Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.462
|
čitano: 5.199.263
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Aston Martin se navodno planira povući iz utrke na VN Australije! 

Što drugo reći nego - Fijasko!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
cro_blue kaže...

Aston Martin se navodno planira povući iz utrke na VN Australije! 

Što drugo reći nego - Fijasko!

Sranje je kad si jedini koji koristiš motor pojedinog proizvođača. Pogotovo ako nije in-house. Malen uzorak za testiranje.

10 godina

Da li se zna, da li rtl prenosi kvalifikacije u subotu? Na njihovim stranicama ništa nema.

11 godina

Koliko vidim na maxtv rasporedu je samo nedjeljna utrka na RTL-u.

15 godina

F1 TV Premium nudi na Chrome/ium based Edge browseru multiview.

I moram priznat radi predivno i brzo, doduše za arhivske snimke.

Vidjet ćemo kako će raditi u lajvu.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2026 12:33 (sudy_freak).
15 godina

Ako niste vidjeli:

1-3 Trening, Kvalifikacije - RTL2

Utrka - RTL

14 godina

Svi stručni komentatori SkySports-a kao glavnog favorita odabrali Russela koji je i na kladionicama favorit. Meni to zvuči toliko nevjerojatno čak i uz činjenicu da je Mercedes po raznim pričama najbolji bolid.
EDIT: Russel je britanac i to sigurno doprinosi mišljenjima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 20:04 (mjaneci3).
18 godina

Ako ima najbolji bolid onda i jeste favorit, ili je barem u najužem krugu favorita. Vrlo je sposoban vozač.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 20:50 (Ivan(4)).
15 godina
mjaneci3 kaže...

Svi stručni komentatori SkySports-a kao glavnog favorita odabrali Russela koji je i na kladionicama favorit. Meni to zvuči toliko nevjerojatno čak i uz činjenicu da je Mercedes po raznim pričama najbolji bolid.

Stručni komentatori SkySportsa...

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina

Martin Brundle, Simon Lazenby, Natalie Pinkham, David Croft, Karun Chandhok, Rachel Brookes, Anthony Davidson... oni su odgovarali i svi su rekli izričito Russel osim Crofta koji je nabrojao više vozača, ali stavio Russela na prvo mjesto.

16 godina
mjaneci3 kaže...

Ja sam mislio po pričama da Ferrari ima najbolji bolid, pa da su vozači Ferrarija favoriti?!

14 godina
x18x05x kaže...
mjaneci3 kaže...

Ja sam mislio po pričama da Ferrari ima najbolji bolid, pa da su vozači Ferrarija favoriti?!

Čuo si krive priče, to su priče ovih koji su tek počeli pratiti F1 i vidjeli rezultate testiranja pa krivo protumačili. 

14 godina
Koji fail Aston Martina,definitivno nece nastupit na VN Australija,tolike vibracije zadaje Hondin motor da nije sigurno za vozace….
AUDIOFIL
14 godina
volegradele kaže...
Koji fail Aston Martina,definitivno nece nastupit na VN Australija,tolike vibracije zadaje Hondin motor da nije sigurno za vozace….

Vjerojatno će voziti, ali u svrhu testiranja i podešavanja. 

8 godina
volegradele kaže...

Ovako šta bi očekivao od recimo Cadillaca, a ne od Aston Martina čiji je šef momčadi i glavni dizajner bolida Newey. A koliko čitam sranje je u Hondinom motoru. 

16 godina
mjaneci3 kaže...
x18x05x kaže...
mjaneci3 kaže...

Čuo si krive priče, to su priče ovih koji su tek počeli pratiti F1 i vidjeli rezultate testiranja pa krivo protumačili. 

Neće valjda opet biti borba za 4-5 mjesto?! Uh, muka mi od toga više. 

10 godina
Problem je u vibracijama pogonske jedinice kod AM-a. Kazu da je toliko kriticno da retrovizori otpadaju od vibracija. Navodno postoji bojazan za trajno ostecenje zivaca u rukama vozaca pa ce po najavljenom odvoziti nekoliko krugova i umiroviti bolid. A sto ce se stvarno desiti, vidjet cmo u nedjelju. :D
Gledao sam intervju sa saizom koji je takodjer stavio Russela i Maxa kao favorite, a na pitanje zasto je rekao da na to nece odgovoriti. :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:00 (deepshitcro).
8 godina

Ma samo malo, pa valjda su upalili motor u tvornici?! Kako se vibracije mogu tako naglo pojaviti tek na stazi ne kuzim...

Smrdi tu nesto u svemu tome...

Tako okstremne vibracije su se morale primjetiti i na stolu za testiranje!

8 godina

Sumnjam da je samo motor, prije da je motor u kombinaciji sa sto drugih stvari koje se jednostavno ne vide na stolu za testiranje.

15 godina

Super clipping je sprdnja.

We are back, but not really.

Battery Management Championship.

Katastrofa za Aston Martin, ali evo uspjeli su nešto odvesti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice