Da li se zna, da li rtl prenosi kvalifikacije u subotu? Na njihovim stranicama ništa nema.
Koliko vidim na maxtv rasporedu je samo nedjeljna utrka na RTL-u.
F1 TV Premium nudi na Chrome/ium based Edge browseru multiview.
I moram priznat radi predivno i brzo, doduše za arhivske snimke.
Vidjet ćemo kako će raditi u lajvu.
Ako niste vidjeli:
1-3 Trening, Kvalifikacije - RTL2
Utrka - RTL
Svi stručni komentatori SkySports-a kao glavnog favorita odabrali Russela koji je i na kladionicama favorit. Meni to zvuči toliko nevjerojatno čak i uz činjenicu da je Mercedes po raznim pričama najbolji bolid.
EDIT: Russel je britanac i to sigurno doprinosi mišljenjima.
Ako ima najbolji bolid onda i jeste favorit, ili je barem u najužem krugu favorita. Vrlo je sposoban vozač.
Svi stručni komentatori SkySports-a kao glavnog favorita odabrali Russela koji je i na kladionicama favorit. Meni to zvuči toliko nevjerojatno čak i uz činjenicu da je Mercedes po raznim pričama najbolji bolid.
Stručni komentatori SkySportsa...
Martin Brundle, Simon Lazenby, Natalie Pinkham, David Croft, Karun Chandhok, Rachel Brookes, Anthony Davidson... oni su odgovarali i svi su rekli izričito Russel osim Crofta koji je nabrojao više vozača, ali stavio Russela na prvo mjesto.
Ja sam mislio po pričama da Ferrari ima najbolji bolid, pa da su vozači Ferrarija favoriti?!
Ja sam mislio po pričama da Ferrari ima najbolji bolid, pa da su vozači Ferrarija favoriti?!
Čuo si krive priče, to su priče ovih koji su tek počeli pratiti F1 i vidjeli rezultate testiranja pa krivo protumačili. 
AUDIOFIL
Vjerojatno će voziti, ali u svrhu testiranja i podešavanja.
Ovako šta bi očekivao od recimo Cadillaca, a ne od Aston Martina čiji je šef momčadi i glavni dizajner bolida Newey. A koliko čitam sranje je u Hondinom motoru.
Čuo si krive priče, to su priče ovih koji su tek počeli pratiti F1 i vidjeli rezultate testiranja pa krivo protumačili. 
Neće valjda opet biti borba za 4-5 mjesto?! Uh, muka mi od toga više.
Gledao sam intervju sa saizom koji je takodjer stavio Russela i Maxa kao favorite, a na pitanje zasto je rekao da na to nece odgovoriti. :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Ma samo malo, pa valjda su upalili motor u tvornici?! Kako se vibracije mogu tako naglo pojaviti tek na stazi ne kuzim...
Smrdi tu nesto u svemu tome...
Tako okstremne vibracije su se morale primjetiti i na stolu za testiranje!
Sumnjam da je samo motor, prije da je motor u kombinaciji sa sto drugih stvari koje se jednostavno ne vide na stolu za testiranje.
Super clipping je sprdnja.
We are back, but not really.
Battery Management Championship.
Katastrofa za Aston Martin, ali evo uspjeli su nešto odvesti.
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Ne kazem da ce bit dobro, al dan priliku
Ne kazem da ce bit dobro, al dan priliku
Pa i komentiram početak.
Možda ovo budu dobre regulacije, uz promjene koje će dolaziti tijekom sezona.
2022. je krenula veselo, prilagodili su se.
2014. još veselije, prilagodili su se.
Bit će i ovo okej, samo treba vremena
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024