Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.212
|
čitano: 4.716.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
RuskeGTT kaže...

ne bi se nadao da ih nece biti...previse aerodinamike imaju, pa da puste zrak da ulazi u felge...

Na puno sam mjesta vidio Pirellijeva očitovanja i da coveri idu u zaborav.

Jedan od Pirelli unveils 2026 Formula 1 tyres as wheel covers dropped

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
7 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Jedva cekam da se pocnu pojavljivati fotografije inovacija i razlicitih implementacija i interpretacija pravilnika.

Naravno, toga nece biti skoro nista prije predsezonskih testiranja ali kada krene biti ce zanimljivo kao i tko ce isplivati na vrh i odskociti.

2026 imamo, kako izvana tako i ispod poklopca jako puno promjena i manevarskog prostora ima na pretek :)

14 godina
sudy_freak kaže...

Je, i drugi vozači imaju trake na zidu pored grida koje im daju smjernice kako se pozicionirati za start.

Da ne bi slučajno ispali iz grid spota

Da

https://www.the-race.com/formula-1/two-very-different-solutions-to-a-very-modern-problem-in-f1/

15 godina

Je li itko kupovao ulaznice za Austriju za start/finish tribine?

Kolega me zamolio, ali nigdje ne nalazim, djeluje kao da su rasprodane?

Znam za verstappen.com i tamo sam lani kupio za Mitte tribinu, ali Max nema svoj dio na startnoj ravnini.

Hvala unaprijed.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
sudy_freak kaže...

Je li itko kupovao ulaznice za Austriju za start/finish tribine?

Kolega me zamolio, ali nigdje ne nalazim, djeluje kao da su rasprodane?

Znam za verstappen.com i tamo sam lani kupio za Mitte tribinu, ali Max nema svoj dio na startnoj ravnini.

Hvala unaprijed.

https://gp1tickets.com/f1tickets/austrian-gp-2026

https://www.gootickets.com/en/7-formula-1/3138-austria/?_gl=1*g0hbut*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAl-_JBhBjEiwAn3rN7U4RETQOvOUo2Ful6t95oHdT7guuTnOvHL9y_TvtJ2V74nLaEl-NXBoC4foQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADvywfHXp-AfdUGoQlOyodW19VmSm

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina

Helmu Marko o odlasku. Trzavicama, smjeni Hornera, itd.

Helmut otvoreno prokomentirao: Priopćenje iz Red Bulla je puno besmislica – F1puls

Na upit novinara je li se osjećao kao “pobjednik” u tom unutarmomčadskom duelu, Helmut kaže:

“Ne. Morali smo reagirati jer su rezultati padali. Da smo to učinili ranije, brže bismo preokrenuli situaciju i Max bi postao svjetski prvak. U to sam apsolutno uvjeren. Posljednje godine s Hornerom bile su neugodne. Igrale su se prljave igre. Izmišljane su izjave koje su mi se pripisivale o Sergiju Perezu ili razvoju motora. Horner me time želio izbaciti. Samo zato što je Max stao u moju obranu u Džedi, to se nije dogodilo.”

14 godina
Ekipa koliko je bilo prvaka F1 do sad od pocetka ptvenstva 1950.
Ja sam mislio da je 33…negdi pise 34…32..35
AUDIOFIL
13 godina
volegradele kaže...
Ekipa koliko je bilo prvaka F1 do sad od pocetka ptvenstva 1950.
Ja sam mislio da je 33…negdi pise 34…32..35

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_World_Drivers%27_Champions#By_driver

35 po wiki (na kraju tablice)

16 godina
sudy_freak kaže...

Helmu Marko o odlasku. Trzavicama, smjeni Hornera, itd.

Helmut otvoreno prokomentirao: Priopćenje iz Red Bulla je puno besmislica – F1puls

Na upit novinara je li se osjećao kao “pobjednik” u tom unutarmomčadskom duelu, Helmut kaže:

“Ne. Morali smo reagirati jer su rezultati padali. Da smo to učinili ranije, brže bismo preokrenuli situaciju i Max bi postao svjetski prvak. U to sam apsolutno uvjeren. Posljednje godine s Hornerom bile su neugodne. Igrale su se prljave igre. Izmišljane su izjave koje su mi se pripisivale o Sergiju Perezu ili razvoju motora. Horner me time želio izbaciti. Samo zato što je Max stao u moju obranu u Džedi, to se nije dogodilo.”

Sad kad netko treći ode onda čekamo njegovu izjavu za Marka. Zašto onda Marko ide ako je sad teče med i mlijeko?

17 godina

A možda ima i malo veze s tim da čovjek ima 82 godine... 

17 godina

Naravno, to što ima 82 godine ima veze s time što je matori namćor koji radi stvari na svoju ruku, što je dovelo do toga da su mu se zahvalili na saradnji.

Pod "matori namćor" mislim na prozivanje Hadjara zbog toga što se rasplakao nakon što je u Australiji izleteo tokom kruga za zagrevanje i druge toksične izjave tokom godine, a pod rađenjem stvari na svoju ruku podrazumevam potpisivanje ugovora sa vozačima iza leđa ostatka tima.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina
Widowmaker kaže...

A možda ima i malo veze s tim da čovjek ima 82 godine... 

Ima veze što je prijevremeno i prije isteka ugovora.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice