upravo sam pogledao pol trke u madarskoj i prekinuo gledanje jer je bila ubitacno dosadna trka...uvijek isto...hamilton kako cmizdri da nemoze se pribliziti nikome, pa na kraju dobije podij...
stvarno nezanimljiva trka, sa zanimljivim ishodom...
Već sam ti jednom napisao, a sada si mi to opet potvrdio. F1 jednostavno nije za tebe.
Pa šta je zanimljivo ako utrka u Mađarskoj nije???
Neočekivan start koji je totalno izmiješao karte, nikada viđen restart i potpuna neizvijesnost do posljednjeg kruga uz mnogo bliskih borbi tokom čitave utrke i nepoznanicu o strategijama i broju ulazaka u box.
Pogotovo je bio zanimljiv dvoboj Hamilton - Alonso koji je na kraju i odlučio pobjednika...
Ne znam šta očekuješ, da svaki drugi krug bude nekakva eksplozija ili da imaju powerupove kao u Mario Kartu pa da se gađaju nečim po stazi?
Nemoj ovo shvatiti lično ili kao nekakav napad na tebe, ali jednostavno učini uslugu i sebi i drugima i nemoj više gledati i komentirati kada ti očigledno ne leži ovaj sport.
I ja umirem od dosade dok gledam nogomet, a ljudi sijeku vene kad je neka utakmica.
pratim f1 od 1994 i nikad nije dosadnija zadnjih X godina...
bilo je puno bolji trka kojih pamtim u zadnje vrijeme, al ova osim neobicnog ishoda i par stvari, nije bila nimalo zanimljiva...vec mi pun k slusati crymiltona svaku trku kako nema performanse, a uzima po 15-25 bodova, kako kad...