Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.868
|
čitano: 5.937.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Pa jebote 4 kruga SC a bolid maknut nakon jednog…kurca ne kuzim opet
AUDIOFIL
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Vraćam se sažecima, majko mila, ovo je gore od nogometa. Dajte Žoržu naslov... Da ga slučajno ne obiđe ekipa na novim gumama. Maknu sve, ali ide SC do kraja.

P.S. Sokić F1 se svojski trudi ubiti Maxa

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
14 godina

Ne znam jel veća glupost ovaj SC do kraja ili kazna malom Kimiju. Mislim da je ovo moj kraj praćenja ovakve formule. Još nam samo trebaju političke stranke koliko glupe birokracije i odluka su uveli u F1.

10 godina
Reklame su unaprijed planirane
11 godina

Ne zaboravimo da još uvijek čekamo odluku za žute zastave (HAM)... 5sec bi značilo da sa postolja ide van bodova

FIA=FIFA

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:18 (miki_the_pirat).
18 godina
Izgleda da ništa od druge kazne.

A ja se izgleda opet vraćam na F1 TV, nakon današnjih bezobzirnih, potpuno krivo tempiranim reklamama.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:39 (Armor).
18 godina

Prvih poar trka su reklame bile još "ajde de", ali sada su ga baš pretjerali, em sve više reklama, em ih ubacuju nekom matematikom umjesto ako baš moraju ubacit reklame da neko gleda kad će ih zviznuti, a ovako su skoro svi blokovi reklama bili taman kad su najveće pizdarije na stazi. Užas jedan. Biće opet gledat razne piratske izvore jer trećina trke ode u reklame koje se ubacuju bez kriterija.

16 godina

zasto gledate glupog prasicka i njegove reklame kad sky sport ima odlican prijenos i 0 reklama? cak ni favoriziranje engleza vise ni ne primjetim...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice