Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.653.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
mercedes trenutno nije ni blizu ferrarija....

htjeo bih nadodat da mi se ovaj puta heiki pokazao kao dobar vozac posto je uspio zadrzavat brawnGP(najbrzi bolid na stazi),svaka cast....

nezz svako ima svoje misljenje ali meni su button i barrichello losi vozaci.....
eXtreme overclocker
18 godina
neaktivan
benko kaže...

htjeo bih nadodat da mi se ovaj puta heiki pokazao kao dobar vozac posto je uspio zadrzavat brawnGP(najbrzi bolid na stazi),svaka cast....

nezz svako ima svoje misljenje ali meni su button i barrichello losi vozaci.....
 Dečko ne želin se više upuštat sa tobom u raspravu .. Kad nečeš pričaš sa argumentima.
a to šta si rekla za hejkija , da si pozorno pratija utrku vidija bi koliko je rubbnes bija brži od hejkija u zavojima al je ovaj to sve nadoknađiva sa kersom i obrambenom putanjom.
Poz!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 10:38 (maky).
18 godina
neaktivan
benko kaže...

Button je vozac koji moze voziti kontinuirano, vec sam nekoliko postova ranije spomenuo da na stazi izgleda kao Michael kako gradi onu prednost. U kombinaciji sa Rossom Brownom to izgleda dosta slicno. Da je los vozac, ne bi pobijedio vecinu utrka ove sezone. Zamisli koja je koncentracija potrebna da se vozi bolid 2 sata bez greske. A Barrichello me iznenadjuje, vec sam rekao kako je imao los start. Jednako lose je startao prije 2-3 utrke (ne mogu se sjetit gdje tocno). Ali razlika u klasi izmedju njega i Buttona je vise nego ocigledna. Ali takve greske koje je on skupio tjekom utrke nisu lako probavljive za covjeka koji ima najvise GP nastupa u F1 povijesti.
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Rubinja je Brawn uzeo sam zato da pomogne razvijat bolid.Ipak ima puno iskustva.Dugmic je opako zagrizao jer ovo mu je make it or brake it.U zivotu imas samo jednu takvu priliku.Inace nije dobar samo vozac koji u brzom bolidu pobjedjuje nego i onaj koji iz losijeg bolida izvlaci 105%.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan

To su MOZDA 20 najboljih vozaca na svijetu. Kontroliraju bolide na ogromnim brzinama, svladavaju zavoje s lakocom, pa njih 20 ponekad prode istovremeno kroz prve zavoje bez da se dotaknu. Tko smo mi (vi tocnije) da govorite da su oni losi vozaci? Razlike medu njima su zaista minimalne, spadaju u sekundu dvije kada bi imali isti bolid, mozda i manje. Veliku ulogu igra bolid, ali ne samo on kao takav, vec i sve njegove postavke, taktika momcadi, stosta! Govorit da je netko los vozac nakon sest pobjeda u ovoj sezoni je smijesno.

http://irale.deviantart.com
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Rubinja je Brawn uzeo sam zato da pomogne razvijat bolid.Ipak ima puno iskustva.Dugmic je opako zagrizao jer ovo mu je make it or brake it.U zivotu imas samo jednu takvu priliku.Inace nije dobar samo vozac koji u brzom bolidu pobjedjuje nego i onaj koji iz losijeg bolida izvlaci 105%.

Kao sto to radi Alonso u Renaultu.
17 godina
neaktivan

Meni se cini da Nelsinjo kupuje teren za kucu...vidite kako na svakoj utrci provjerava sljunak oko staze.Belji se

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Meni se cini da Nelsinjo kupuje teren za kucu...vidite kako na svakoj utrci provjerava sljunak oko staze.Belji se

A ne znam sto taj covjek vise radi u F1, da mu nije tatice, sumnjam da bi i primirisao stazu. A barem nas u dosadno doba utrke zabavi s tim 200 kph izletima i zabijanjem u zid.Smijeh
17 godina
neaktivan

Meni se čini da bi Button moga oborit rekord po broju pobjeda u jednoj sezoni ako vako nastavi.

18 godina
neaktivan
Pudge kaže...
F1-IVO kaže...

A ne znam sto taj covjek vise radi u F1, da mu nije tatice, sumnjam da bi i primirisao stazu. A barem nas u dosadno doba utrke zabavi s tim 200 kph izletima i zabijanjem u zid.Smijeh
 Koliko god vi nelsinha "mrzili" meni je drag, pogotovo nakon onoga pretjecanja Hamiltona, isto vridi ka i za buemija
Morate uzet u obzir da oni nevoze F1 - bolide nego bojlere, katastrofa!muka mi je gledat kako se jadni muče, al ko zna možda dođu i njihovi bolji dani
To bi druga stvar da se reno bori za 1. misto tj alonso .a nelsihno testira zidoveBelji se
18 godina
neaktivan
benko kaže...

Možda želiš reći da ti se ne sviđaju, a to je već subjektivni dojam koji nema veze s tim dal je vozač dobar ili loš... I da, svatko ima svoje mišljenje, ali mislim da ovdje griješiš, pogotovo za Buttona.
Teško je za povjerovati da je vozač koji je pobijedio u 6 od 7 utrka loš vozač, makar imao i 5x bolji bolid od svih ostalih.
Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
neaktivan

Ja nikad nisam preferirao Hamiltona. Lako mu je bilo biti stalno prvi dok je vozio najbolji bolid na stazi. A vidi sada, sramota, cak se ne moze posteno ni kvalificirati. A vidi sta Alonso radi u Renaultu, vidi se da je Alonso jedan od najboljih ako ne i najbolji vozac u Formuli 1, jedino mi je zao sto je i dalje u Renaultu, da barem vozi bolji bolid.

P.S. Jedino ako Renault ima bolji bolid od McLarena, to ne znam.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

vidi se da je Alonso jedan od najboljih ako ne i najbolji vozac u Formuli 1, jedino mi je zao sto je i dalje u Renaultu, da barem vozi bolji bolid.

Da, pokaza nam je to u McLarenu.
17 godina

Evo Barrichello tvrdi da mu se aktivirao anti-stall sistem sam od sebe. Dakle sustav koji je aktivan u utrci i spriječava gašenje motora ako dolazi do izleta iz staze i bolid se počinje kretati unatrag, a vozač ne stigne na vrijeme stisnuti kvačilo (koje je na volanu). Tad taj sistem izbaci iz brzine. On se inače mora ugasiti prije starta jer se kod samog kretanja ne koristi puno gasa da se ne zavrte kotači (loš start) pa on isto izbacuje iz brzine što se dobro vidlo na onboard kameri.

Sjetimo se lani, ili možda predlani Hamilton je isto na jednoj trci zaboravio to isključiti i startao ko bakica. Sad da li je i Barrichello to isto zaboravio ili nije, pitanje je sad.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
18 godina
Bara kaže...
Prison Breaker kaže...

vidi se da je Alonso jedan od najboljih ako ne i najbolji vozac u Formuli 1, jedino mi je zao sto je i dalje u Renaultu, da barem vozi bolji bolid.

vrlo dobro se zna situacija u mcl-u te sezone..
18 godina
neaktivan
BlackM kaže...

Evo Barrichello tvrdi da mu se aktivirao anti-stall sistem sam od sebe. Dakle sustav koji je aktivan u utrci i spriječava gašenje motora ako dolazi do izleta iz staze i bolid se počinje kretati unatrag, a vozač ne stigne na vrijeme stisnuti kvačilo (koje je na volanu). Tad taj sistem izbaci iz brzine. On se inače mora ugasiti prije starta jer se kod samog kretanja ne koristi puno gasa da se ne zavrte kotači (loš start) pa on isto izbacuje iz brzine što se dobro vidlo na onboard kameri.

Sjetimo se lani, ili možda predlani Hamilton je isto na jednoj trci zaboravio to isključiti i startao ko bakica. Sad da li je i Barrichello to isto zaboravio ili nije, pitanje je sad.

Hamilton je trecu sezonu tek u F1, a ovaj je odvezao brdo GP utrka.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Bara kaže...
Prison Breaker kaže...

vrlo dobro se zna situacija u mcl-u te sezone..
 Da zna se, kad je Fernando vidija kako ga je Lewis naguzija onda je izmišlja svakakva opravdanja za to šta ga rookie guzi, a dobro se zna da je on uz de la Rosu bija umiješan u onaj špijunski skandal.
17 godina
neaktivan
"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
17 godina
protjeran

Ma samo da nam BMW i Toyota i Renault i Mclaren ostanu, za ostale me nije briga.

Kakva je F1 bez tvorničkih momčadi?

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
18 godina

Kakva bude tocno Jergoviceva funkcija u tome?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

USF1 VičeViče

Osnovani su 2009. godine... Nemaju nikakvu povijest, imaju 2 ključna čovjeka, Kena Andersona i Petera Windsora. Anderson je bio inženjer u Champ Caru, Indy Caru, Nascaru i motokrosu -> WTF?

Windsor se s druge strane može 'podičiti' svojom karijerom kao novinar u F1 i radom (neodređeno kakvim na Wiki) u momčadi Williams i Ferrari.

Mislim da Campos i Manor imaju nekakve šanse da budu iznad predzadnjeg-zadnjeg mjesta, ali USF1 nikako. 

Al dobro, barem Force India više neće biti zadnja Osmijeh

P.S. - smatram da je previše momčadi, 26 bolida na gridu... U bližoj prošlosti nikad nije bilo toliko bolida... [facepalm]

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Kakva bude tocno Jergoviceva funkcija u tome?

Vjerojatno neki covjek za odnose sa javnoscu (PR).
18 godina
neaktivan

I kaj sad,da li će na kraju svi prihvatiti pravila za drugu godinu ili će "glavne" momčadi odustati ako se ne promjene pravila?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 22:56 (toma).
17 godina
neaktivan

Ma svi ce nastupat slijedece godine i to sigurno.

18 godina

Ferrari potvrdio povlacanje!

To je to prestajem gledati formulu.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

Ferrari potvrdio povlacanje!

To je to prestajem gledati formulu.

također sad če biti dosadno a i bilo je ove sezone
18 godina
neaktivan

Ferrari je rekao da se povlači, ali mislim da, ako FIA prihvati njihove uvjete, će ipak sudjelovati jer se ne bi prijavljivali za sljedeću sezonu.

Rekao bih da je ovo ultimatum Mosleyu. Čini mi se da ni ja neću gledati F1 sljedeće sezone. Sva sreća pa je Čolak u WTCC-u pa će mi to biti glavna zanimacija u motosportu sljedeće sezone.

16 godina
neaktivan

Ferrari je pokazao kako je jadan dok su imali hrpetine love za razvoj bolida sve je bilo super a sad kada trebaju uporabiti malo više mozga a manje love  pokazalo se da njihovi stručnjaci i nisu tako dobri pa zato su i tako loši ove sezone kao i mclaren i bmw a manje momčadi koje su se od uvjek oslanjale na pamet svojih konstruktora sad rasturaju

18 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Ferrari je pokazao kako je jadan dok su imali hrpetine love za razvoj bolida sve je bilo super a sad kada trebaju uporabiti malo više mozga a manje love  pokazalo se da njihovi stručnjaci i nisu tako dobri pa zato su i tako loši ove sezone kao i mclaren i bmw a manje momčadi koje su se od uvjek oslanjale na pamet svojih konstruktora sad rasturaju

pa otisao njim je todt, brawn, te su sad svi talijani unutra, a to nemoze nikak funkcionirati; kad je zadnji put bila njemacka pa talijanska himna? :)
17 godina
neaktivan

Evo za korisnike iPhonea jedna zanimljiva aplikacija vezena uz F1.

Sto se tice Ferrarija mogu reci da ce se natjecat sljedece godine jer kao i svaki puta kad se negdje zapne nadje se rjesenje. Dogovorit ce se Max i Luca i to sigurno. Netko gore je rekao da kad Ferrari nema neogranicen budjet onda nista ne valjaju. To i nije bas istina jer Ferrariju su otisli kljucni ljudi i to ne zato jer ih nisu dovoljno placali nego zbog drugih razloga. Todt je otisao u neku vrstu mirovine a Ross se prihvatio novog izazova nakon male pauze. Sam je rekao da je sa Scuderiom osvojio sve sta se moglo i da mu je vrijeme da potrazi izazov negdje drugdje. Pogledajmoi Toyotu koja je imala najveci proracun. Gdje su im rezultati? Trube ko nekad Eddie Jordan uoci svake nove sezone:˝Imamo pobjednicki bolid˝, a onda od svega toga nista.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice