Imam dojam da je covjek ispao iz bolida i da ga to spasilo...da je ostao bi najvj bio prikljesten ispod ograde...
Brrrrrr najezio sam se
moguce,ne vidim kak bi inace izasao citav iz toga
Imam dojam da je covjek ispao iz bolida i da ga to spasilo...da je ostao bi najvj bio prikljesten ispod ograde...
Brrrrrr najezio sam se
moguce,ne vidim kak bi inace izasao citav iz toga
Ovaj kokpit su stvarno dobro napravili. Ostao je cijeli kao što je i trebao. Nije izletio van jer bi onda bio mrtav.
kokpit je pod ogradom...cudo cudo,kak god
Hvala areni na prekidanju prijenosa
U trenutku plamena sam već pomislio evo još smrti u Formuli. Možda vozač ili redari pored. Sva sreća pa je živ.
Kakao stvari stoje ima "samo" manje opekotine oko gležnja i zglobova ruke. Ostalo je u redu.
EDIT: i možda koje slomljeno rebro.
Dobro se je snašao s obzirom da je plamen bio oko njega
Ovom medicinaru podignuti spomenik na hrabrosti.
Upravo sam slušao kako je Božičko u samom startu utrke spominjao kako se nezna što nas čeka sve danas u utrci, prvi zavoje, drugi zavoj, ravnica, i onda gledam tko kako kao prolazi, i gledam jedan odlazi desno sa staze, drugi lijevo, gladajući u ekran, i onda buuuuuum plamen, nema bolida?!?!?!
Nije mi bilo svejedno tada a niti malo ugodno, dobro nisam ništa jeo ili pio, sigurno bih se doveo u situaciju ugušiti se!
Jasno, svi su to vidjeli. Čovjek je dotrčao do ograde a mogao je ostat kod svog auta i čekat da redari odrade svoje.
prvi sok je prosao,slijedeci shock moment bu pobjeda Vettela ...restart 16:35
blago receno,luda utrka.
Ferrari je očajan, tko je iza njih lagano uz drs prolazi. A oni sa drs nikog.
Obožavam ove slika u slici priakzivanja na stazi, kod ulaska u boks i kamere s bolida kod pretjecanja. Trebali bi malo više toga pokazivati. Sa strane kod poretka svaki bolid koji se bore za mjesto.
EDIT: na početku sezone nisam pomislio da će ferrari biti 6 u konstruktorskom poretku.
Šteta za Pereza, Norris skoro zgazio čovjeka na stazi.
evo kanal na youtubeu koji daje full radio poruke bez cenzure itd ako koga zanima
Hocete sad bit zadovoljni, nema Hamiltona iducu utrku
sjaši s tom spikom
sjaši s tom spikom
Haha pa ja ne prigovaram kad Lewis pobjedi kao vecina u ovoj temi
posto je prema meni vec odavno skupio bodove za race ban, a progledali su mu u 70% slucajeva kroz prste, pa onda ovu trku (dve?) smatrat cu kao bogom danim race banom kojeg je trebao dobiti odavno...
bog sve vidi i cuje
bacam tip na pereza, a za zamjenu na stoffela, mada bi volio da bude đorđ
posto je prema meni vec odavno skupio bodove za race ban, a progledali su mu u 70% slucajeva kroz prste, pa onda ovu trku (dve?) smatrat cu kao bogom danim race banom kojeg je trebao dobiti odavno...
bog sve vidi i cuje
bacam tip na pereza, a za zamjenu na stoffela, mada bi volio da bude đorđ
O čemu ti pričaš? Svima progledavaju kroz prste, ali njemu najmanje. Dobija kaznene bodove konstantno.
George Russell vozi ovaj vikend za Mercedes, sluzbeno potvrdjeno, Aitken u Williams umjesto njega...
Navijac sam Hamiltona od njegovog ulaska u F1, ali neka odmori dvije utrke, a Russell da pokaze sta moze i da se malo pohrva s Maxom i Bottasom, zato se bas veselim ovom race vikendu
Sad kad Russel bude brži od Bottasa.
Sad kad Russel bude brži od Bottasa.
Nema šanse, nije navikao na bolid, a i nije Bottas baš toliko spor kakvim ga mnogi smatraju.. Anyway biti će zanimljivo za gledati :)
Nema šanse, nije navikao na bolid, a i nije Bottas baš toliko spor kakvim ga mnogi smatraju.. Anyway biti će zanimljivo za gledati :)
Kako nije, pa zar ne ide bolid sam
Ma naravno, zezam se. A i ako stvarno bude onda bolje neka ide čuvati sobove u Finsku.
mick potpisao za haas uz mazepina