Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.684.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Kako Alonso nije imao sreće sada na VN Mađarske. Stavrno takav peh se rijetko događa.

asi
18 godina

Njemacki mediji poceli nagadjati da mi Schumi mogao zamijeniti Massu do kraja sezona, jako tesko za ocekivati, ali da se nekim cudom ipak desi to bi bila bomba.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Lovac kaže...

Bezvezna odluka. To sad glume nešt zbog Masse. Jest opasno kad neki dio otpadne, ali to se oduvijek događalo i uvijek će se događati.

Da! Ako će se doslovno držati ovog pravila onda moraju kazniti i Brawn GP jer je njima spala opruga s bolida.

FIA polako tone u vlastitom s****u i samo ju novi čelni čovjek može izvući! Nadam se da će to biti Ari Vatanen jer ako dođe Todt ništa se neće promijeniti.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina

hvalim te boze da je hamilton pobjedio i kov. je bio dobar .Stvarno glupava sudacka odluka onda je i brawn trebao dobiti suspenziju sa ove utrke

18 godina
neaktivan

Ove odluke stewarda su fakat smiješne. Kad vidim što rade u WTCC-u...

Tamo nema izmicanja drugim autima, nema mjerenja dal je jedan auto bio za pola karoserije ispred ako izleti, tamo se grebu i guraju sa staze, namjerno izokreću druge, a nikakve kazne.

Ovo je ridikul. Nitko nije namjerno 'sabotirao' kotač na Alonsovom bolidu. Stvarno ti stewardi iskorijenjuju utrkivanje iz F1.

Što se tiče Brawna, pravo stanje će se vidjeti na sljedećoj utrci u Valenciji. Trebalo bi biti vruće što paše BGP-u, a ako se tamo ne iskažu, onda stvarno gube korak s drugima.

Zadnje utrke nisu bile prevruće i tu dominira RBR. Poseban slučaj je bio danas kad su svoj dio uzeli i McLaren i Ferrari. Massa je bio solidan u kvalifikacijama, a siguran sam da bi na utrci osvojio bodove da je vozio. Mislim da se McLaren i Ferrari napokon vraćaju u formu.

Zato mislim da će Valencija biti izvrsna utrka. Imali smo par hladnijih utrka u zadnje vrijeme, a na kraju sezone dolaze tople utrke (osim Spa i možda Suzuke).

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan

Kakvo srce ima Massa. Evo clip poslije trke u Brazilu prosle godine, nisam uspio naci kada se popeo na podij.

17 godina
neaktivan
dzan kaže...

Kakvo srce ima Massa. Evo clip poslije trke u Brazilu prosle godine, nisam uspio naci kada se popeo na podij.

Baby je veliki emotivac kao i vecina brazilaca. Ponosan je i u porazu sto je pak nepoznanica mom avataru.

Zasad ce ostat jos 48 sati u induciranoj komi. Felipe baby od srca ti zelim brzi oporavak i povratak u bolid.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 23:46 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

Spomenuli ste da je prestrogo radi najobičnije otpale gume zabraniti renault-u da vozi sljedeću trku. I da je to nesreća koja je noramlna kod formule 1. Tako "normalna" nesreća je odnijela život prije tjedan dana u formuli 2.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 0:30 (Joe Cavallo).
18 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Spomenuli ste da je prestrogo radi najobičnije otpale gume zabraniti renault-u da vozi sljedeću trku. I da je to nesreća koja je noramlna kod formule 1. Tako "normalna" nesreća je odnijela život prije tjedan dana u formuli 2.

Pa mislim WTF? Da sad idu zabranjivati timu da vozi zbog toga?

Uostalom, kako bi suspenzija trebala pozitivno djelovati na Renault? Misliš da će inženjeri sljedeći put pričekati sekundu više da provjere jel je kotač zakvačen? Neće. Sadašnji lollypop-guy će dobiti otkaz i zamijenit će ga novi. Dovoljna im je kazna što Alonso nije završio utrku.

EDIT: kod one nesreće se ništa nije moglo napraviti i spriječiti. Kotači su već dovoljno osigurani sajlama da ne ispadaju, ali onaj sudar je očito bio previše, kotač je pukao i Surtees je nastradao. Zar bi sad trebalo i tu momčad suspendirati. Možda tužiti inžinjere i projektante bolida? Mislim WTF?

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 0:52 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan

Mozemo to i ovako reci. Bolidi su 99,9% sigurni ali onih 0.1 znaci katastrofu. Neke stvari se nemogu izbjeci. Motosoprt je opasan i to je cinjenica. Svi ti vozaci jako dobro znaju u sta se upustaju i svjesni su rizika. Jako se puno napravilo po pitanju sigurnosti otkad je Ayrton poginuo ali rizik nikada nece biti 0%!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Renault suspendiran sa VN Europe koja ce se voziti u Valenciji. Navodno zbog otpadanja kotaca sa njegovog bolida. Ma ovi suci su postali nepodnosljivi vise!

Ovo se nikad ne bi dogodilo Ferrariju. A i neće ako Todt postane Maxov nasljednik.

Jer nek se srame. Hamiltona su kaznili za sličnu stvar na startu lani, dok ove godine, Raikkonen je prošao bez ikakvih problema, samo je bio malo na razmatranju tijekom utrke. A očigledno je kako je doveo u opasnost i sebe i druge sudionike, mjenjanjem smjera. Pu!

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 8:59 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan

Evo ovako izgleda ta opruga na koju je Felipe naletio:

18 godina
F1-IVO kaže...

Evo ovako izgleda ta opruga na koju je Felipe naletio: 

hebote da je u vezir udarila bio bi gotov

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

Jučer sam bio na Hungaroringu, pratio trku uživo. Koji osjećaj, nemam riječi za opisat kad bolid projuri kraj tebe, koja je to buka, u ušima zvoni non stop, kojom brzinom doleti do zavoja, pa kočenje, neopisivo.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
Joka kaže...

Jučer sam bio na Hungaroringu, pratio trku uživo. Koji osjećaj, nemam riječi za opisat kad bolid projuri kraj tebe, koja je to buka, u ušima zvoni non stop, kojom brzinom doleti do zavoja, pa kočenje, neopisivo.

Aj baci koju slikicu da vidimo i slinimo.Cool

18 godina
Joka kaže...

da... a mene frend uvjerava da je to jadno, vidiš ih kratko, slabo se čuju, ko kosilice  itd.  možda bi mu i povjerovo da je ikad bio na nekoj utrci Namigiva,   a ove tvoje riječi, točno to sam ja njemu govorio iako nisam nikad bio na F1 rejsu.   (ali ići ću jednog dana Smijeh)

EDIT:   e da, daj neke slikice baci

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 15:59 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan

Želim Massi što skoriji oporavak, a pogledajte koliku masu ima opruga od 800 grama pri 300 km/h  Iznenađen - moment.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
18 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Joka kaže...

da... a mene frend uvjerava da je to jadno, vidiš ih kratko, slabo se čuju, ko kosilice  itd.  možda bi mu i povjerovo da je ikad bio na nekoj utrci Namigiva,   a ove tvoje riječi, točno to sam ja njemu govorio iako nisam nikad bio na F1 rejsu.   (ali ići ću jednog dana Smijeh)

Ma najbolje je gledati RallySmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina

Na f1-hr.com piše: "Nakon potvrđene frakture lubanje, posjekotine na čelu, potresa mozga, hitne operacije te inducirane 48-satne kome, liječnici su danas otkrili kako je prilikom nesreće Felipe Massa zadobio oštećenje lijevog oka.

Profesor bolnice, Robert Veres, izjavio je kako bi samo zbog oštećenja oka Brazilčeva karijera mogla biti okončana, ali je dodao kako je još uvijek prerano za iznošenje bilo kakvih prognoza.
Detaljnije informacije o Massinom stanju bit će objavljene tijekom dana." O Bože, nadam se da će mu oko biti u redu i da će voziti Plač

...something diabolic
16 godina
The_Goc kaže...

Želim Massi što skoriji oporavak, a pogledajte koliku masu ima opruga od 800 grama pri 300 km/h  Iznenađen - moment.

270 km/h

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Joka kaže...

Aj baci koju slikicu da vidimo i slinimo.Cool

Evo slika

18 godina
neaktivan

Još koja slika

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 21:40 (Joka).
17 godina
neaktivan
Joka kaže...

Evo slika

Svaka castCool. Jel mi se cini ili si bio na ulazu u startno ciljnu ravninu?

18 godina
neaktivan

Ulaznica je bila 110 eura i možeš hodati oko cijele staze, a razlika između skupljih ulaznica je ta što ne možeš na tribine na i oko startno ciljne ravnine, gdje su cijene i do 200 eura skuplje. Po mome mišljenju ne isplati se na tribinu jer ima dosta dobrih mjesta oko staze gdje se bolje vidi, primjerice na 3 do 4 zavoja prije cilja bolid prolazi na nekih 6 metara od tebe i imaš pogled na zavoje kad nailazi i zavoje kad ide prema cilju i bliže si nego na tribini od red bulla za koju je tip tražio 150 eura (puna cijena 200).

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Svaka castCool. Jel mi se cini ili si bio na ulazu u startno ciljnu ravninu?

Da, kad su ovi bolidi uslikani onda sam bio na zavoju prije startno ciljne ravnine.

Ali zvuk formule, tako nešto nema nigdje, kad pusti gas i mijenja brzine niže a ono samo puca iz nje, koji zvuk, helikoptera ima dosta, u zraku 6 non stop, sto snimatelji, što ovi koji plate da se par minuta provezu. Cijene majci i kapa, na službenom štandu 40 do 50 eura (nasuprot boksova su štandovi ferrarija, mclarena, bmw itd). Cijene na običnim štandovima su bile 20 eura za kape i majce.

Ljudi je bilo more iako tribine nisu bile prepune, nekih 80%. Kad smo odlazili spuštali smo se kraj staze nekih 1 sat 500 metara.

kad ide krug zagrijavanja Alonso prvi i zagrijava gume i ide ljevo desno i brzo ide, na tv izgleda puno sporije. Imam osjećaj brzine puno veći kad dolazi do zavoja i usporava nego kad prolazi ravninom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 22:10 (Joka).
18 godina
neaktivan
The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
neaktivan

Eto izgleda da se Baby dobro i brzo oporavlja i mogao bi izaci iz bolnice u roku tjedan dana. Eto ovo mi je uljepsalo dan. Felipe baby stay cool! (and healthy)

Izvor informacija: gpupdate.net

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 16:26 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan

A pitanje je hoće li nastaviti karijeru navodno. Dolazi li Schumi nazad????

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
18 godina
naxeem kaže...

Dolazi li Schumi nazad????

Meni je zao Felipe-a, ali bi takodjer ponovo volio Schumija vidjeti za volanom.

18 godina
naxeem kaže...

A pitanje je hoće li nastaviti karijeru navodno. Dolazi li Schumi nazad????

Svakako, Michael kao 1. vozač Ferraria umjesto Masse,  a Mika  kao 1. vozač Mercedesa umjesto Kovalainena....Cool

Karijeru ne bude nastavil jedino ukoliko mu je oko tolko ozlijeđeno da nije sposoban voziti.

Barem sam tak pročital ne znam ni sam de...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice