Bravo Lando, steta za Maxa.
Ona 4 boda ce nedostajati. Al svejedno bi Piastri pustio Landa na kraju na drugo mjesto tako da...
Bravo Lando, steta za Maxa.
Ona 4 boda ce nedostajati. Al svejedno bi Piastri pustio Landa na kraju na drugo mjesto tako da...
koliko su zadnji tjedni bili ludi toliko je ova zadnja utrka bila razocaravajuca,nist,do slijedece sezone ... 
I ovaj Zak je nevidjena ljiga,fuj.
Loša utrka, prvak baš jadan. Iduće sezone će Oscar biti glavni kandidat za prvaka. Max opet pokazao da je najveći šampion od njih sviju. Šteta za Ferrari što ih nije bilo ove sezone.
Jebiga!
Bravo za ovaj comeback Maxov.
Bilo je puno previše očekivat.
Prevelik zagriz s jako puno što bi bilo kad bi bilo.
Ne možemo tako gledat stvari
Čestitke Landu.
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Šteta što će Norris osvojiti prvenstvo, ovo je jedan od najlošijih prvaka ikada.
kakav god io osvojio je nije mu nitko poklonio
Šteta što će Norris osvojiti prvenstvo, ovo je jedan od najlošijih prvaka ikada.
Red Bull i Max su ga darivali prvu polovicu sezone, da su bili na ovoj razini cijelu sezonu lako moguće da bi Max bio prvak.
Red Bull i Max su ga darivali prvu polovicu sezone, da su bili na ovoj razini cijelu sezonu lako moguće da bi Max bio prvak.
Kakve gluposti. Glupo je uopće ovako pričat. Da su babi muda .... da je Ferrari bio u igri, da je Mercedes bio još bolji ... možda Mac ne bi ni imao šanse ... tak da ostavite se toga kaj bi bilo kad bi bilo ... i na kraju nebitno pamtit će se samo tko je bio prvak. Isto kao što se za Maxa pamti da je 2021. uzeo naslov. A to kaj je bila prevara toga se više nitko ni ne sjeća.
FU Max, not this year!
Čestitke za Papaye, ostali neka se pojedu od muke.
Neka se navikavaju kad se Max bude truckao u Fordu sljedeće sezone... 
To su gluposti što ti pričaš.
Upravo je obrnuto. Max i RBR mogu biti zahvalni McLarenu i vozačima koji su im omogućili pogled na pokušaj borbe.
Nemojmo izvrtati stvari
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Nazalost,od slijedece sezone F1 na RTL-u pa ocekujte navalu neukih F1 "fanova" koji ce prosipat gluposti... 
(ko se nasel u ovom komentaru se s pravom nasel,lp)
3 boda timska odredba monza
nista i nitko drugi kriv, pogotovo je kimi prosli vikend
Ni to ništa ne znači jer bi ga Oscar propustio večeras pa bi opet isto bilo...
I Max se konstantno borio sam protiv dva McLarena i nije se mogao nadati niti da mu momcadski kolega uskoci s taktikom niti da otkine koji bod McLarenima. McL je uvijek mogao kombinirati i koristiti drugacije taktike da Maxu otezaju zivot. Mislim da je to jako velika rijetkost, da bas nemas nikakvu pomoc.
I Max se konstantno borio sam protiv dva McLarena i nije se mogao nadati niti da mu momcadski kolega uskoci s taktikom niti da otkine koji bod McLarenima. McL je uvijek mogao kombinirati i koristiti drugacije taktike da Maxu otezaju zivot. Mislim da je to jako velika rijetkost, da bas nemas nikakvu pomoc.
Ali tow, ali jedina pomoć u najbitnijim kvalifikacijama sezone, iako mu to na kraju nije donijelo pole.
Ma nebitno što lupetaju.
Kao i ovaj tuljanizirani Zak.
Pazi tko priča
Ni to ništa ne znači jer bi ga Oscar propustio večeras pa bi opet isto bilo...
pa upravo to. svelo se prvenstvo na potrebu propustanja sa strane kolege koji je 80% prvenstva vodio poredak, nije bio vodonosa kao perez kad je maxa pustao ili barichello kad je schumachera pustao i slicno...
znaci katastrofa i jad i bijeda
mrzim maxa, ali sam navijao za njega danas, jer sam znao da od oscara ne mogu ocekivati nista posto su u mcgovnu odavno odlucili koga ce podrzat
Vozacki definitivno najgori prvak do sada, skill vise.
Moglo je biti svašta, svi su od top 3 manje ili više nešto ukakili kroz sezonu no matematički je bilo najvjerojatnije upravo ovo. Čestitke papaji, žao mi Maxa jer sumnjam da će s Fordom u 2026. biti na razini, poglavito jer smatram komplet pravila oko pogonskih jedinica teškom glupošću. Kamo sreće da ne bude tako i da nas 2026. sve oduševi.
Jedino što mi je sigurno jeste to da je ova staza sranje za zadnju utrku. Ono, baš nula, dosadna. Kamo sreće da Interlagos ili sl. bude za kraj.
s cim?!?!
Kakve gluposti. Glupo je uopće ovako pričat. Da su babi muda .... da je Ferrari bio u igri, da je Mercedes bio još bolji ... možda Mac ne bi ni imao šanse ... tak da ostavite se toga kaj bi bilo kad bi bilo ... i na kraju nebitno pamtit će se samo tko je bio prvak. Isto kao što se za Maxa pamti da je 2021. uzeo naslov. A to kaj je bila prevara toga se više nitko ni ne sjeća.
A ignorirat ćemo 2008... to nije bila prevara?
Kako je lagano sad pljuvati po McLarenu i Landu.
Nitko ne priča o tome kako je Lando došao u McLaren kad je Mclaren bio na dnu praktički, iako je imao ponude od drugih (prije svega od RedBulla i Mercedesa).
Godine patnje s rekonstrukcijom kompletnog tima, od jedne od najlošijih momčadi do zvjeri koju imaju sad.
Jako puno ljudi priča kako je Zack užasan i svi "romantični" pridjevi uz to. Nitko ne gleda u kakvom je stanju preuzeo McLaren i što je od njega stvorio.
Istina nije čovjek inžinjer niti vozač (barem ne dobar :-D), ali trebalo je i sastaviti ovaj tim. Novi tunel, kompletna rekonstrukcija momčadi.
Trebalo je izbaciti jednog Ricciarda i dovesti rookia. I to ne samo dovesti, već ga ispred nosa uzeti rivalu. Da, rivalu, jer je tad McLaren bio momčad koja se borila u sredini.
Piastri je mislim danas vozio za Landa, kompletna ova taktika s Hardom na startu je čisto da se zaustavi RB u pokušaju da zbije poredak. I to je bilo odlično složeno za Landa.
Sljedeće godine će biti cirkus, svi pričaju da Mercedes ima zvjer od motora. Ako je to istina, ima dosta momčadi koje mogu probiti se naprijed.
Uz to imamo Cadilac, imamo Audi. Nova Pravila s aktivnom aerodinamikom.
DRS je mrtav, Živio "dupli DRS".
Kako je lagano sad pljuvati po McLarenu i Landu.
Nitko ne priča o tome kako je Lando došao u McLaren kad je Mclaren bio na dnu praktički, iako je imao ponude od drugih (prije svega od RedBulla i Mercedesa).
Godine patnje s rekonstrukcijom kompletnog tima, od jedne od najlošijih momčadi do zvjeri koju imaju sad.
Jako puno ljudi priča kako je Zack užasan i svi "romantični" pridjevi uz to. Nitko ne gleda u kakvom je stanju preuzeo McLaren i što je od njega stvorio.
Istina nije čovjek inžinjer niti vozač (barem ne dobar :-D), ali trebalo je i sastaviti ovaj tim. Novi tunel, kompletna rekonstrukcija momčadi.
Trebalo je izbaciti jednog Ricciarda i dovesti rookia. I to ne samo dovesti, već ga ispred nosa uzeti rivalu. Da, rivalu, jer je tad McLaren bio momčad koja se borila u sredini.
Piastri je mislim danas vozio za Landa, kompletna ova taktika s Hardom na startu je čisto da se zaustavi RB u pokušaju da zbije poredak. I to je bilo odlično složeno za Landa.
Sljedeće godine će biti cirkus, svi pričaju da Mercedes ima zvjer od motora. Ako je to istina, ima dosta momčadi koje mogu probiti se naprijed.
Uz to imamo Cadilac, imamo Audi. Nova Pravila s aktivnom aerodinamikom.
DRS je mrtav, Živio "dupli DRS".
oooo znam kako ti je bilo 
Ovo. Liku treba skinuti kapu. Preuzeo je momčad u rasulu, reorganizirao je, doveo hrpu sponzora i napravio pobjedničku momčad.
Što se tiče Landa, je li zaslužio biti prvak? Apsolutno. Pa skupio je najviše bodova u sezoni, a to je i cilj. Ja sam prvi puta čuo za Landa kada je na redditu stavio post da su mu pustili da sjedne u F1 bolid. Nikada mi nije djelovao kao materijal za prvaka, al' eto, uspio je i svaka mu čast na tome.
Jako zanimljiva sezona, čestitke Landu. Piastrija mi malo žao jer kako je izgledao do Monze činilo se da će on to uzeti, većina nas to prognozirala ali pogubio se, izgubio hladnokrvnost koja ga je krasila.
Max je Max, izgubio je prvenstvo tamo oko sredine prvenstva gdje ga više utrka nije nigdje bilo ali svaka čast kako se RB s njim vratio u utrku za naslov, za mene najbolji vozač na gridu.
Evo zanimljiv video kako će motori izgledati od sljedeće sezone, znači omjer gorivo i struja 50/50 gdje će trebati više taktizirati u utrci s elektrikom i tko to najprije pohvata će najviše profitirati. Iskreno, ne sviđa mi se kamo to ide, moguće da će za 10 godina to postati čista eFormula ali živi bili pa vidjeli.
daleko najgori prvak u zadnjih x godina.
U nijednom trenutku nije pokazao dominaciju iako ima daleko najbolji automobil na gridu.
nije pokazao ni muda, niti mentalnu snagu....sve skupa malko
U nijednom trenutku nije pokazao dominaciju iako ima daleko najbolji automobil na gridu.
a jbg... znaš kako se veli - mlada su momčad
Da je Oscar pristao biti Landov wingman, kako su npr Red Bullovi i Ferrarijevi vozači (i donekle McLarenovi u nekim prošlim vremenima) osvajali titule, Lando bi imao dvocifren broj pobeda (i ovako ih ima 7) i vrlo dominantan rezultat (dobio šampionat bar tri trke pre kraja).
Da je Oscar pristao biti Landov wingman, kako su npr Red Bullovi i Ferrarijevi vozači (i donekle McLarenovi u nekim prošlim vremenima) osvajali titule, Lando bi imao dvocifren broj pobeda (i ovako ih ima 7) i vrlo dominantan rezultat (dobio šampionat bar tri trke pre kraja).
Ili da Oscar nije bio toliko brz koliko je bio do Monze, jer nisu očekivali da će brisati pod s 4 sezone iskusnijim Landom.
Ili da prilagodba prednje suspenzije nije išla u prilog Landu.
Ili da nije bilo swap position naredbe u Monzi.
Ili ili ili da se RBR ranije sjetio otarasiti Hornera ranije.
Te sve moguće permutacije su samo dodatno začinile ovo prvenstvo.
Kako je izgledalo da će biti ultimativna demonstracija sile MCL39, na kraju možemo biti zahvalni za povratnički niz koji su Max i RB21 ostvaril.
Pa sezona ipak nije bila tako mlaka bez obzira na sve.
Ajd ne seri, nije ni Piastri. Norris je jedini koji je imao mehanički DNF od njih trojice. Nakon toga su ga svi otpisivali jer je otišao na 25+ bodova razlike. I šta se onda dogodi? U dijelu sezone kad McLaren više nije ni približno dominantan Lando izdominira nekoliko ključnih utrka a sveti Piastri je nigdje.
Piastri je bio najboljoj poziciji da prošeće ostatak sezone al on u tom trenu potone, ponajviše s katastrofalnim kvalifikacijama i utrkom u Bakuu gdje može samo sebe kriviti. Na kraju da nije bilo diskvalifikacije u Las Vegasu ne bi bilo ni napeto - Norris bi čisto odnio prvenstvo bez ikakve drame.
Drag mi je Piastri i nadam se da će u budućnosti osvojiti naslov prvaka, al ovo nije bila vožnja prvaka.