Joj naxeem da se Schumy hoce vratit ne bi bilo sretnijeg od mene. Cuj Ferrarijevi testni vozaci Luca Badoer i Marc Gene i nisu neki kalibar za utrkivanje. Schumyjev manager Willy Webber kaze da povratak Mihe ne dolazi u obzir ali u F1 cirkusu sve je moguce.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dolazi li Schumi nazad????
Meni je zao Felipe-a, ali bi takodjer ponovo volio Schumija vidjeti za volanom.
Ja bih rađe da se Felipe vrati u Ferrari i vozi još minimalno 2 sezone (ne govorim o ovj sezoni, nego za buduće, daj bože ove sezone), nego pet Michaela Schumachera!!!
Kapa dole njemcu, napisao je povijest fomule 1 u Ferrari-u (fan sam Ferrari-a, ali mi je sada drago da Red Bull rastura jer su ZASLUŽILI!! i toj je to)...
Htjeo sam reći da bih rađe da nam se Massa vrati i odvozi još koju sezonu, (nije najblolji od najbolji, ali je u Sauberu pokazo zašto ga je Ferrari uzeo, a Ferrari ne uzima samo takve jazavce!!), nego OSAM Michaela Schumachera, a uostaom Schumi-evo vrijeme je prošlo, ima četri banke, napisao je povijest Formule1, pa mislim da treba pustit mlade da deru po gasu...)
Taj čovjek mi je najsimpatičniji vozač u formuli i NIJE ZASLUŽIO DA OVAKO OKONČA KARIJERU!!!!!!
Pogotovo kada smo vidjeli šta je pokazao prošle godine!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokraj prvog (a za to se Pijanac smatra), vozača Ferrari-a je protutnjio kroz sezonu i onda su mu dva peha, (ne njegove greške!!!), odlučila o naslovu, ( u mađarskoj nakon šta je u prvom zavoju sa trećeg mjesta pretekao dva McLarena mu je crko bolid tri kraja prije utrke i u noćnoj utrci kada mu je lolypop man (da, nije bio lolypop man nego ona njihova neka blesava signalizacija - koju isto kontrolira čovjek, ali iz unutrašnjosti boksa, dao znak da krene i počupo je crijevo od goriva, a bio je uvrijeljivo prvi...)... Ništa nego:
F E L I P E V R A T I S E ! ! ! ! ! !
a ja mislim da ekipa iz KUTKA ZA LJUBITELJE FORMULE 1 kaže samo jedno:
B U G F O R U M TI Ž E L I S V E N A J B O L J E
WTF?! BMW napustio Formulu 1!
Nek McLaren kupi Kubicu! Miran dečko a odličan vozač. Nemogu bolje proći!
Nek McLaren kupi Kubicu! Miran dečko a odličan vozač. Nemogu bolje proći!
Sumnjam da bi Kubica mogao u McLaren. Ako Alonso ode iz Renaulta, najizgledniji kandidat za prvog vozača će biti upravo Kubica. Pogotovo zato što je i ranije imao dosta veze s Renaultom gdje je jedno vrijeme bio čak i testni vozač.
bas mi je zao masse jer mi je bio najbolji u F1 =( 
a što se tice schumachera: ja se na njegovom mjestu nebi vraco u F1 iz nekoliko razloga:::
1. Kaj mu je sila da mu se kaj dogodi i ostane invalid ili nedaj boze pogine( sve je to moguce u takvom sportu)
2. Mislim da je on dovoljno pokazao kakav je vozac i da se netreba ponovno iskazivat, sad moze u miru lijepo provest ostatak zivota....
Nije još ali bude na kraju sezone :(
Trebali su jednostavno sad prekinuti, ne se sramotiti do kraja - ovo kaj se njima događa je velika katastrofa.
Ja kao fan BMW-a više ne znam kaj misliti o toj momčadi - nema rezultata, nema onog po čemu su bili poznati - najveće max brzine (najbrži po ravnicama), nema ničeg.
Ne znam, nek odu, vratit će se jači :)
Nije još ali bude na kraju sezone :(
Trebali su jednostavno sad prekinuti, ne se sramotiti do kraja - ovo kaj se njima događa je velika katastrofa.
Ja kao fan BMW-a više ne znam kaj misliti o toj momčadi - nema rezultata, nema onog po čemu su bili poznati - najveće max brzine (najbrži po ravnicama), nema ničeg.
Ne znam, nek odu, vratit će se jači :)
Ma normalno da nema ništa od klasične BMW-ove masimalne brzine na pravcu kad su motorima ograničili broj okretaja. Stvarano nije u redu šta je utjecaj koji ima snaga motora danas u F1 sveden na minimum, ostale su samo vibracije koje (ne) proizvodi motor, a tu BMW nikad nija bija jedan od jačih.
Po meni je ovo kukavički čin od strane BMW-a, čim su kola krenila nizbrdo odman se povlače.
Sumnje su se obistinile:
BMW ipak napušta F1:
http://www.f1-hr.com/vijesti.php?id=3033
M.Schumacher se vraća utrkama:
kao njihov fan odkad su dosli u f1 u svemu ih podrzavvam i dalje, nastavit cu pratit f1, sada sam za kubicu i nicka u iducim godinama...
CAR se vratio....!!! 
ma taj shuacher stvarno nije normalan samo ce se dobrano osramotit kuda u bolid koji nije nikada vozio, radije da su ubacili marka gene-a koji ima tolko-kolko iskustva s f60.
Ovo mi je uljepsalo dan!!!
lol, mislim da te riječi izgovara tvoj avatar sam za sebe 
inače, sad ćemo vidjeti kako će se Schumi nositi s konkurencijom kada neće imati najbolji bolid na stazi...
ma taj shuacher stvarno nije normalan samo ce se dobrano osramotit kuda u bolid koji nije nikada vozio, radije da su ubacili marka gene-a koji ima tolko-kolko iskustva s f60.
FYI Miha je itekako vozio F60.
Osobno nisam vjeroval da se bude Šumi zbilja vrnul.
Kolko događanja u F1 u tjedan dana...
Baš me zanima kak bude to funkcioniralo, odnos Raikkonen-Schumacher, učenik i "master"
ale ale ale ale ale boss is back on track!!!1
plakati se budem pocel, od srece naravno :)))))))
A meni ce srce otkazat od uzbudjenja!
Uglavnom bit ce vrlo zanimljivo da ali ipak Ferari nije na razini prijasnjih godina i Mclareen isto tak, pa ce uglavnom bit ista situacija recimo i sa povratkom Šumija u Formulu 1!
Kao navijač ferarija sretan sam zbog Šumija. Vidli bumo koliko vrijede rezultati Fetla i Vebera.
Bolje da se Hakinen vrati...
A meni ce srce otkazat od uzbudjenja!
ivo, mislim da budemo opet slusali njemacku pa talijansku himnu 
Vraća se Schumacher!!!!!!!!!!
Iako - mislim da neće pobjeđivati. Ferrari ima slab bolid ove sezone.
Nema veze to je prvenstveno vrhunska reklama za formulu 1, pobjedjivao on ili ne...
Da. Toga se i ja bojim ali nadam se da ce dat sve od sebe.
Zasmislite svi vi poklonici Ferrarija i Schumachera naravno, ja ne navijam za nikog ali pratim formulu dugi niz godina, da nekim čudom Michael pobjedi na sljedećoj utrci to bi bilo stvarno spektakularno!
Zasmislite svi vi poklonici Ferrarija i Schumachera naravno, ja ne navijam za nikog ali pratim formulu dugi niz godina, da nekim čudom Michael pobjedi na sljedećoj utrci to bi bilo stvarno spektakularno!
Tesko moguce s obzirom na Ferrarijevu trenutnu formu ali cuda se dogadjaju zar ne?!
Više zbog trenutnog stanja jačine bolida Ferraria nego zbog Schumia...