Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.246
|
čitano: 4.928.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Najava prijenosa na RTL-u. Ovo bi mnogima (pa i iz ove teme moglo riješiti poteškoće).

Presjek karijere jednog od definitivno najprepoznatljivijih lica F1 koji je svoj značaj već odavno zapečatio u i izvan oktanskog ludila.

Kako je Toto Wolff postao Toto Wolff – F1puls

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 godina

Nisam uspio odgledati najavu do kraja... nagle probavne smetnje

16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
sudy_freak kaže...

Najava prijenosa na RTL-u. Ovo bi mnogima (pa i iz ove teme moglo riješiti poteškoće).

Presjek karijere jednog od definitivno najprepoznatljivijih lica F1 koji je svoj značaj već odavno zapečatio u i izvan oktanskog ludila.

Kako je Toto Wolff postao Toto Wolff – F1puls

Gledati bilo kakav sport preko RTL-a nije baš zabavno. Reklame i samo reklame. Zato bolje gledati negdje drugdje. 

15 godina

Smirite doživljaje i pripremite se na pritok ogromne količine novih fanova u sport zbog dostupnosti na RTL-u.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
16 godina
sudy_freak kaže...

Smirite doživljaje i pripremite se na pritok ogromne količine novih fanova u sport zbog dostupnosti na RTL-u.

Woow

13 godina
Bojim se da na Rtl-u nebu gledljivo... tko će htjeti gledati morati će kupiti Voyo.
17 godina

Moraš biti baš zaheban mazohista da gledaš bilo šta, a pogotovo F1 na RTLu.

10 godina
Darko150 kaže...
Bojim se da na Rtl-u nebu gledljivo... tko će htjeti gledati morati će kupiti Voyo.

Widowmaker kaže...

Moraš biti baš zaheban mazohista da gledaš bilo šta, a pogotovo F1 na RTLu.

Više me strah komentatora, 
ne znam je li se više bojim novih komentatora ili povratka blažićka.

.

.

.

dobro više se bojim povratka blazicka ipak

15 godina
Darko150 kaže...

koja je fora s Voyom? i zašto će biti razlike na rtl i voyo?

15 godina

umjesto da si napravite neku playlistu za ipTV pa tamo za nista ili za sitne pare imate miljardu programa, medu kojim sky f1...a ima i tnt sport ili kako vec, gdje ima prijenos svih brzinaca u wrc

15 godina
RuskeGTT kaže...

umjesto da si napravite neku playlistu za ipTV pa tamo za nista ili za sitne pare imate miljardu programa, medu kojim sky f1...a ima i tnt sport ili kako vec, gdje ima prijenos svih brzinaca u wrc

I budite dio začaranog kruga...

Ovotjedna akcija protiv IPTV pirata bila usmjerena na ekipu uhićenu i lani - Pravosuđe @ Bug.hr

15 godina
RuskeGTT kaže...

ne želim miljardu programa jer nemam vremena, doslovno na tv-u gledam samo F1 i zanima me gdje mogu za najmanje novaca gledati F1 po mogućnosti u što većoj rezoluciji.

do sada je to bio EON Tv pa tražim nešto slično tome

17 godina

Da li je neko probao deljenje F1 TV Premium naloga sa više ljudi? Piše da je dozvoljeno istovremeno praćenje na do 6 uređaja, pa, ako nema nekog dodatnog geolokacijskog ograničenja, 90€ godišnje podeljeno na 2-6 ljudi mi deluje kao sasvim ok varijanta.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
15 godina
Shaka111 kaže...
Darko150 kaže...

koja je fora s Voyom? i zašto će biti razlike na rtl i voyo?

Nije ni meni baš jasno što kolega misli. I dalje gledaš RTL. Komentatori su isti.

Razlika samo može biti u sadržaju. Recimo da treninzi i/ili kvalifikacije budu uživo samo na Voyo ili isključivo tamo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Ivan(4) kaže...

Da li je neko probao deljenje F1 TV Premium naloga sa više ljudi? Piše da je dozvoljeno istovremeno praćenje na do 6 uređaja, pa, ako nema nekog dodatnog geolokacijskog ograničenja, 90€ godišnje podeljeno na 2-6 ljudi mi deluje kao sasvim ok varijanta.

Da, radi bez problema. Cijelu prošlu sezonu smo trojica dijelili isti account, na dvije, nekad i tri različite lokacije. 

Nadam se da se za nadolazeću sezonu neće uspjet sjebat to nekak.

15 godina
Shaka111 kaže...
RuskeGTT kaže...

ne želim miljardu programa jer nemam vremena, doslovno na tv-u gledam samo F1 i zanima me gdje mogu za najmanje novaca gledati F1 po mogućnosti u što većoj rezoluciji.

do sada je to bio EON Tv pa tražim nešto slično tome

i opet smatram da ako si znas sam slozit ipTV za 0 eura je najjeftinija opcija...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice