Može biti bilo tko samo da ne bude onaj šupak Russel. A zanimljivo je gledati da sve njih iza sebe postroji dečko koji je nedavno maturirao 
Drgao mi je vidjeti da dečko koji je tek nedavno položio za vozačku dozvolu briše pod s tobožnjim "I was forecasted for this Championship! Woody Russellom.
Nije poklekao jučer ni sa čim i zaradio je prvi grand slam u životu ovaj mladac od 19 godina. Ništa drugo nego respect!
A još mi se više sviđa da ljudi uviđaju kakav je on govnar. Od onog incidenta s Bottasom u Imoli znao sam koji je to nekapacitet, a sad i potvrđuje.
Nitko, al doslovno nitko mi nije toliko omražen poput njega na gridu. Lance Daddy Stroll je mala beba za Woodya.
Ne znam kako sumirati jučerašnju utrku. Počevši od onog fuck upa s Maxom na početku, za mene je utrka bila gotova.
Eventualna "utjeha" mi se pokazala da Leclerc bude na podiju kod kuće. Al' evo nekako je Hadjar usbio dovući RB22 do podija. Respect.
Max je rekao dobro u svojoj objavi "Disappointing. At least I was home early". Užas 2/6 DNF-ova. Proživljava svoju Renault/Red Bull fazu opet hahaha. Max je jedini od top 10 bio na jednom iskorištenom motoru i ovo je trebala biti zadnja utrka za taj motor, novi je trebao doći u Barcu.
Ispada da je stvarno bio zadnji 
Organizacija utkre, onaj raspadnuti asfalt kao da su nadničari to odradili, Ferrarijev master strategy s pittanjem Leclerca iza Hamiltona koji serva penalty u double stacku, cluster fuck s pit speedingom uzrokovanim vrlo vjerojatno loše proračunatom dužinom ulaska u pit.
Sve skupa katastrofa i veliki udarac za organizatore.