Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.759
|
čitano: 5.637.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Meni najgora utrka sezone. To nema veze sa ničim osim da se svjetska elita, (krema.. pih..), tamo skupi i pokaže pred kamerama i pre*erava po onim jahtama. Mislim i ja bih da mogu naravno, ali govorim za utrku općenito. MC suck do bola (i hvara)

dotore1
18 godina
neaktivan

Kakve su prognoze? Ima li kakvih vijesti o napredku timova u razvoju difuzora?

17 godina
neaktivan

Draga mi je ova staza, nije šta zanimljiva, ali je posebna.

Inače na prvom treningu, najbrži Barichelo, Massa, 2 McLarena i Kimi. Popravljaju se Ferrari i McLaren... Ili to samo na testovima, ko i par prošlih utrka.ž

A Ferrari je imao nekih problema s kočnicama.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna. Što tiši postaneš,to uspiješ više čut.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 13:01 (Smooth Operator).
18 godina
neaktivan

Prvo motor, mjenjas, pa KERS, pa kocnice, koji vrag vise? Nisu mi mrski, al volio bi da se vec jednom jedan Brawn parkira pored staze. Dosta peha vise Ferrariju.

18 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
Pudge kaže...

Prvo motor, mjenjas, pa KERS, pa kocnice, koji vrag vise?

.... a benzin?Iznenađen

Je da se je parkiro nakon utrke, ali da je bilo još koji metar/kilometar neznam baš dali bi to bio peh!!!

Više nesposobnost određenih ljudi zbog čega i dolazi do ostalih mehaničkih kvarova (nesposobnost)!! Jer i drugi rade u istim uvjetima (ili gorim) Red Bull, Brawn pa funkcioniraju besprijekorno.

Inače fan sam Ferrari-a, ali zašto želit sada tako nešto Brawn GP-u kada zasluženo drobe sve pred sobom. To je jadno. Tko je kriv ovim specijalcima u Ferrari-u da ne mogu jednom osposobit oba bolida za utrku. Nula bodova

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 13:10 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Prvo motor, mjenjas, pa KERS, pa kocnice, koji vrag vise? Nisu mi mrski, al volio bi da se vec jednom jedan Brawn parkira pored staze. Dosta peha vise Ferrariju.

O kakvim pehovima ti pričaš? Ja ne vidim nigdje pehove u Ferarriu, to je jednostavno njihova nesposbnost da naprave kompetitivan i pouzdan bolid. Brawnov bolid kad se sve uzme u obzir barem klasu i po bolji od Ferarrievog.
18 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

.... a benzin?Iznenađen Je da se je parkiro nakon utrke, ali da je bilo još koji metar/kilometar neznam baš dali bi to bio peh!!! Više nesposobnost određenih ljudi zbog čega i dolazi do ostalih mehaničkih kvarova (nesposobnost)!! Jer i drugi rade u istim uvjetima (ili gorim) Red Bull, Brawn pa funkcioniraju besprijekorno.

Inače fan sam Ferrari-a, ali zašto želit sada tako nešto Brawn GP-u kada zasluženo drobe sve pred sobom. To je jadno. Tko je kriv ovim specijalcima u Ferrari-u da ne mogu jednom osposobit oba bolida za utrku. nula bodova

Ma ne zelim da popuse bezveze, nego ako nastave pobjedjivat, pola sezone nemamo razloga sto gledat, jer ce konstruktorski i svjetski prviak vec biti odlucen za par utrka. A na onu nestrucnost u Ferrariju nemam komentara, pa zar im je bilo tesko proracunat koliko covjeku treba do cilja i dosut jos 10 l. Jos ona situacija sa Kimijem kad su ga ostavili u boksu, pa moja baba je vidjela da ce ispasti i da ga je trebalo poslati na stazu, ma da je Kimi branio svoj tim i rekao da nije bio bas voljan izaci na stazu, ali slaba utjeha svim navijacima Ferrarija. A uostalom, sto bi nas bilo briga sta se desava u timu, kad budale iz tima nije briga.
18 godina
neaktivan
Bara kaže...
  O kakvim pehovima ti pričaš? Ja ne vidim nigdje pehove u Ferarriu, to je jednostavno njihova nesposbnost da naprave kompetitivan i pouzdan bolid. Brawnov bolid kad se sve uzme u obzir barem klasu i po bolji od Ferarrievog.
  Nisam se dobro izrazio s tim "pehom", ali dok je Brawn vodio Ferrari, ovakve stvari nisu bile ni u snu pod opijumom moguce, pa u Francuskoj je Schumi pobijedio sa 4 (!!!) stopa u pitlaneu.
18 godina

Nakon odbijene Ferrari-eve tužbe:

"Zbog ove presude, za očekivati je kako se tvorničke momčadi neće prijaviti za natjecanje iduće sezone, barem tijekom predstojećeg razdoblja za prijavljivanje, koji traje od 22. do 29. svibnja ove godine."

dotore1
18 godina
neaktivan

Ne ide Ferrari nigdje.

Isto kao sto McLaren nije bio kaznjen zbog besramnog muljanja na onoj utrci, itd.

Sve je to samo odvlacenje pozornosti s katastrofalnih rezultata. Osmijeh

http://irale.deviantart.com
18 godina

Ma tko ovdje spominje Ferrari?

...za očekivati je kako se tvorničke momčadi neće prijaviti za natjecanje...

Znači tvorničke momčadi se neće prijavit zbog ograničenog proračuna, a ne spominje se Ferrari zasebno (on spada među te momčadi)... Ferrari je samo pokrenuo sudski spor!

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 13:42 (doktor1).
18 godina
neaktivan
Bara kaže...
Pudge kaže...

piše se Ferrari a ne Ferarri....
18 godina
neaktivan
 Ferrari je realno najveca, tj. najpopularnija. O njihovom izlasku se najvise prica, i njihov izlazak najvise bi pogodio F1, zato sam rekao "Ferrari".
http://irale.deviantart.com
18 godina
neaktivan

Kada shvate da su usrali stvar, u FIA-i ce se malko preispitati, jer upitna je kvaliteta F1 bez tvornickih momcadi, a kada vide da niti jedna nije prihvatila uvjete, mislim da ce okrenuti pricu.

18 godina

Evo sad ste počeli raspravljati o stvarima koje su realno, trenutačnim razvojem stvari, a koje sam ja već prije komentiral, mogući najgori ishod- raspad F1.

Ni jedan fan F1 ne želi da iz tog društva ode jedan Ferrari, Mercedes ili Toyota - odlazak bilo koga od njih (a da ne govorim o više njih) rezultiral bi drastičnim smanjenjem gledanosti, a ne moram vam objašnjavati kaj bi to značilo...

Značilo za sport općenito, ne samo zaradu TV postaja i samih momačadi

No to su najgori mogući ishodi koji se, nadam se, neće dogoditi

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Mislim da neće doć do propasti F1. Ako dođe onda si slobodno mogu Bernie i Max stavit pištolj na čelo i povuć okidač. Šta oću sa ovim reć? ako tvorničke ekipe stvarno ne bude prijevljene za sljedeće prvenstvo onda će FIA(Max i Bernie) morat popustit jel F1 je zlatna koka.

18 godina

Formula je Ferrari ustvari, tam je od prvog dana od kad to postoji. Dok sam bil klinac sam samo za Schumija znal i Ferrari ostalo me nije opce zanimalo, a slicna situacija je vjerojatno i sa danasnjom djecom valjda.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Formula je Ferrari ustvari, tam je od prvog dana od kad to postoji. Dok sam bil klinac sam samo za Schumija znal i Ferrari ostalo me nije opce zanimalo, a slicna situacija je vjerojatno i sa danasnjom djecom valjda.

Kad sam ja bija mali mene su učili da su F1 McLaren i Williams, tj. da sa F1 vladaju mali konstruktori kojima motore isporučuju velike korporacije.
18 godina
neaktivan

Baš me zanima hoće se opet u Monte-Carlu voziti na tajmer ili će nakon već par sezona odvoziti utrku na krugove?

Definitivno jedna od najboljih i najzanimljivijih utrka. Svaki zavoj je legendaran, motori mogu odahnuti od silnih ravnina, a kočnice se troše ko noćne gospođe...

Hoće li itko tamo imati KERS?

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
18 godina
neaktivan

Monaco je najgora staza :D

A ovo s izbacivanjem Ferrarija.. LOL... to je samoubojstvo za F1...

17 godina
neaktivan

U Monacu se vozi samo zato jer tu prebivaju tajkuncici,glumci,manekenke i ostali jet-set prese....ri!Ta staza mi je zanimljiva kao da gledam topljenje sladoleda na suncu.

Max the Nazi vise ni sam nezna sta bi htio pa izmislja pravila (valjda dok kaka u wc-u a ne kao ja da cita dnevne novine).Ferrari je sinonim za Formulu 1 i ako slucajno izadju iz F1 to vise nije niti nece bit isto ali cisto sumljam.Bit ce tu pritisaka od strane sponzora i ostalih koji imaju veze sa Crvenima.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

U Monacu se vozi samo zato jer tu prebivaju tajkuncici,glumci,manekenke i ostali jet-set prese....ri!Ta staza mi je zanimljiva kao da gledam topljenje sladoleda na suncu.

Max the Nazi vise ni sam nezna sta bi htio pa izmislja pravila (valjda dok kaka u wc-u a ne kao ja da cita dnevne novine).Ferrari je sinonim za Formulu 1 i ako slucajno izadju iz F1 to vise nije niti nece bit isto ali cisto sumljam.Bit ce tu pritisaka od strane sponzora i ostalih koji imaju veze sa Crvenima.

I Monaco je sinonim za F1 (bez obzira na ono u sto se utrka moze pretvorit ako barem jednom ne izadje SCNamigiva).
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 19:17 (Pudge).
17 godina
neaktivan

Rezultati danasnjeg treninga:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

Ovaj BMW zaista...Pa sta im je s glavama

17 godina
protjeran

ovaj bmw me j''' ko konja

nerazvijaju auto nikako

misli da ce rezultati doc sami od sebe

da joj kupim 3 crvene ruže, 3 crvena.... kramfila...možda bi mi oprostila xD
18 godina

Alonso najbrži, napokon, samo da to potvrdi i u kvalifikacijama...

Od BMW-a uopće niš ne očekujem na ovoj stazi

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan
Armor kaže...

Alonso najbrži, napokon, samo da to potvrdi i u kvalifikacijama...

Od BMW-a uopće niš ne očekujem na ovoj stazi

I neka je, covjek se stvarno trudi i vidi se jasno sto moze.
Ferrari je oko 5 mj. na svim treninzima, za jedno 2 sata cemo vidjet kako ce izgledat grid. 
18 godina
neaktivan

Iznenadila me i Toyota svojim vremenima. Nadalje, ne shvaćam što Piquet mlađi traži u F1?

Također, primijetih da Ferrari i McLaren dosta dobro napreduju i uskoro će moći konkurirati BGP-u.

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina
protjeran

Evo bio sam u kladionici

I uplatio 400kn da ce Kubica bit 19, a Heidfeld 20 danas na kvalifikacijama

da joj kupim 3 crvene ruže, 3 crvena.... kramfila...možda bi mi oprostila xD
18 godina
neaktivan
neki_lik kaže...

Evo bio sam u kladionici

I uplatio 400kn da ce Kubica bit 19, a Heidfeld 20 danas na kvalifikacijama

E sad, pitanje je hoce li bit 18 i 19 ili 19 i 20. Stvarno katastrofa za BMW, a imaju 2 odlicna vozaca u ekipi, pogotovo Kubicu.
edit: Bilo bi lijepo da malo kisice padne sutra.Cool 
edit1: Hamilton se zabio.. yeahhh Namigiva 
edit2: u Ferrariju se konacno sjetili da ih treba pustiti u seriju flying laps, da postave vrijeme kad im se smanji kolicina goriva 
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 14:22 (Pudge).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice