Rade se razne teorije i fantazije, izgurao ga, ovaj ga pretekao van staze, šta bi bilo kad bi bilo.... a meni je još uvijek nejasno čemu se Lando nadao napadom s vanjske strane u konkretnom zavoju. Ako se nadao da će proći Maxa (ili bilo kojeg drugog vozača) izvana - onda živi u deluzijama, a proći zavoj uporedo je nemoguće. Lando se jednostavno prekočio (Max je to namjerno napravio jer može - specifikum staze) i sad se pokušava vaditi na tehnikalije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je baš Max drag zbog svoje osobnosti. Njega bih volio vidjeti u Ferrariju i to više od Hamiltona i Leclerca zajedno.
Max ima vibe kakav je imao Schumacher. Nema popuštanja, uvijek na rubu života i smrti. Sve je dopušteno, brutalni potezi, pobjeda ili smrt.
Ali je smećar sto se tice kulture. Nikad ne cestita nikome.
To nisam primjetio... baš ću obratiti pažnju.
Vidiš, što se tiče osobnosti, kod njega mi se sviđa što nije kao ostali vozači. On je "svoj"... pitaš ga i on će reći što misli - bez PR vratolomija.
Što se tiče njega kao vozača - prljav je i ne volim ga. Neki će reći da je pametan i proračunat... meni je prljav. To je isto kao ono "nije škrt već štedljiv" ili "nije pohlepan već ambiciozan"... zajebi radnju... Max je prljav vozač, istinabog zna neke granice. Za ovaj incident krivim isključivo Landa jer se uopće zatekao u toj situaciji sa gotovo sekundu bržim bolidom u tom dijelu utrke. I još mu blesavi tim (indirektno) veli da ne vraća poziciju... mislim koja budalaština. Da je vratio mogao se nadati da će Max dobiti 5sec - ovako je morao znati da će on dobiti 5sec 100%... ali išao je na to da će napraviti prednost koja će poništiti tu kaznu i preračunao se... nije se smio dovesti u tu situaciju. Maxov potez je bio prljav ali, budimo realni - očekivan... mogao je to Lando izvući da je vratio poziciju (što mi fakat nije jasno kojem biseru je palo na pamet ostati ispred - doslovno vežeš ruke sucima).
Meni je baš Max drag zbog svoje osobnosti. Njega bih volio vidjeti u Ferrariju i to više od Hamiltona i Leclerca zajedno.
Max ima vibe kakav je imao Schumacher. Nema popuštanja, uvijek na rubu života i smrti. Sve je dopušteno, brutalni potezi, pobjeda ili smrt.
Fangiu to nije trebalo da postane po mnogima najbolji vozač svih vremena.
Biće zanimljiva utrka, Piastri za kojeg neki stručnjaci tvrde da je bolji od Norrisa naravno nije nigdje kada je najvažnije za ekipu.
Ajde Max je odvozio više krugova u kvalifikacijama nego u FP1/FP2 i izvučer P2 i front row.
Ništa drugo nego respect.
Bolid je bio nigdje cijeli vikend, ako sutra Ferrari može replicirati pace, opako prestiže RBR i približava McLarenu za WCC.
Manifestiram dobru utrku
Simply lovely! Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Privh 10 krugova, Max signature move 2 puta gura druge bolide sa staze 
Hamilton je bio mala beba za nizozemskog prgavca.
Uf!!!
...potpis nije potreban...
10s 
Još 10sek napokon malo pravde
AUDIOFIL
Idemo moji crveni, kakva greska Charlesa ali i jos bolji save !
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
AUDIOFIL
Norris nakon pauze više nema najbrži bolid. Očito je Ferrari najbolje radio.
Russel je iskorištavao bateriju na tom pravcu i zato bi mu odmaglio.
Realan si kao i Max
Šta reć.
Ferrari respect. Šteta za LeClerca i bad luck s backmarkerima pa mu se Lando stigao naguziti.
Super start Maxa, al ne bi svakako mogao mečirati Ferrari pace. Kazne neću komentirati jer što god kažem će biti pod povećalom. Suci su rekli svoje. Iskažnjavali ga za sve što su mu tobože progledali kroz prste.
-10 bodova Lando. Jebi ga. Zakuhava dodatno ovo prvenstvo.
Landu bi se sreća mogla nasmiješiti u Brazilu jer će Max vrlo vjerojatno uzeti penalty za PU.
Generalno basic Mexico
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Baš.
Tražim video gdje ga je Lawson na kraju obišao i maše mu hahahah.
Iconic. Šteta i za Padrea Alonsa da završi jednako svoj milestone kao i 2018 (300. utrku)
Baš.
Tražim video gdje ga je Lawson na kraju obišao i maše mu hahahah.
Iconic. Šteta i za Padrea Alonsa da završi jednako svoj milestone kao i 2018 (300. utrku)
Lawson overtakes Perez and gives him the finger - Dubz
Mislim da mu je srednjaka stisnuo :D
Max nastavlja podizati ljestvicu svog kretenizma i prljavosti.
Jednog dana, a nadam se već ove sezone će mu se sve vratiti s kamatom.
Biće dobra borba za konstruktorsko prvenstvo do kraja između Mclarena i Ferrarija, crveni su bili odlični ove dvije utrke.
Tijesno do kraja i zavisiće koja staza i temperature će kome odgovarati i ko će imati koliko kiseva, kao što je recimo Piastri debelo zakazao ovaj vikend.
A naravno tu je i Max faktor, mogle bi i njegove frustracije odlučiti ako nastavi ići kao bik na crvenu krpu pa napravi neko žešće sranje koje će odlučiti prvenstvo.
Norris nakon pauze više nema najbrži bolid. Očito je Ferrari najbolje radio.
Prvo što su momci iz Ferrarija rekli nakon trke je da je Norris u finišu imao neverovatan pace. Uzeli su mu najbrži krug promenama guma na samom kraju i to je bio jedini način.
Na kraju dobar rezultat za Maxa. Onemogućio je Norrisa da se bori za pobedu i izgubio od njega za 10 poena, a Norrisu je potrebno više od toga po trci da bi ga sustigao (doduše, tu su i dva sprinta). Da nije zadržao Landa na početku, onako kako je to učinio, postojala bi dobra šansa da izgubi i više, jer RB nije bio brži od Ferrarija.
Prvo je Lawson skinuo najbrži krug pa tek onda Leclerc.
Mora Max iskoristiti cuveni Hamilton on Albon move (bocnut ga u zadnju gumu) na Norrisu i zakucat ga u zid pa ovaj vise nece napadati s vanjske strane na nemogucim mjestima za preticanje.
Prvo je Lawson skinuo najbrži krug pa tek onda Leclerc.
Pa Norris ga je skidao 4 puta na tvrdim gumama...
Tesko bi LeClerc izdrazao i bez ove greske koju je btw vrlo dobro iskontrolirao!
Nije ni jasno kako je Norris nasao dobar pace u drugom stintu…
Sve u svemu vrlo dobra utrka..svjetli dani za Ferrari nadolaze!!
AUDIOFIL
Jebote zamisli Saintza. Četiri godine radiš s ekipom da dovedeš bolid u red i napokon kada se vidi napredak i imaš pobjednički bolid moraš napustiti momčad. Baš ono, gorka pilula za progutati.
Što se tiče Maxa sinoć - kako je on mislio da će izbjeći kaznu s dva onakva manevra?! Lik stvarno ima blackout epizode k'o Schumacher nekada. Svi su oni simpa dečki dok ih ne stisne pritisak. Onda se vidi k'o je kakav.
Tesko bi LeClerc izdrazao i bez ove greske koju je btw vrlo dobro iskontrolirao!
Nije ni jasno kako je Norris nasao dobar pace u drugom stintu…
Sve u svemu vrlo dobra utrka..svjetli dani za Ferrari nadolaze!!
McLarenima paše hard kao Ferkanima medium
Baš razočaravajuće od Verstappena. Želim gledati dobar fight do granica, ovo je samo govance od poteza i još samo dodatno naglašava da su oba Maxova poteza u Austinu bila govanca od poteza.
Dao je do znanja da Norrisu nema smisla uopće napadati ga, a ono što je zanimljivo u svemu tome je da je toliko fiksiran na Norrisa koji bi ga ionako bodovno teško dostigao, a pri tom potpuno ignorira Ferrari, poklanjajući im bodove i skoro bezbrižne utrke.
Malo mi je teško povjerovati da je Red Bullu potpuno svejedno jel su 2. il 3. u poretku, ipak je razlika u 10ak mil dolara.