Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.212
|
čitano: 4.808.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Eno FIA nakon rasprava sa Sainzom maknula 2 penalty pointa koja su mu dali

A koja ekipa hahah
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
16 mjeseci
protjeran

GOAT?!

15 godina
Krellac kaže...

GOAT?!

Provokacija :D

15 godina
Kakav shitshow u kvalifikacijama. :D
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
16 mjeseci
protjeran
Kutak za ljubitelje Formule 1

Kakav krš i lom. Ferrari je patetično loš; bolid, osoblje pitwalla i katastrofalna vozačka postava. Hamilton je gerijatrija i mora otić na kraju sezone, a Leclerc ne bi bio u stanju biti ni prvak Monaca i mora ga se otkantat.

15 godina

Jel treba išta reći?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
10 godina
Reci da je lecler los vozac moze samo ludak i osoba koja nikad nije bila na stazi.
Isto vrijedi i za hamiltona.
16 godina
Krellac kaže...

Kakav krš i lom. Ferrari je patetično loš; bolid, osoblje pitwalla i katastrofalna vozačka postava. Hamilton je gerijatrija i mora otić na kraju sezone, a Leclerc ne bi bio u stanju biti ni prvak Monaca i mora ga se otkantat.

17 godina
Krellac kaže...

Ako je druga ekipa prvenstva patetično loša, kakve su tek onda one iza njih?

16 godina
Nikakve kao i vozači
Nikad lošije vozače nismo gledali
Same curice ali to će tako i dalje biti
...potpis nije potreban...
16 mjeseci
protjeran

Ajde reci.

16 mjeseci
protjeran

Pa da, nikad nisam bio na stazi prije Monze 1986. Leclerc je nekonzistentan, preriskantan, vrlo često i glup vozač koji osim te nekakve brzine nema ništa. A za Hamiltona mi uvaljuješ svoje riječi u usta. Pogledaj što sam napisao.

10 godina
Krellac kaže...

Pa da, nikad nisam bio na stazi prije Monze 1986. Leclerc je nekonzistentan, preriskantan, vrlo često i glup vozač koji osim te nekakve brzine nema ništa. A za Hamiltona mi uvaljuješ svoje riječi u usta. Pogledaj što sam napisao.

Ideja je bila da nikad nisi vozio na stazi.
Lecler je nekonzistentan jer vozi bolid koji je neukrotiv, nepredvidljiv i sve je osim glup vozac, cak jedan od inteligentnih vozaca na grid (uz maxa i dva stara lisca).
Covjek sa ovim ferarijem radi cuda. Na kraju krajeva svake godine ima podijume sa ovom kantom.

Hamilton nikako nije gerijatrija i nije za bacit (to govorim ja koji ga apsolutno ne volim). Hamilton ima jednak problem kao i Alonso. Stara garda se teško prilagođava na bolide sa ground effectom. Jbg tu su godine i godine vožnje, doslovno od malih nogu bolida koji su bili "flat floor". Od 1980 do 2022 bolidi su bili flat floor, znaci doslovno otkad su oni rođeni odgojeni su na njima, njihov mozak i misici su programirani prema njima. Mislim da ce iduca godina pokazati zapravo od cega su, jer ce ground efekt biti samnjen na minimum, bolidi manji te ce puno vise do izrazaja dolaziti vozacke vjestine

16 godina
Ferrari je usro sa gumama.
15 godina

Ughyyy...

Tako tako. McKaren igrali ste se vatrom i utrkivanjem.

Evo ga!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2025 13:12 (sudy_freak).
16 mjeseci
protjeran

Rutinska pobjeda Nizozemca. Ništa još nije gotovo. McLaren sad mora odrediti Piastria za br.1 inače su u banani. U čemu leži razlog ove mini krize vidjet ćemo. Jel' to splet nesretnih okolnosti, neodgovarajućih staza, loših odluka, psiholoških problema možda i nedorasle vozačke postave ili je razlog uzlet Red Bulla otključavanjem do sad skrivenih sposobnosti bolida. Mene zanima jel' Piastri počeo pucati po šavovima zbog tereta na leđima. Bit će zanimljivo. Sljedeća trka je možda najbitnija jer ako im se Nizozemac još više približi onda svi ulaze u njegov teritorij u kojem je on jak što je pokazao 2021. kad nije ustuknuo u borbi s Hamiltonom iako mu je na kraju prvenstvo darovano.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2025 15:21 (Krellac).
17 godina

Nadam se sudaru Mclarenovaca i Maxovoj pobjedi za 2 tjedna.

14 godina
Reb Bull je ocito poslozio bolid kako treba,cak je Tsunoda poprilicno brz bio!
Ali opet nije mi jasno kako na onome pravcu u zadnjih 10 krugova niko nikog nije mogao pretec..
AUDIOFIL
16 mjeseci
protjeran

Staza je zeznuta baš radi tog pravca. Kad si u zavjetrini nekog ispred i još imaš drs onda te teško prestić. McLaren i nema neku top brzinu, a koliko se sjećam Norris je bija na hardu, a Tsunoda na mediumu. 

10 godina
Glavna ravnica u Bakuu je cca 2,2km.
Na tako dugoj ravnici gume nemaju neki utjecaj. Razlike izmedu V max su cca 1kmh ovisno o gumama.
Najveca razlika je u ulaznoj brzini na pravac, gdje tsunodine gume vec izlaze iz svog optimalnog stanja (taman oko 10krugova na njima) te zbog degradacije dolaze na razinu norisovih hardova.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2025 19:21 (sporttest).
15 godina

Ne loš vikend na jednoj od lošijih staza za Maxa (povijesno gledano).

Sad još pobjeda u Singapuru koji nikad nismo pobijedili.

15 godina
volegradele kaže...
Reb Bull je ocito poslozio bolid kako treba,cak je Tsunoda poprilicno brz bio!
Ali opet nije mi jasno kako na onome pravcu u zadnjih 10 krugova niko nikog nije mogao pretec..

A jebi ga, McLaren nije imao prošlogodišnji mini-DRS RW pa nisu bili brzi na ravnini

17 godina

Lagano je pojasniti. Lawson je imao svemirski brod na ravnome. Nije ga mogao niti Leclerc proći. Kada je Tsunoda došao iza njega isto je bilo, a onda je došao Norris i Hamilton. Svi su bili u istom košu, ali Lawson je bio nedodirljiv i sa DRSom.

15 godina

Baš peh kad nemaš.

13 godina
Korny1603987 kaže...

Lagano je pojasniti. Lawson je imao svemirski brod na ravnome. Nije ga mogao niti Leclerc proći. Kada je Tsunoda došao iza njega isto je bilo, a onda je došao Norris i Hamilton. Svi su bili u istom košu, ali Lawson je bio nedodirljiv i sa DRSom.

Prateći taj vagon od starta, jedino logično mi je bilo da bi Hamilton možda mogao doći ispred Norrisa

15 godina

Jako dobar video i jako dobar kanal. Krenuo je raditi od Zandvoorta.

Detaljno ulazi u sve aspekte utrkivanja i analizira koristeći čiste podatke i zdravu logiku.

Vrijedno pretplaćivanja na kanal definitivno.

Naravno, ovo neće biti zanimljivo onima koji prate utrkivanje zbog Landa jer je on bio zauzet poziranjem za Vogue.

Ili onima koji prate formulu samo da pljuju i hejtaju vozače i fanove onih za koga ti isti ne navijaju, ali Bože moj.
Svi ostali, dobro došli  

14 godina
Nisi naveo u koju skupinu spadaju navijaci Ferraria?!
AUDIOFIL
13 godina
U optimiste :-)
15 godina
volegradele kaže...
Nisi naveo u koju skupinu spadaju navijaci Ferraria?!

To se dobro zna - duševno izmučeni 

14 godina
Hehehe.. navijac Hajduka i Ferraria dojde ti na isto!
AUDIOFIL
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice