Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.302
|
čitano: 5.017.756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

bolje da ode dok je na vrhu jer naslov bi teško obranio

14 godina

Ostvario je životni san . Dali bi obranio naslov , vjerovatno ne . Čovjek kad se oženi i pogotovo dobije djecu , htio ili ne promjeni se . Promjene se prioriteti .

14 godina

Pa tko će onda voziti sezonu 2017 ?!?! 

Koliko je "staraca" otišlo u zalazak sunca ove godine????? 

ATJ Lučko
16 godina

Nisam čitao članak. Zašto je odustao?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
14 godina
x18x05x kaže...

Nisam čitao članak. Zašto je odustao?

Ja sam pročitao nešto "napreskokce", no od onoga što tamo sve piše, što je kao kazao, ja mu previše ne vjerujem ništa od toga! 

Moje skromno subjektivno razmišljanje kaže da je otišao jer mu je pun kuhac Hamiltona i međuljudskih odnosa u Mercedesu. 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan

Ako vec odlazi, volio bih vidjeti Alonsa na njegovom mjestu.

16 godina

Mogao je u neku drugu momčad, al tad bi se borio za 10 mjesto ne za prvo. I ja bi volio Alonsa vidjet, prvak bi bio sigurno.

13 godina
neaktivan

Misliš isto kako je bio i 2007.? Aktualni dvostruki prvak Alonso protiv rookieja Hamiltona. Na kraju obojica završili 1 bod manje od Raikkonena, s tim da je Hamilton imao peh s bolidom na Interlagosu tu zadnju utrku. I tad se govorilo kako se Hamilton neće moći ni približiti Alonsu

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
16 godina

Čovjek je sad iskusniji, sigurno bi bio prvi favorit sa ovakvim autom kao što Mercedes ima.

15 godina
x18x05x kaže...

Čovjek je sad iskusniji, sigurno bi bio prvi favorit sa ovakvim autom kao što Mercedes ima.

Hamilton i Alonso nije funkcioniralo prije i sumnjam da moze sada oba dva imaju ego vec od Eiffelovog tornja.

twice the pride double the fall
16 godina
dad0r kaže...
x18x05x kaže...

Hamilton i Alonso nije funkcioniralo prije i sumnjam da moze sada oba dva imaju ego vec od Eiffelovog tornja.

Kad je mogao sa Rosbergom, kojeg su u Mercedesu favorizirali onda će moći i sa Alonsom. Mada mislim da će dovest nekog drugog.

9 godina
neaktivan

Hamilton ocekuje rookiea kako bi se momcad njemu podredila. Kao nekad u Ferrariu:-)

15 godina

http://www.facebook.com/fia/videos/1324027674294524/

Prilično emocionalno i iskreno, ako se mene pita.

Svaka mu čast.

Batllelog: sudy_freak
14 godina

Rosberg je odlučio kako je odlučio i treba čovjeku čestitati jer je jako dobar vozač, normalan čovjek (ne kao Lewis) i radio je i trudio se godinama te je izgradio svoj put ka naslovu. Ovi što ga pljuju ili nemaju pojma o čemu pričaju ili jednostavno mrze čovjeka bez veze. Jedno je ako se neko nekom ne sviđa što je sasvim normalno ali bezveze pljuvat nekog je nešto drugo. Uglavnom, sad je jako zanimljivo tko će vozit Merđu. Ajmo dajte Alonsu Merđu pa da vidimo šou 

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

To nema apsolutno nikakvog smisla jer Lewis je također iskusniji

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
16 godina
Ratohnhake:ton kaže...
x18x05x kaže...

Kako nema? Kao nisi vidio šta čovjek radi sa uranim bolidima koji jedva završavaju trke? Hamiltonu je lako vozit bolid koji nije sa ovog svijeta. Stim da je Alonso i bolji vozač, definitivno.

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Ratohnhake:ton kaže...
x18x05x kaže...

Kako nema? Kao nisi vidio šta čovjek radi sa uranim bolidima koji jedva završavaju trke? Hamiltonu je lako vozit bolid koji nije sa ovog svijeta. Stim da je Alonso i bolji vozač, definitivno.

I Lewis je osvajao utrke u ne toliko dobrim bolidima, tipa 2009. i 2011., ljudi zaboravljaju to, a sto se tice bolji vozac jedino sto ti mozes reci u vezi toga, a da je objektivno je 2007. kad su bili u istom bolidu i tad su zavrsili s jednakim brojem bodova

14 godina
neaktivan

Smiješne su vam te prepirke što bi bilo kad bi bilo. Lewis i Alonso su dosad imali samo jednu al pari sezonu i to je 2007, završili su sa jednakim brojem bodova, tada je Lewis bio rookie, a Alonso 7 godina u formuli 1. Sada je Lewis gotovo 10 godina u f1 i jedino on u ovoj situaciji može imati više iskustva od tada naravno. Treba uzeti u obzir i godine staža u mercedesu koje Lewis ima na svojoj strani, a to je naravno veliki plus. Mercedes ima sve konce u rukama i ako se odluče potpisat Alonsa to bi bilo marketinški dobro za ekipu i odlično za f1. Nažalost nekako mi se čelnici Mercedesa čine takvima da im se taj rizik ne bi svidio pa se zasad samo možemo nadati. Možda će se nešto pitati i Hamiltona pošto su vjerujem njegova psiha i vjera u momčad malo narušeni, on bi mogao tražiti nekoga podatnog, ali kod Lewisa se nikada nezna jer ako netko pristaje na jaku konkurenciju onda je to on, barem po dosad viđenom. Mnogima je Lewis trn u oku, ali od kada je zasjeo u bolid formule, nikada nije uvjetovao status, što je bila česta praksa svjetskih prvaka. Najsvjetliji je primjer ova sezona, koliko god Lewis i Nico razmirica imali, moglo je to biti i puno gore da je Lewis nakong dva uzastopna naslova tražio status prvog vozača. Zamislite samo Michaela Schumachera, Fernanda Alonsa, a čak bi dodao i Seba Vettela da nakon dva naslova daju priliku ranjenom i razjarenom biku Rosbergu da smogne snage i uzme barem jedan naslov, nema šanse. Rosberg je uzeo ovaj naslov velikom snagom psihe, ali i jako dobrim timskim kolegom. Nakon drugog naslova u nizu Lewis je mogao postavit svakojake uvjete i time samo potvrditi još jedan naslov u nizu baš kao i Seb u Red Bullu.

9 godina
neaktivan

Zamisl formulu kao nekad bez prvog i drugog vozaca. 

15 godina
raguseo kaže...

Kako to misliš...pa u povijesti su vrlo često bile striktne podjele na prve i druge vozač...svakako osjetnije nego u zadnjim godinama.

15 godina
9 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
raguseo kaže...

Kako to misliš...pa u povijesti su vrlo često bile striktne podjele na prve i druge vozač...svakako osjetnije nego u zadnjim godinama.

Recimo kada su vozili Mansell i Piquet za Williams ili Prost i Senna za McLaren.

Nije bilo ni prvog ni drugog vozaca. Team radio doslovno nije imao nikakvu ulogu

Ferrari je prvi krenuo u zastitu prvog vozaca dolaskom MS koji je dominirao F1

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 16:21 (raguseo).
9 godina
neaktivan

Zlatne godine Formule 1 

Osvojili su skupa 11 svjetskih naslova s tim da je Prost izgubio jedan naslov od Laude za pola boda.

Da se nije dogodio horor u Imoli, siguran sam da bi Senna osvojio jos koji naslov.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 16:30 (raguseo).
15 godina
raguseo kaže...
miki1981 kaže...
raguseo kaže...

Recimo kada su vozili Mansell i Piquet za Williams ili Prost i Senna za McLaren.

Nije bilo ni prvog ni drugog vozaca. Team radio doslovno nije imao nikakvu ulogu

Wow....ne, nikako, vrlo jasnih, čak i ugovorima određenih prvih i drugih vozača bilo i prije...puno prije.

15 godina

Hm...od najave ovih novih promjena bio sam prilično protiv njih, ne protiv izgleda, već protiv povećanja aerodinamičkog gripa, kompliciranijih krila i slično, jer po onome što sam mislio da znam, i po onome reakcijama ljudi iz F1 to je trebalo još više otežati blisko praćenje bolida ispred sebe, ali sad sam naišao na ovaj zanimljivi tekst koji ustvari kaže da će biti baš suprotno...a ima smisla...nadam se da su u pravu.

16 godina
neaktivan
raguseo kaže...

Ma nemoj? Kad već spominješ Ferrari, evo ti jedan malo stariji podatak, a ima i još starijih. Carlos Reutemann bio je prvi vozač ekipe za 1977., i to u inat Laudi jer je bio neposlušan vodstvu. Naravno, Lauda ga je izbio iz cipela te dvije utrke prije kraja napustio Maranello.

Godinu poslije imaš jasnog prvog i drugog vozača u Lotusu, Mario Andretti kao vođa i Ronie Petterson kao sljedbenik.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina

Imam jednu McLaren majicu (2016.) viška, M veličina (malčice komotniji m), pa ako je netko zainteresiran slobodno se javi u pm 

Originalna, s računom, u originalnom pakiranju, nije nošena

Bolje da ju netko ovako sa foruma uzme, nego netko treći 

------

Novi Sauber:

http://www.sauberf1team.com/wp-content/uploads/2017/02/CarC36_Front_Low_WEB.jpg

http://www.sauberf1team.com/wp-content/uploads/2017/02/CarC36_Side_WEB.jpg

Odličan mi je, puno bolji nego ona plavo-žuta livreja... šteta sam kaj se baš vidi da fali sponzora na ovom bijelom komadu na boku 

15 godina

sta bas mora biti ovo krilo ili kako se vec zove, iznad motora? odvratno je, 20x bi bilo ljepse bez njega, mada je crn ovdje, ali ono...

14 godina
RuskeGTT kaže...

sta bas mora biti ovo krilo ili kako se vec zove, iznad motora? odvratno je, 20x bi bilo ljepse bez njega, mada je crn ovdje, ali ono...

Ne mora, shark fin/peraja/kak hoćete je tu jer je s njime zadnje krilo bolje funkcionira. Najvjerojatnije će ga većina momčadi imati

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice