Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.653.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

sutra s posla bjezim ranije samo radi formule. go brawn gp!! zao mi je sto alonso nema brzi bolid.on mi je bog ali brawn je mocan.nek dovedu alonsa.

18 godina
neaktivan

Treba napomenuti da je KERS od iduce sezone obavezan, tesko da ce timovi koji ga nemaju trenutno na bolidima biti posebno dobri iduce sezone. Prvenstveno mislim na Brawn. Posto je Ferrari najvise utrka ove sezone poceo sa KERS-om, oni su vjerojatno korak ispred u testiranju, dok Brawn GP nije odvezao niti jedan jedini krug s tim sustavom. A ima li tko neki podatak zasto McLaren ostvaruje onako slaba vremena. Pocelo je u Monacu, sada se i nastavlja...

17 godina
protjeran
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)

Loša unčikovitost aerodinamike...

alo modovi, može meni pola zvjezdice? Malo mi je pola.
18 godina

evo baš sad pratim Inside Grand Prix na motorsTV i ima fantastičnih stvari o F1 i fizičkim pripremama vozača

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
17 godina

ja navijam za "trokraku" i zbog toga se nadam da ce popravit tu aerodinamiku a zbog toga sto je kers obavezan sljedece sezone to mi daje pravo na malo optimizma jer kod mclarena kers radi kolko tolko dobro!!!

we need power
17 godina
neaktivan

Rezultati utrke:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
mogla se vidjet prednost kers-a...ljepo je kolovainen branio poziciju ;)
eXtreme overclocker
18 godina
neaktivan

Pošto nisam gledao čitavu utrku, može li se igdje skinuti repriza utrke sa htv2?

The blue screen of death is the best game I've ever played.
18 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Pošto nisam gledao čitavu utrku, može li se igdje skinuti repriza utrke sa htv2?

Ne treba ti, vjeruj mi!
18 godina
neaktivan
Zamislite, za promjenu je pobijedio "Gumbić". Stvarno dobar autić taj Brown, a i Button stvarno dobro vozi. Drugi i treći Red Bullovi, Trulli odličan četvrti. Rosberg peti. Ostali tako i tako nisu važni. Jedino pozitivno je BMW, malo im bolje ide na "običnim" stazama.
17 godina
neaktivan

oho iznenadjenje danas...Button pobjedio wooohooo...sere mi se od tog butona više Smijeh

18 godina
neaktivan

Al koji star Barichella, Boze moj, umalo mu se auto ugasilo, kao da tek polaze vozacki. ;)

18 godina
neaktivan

Napokon Buttonu ide dobro u karijeri. Vidi se da ima ogroman potencijal, ali nije bio toliko sretan kao neki da i prije pokaže taj potencijal pa neka se sad ispuca!

Ako je Barrichello bio onako dobar u Ferrariju pred par sezona, kakav bi tek onda Button bio? Rame uz rame sa Schumijem... Ali dobro, još je Button mlad i ima vremena da se iskaže.

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
mislav_01 kaže...

oho iznenadjenje danas...Button pobjedio wooohooo...sere mi se od tog butona više Smijeh

nisi jedini x)))))
ali bar se vidi napredak mclarena (osim u 8 zavoju) a i kers i radi dobro
mislim da je mclaren u dobroj poziciji za sljedecu sezonu jer oni (vjerovatno) najvise "testiraju" kers
a sto se tice utrke: zanimljivi dvoboji od 10. mjesta pa na dolje a ostalo sve standardno gumbic vozi na vrhu a prate ga bikovi
we need power
17 godina
neaktivan

Zao mi je Vettela ali sam je kriv.Greske se skupo placaju.Drago mi je da Rubinjo nije nista napravio.Taj mi se tip gadi.Pljuvao je po Ferrariju jer je bio broj 2 u timu a sad kad je dobio odlican bolid i odrijesene ruke opet nista.Dugmic ga dere ko zeca i cini mi se da ce u ovoj momcadi bit broj 2.

Sve u svemu mislim da je prvenstvo rjeseno jer kako vidim Brawn se ne kvari a Dugmic iskoristava prilike do kraja.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina

Mojih 250kn otislo u prvih 10 min utrke, zgasil sam tv odma; vise se ne kladim, makar sam ove pare dobil radi nekog kupona na ski challangu i na nekaj je trebalo staviti.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

Ovako kako Button vozi, tesko ce ga biti zaustaviti. Da se crveni bolid tako krece po stazi, pomislio bih da je Schumacher u njemu. Prvenstvo je rijeseno, sumnjam da se tu ima sto mijenjati, jedino da Button odustane sve utrke do kraja. Svaka cast Brawnu, odlican posao, samo mi je draze bilo Vettela gledati naprijed nego Buttona. Ferrari se vratio gdje je i bio na pocetku sezone, McLaren je jos gori, eto jedino BMW je ocigledno nesto radio, al mislim da je utrka u cijelosti kad se pogled, bila prilicno losa i dosadna, osim onoga dvoboja Kovalainena i Barichella, gdje se pokazalo sto KERS moze.

17 godina

Ma,nitko nije ni do koljena Buttonu zasad.

AC Milan
18 godina
neaktivan

Al nije mi jasan Rubens nikako, kako covjek koji ima brdo GP nastupa moze onako startat... A jos k tome ima jednak bolid kao i Jenson.

18 godina
neaktivan
emerik kaže...

zato sto ima dobar bolid..ali kao vozac mislim da i nije nes...a o barikelu ne zelim ni pricati...sramota od vozaca...
eXtreme overclocker
18 godina
neaktivan
benko kaže...
emerik kaže...

zato sto ima dobar bolid..ali kao vozac mislim da i nije nes...a o barikelu ne zelim ni pricati...sramota od vozaca...
 Bolje nemoj ništa pričat a ne ovakve gluposti laprdat....
Po meni je baricchelo jedan od najboljih vozača trenutno...
A to šta si napisa za buttona je isto smišno..
Dije prošle godine bija hammilton kad je ima montrum car , naravno posta je svjetski prvak . a barichello i botun su se borili za zadnja mista , a sad 1. i 2. kad je hamilton tako dobar vozač šta to sada ne pokaže prema tome , svi su oni super i odlični vozači ponekad imaju svoje mušice.. al bitno je samo da im daš pravi auto i to je to oni če svoj udio dat..
Poz!
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 20:34 (maky).
18 godina
neaktivan

Mislim da su svi vozaci manje vise isti. Ono sto ih odvaja od ostalih su bolidi. Tko zna da se stavi neki predzadnji vozac kako bi vozio u Brownu...

18 godina
neaktivan

Mislim da bi Sebastian Buemi bio odlican kad bi imao dobar bolid.

18 godina
neaktivan

Još je neiskusan al potencijal je ogroman!

PoZ!

18 godina
neaktivan
maky kaže...

Još je neiskusan al potencijal je ogroman!

PoZ!

Da, to sam i htio reci. Al u svako m slucaju, covjek bi bio puno zapazeniji da dobije recimo Brawna u ruke.
18 godina

off topic: benko 5(10) zvjezdica?; dajte mu mod status :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan
maky kaže...
benko kaže...
emerik kaže...

Dije prošle godine bija hammilton kad je ima montrum car , naravno posta je svjetski prvak . a barichello i botun su se borili za zadnja mista , a sad 1. i 2. kad je hamilton tako dobar vozač šta to sada ne pokaže prema tome , svi su oni super i odlični vozači ponekad imaju svoje mušice.. al bitno je samo da im daš pravi auto i to je to oni če svoj udio dat..
Poz!
 pa cuj definitvno hamilton ima bolje pozicije neg sta su to imali prosle god barichello i botun ....
di su bili barichello i botun prosle godine kad su dobri vozaci????
@aki- da 5 zvjezdica :)
eXtreme overclocker
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 22:19 (benko).
18 godina
neaktivan
benko kaže...
maky kaže...
benko kaže...
emerik kaže...

Poz!
 pa cuj definitvno hamilton ima bolje pozicije neg sta su to imali prosle god barichello i botun ....
@aki- da 5 zvjezdica :)
 Pročitaj malo Bolje moj post pa onda odgovaraj Namigiva
18 godina
neaktivan
benko kaže...
Čovječe, pa vozili su za HONDU. Hamilton vozi za McLaren koji nije više tako loš, negdje su na razini s Ferrarijem. Sad se vidi koliko je Hamilton prošle godine imao sreće da je vozio mrcinu od bolida. Usudio bi se reći da je Button čak bolji vozač od Hamiltona.
I nije Botun, nego Button; također nije Barichello, nego Barrichello.
Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina

Osim bolida mislim da je Hamiltonu i slava udarila u glavu...prerano je postao svjetski prvak i sad nis...osim toga negdje sam nacuo naznake da McLaren nece raditi neke drasticne pokusaje oko popravljanja aerodinamike bolida vec ce ulozit u unapredjenje KERS sustava kako bi iducu sezonu imali maximum od njega...jao sto bih volio da se Mercedes sam pobrine za aerodinamiku i da ima sam svoj tim

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice