Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.851
|
čitano: 4.213.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Widowmaker kaže...

Ja ne vidim oko čega se digla tolika buka. 

...

Moglo je biti mnogo gore da su jedan ili oba bolida Mclarena morali odustati, ali sve je OK prošlo. ... 

Upravo zbog toga je buka. Da su bili malo lošije sreće, da je udario malo jače ili malo nezgodnije, McLaren bi imao barem jedan DNF iz te situacije.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
17 godina

A ni prvi ni posljednji put.

Dešavalo se i Ferrariju i Mercedesu i Red Bullu, a i svim ostalim da se timske kolege izbace iz utrke.

Čak mislim da je Mclaren tu jedan od boljih timova posljednjih godina.

Do onog naleta landa na Oscara u Kanadi jedino još čega se mogu sjetiti je sudar Hamiltona i Buttona u Kanadi one godine kad je bio veliki prekid zbog kiše kad je Button pobijedio.

13 mjeseci
Kutak za ljubitelje Formule 1

Preserans s trkaćim incidentom. Norris je startao jako dobro, prešao kmečavca Piastria, malo se pogurao i što sad?! Nitko nije stradao i to je najbitnije. Nitko nije ni oštećen, a Piastri je ionako cijelu trku bio sporiji od Norrisa. Ali to su današnji moderni vozači, kmečavci da ti se zgadi život, od prvog do zadnjeg.

9 godina

nije mi jasno kako pored zivog landa netko moze zvati oscara kmecavcem

13 mjeseci

Pročitaj što sam napisao.

14 godina

Na današnji dan, 8.listopada 2000., prije 25 godina  veliki Michael Schumacer je ostvario svoj prvi naslov s Ferrarijem.

Tada tog nismo bili svjesni, ali je označio početak velike dominantne ere Schumija i Ferrarija.

Michael Schumacher on X: "25th Anniversary ⭐️⭐️⭐️ Suzuka 2000 #KeepFightingMichael https://t.co/aVnXQCzVom" / X

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
sudy_freak kaže...

Na današnji dan, 8.listopada 2000., prije 25 godina  veliki Michael Schumacer je ostvario svoj prvi naslov s Ferrarijem.

Tada tog nismo bili svjesni, ali je označio početak velike dominantne ere Schumija i Ferrarija.

Michael Schumacher on X: "25th Anniversary ⭐️⭐️⭐️ Suzuka 2000 #KeepFightingMichael https://t.co/aVnXQCzVom" / X

Tko neće pamtiti: "We did it, we did it." Gledao sam svaku utrku od kada je prešao u Ferrari. Čekao sam taj naslov. I prije toga naslova sam ga vidio kao legendu, a nakon toga mi je broj 1 ikada, bio i ostao.

15 godina

Koliko je Ferrari loš, ova slika to jasno pokazuje.

13 mjeseci

Možda im 2027. pomogne...

17 godina

Vozači nisu bili problem Ferrarija nikad.

13 mjeseci

Za.ebajen se.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice