Oba Mercedesa out i crvena zastava.
Sutra će biti svega.
Opet "hladno" i opet Haas dobar.
Oba Mercedesa out i crvena zastava.
Sutra će biti svega.
Opet "hladno" i opet Haas dobar.
Vidi se da je Ferrari opasno brz. Kakva šteta što imaju sjebane glavešine pa im taktika sranje.
Nažalost nije samo loša strategija u pitanju. I bolid je problematičan, brz, a nepouzdan. Da je sve ovo pobrojano na svom mjestu onda bi Max imao pravog konkurenta u neizvjesnoj borbi za prvaka. Ovako... imamo sezonu kao što su bile one Lewisowe.
Nažalost nije samo loša strategija u pitanju. I bolid je problematičan, brz, a nepouzdan. Da je sve ovo pobrojano na svom mjestu onda bi Max imao pravog konkurenta u neizvjesnoj borbi za prvaka. Ovako... imamo sezonu kao što su bile one Lewisowe.
Nadam se da si u krivu. Ono krstarenje od Hamiltona je sramotno za F1. Ovo danas borba za prvo mjesto to treba da bude cilj svima u F1., da imamo što više bolida da se bore a ne jedan i ćao.
Nadam se da si u krivu. Ono krstarenje od Hamiltona je sramotno za F1. Ovo danas borba za prvo mjesto to treba da bude cilj svima u F1., da imamo što više bolida da se bore a ne jedan i ćao.
misliš sramotno za Redbull, Ferrari i McLaren jer nisu bili u stanju napraviti konkurentan bolid 7 godina
AUDIOFIL
I to već pola sezone. Još niti jedna momčad ne gubi dah. Svi idu dobro.
S obzirom da mi McLaren ne pruža previše zadovoljstva hranim se dobrim Alpineom i Haasom.
Koliko su vozači griješili danas... nekako očekujem crvene zastave. Jel mogu Soft gume izdržati cijeli sprint?
Samo na kvaliju, u utrci je RB bolji u svim segmentima, od starta utrke, do čuvanja guma, tempa utrke, bolje strategije...
Što se Ferrarija tiče mislim da nisam u krivu. Što se prvenstva tiče volio bih da sam u krivu, ali... "Krstarenje" Hamiltona nije ništa neobično. To je radio i Schumacher početkom milenija u istoj, možda i većoj mjeri. To su radili Prost i Senna u onom čuvenom McLarenu. Ali eto, nitko nije kriv Ferrariju i Williamsu kod Prosta i Senne, McLarenu i Williamsu kod Schumija ili Ferrariju i Red Bullu kod Lewisa što nisu izradili konkurentan bolid. Istu stvar vidim i u ovom prvenstvu. Da li se varam... vidit ćemo.
Schumacher je krstario 2002. i 2004. sezone. Ali nema teorije da je tako bilo ostalih sezona. Sezone 2003. sam već bio siguran da je gotov na pola sezone i samo srećom se spasio u Indianapolisu kada je kiša krenula padati kada su svi drugi već obavili pistop i došla njemu kao naručena.
Moglo bi opet danas biti veselja u T1...pogotovo ako se budu ovi probijali što su realno ispod svojih mogućnosti.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Perez starta 13. - poništili mu krug iz Q2 i onda i sve iz Q3.. nisu stigli reagirati prije početka Q3
Mislim da će biti baš suportno. Leclerc već 2 dana priča da mu nije bitna pozicija, već samo želi imatu čistu utrku i ako bude prilike da će se potruditi iskoristiti, ali bez previše rizika.
Ili si ti, kao i sto smo vec puno puta vidjeli na ovom topicu, apsolutno neinformiran. Pa evo, educiraj se:
https://the-race.com/formula-1/the-key-details-of-f1s-controversial-flexi-floor-clampdown/
https://mobile.twitter.com/fiagirly/status/1545337313143701506?ref_src=twsrc%5Etfw
Da si pazljivo citao sto sam napisao, vidio bi da navodim da ima sve vise glasina o tome. Nista nisam tvrdio. No, ocito si i slijep uz druge karakteristike koje te krase.
Mislim da je Red Bull najbolji bolid ovaj vikend, nema šanse sutra Ferrari i imaju sreće da je Perez dobil kaznu mada kako taj Red Bull ide preskočil bude sve ostale kante.
Rekli bi možda Ferrari odigra nekaj sa strategijom ali znamo kak to završi :(
Mislim da je Red Bull najbolji bolid ovaj vikend, nema šanse sutra Ferrari i imaju sreće da je Perez dobil kaznu mada kako taj Red Bull ide preskočil bude sve ostale kante.
Najbolji je ovaj vikend, prošle vikende i sljedeće vikende. To je svemirski brod za druge. Isto što su Prost i Senna imali Mclarene, Schumi Ferrari i Lewis Mercedesa. Ovo je već sada sezona za zaborav.
Najbolji je ovaj vikend, prošle vikende i sljedeće vikende. To je svemirski brod za druge. Isto što su Prost i Senna imali Mclarene, Schumi Ferrari i Lewis Mercedesa. Ovo je već sada sezona za zaborav.
Slažem se da je najbolji pogotovo u rukama Verstapena ali tu i tam ima Ferrari šanse pa se nadam da bude nešto tu i tamo mada se vec nadam tako od 2007 pa sam stalno razočaran
Ničim te nisam vrijeđao, a lako bi mogao. U najmanju ruku si uzvratio istom mjerom, tako da slobodno prijavi i sebe.
Članke očito nisi pročitao (znam nije ti lako, puno slova, malo slika), a niti si informiran. O ovome se piše već nekoliko tjedana i čeka se FIAina odluka, koja je eto danas pomaknuta sa Francuskog na Belgijski GP.
I ponavljam - ja apsolutno nisam ništa tvrdio, već samo komentirao i prenio nešto o čemu se piše i raspravlja, nešto što je aktualno u F1.
No, kako me baba moja učila: "sa budalama se ne raspravlja", tako ću poslušat svoju babu i povući se iz daljnjeg dijaloga s tobom, keyboard ratniče.
Slažem se da je najbolji pogotovo u rukama Verstapena ali tu i tam ima Ferrari šanse pa se nadam da bude nešto tu i tamo mada se vec nadam tako od 2007 pa sam stalno razočaran
Imam dojam da se Max poigrava sa svima. Sad je odlepršao na tri sekunde i onda to održavao s po snage, a i Perez je ko od šale napredovao desetak mjesta. Da staza nije zeznuta za pretjecanje popeo bi se još i više. To naravno nije dobro, ali nitko nije kriv Red Bullu što je proizveo materijal s kojim gazi sve pred sobom. Ako se i u idućim godinama zadrži ovakva superiornost onda ćemo vidjeti kako padaju rekordi Hamiltona jedan za drugim.
Ako budu neke izmjene u pravilima oko flexi floora koje bi onda "najviše" pogodile Red Bull i Ferrari onda bi se mediokritetni timovi mogli nešto približit Ferrariju dok bi kod Red Bulla Newey opet nešto izmislio da nadoknadi štetu.
Šta si se ti nadovezo Senne, Prosta i McLarena? Je taj McLaren bio svemirski brod u odnosu na ostale, ali nije bilo dosadno jer si imo dva najbolja vozača tog doba u najboljoj momčadi bez team ordersa i eto klanja pa i sudaranja... Dok je MS bio definitivni broj 1, a LH je jednu sezonu imo konkurenta u momčadi i tu sezonu je izgubio al je Rossberg moro otić iz F1 poslije toga jer je poremetio planove LH rekordera.
Znači... bilo je ludilo gledat kako jedan tim pobjeđuje u 15 od 16 trka. A Hamilton je četiri sezone imao sa sobom Rosberga od kojih je jednu izgubio.
Previše uzbuđenja oko tog RB. Nisu oni ni blizu one dominacije Mercedesa. Trenutno su najbrži al to ne znači da bude tako do kraja sezone.
Znači... bilo je ludilo gledat kako jedan tim pobjeđuje u 15 od 16 trka. A Hamilton je četiri sezone imao sa sobom Rosberga od kojih je jednu izgubio.
jedan tim, ali vozači podjednakih sposobnosti... a Hamlton i Rosberg... Rosberg je ipak bio druga violina, ali se eto tu jednu sezonu oteo pa ošo jer je znao šta slijedi ako mu padne na pamet da ostane.
Previše uzbuđenja oko tog RB. Nisu oni ni blizu one dominacije Mercedesa. Trenutno su najbrži al to ne znači da bude tako do kraja sezone.
Budu ih nova pravila oko podnice usporila.
Budu ih nova pravila oko podnice usporila.
Samo ću ti reći jedno ime - Adrian Newey. Za svaku regulaciju koju FIA izda, čovjek ima 3 koraka unaprijed spremno rješenje.