Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.971
|
čitano: 4.276.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Widowmaker kaže...

Ja ne vidim oko čega se digla tolika buka. 

...

Moglo je biti mnogo gore da su jedan ili oba bolida Mclarena morali odustati, ali sve je OK prošlo. ... 

Upravo zbog toga je buka. Da su bili malo lošije sreće, da je udario malo jače ili malo nezgodnije, McLaren bi imao barem jedan DNF iz te situacije.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
17 godina

A ni prvi ni posljednji put.

Dešavalo se i Ferrariju i Mercedesu i Red Bullu, a i svim ostalim da se timske kolege izbace iz utrke.

Čak mislim da je Mclaren tu jedan od boljih timova posljednjih godina.

Do onog naleta landa na Oscara u Kanadi jedino još čega se mogu sjetiti je sudar Hamiltona i Buttona u Kanadi one godine kad je bio veliki prekid zbog kiše kad je Button pobijedio.

14 mjeseci
Kutak za ljubitelje Formule 1

Preserans s trkaćim incidentom. Norris je startao jako dobro, prešao kmečavca Piastria, malo se pogurao i što sad?! Nitko nije stradao i to je najbitnije. Nitko nije ni oštećen, a Piastri je ionako cijelu trku bio sporiji od Norrisa. Ali to su današnji moderni vozači, kmečavci da ti se zgadi život, od prvog do zadnjeg.

9 godina

nije mi jasno kako pored zivog landa netko moze zvati oscara kmecavcem

14 mjeseci

Pročitaj što sam napisao.

14 godina

Na današnji dan, 8.listopada 2000., prije 25 godina  veliki Michael Schumacer je ostvario svoj prvi naslov s Ferrarijem.

Tada tog nismo bili svjesni, ali je označio početak velike dominantne ere Schumija i Ferrarija.

Michael Schumacher on X: "25th Anniversary ⭐️⭐️⭐️ Suzuka 2000 #KeepFightingMichael https://t.co/aVnXQCzVom" / X

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
sudy_freak kaže...

Na današnji dan, 8.listopada 2000., prije 25 godina  veliki Michael Schumacer je ostvario svoj prvi naslov s Ferrarijem.

Tada tog nismo bili svjesni, ali je označio početak velike dominantne ere Schumija i Ferrarija.

Michael Schumacher on X: "25th Anniversary ⭐️⭐️⭐️ Suzuka 2000 #KeepFightingMichael https://t.co/aVnXQCzVom" / X

Tko neće pamtiti: "We did it, we did it." Gledao sam svaku utrku od kada je prešao u Ferrari. Čekao sam taj naslov. I prije toga naslova sam ga vidio kao legendu, a nakon toga mi je broj 1 ikada, bio i ostao.

15 godina

Koliko je Ferrari loš, ova slika to jasno pokazuje.

14 mjeseci

Možda im 2027. pomogne...

17 godina

Vozači nisu bili problem Ferrarija nikad.

14 mjeseci

Za.ebajen se.

13 godina

Sva sreća pa je sprint... al eo i udes, oba McLarena out, Max još 8 bodova bliži.

14 godina

Prva utrka kad se ova dva smiju utrkivat - i pokažu nam kako se utrkuje.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2025 19:16 (sudy_freak).
15 godina

Ovo je sramota kako ovaj tatin sin vozi. Izbaciti ga iz F1 već večeras.

14 mjeseci
sudy_freak kaže...

Prva utrka kad se ova dva smiju utrkivat - i pokažu nam kako se utrkuje.

Pa nije do njih. Budaletina Hulkenberg pokupio Piastria i to je to.

14 godina

A gdje je Hulk trebao, jesi ti gledao trku ili?? Oscar je previše riskirao i popušio. Racing incident jer mu je kolega loše startao i onda ga gurao van i na kraju su oba popušila kitu. E jebiga. 

itomic009
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2025 20:12 (itomic009).
14 mjeseci

Eno na... sad je i Norris kriv?! Jednostavno... ne slažem se, ali koga briga.

16 godina

Napokon se dogodilo, čekam ovo cijelu sezonu, jer moralo se desiti, sada me zanima što "kažu" Papaja pravila. 

15 godina
T-bone's kaže...

Napokon se dogodilo, čekam ovo cijelu sezonu, jer moralo se desiti, sada me zanima što "kažu" Papaja pravila. 

Mislim da pravila padaju u vodu nakon 2 ili 3 incidenta.

16 godina
x18x05x kaže...
T-bone's kaže...

Nada se da je tako, tj. vidit ćemo sutra.

15 godina
T-bone's kaže...
x18x05x kaže...
T-bone's kaže...

Nada se da je tako, tj. vidit ćemo sutra.

Samo kada vidim kako se Norris opravdava nakon Singapura, muka mi od McLaren-a i njihovi pravila.

9 godina
Niz nesretnih okolnosti
Oscar malo neoprezno, bez gledanja u retrovizore, hulk brz i bez mogucnosti reagiranja.
Ako nista drugo barem su i norrisa pokupili pa da bude zanimljivije 😁
17 godina

Želim da Oscar barem jednom pošteno skrši Landa.... Ali ovo nije bilo to. Oscar nije imao nikakvu namjeru dirnuti Landa u tom zavoju. Još uvijek čekamo pravo namjerno zabijanje.

14 mjeseci

Tako govori pravi "ljubitelj" Formule 1.

14 godina

Ovo JE racing incident jer Piastri tehnički nije napravio ništa što se ne smije, al realno prvi braindead potez koji sam vidio od njega, u rangu Norrisove Kanade. Svi više manje drže liniju ili minimalno odstupaju u nje a on ide agresivno rezat zavoj ko da je borba 1 na 1. Čak i bez Alonsa s unutarnje strane Hulka mislim da bi ishod bio sličan - jednostavno uopće nije razmišljao da bi itko mogao biti s unutarnje strane. Podsjetimo se da se Piastri žalio na Norrisov agresivan potez u uvodnim zavojima prošle utrke. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2025 21:35 (Chronosus).
14 godina
Korny1603987 kaže...

Želim da Oscar barem jednom pošteno skrši Landa.... Ali ovo nije bilo to. Oscar nije imao nikakvu namjeru dirnuti Landa u tom zavoju. Još uvijek čekamo pravo namjerno zabijanje.

Kakvo je ovo smeće od komentara? Kak ti nije neugodno tak nešto uopće natipkati? Rekao bih komentar 10 godišnjaka al vidim da si 17 godina na forumu.

Baš sramota.

16 godina
Ovo vodi sve k tome da bu tutleki izgubili naslov. Verstapen ovak nešto nije ni sanjao.
14 godina

Lagano 3 desetinke u jednom runu.

GG

9 godina
Zbog cega je smece ili sramota?
Sramota su lazni moralisti, covjek nije pozelio ozljede landu ili da mu se nesto dogoodi.
Sve sto zeli jr malo zacina u tom beskarakternom timu
14 godina
sporttest kaže...
Zbog cega je smece ili sramota?
Sramota su lazni moralisti, covjek nije pozelio ozljede landu ili da mu se nesto dogoodi.
Sve sto zeli jr malo zacina u tom beskarakternom timu

Lažni moralisti? Ne, neke stvari nisu prihvatljive. Nisu bile prihvatljive ni 94. kad je Schumacher namjerno izbacio Hilla iz utrke, nije bilo prihvatljivo ranije ove godine kad je Max namjerno udario Russella.

Da, sramota je prizivati takvo nešto u formuli 1 gdje se maksimalno izbjegava kontakt (ako nisi Max ili Schumacher), kontakt i sudari su rezultat žestokog utrkivanja a ne namjere.  Jel gledaš nogomet i navijaš da jedan nogometaš drugog skrši tak da ga izbaci iz utakmice?

Osim što je jadno je i potpuno idejno glupo, što bi Piastri udarao ikoga kad je on taj koji vodi u prvenstvu i ima puno više toga za izgubiti, uz to bi bacio sjenu na eventualnu titulu i sebe kao vozača. Dakle, razmišljanje nekog potpuno nezrelog 10godišnjaka kojem je najzabavniji dio utrke sudaranje, a ne nekog tko poštuje vozače i voli sport. Tak ja zovem svog trogodišnjaka da pogleda kad se sudare jer mu je to jedino napeto s obzirom da ostale nijanse sporta ne razumije.  

Tim više što se čini se da je Piastri čist trkač, mislim da bi mu ova sugestija bila uvreda. 

Ja doduše nisam ni s 10 godina navijao da netko nekoga namjerno skrši. Tad su se bolidi redovito kvarili pa si onda navijao eventualno da nekome rikne motor.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice