Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.696
|
čitano: 5.567.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Chronosus kaže...
RuskeGTT kaže...
Chronosus kaže...
RuskeGTT kaže...

jel moguce da nitko ne spominje wrc kad se traze alternative ovom smecu sta se danas naziva f1...

WRC je realno u lošijem stanju od F1. Toyota dominira, Hyundai gubi korak, Ford već dugo nije faktor... Ova hibridna generacija je veliki promašaj. Tanak otišao, redovito se desi (kao u Hrvatskoj) da prvi dan ključni igrači ispadnu iz priče pa u startu nije više tako napeto... 

Pogledam highlightse, al to u svakom slučaju nije sport koji sjedneš u nedjelju i gledaš, pa većini nije ni zanimljiv za pratiti.

vidi se da ne pratis...

Šta, to što su maknuli hibridni dio ove sezone? Iz postojećih bolida maknuli hibridni dio sustava i smanjili restriktor da bi malo nadoknadili gubitak snage ali se mogu hvaliti kako su bolidi lakši.

Kakav je to utjecaj imalo? To je isto krpanje kao ovo što upravo rade s F1. 

Budale zakasnile jedno 10 godina na hibridni vlak, pa umjesto da gurnu WRC u tehnološkog predvodnika tako da pređu direkt na motore s unutarnjim izgaranjem na vodik, tehnologiju koju i Toyota i Hyundai razvijaju i guraju na cestovnim automobilima, oni stave standardiziran hibridni sustav koji se kvari i onda ga maknu jer je realno bio tu samo da se mogu hvaliti kako su malo zeleniji. 

To je tebi zdravo prvenstvo? 

meni je ocito vaznije kad ovi monstrumi od vozacina produ 180 po blazim zavojima gdje sa svojim autom se ne bi usudio vise od 70...i kad natezu rucnu precizno i efikasno da sto prije produ hairpin...

bmk za motore, kao i u f1, voznja je umijece ovdje i u tome uzivam...i u borbama unutar desetinke po stagevima...

isto vrijedi i za nize klase...stovise vise bi mi se svidjela prilika probat neki rally4, 5, 6 auto nego rally1...

15 godina
RuskeGTT kaže...
Chronosus kaže...
RuskeGTT kaže...
Chronosus kaže...
RuskeGTT kaže...

jel moguce da nitko ne spominje wrc kad se traze alternative ovom smecu sta se danas naziva f1...

WRC je realno u lošijem stanju od F1. Toyota dominira, Hyundai gubi korak, Ford već dugo nije faktor... Ova hibridna generacija je veliki promašaj. Tanak otišao, redovito se desi (kao u Hrvatskoj) da prvi dan ključni igrači ispadnu iz priče pa u startu nije više tako napeto... 

Pogledam highlightse, al to u svakom slučaju nije sport koji sjedneš u nedjelju i gledaš, pa većini nije ni zanimljiv za pratiti.

vidi se da ne pratis...

Šta, to što su maknuli hibridni dio ove sezone? Iz postojećih bolida maknuli hibridni dio sustava i smanjili restriktor da bi malo nadoknadili gubitak snage ali se mogu hvaliti kako su bolidi lakši.

Kakav je to utjecaj imalo? To je isto krpanje kao ovo što upravo rade s F1. 

Budale zakasnile jedno 10 godina na hibridni vlak, pa umjesto da gurnu WRC u tehnološkog predvodnika tako da pređu direkt na motore s unutarnjim izgaranjem na vodik, tehnologiju koju i Toyota i Hyundai razvijaju i guraju na cestovnim automobilima, oni stave standardiziran hibridni sustav koji se kvari i onda ga maknu jer je realno bio tu samo da se mogu hvaliti kako su malo zeleniji. 

To je tebi zdravo prvenstvo? 

meni je ocito vaznije kad ovi monstrumi od vozacina produ 180 po blazim zavojima gdje sa svojim autom se ne bi usudio vise od 70...i kad natezu rucnu precizno i efikasno da sto prije produ hairpin...

bmk za motore, kao i u f1, voznja je umijece ovdje i u tome uzivam...i u borbama unutar desetinke po stagevima...

isto vrijedi i za nize klase...stovise vise bi mi se svidjela prilika probat neki rally4, 5, 6 auto nego rally1...

Pa čuj, nisam rekao da nije impresivno. Mislim da je sve zajedno daleko impresivnije nego vožnja u F1.

Volim rally još od doba Colina, Burnsa, Gronholma, Solberg seniora... Nekako sam taman prestao pratiti kako se pojavio Ogier. 
Na žalost, ove godine je stvarno preslaba konkurencija. Otišli su Rovanpera i Tanak, što je već samo za sebe ogroman gubitak. Ogier se prošle godine nije uopće pojavio na 3 rallya i svejedno je osvojio naslov. 

Btw, ak si toliko nabrijan na rally vožnju u Sloveniji imaš školu rallya gdje dođeš, prođeš neku teoriju pa voziš po kamenolomu. 

16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

za asfalt sam vise nego za soder...

a sto se tice konkurencije...toyote su sve tu osim pajarija u konkurenciji za naslov...ogiera bi mozda i otpisao, previse zaostatka ima, osim ako se neka sranja ne pocnu desavati zaredom vodecima

17 godina

S WRCom imam problema kao što i većina ljudi.

Stave stage na mjesta gdje nema ni pameti ni logike. Teško doći do dobrog dijela staze, pa parking, pa činjenica da putuješ za njima ko luđak..

Kad sam vidio itinerer za ovu godinu (naš rally), malo mi se smračilo. Kad su već izbacili to "dolje" do mora, pa zar je onda potrebno čuvati te stageove za zadnji dan?!

Rallycross ih polagano sustiže jer je napeto, imaš što za gledati cijeli dan, imaš mjesto s kojeg vidiš većinu ako ne i cijelu stazu i napraviš od toga izlazak. Pivica, roštilj, ležaljka i uživaj.

Ovako se probijaš po nepoznatim stazama, pa glumiš po šumama, odsjediš 30min i vrištiš, i onda se brzo relociraš da stigneš na top grupu u drugoj vukoj....

Sjećam se kad su tek došli, pa kad su ljudi migrirali sa Sljemena prema Kumrovcu. Začepili ljudi prometnice pa su relijaši vozili u suprotnom smjeru gurajući ljude da se sklanjaju jer nisu mogli doći od Kumrovca na vrijeme. 

O idiotizmu u Keniji da ne govorim. 

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
8 godina

Nadam se da bu promijene dale bar neke rezultate...

Nakon tjedana WEC,DTM,NLS i ostalih serija...nije mi bas previse falila F1 u ovom obliku.

(vec mi je muka od pomisli pracenja koliko ko ima baterije  )

16 godina
💔
Let them taste the triple guns... Aye, Captain
16 godina

Ferrari izgleda dosta dobro. Verstappen isto. Budu zanimljive kvalifikacije. 

16 godina

Kebab krilo ipak je proradilo kod oba

16 godina

Moglo bi prvenstvo biti zabavno, McLaren se vratio, barem po ovim kvalifikacijama. 

15 godina
Bože moj, koji smor.

Nego, šta vi kažete, jel su ovo najgore zvučeći bolidi trenutno? U F1 povijesti sigurno. Nadao sam se da će ove sezone bit malo bolje al je nekak još gore. Baš droning zvuk.
Al ajde, bar bolidi izgledaju puno sporije sad kad su ih nerfali. Sreća da ima pregršt akcije na stazi da ne stignemo razmišljati o tome.
16 godina

zaspao na pola sprinta

zao mi sta mi radna subota nije se protegla i u drugu smjenu

18 godina
Budu i kad večeras kvalifikacije?
18 godina
U 22:00.
WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
8 godina

Povratak Maxa i dasak nade da bu ipak malo zanimljivija sezona...top.

Posluzit ce dok se ceka pravi dvoboj...Max v Haase

btw. Leglerg nikak da uhvati Pole pa da vidimo kak bi bjezao u startu kad mu nitko ne smeta.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:15 (PCNjubara).
15 godina

Max u Japanu: izvan Q3

Max u Miamiju: P2 +0,166s

Apgrejdi rade.

A očito i ove izmjene pravila šljakaju. Iako Miami nije battery limited staza, ovo je već sad ipak malo bolje.

EDIT: kako mi je zadovoljstvo gledati preserantnog Russela kako Antonšmeli briše pod šnjim

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:25 (sudy_freak).
15 godina

Ekipa, da vam ne promakne. Start utrke je pomaknut po našem vremenu na 19h. Očekuje se neko nevrijeme kod njih popodne pa da se ne desi da propadne full utrka. Tako da znate, nije start u 22h nego u 19h.

itomic009
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice