajanje naslova!
Ma jasno mi je sve to. F1 je na kraju dana biznis gdje nema mjesta empatiji, emocijama i takvim stvarima, al' bude mi žao to vidjeti. Šta je tu je.
Imali smo njemca u u talijanskoj momcadi koji je napravio povijesni rezultat i srusio sve rekorde.
Sada je vrijeme da talijanski vozac u njemackoj momcadi napravi isto :)