- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GOAT?!
GOAT?!
Provokacija :D
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Kakav krš i lom. Ferrari je patetično loš; bolid, osoblje pitwalla i katastrofalna vozačka postava. Hamilton je gerijatrija i mora otić na kraju sezone, a Leclerc ne bi bio u stanju biti ni prvak Monaca i mora ga se otkantat.
Jel treba išta reći?
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Isto vrijedi i za hamiltona.
Kakav krš i lom. Ferrari je patetično loš; bolid, osoblje pitwalla i katastrofalna vozačka postava. Hamilton je gerijatrija i mora otić na kraju sezone, a Leclerc ne bi bio u stanju biti ni prvak Monaca i mora ga se otkantat.

Ako je druga ekipa prvenstva patetično loša, kakve su tek onda one iza njih?
Nikad lošije vozače nismo gledali
Same curice ali to će tako i dalje biti
...potpis nije potreban...
Ajde reci.
Pa da, nikad nisam bio na stazi prije Monze 1986. Leclerc je nekonzistentan, preriskantan, vrlo često i glup vozač koji osim te nekakve brzine nema ništa. A za Hamiltona mi uvaljuješ svoje riječi u usta. Pogledaj što sam napisao.
Pa da, nikad nisam bio na stazi prije Monze 1986. Leclerc je nekonzistentan, preriskantan, vrlo često i glup vozač koji osim te nekakve brzine nema ništa. A za Hamiltona mi uvaljuješ svoje riječi u usta. Pogledaj što sam napisao.
Ideja je bila da nikad nisi vozio na stazi.
Lecler je nekonzistentan jer vozi bolid koji je neukrotiv, nepredvidljiv i sve je osim glup vozac, cak jedan od inteligentnih vozaca na grid (uz maxa i dva stara lisca).
Covjek sa ovim ferarijem radi cuda. Na kraju krajeva svake godine ima podijume sa ovom kantom.
Hamilton nikako nije gerijatrija i nije za bacit (to govorim ja koji ga apsolutno ne volim). Hamilton ima jednak problem kao i Alonso. Stara garda se teško prilagođava na bolide sa ground effectom. Jbg tu su godine i godine vožnje, doslovno od malih nogu bolida koji su bili "flat floor". Od 1980 do 2022 bolidi su bili flat floor, znaci doslovno otkad su oni rođeni odgojeni su na njima, njihov mozak i misici su programirani prema njima. Mislim da ce iduca godina pokazati zapravo od cega su, jer ce ground efekt biti samnjen na minimum, bolidi manji te ce puno vise do izrazaja dolaziti vozacke vjestine
Ughyyy...
Tako tako. McKaren igrali ste se vatrom i utrkivanjem.
Evo ga!
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Rutinska pobjeda Nizozemca. Ništa još nije gotovo. McLaren sad mora odrediti Piastria za br.1 inače su u banani. U čemu leži razlog ove mini krize vidjet ćemo. Jel' to splet nesretnih okolnosti, neodgovarajućih staza, loših odluka, psiholoških problema možda i nedorasle vozačke postave ili je razlog uzlet Red Bulla otključavanjem do sad skrivenih sposobnosti bolida. Mene zanima jel' Piastri počeo pucati po šavovima zbog tereta na leđima. Bit će zanimljivo. Sljedeća trka je možda najbitnija jer ako im se Nizozemac još više približi onda svi ulaze u njegov teritorij u kojem je on jak što je pokazao 2021. kad nije ustuknuo u borbi s Hamiltonom iako mu je na kraju prvenstvo darovano.
Nadam se sudaru Mclarenovaca i Maxovoj pobjedi za 2 tjedna.
Ali opet nije mi jasno kako na onome pravcu u zadnjih 10 krugova niko nikog nije mogao pretec..
AUDIOFIL
Staza je zeznuta baš radi tog pravca. Kad si u zavjetrini nekog ispred i još imaš drs onda te teško prestić. McLaren i nema neku top brzinu, a koliko se sjećam Norris je bija na hardu, a Tsunoda na mediumu.
Na tako dugoj ravnici gume nemaju neki utjecaj. Razlike izmedu V max su cca 1kmh ovisno o gumama.
Najveca razlika je u ulaznoj brzini na pravac, gdje tsunodine gume vec izlaze iz svog optimalnog stanja (taman oko 10krugova na njima) te zbog degradacije dolaze na razinu norisovih hardova.
Ali opet nije mi jasno kako na onome pravcu u zadnjih 10 krugova niko nikog nije mogao pretec..
A jebi ga, McLaren nije imao prošlogodišnji mini-DRS RW pa nisu bili brzi na ravnini
Lagano je pojasniti. Lawson je imao svemirski brod na ravnome. Nije ga mogao niti Leclerc proći. Kada je Tsunoda došao iza njega isto je bilo, a onda je došao Norris i Hamilton. Svi su bili u istom košu, ali Lawson je bio nedodirljiv i sa DRSom.
Lagano je pojasniti. Lawson je imao svemirski brod na ravnome. Nije ga mogao niti Leclerc proći. Kada je Tsunoda došao iza njega isto je bilo, a onda je došao Norris i Hamilton. Svi su bili u istom košu, ali Lawson je bio nedodirljiv i sa DRSom.
Prateći taj vagon od starta, jedino logično mi je bilo da bi Hamilton možda mogao doći ispred Norrisa
Jako dobar video i jako dobar kanal. Krenuo je raditi od Zandvoorta.
Detaljno ulazi u sve aspekte utrkivanja i analizira koristeći čiste podatke i zdravu logiku.
Vrijedno pretplaćivanja na kanal definitivno.
Naravno, ovo neće biti zanimljivo onima koji prate utrkivanje zbog Landa jer je on bio zauzet poziranjem za Vogue.
Ili onima koji prate formulu samo da pljuju i hejtaju vozače i fanove onih za koga ti isti ne navijaju, ali Bože moj.Svi ostali, dobro došli
AUDIOFIL
To se dobro zna - duševno izmučeni 
AUDIOFIL