Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.676.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Oba Mercedesa out i crvena zastava. 

Sutra će biti svega. 

Opet "hladno" i opet Haas dobar. 

In vino veritas
16 godina

Vidi se da je Ferrari opasno brz. Kakva šteta što imaju sjebane glavešine pa im taktika sranje.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
3 godine
protjeran
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Nažalost nije samo loša strategija u pitanju. I bolid je problematičan, brz, a nepouzdan. Da je sve ovo pobrojano na svom mjestu onda bi Max imao pravog konkurenta u neizvjesnoj borbi za prvaka. Ovako... imamo sezonu kao što su bile one Lewisowe.

16 godina
Mariner kaže...

Nažalost nije samo loša strategija u pitanju. I bolid je problematičan, brz, a nepouzdan. Da je sve ovo pobrojano na svom mjestu onda bi Max imao pravog konkurenta u neizvjesnoj borbi za prvaka. Ovako... imamo sezonu kao što su bile one Lewisowe.

Nadam se da si u krivu. Ono krstarenje od Hamiltona je sramotno za F1. Ovo danas borba za prvo mjesto to treba da bude cilj svima u F1., da imamo što više bolida da se bore a ne jedan i ćao.

16 godina
x18x05x kaže...

Nadam se da si u krivu. Ono krstarenje od Hamiltona je sramotno za F1. Ovo danas borba za prvo mjesto to treba da bude cilj svima u F1., da imamo što više bolida da se bore a ne jedan i ćao.

misliš sramotno za Redbull, Ferrari i McLaren jer nisu bili u stanju napraviti konkurentan bolid 7 godina 

14 godina
Merc opet brz,steta sta su izletili..ali fascinantno je ovo kako su RB i Ferrari toliko izjednaceni!
AUDIOFIL
17 godina

I to već pola sezone. Još niti jedna momčad ne gubi dah. Svi idu dobro.

S obzirom da mi McLaren ne pruža previše zadovoljstva hranim se dobrim Alpineom i Haasom. 

Koliko su vozači griješili danas... nekako očekujem crvene zastave. Jel mogu Soft gume izdržati cijeli sprint?

In vino veritas
18 godina

Samo na kvaliju, u utrci je RB bolji u svim segmentima, od starta utrke, do čuvanja guma, tempa utrke, bolje strategije...

3 godine
protjeran
x18x05x kaže...
Mariner kaže...

Što se Ferrarija tiče mislim da nisam u krivu. Što se prvenstva tiče volio bih da sam u krivu, ali... "Krstarenje" Hamiltona nije ništa neobično. To je radio i Schumacher početkom milenija u istoj, možda i većoj mjeri. To su radili Prost i Senna u onom čuvenom McLarenu. Ali eto, nitko nije kriv Ferrariju i Williamsu kod Prosta i Senne, McLarenu i Williamsu kod Schumija ili Ferrariju i Red Bullu kod Lewisa što nisu izradili konkurentan bolid. Istu stvar vidim i u ovom prvenstvu. Da li se varam... vidit ćemo. 

18 godina

Schumacher je krstario 2002. i 2004. sezone. Ali nema teorije da je tako bilo ostalih sezona. Sezone 2003. sam već bio siguran da je gotov na pola sezone i samo srećom se spasio u Indianapolisu kada je kiša krenula padati kada su svi drugi već obavili pistop i došla njemu kao naručena.

13 godina
neaktivan
Vidjet cemo koliko su RB i Ferrari brzi nakon Francuske, sve je vise govora da im je floor plank nelegalan, odnosna da ima fleksiju, i da imaju odredjenu prednost zbog toga.
14 godina

Moglo bi opet danas biti veselja u T1...pogotovo ako se budu ovi probijali što su realno ispod svojih mogućnosti.

10 godina
Maddog_HR, ti ocito imas informacije o F1 sa stranica o lovu i ribolovu, pa gotovo stalno kontroliraju bolide, posebno Ferrari ove godine. Danas bi sprint mogao proci mirno posto je sutra sansa za popravak, ali ne vidim da ce Max i Leclerc vise popustati kod pretjecanja i utrkivanja, mislim da je Leclerc previse razocaran da bi i dalje "pazio" sta radi, a o Maxu ne treba puno pricati, vidjeli smo proslu utrku zadnji krug kada je Micka gotovo istjerao sa staze, lik se bori isto za prvo i sedmo mjesto (ne kuka da ga umirove), sto je odlika svjetskog prvaka.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2022 13:12 (deepshitcro).
15 godina

Perez starta 13. - poništili mu krug iz Q2 i onda i sve iz Q3.. nisu stigli reagirati prije početka Q3

10 godina
Da, jucer kod te situacije su odmah objavili da ce zavrsnu provjeru obaviti nakon kvalifikacija posto je vjerojatno bilo jako blizu.
14 godina
deepshitcro kaže...
Maddog_HR, ti ocito imas informacije o F1 sa stranica o lovu i ribolovu, pa gotovo stalno kontroliraju bolide, posebno Ferrari ove godine. Danas bi sprint mogao proci mirno posto je sutra sansa za popravak, ali ne vidim da ce Max i Leclerc vise popustati kod pretjecanja i utrkivanja, mislim da je Leclerc previse razocaran da bi i dalje "pazio" sta radi, a o Maxu ne treba puno pricati, vidjeli smo proslu utrku zadnji krug kada je Micka gotovo istjerao sa staze, lik se bori isto za prvo i sedmo mjesto (ne kuka da ga umirove), sto je odlika svjetskog prvaka.

Mislim da će biti baš suportno. Leclerc već 2 dana priča da mu nije bitna pozicija, već samo želi imatu čistu utrku i ako bude prilike da će se potruditi iskoristiti, ali bez previše rizika.

13 godina
neaktivan
deepshitcro kaže...

Ili si ti, kao i sto smo vec puno puta vidjeli na ovom topicu, apsolutno neinformiran. Pa evo, educiraj se:

https://formula1news.co.uk/red-bull-and-ferrari-handed-major-blow-as-fia-clamp-down-on-illegal-floors/

https://the-race.com/formula-1/the-key-details-of-f1s-controversial-flexi-floor-clampdown/

https://www.motorsport.com/f1/news/f1-flexi-floor-exploit-revelations-a-shocker-says-mercedes/10332153/

https://www.racefans.net/2022/07/03/fia-clampdown-on-floor-stiffness-a-surprise-to-say-the-least-for-wolff/

https://mobile.twitter.com/fiagirly/status/1545337313143701506?ref_src=twsrc%5Etfw

Da si pazljivo citao sto sam napisao, vidio bi da navodim da ima sve vise glasina o tome. Nista nisam tvrdio. No, ocito si i slijep uz druge karakteristike koje te krase.

15 godina

Mislim da je Red Bull najbolji bolid ovaj vikend, nema šanse sutra Ferrari i imaju sreće da je Perez dobil kaznu mada kako taj Red Bull ide preskočil bude sve ostale kante.

Rekli bi možda Ferrari odigra nekaj sa strategijom ali znamo kak to završi :(

twice the pride double the fall
10 godina
Pa moraju za kokosi gdje koje zrno baciti, ocito si ti bio prva pa si sve pozobao... :D
Ne razumijem zasto vrijedas(nazalost mora ici report), pa kad ti se vrati places moderatorima da banaju clanove, odi u teretanu i razvi torso, ocito sa skolovanjem nije islo.
Red bull je najbrzi, najkompletniji i solidno pouzdan, ova sezona je njihova ako se pouzdanost odrzi. Ali nema predaje, forza Ferrari !
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2022 16:57 (deepshitcro).
3 godine
protjeran
dad0r kaže...

Mislim da je Red Bull najbolji bolid ovaj vikend, nema šanse sutra Ferrari i imaju sreće da je Perez dobil kaznu mada kako taj Red Bull ide preskočil bude sve ostale kante.

Najbolji je ovaj vikend, prošle vikende i sljedeće vikende. To je svemirski brod za druge. Isto što su Prost i Senna imali Mclarene, Schumi Ferrari i Lewis Mercedesa. Ovo je već sada sezona za zaborav.

15 godina
Mariner kaže...
dad0r kaže...

Najbolji je ovaj vikend, prošle vikende i sljedeće vikende. To je svemirski brod za druge. Isto što su Prost i Senna imali Mclarene, Schumi Ferrari i Lewis Mercedesa. Ovo je već sada sezona za zaborav.

Slažem se da je najbolji pogotovo u rukama Verstapena ali tu i tam ima Ferrari šanse pa se nadam da bude nešto tu i tamo mada se vec nadam tako od 2007 pa sam stalno razočaran

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2022 17:16 (dad0r).
13 godina
neaktivan
deepshitcro kaže...
Pa moraju za kokosi gdje koje zrno baciti, ocito si ti bio prva pa si sve pozobao... :D
Ne razumijem zasto vrijedas(nazalost mora ici report), pa kad ti se vrati places moderatorima da banaju clanove, odi u teretanu i razvi torso, ocito sa skolovanjem nije islo.
Red bull je najbrzi, najkompletniji i solidno pouzdan, ova sezona je njihova ako se pouzdanost odrzi. Ali nema predaje, forza Ferrari !

Ničim te nisam vrijeđao, a lako bi mogao. U najmanju ruku si uzvratio istom mjerom, tako da slobodno prijavi i sebe.

Članke očito nisi pročitao (znam nije ti lako, puno slova, malo slika), a niti si informiran. O ovome se piše već nekoliko tjedana i čeka se FIAina odluka, koja je eto danas pomaknuta sa Francuskog na Belgijski GP. 

I ponavljam - ja apsolutno nisam ništa tvrdio, već samo komentirao i prenio nešto o čemu se piše i raspravlja, nešto što je aktualno u F1. 

No, kako me baba moja učila: "sa budalama se ne raspravlja", tako ću poslušat svoju babu i povući se iz daljnjeg dijaloga s tobom, keyboard ratniče.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2022 17:23 (Maddog_HR).
3 godine
protjeran
dad0r kaže...
Mariner kaže...
dad0r kaže...

Slažem se da je najbolji pogotovo u rukama Verstapena ali tu i tam ima Ferrari šanse pa se nadam da bude nešto tu i tamo mada se vec nadam tako od 2007 pa sam stalno razočaran

Imam dojam da se Max poigrava sa svima. Sad je odlepršao na tri sekunde i onda to održavao s po snage, a i Perez je ko od šale napredovao desetak mjesta. Da staza nije zeznuta za pretjecanje popeo bi se još i više. To naravno nije dobro, ali nitko nije kriv Red Bullu što je proizveo materijal s kojim gazi sve pred sobom. Ako se i u idućim godinama zadrži ovakva superiornost onda ćemo vidjeti kako padaju rekordi Hamiltona jedan za drugim.

3 godine
protjeran

Ako budu neke izmjene u pravilima oko flexi floora koje bi onda "najviše" pogodile Red Bull i Ferrari onda bi se mediokritetni timovi mogli nešto približit Ferrariju dok bi kod Red Bulla Newey opet nešto izmislio da nadoknadi štetu.

18 godina
Mariner kaže...

Šta si se ti nadovezo Senne, Prosta i McLarena? Je taj McLaren bio svemirski brod u odnosu na ostale, ali nije bilo dosadno jer si imo dva najbolja vozača tog doba u najboljoj momčadi bez team ordersa i eto klanja pa i sudaranja... Dok je MS bio definitivni broj 1, a LH je jednu sezonu imo konkurenta u momčadi i tu sezonu je izgubio al je Rossberg moro otić iz F1 poslije toga jer je poremetio planove LH rekordera.

3 godine
protjeran

Znači... bilo je ludilo gledat kako jedan tim pobjeđuje u 15 od 16 trka. A Hamilton je četiri sezone imao sa sobom Rosberga od kojih je jednu izgubio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2022 19:51 (Mariner).
16 godina

Previše uzbuđenja oko tog RB. Nisu oni ni blizu one dominacije Mercedesa. Trenutno su najbrži al to ne znači da bude tako do kraja sezone.

18 godina
Mariner kaže...

Znači... bilo je ludilo gledat kako jedan tim pobjeđuje u 15 od 16 trka. A Hamilton je četiri sezone imao sa sobom Rosberga od kojih je jednu izgubio.

jedan tim, ali vozači podjednakih sposobnosti... a Hamlton i Rosberg... Rosberg je ipak bio druga violina, ali se eto tu jednu sezonu oteo pa ošo jer je znao šta slijedi ako mu padne na pamet da ostane.

15 godina
x18x05x kaže...

Previše uzbuđenja oko tog RB. Nisu oni ni blizu one dominacije Mercedesa. Trenutno su najbrži al to ne znači da bude tako do kraja sezone.

Budu ih nova pravila oko podnice usporila.

No Fear. No Excuses. No Limits. :D
14 godina
Valentin17 kaže...
x18x05x kaže...

Budu ih nova pravila oko podnice usporila.

Samo ću ti reći jedno ime - Adrian Newey. Za svaku regulaciju koju FIA izda, čovjek ima 3 koraka unaprijed spremno rješenje. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice