Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.666
|
čitano: 4.021.408
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Widowmaker kaže...

Ja izbjegavam da gledam na Sport Klubu.

I hrvatskom i srpskom.

Svaka čast na želji i entuzijazmu, ali toliko očiglednih stvari propuste i onda pola utrke raspravljaju zašto se nešto desilo, a propuste neku banalnu stvar, tipa da je neko nije bio na dva tipa guma i da mora još jednom u boks, a oni ga vide na postolju i onda kad uđe 5 krugova prije kraja po gume čude se zašto.

I takvih situacija bude nekoliko u svakom prenosu.

Nekad im treba 3 kruga da shvate da se dogodila promjena/preticanje, isto ko nekad Prasićko, valjda jedu dok prenose pa ne vide. Prebacim na Slovence (isto SK), ako je dostupna opcija, ovisno na kojem točno SK kanalu je prijenos. Jedini problem, počeo razumijevati pomalo i Slovenski i vidio da nisu ni oni puno bolji LOL.

17 godina

Papiri, statistika. Ti komentatori kod nas često imaju previše papira, pričaju i gledaju u svoj papir pa i ne vide ponekad da je netko ušao u boks, ne vide da će upravo netko pričati team radio jer ne gledaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2025 19:36 (Korny1603987).
15 godina
deepshitcro kaže...
Problem nije u nasim komentatorima nego u vama, jer kao i svi tipicni balkanci mislite; tj sigurni ste da ste visestruko strucniji od njih u tome sto rade posto gledate F1 30 godina. Gledam F1 jer volim sport, zivo mi se je.e hoce li AI majmun komentirati. EON tv koristim na dnevnoj bazi neovisno o F1 kao i vecina ljudi ovdje, koji debil bi dodatno jos placao F1 stream zbog komentatora? Pa balkanac !

daj ne seri. Komentatori sa eški debosi. Osim kaj su nepismeni svaki student bi bolje komentriao utrku. Uopće ne prate razvoj utrke mlate stalno neke jedne te iste puste priče a ono najbitnije iz utrke im prolazi ispod nosa. Kad ti prvi kao gledatelj zamjetniš najbitnije događaje. Ono tipa Mladen Jergović ja ja ja pa ja onda sve ostalo.

14 godina
Memphis kaže...
deepshitcro kaže...
Problem nije u nasim komentatorima nego u vama, jer kao i svi tipicni balkanci mislite; tj sigurni ste da ste visestruko strucniji od njih u tome sto rade posto gledate F1 30 godina. Gledam F1 jer volim sport, zivo mi se je.e hoce li AI majmun komentirati. EON tv koristim na dnevnoj bazi neovisno o F1 kao i vecina ljudi ovdje, koji debil bi dodatno jos placao F1 stream zbog komentatora? Pa balkanac !

daj ne seri. Komentatori sa eški debosi. Osim kaj su nepismeni svaki student bi bolje komentriao utrku. Uopće ne prate razvoj utrke mlate stalno neke jedne te iste puste priče a ono najbitnije iz utrke im prolazi ispod nosa. Kad ti prvi kao gledatelj zamjetniš najbitnije događaje. Ono tipa Mladen Jergović ja ja ja pa ja onda sve ostalo.

Ma nemoj tako.. već su se dosta ujedinili SK klanovci u napadanju nas super-duper-pro mrzitelja svega hrvatskog koji koristimo F1TV.
Hello.

Btw. što kažete na testiranje?

Dosta šaroliko i nepouzdani rezultati. Bahrain je pokazao da se ništa ne može predvidjeti.

Prvi dan nestanak struje. Drugi dan kiša i Haas s Intersima u BahRAIN-u, relativno loš run jučer Red Bulla radi problema sa crijevom i pritiskom vode.

Williamsi jaaako dobri, pogotovo sa Sainzom. Danas dosta vjetrovit dan.

Sve se čini da će sezona biti još izjednačenija u odnosu na 2024.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 10:25 (sudy_freak).
10 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

vidio neki spominjali F1 app i 4K. upravo produljujem pretplatu i imaju new ultimate immersion opciju. gdje piše da se može gledat u 4K/HDR formatu. doduše X je pored toga ..kao da nije omogućeno..al bumo vidli kad krene sezona

možda netko zna više?

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
17 godina
Ako sam dobro vidio, ide pro opcija.
S obzirom da se dolaskom pro opcije obična gubi broj istovremenih streamova, možda bolje da nama ne dođe još 😅
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
6 godina
guzda22 kaže...

vidio neki spominjali F1 app i 4K. upravo produljujem pretplatu i imaju new ultimate immersion opciju. gdje piše da se može gledat u 4K/HDR formatu. doduše X je pored toga ..kao da nije omogućeno..al bumo vidli kad krene sezona

možda netko zna više?

Full HD (1080p), Ultra HD (4k) and Multiview availability is subject to your internet service and device capabilities. Not all content is available in all resolutions. Please visit the F1 TV help centre for further details.

F1 TV Premium is our new Ultimate Live Immersion subscription tier. Get a team principals view with up to 4 Live feeds on Multiview. Stream live in 4K UHD and on multiple devices.

Premium subscribers also get access to all features available on F1 TV Access and F1 TV Pro.

You can learn more about our other subscription tiers by reviewing our subscription pages here

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2025 23:13 (Posmatrač).
14 godina

Jel itko razumio kako aktivirati F1 TV Ultimate?
Rekao bih da je to region locked jer meni ne prikazuje nigdje da svoj postojeći F1 TV Pro upliftam na Ultimate.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
Region locked.
Nažalost nije dostupno nama, stvarno bi si volio 4k s informacijama koje ja želim na ekranu.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
rooswelt1991 kaže...
Region locked.
Nažalost nije dostupno nama, stvarno bi si volio 4k s informacijama koje ja želim na ekranu.

a bumo preko VPN-a probali..

14 godina
rooswelt1991 kaže...
Region locked.

Jedino probat s VPN-om, al ne znam kolko mi se to da zajebavat.
Moguće da ubace tokom sezone i za nas plebove izvan Commonwealtha.

14 godina

Ja sam malo šarao sa VPNom ali nisam našao region koji to ima u ponudi.

10 godina

najbolje pričekat da baš počnu utrke pa ćemo vidit kak će biti

6 godina
rooswelt1991 kaže...
Region locked.

Ja bi radje 5.1 zvuk ;)

11 godina
Veli frend da njemu na apple tvu nudi premium, samo mjesecno, za 12E. Godisnju ima samo osnovnu i pro
14 godina
jaZey kaže...
Veli frend da njemu na apple tvu nudi premium, samo mjesecno, za 12E. Godisnju ima samo osnovnu i pro

A AppleTV svakako ne radi u Hrvatskoj tako da.. dođe nam na isto.

11 godina
Ma apple tv uredjaju i f1 tv aplikaciji preko njega.

Danas idem po jedan pa cu istestirat
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2025 5:24 (jaZey).
16 godina

Išao sam gledati prije par dana i nisam mogao kupiti ni F1 TV Pro, niti sam vidio F1 TV Ultimate. 

Znači samo Eon?

WRC je navodno došao na android tv. Jel to netko uzeo?

In vino veritas
6 godina
GranDaddo kaže...

Išao sam gledati prije par dana i nisam mogao kupiti ni F1 TV Pro, niti sam vidio F1 TV Ultimate. 

Znači samo Eon?

WRC je navodno došao na android tv. Jel to netko uzeo?

kako mislis nisi mogao kupiti pro?Evo sam usao i nudi i ultimate... 90 EUR za bih....

15 godina

Jel taj F1 TV radi na android TV-u? Koliko vidim 0 bodova...

10 godina
Switch kaže...

Jel taj F1 TV radi na android TV-u? Koliko vidim 0 bodova...

skini apk i to je to..ak nemaš u play storu..meni radi bez problema već 3 godine

14 godina

A mi koji smo uzeli F1TV Pro ćemo popušiti kitu za ovih 6 devices s kojih se može gledat? 

Kak mi mogu to ukinut usred pretplate, nakon kaj sam uzeo?

6 godina
Promster kaže...

A mi koji smo uzeli F1TV Pro ćemo popušiti kitu za ovih 6 devices s kojih se može gledat? 

Mozda da si otisao na njihovu stranicu i potrazio nasao bi prije nego na forumu al evo ti....

https://support.formula1.com/s/article/2023-Upgrading-a-subscription?language=en_US

10 sec pretrage....

14 godina
Posmatrač kaže...
Promster kaže...

Mozda da si otisao na njihovu stranicu i potrazio nasao bi prije nego na forumu al evo ti....

https://support.formula1.com/s/article/2023-Upgrading-a-subscription?language=en_US

10 sec pretrage....

Ne znam kak to odgovara na moje pitanje ali evo ti TU zbog truda...

16 godina

Ne nudi mi Pro. Samo TV 26.99 godina i 2.99 mjesečno. Ništa o Pro. Slijedio sam i upute koje si dao - ništa. Izgleda da moram kupiti F1 TV i onda raditi upgrade. 

In vino veritas
6 godina
Posmatrač kaže...
Promster kaže...

10 sec pretrage....

Sorry nisam pazljivo citao, Mislio sam da imas pro a zelis ultimate....

14 godina
Promster kaže...

Upravo to

Evo i ja gledam sad, nude mi Premium po cijeni od 99/godišnje, ali ne mogu napraviti ugprade s Pro koji sam platio 79/godišnje uz umanjenu cijenu.

A koji britansko-američki tuljani jebo ih lepinja

6 godina
sudy_freak kaže...
Promster kaže...

Upravo to

Evo i ja gledam sad, nude mi Premium po cijeni od 99/godišnje, ali ne mogu napraviti ugprade s Pro koji sam platio 79/godišnje uz umanjenu cijenu.

A koji britansko-američki tuljani jebo ih lepinja

Kako ne mozes....

16 godina

jel ima netko taj ultimate da mu treba još jedan za podjelu troškova

6 godina

Ja sam upravo aktivirao premium. Sad cekamo trku da vidimo taj 4K prenos...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice