Meni najgora utrka sezone. To nema veze sa ničim osim da se svjetska elita, (krema.. pih..), tamo skupi i pokaže pred kamerama i pre*erava po onim jahtama. Mislim i ja bih da mogu naravno, ali govorim za utrku općenito. MC suck do bola (i hvara)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve su prognoze? Ima li kakvih vijesti o napredku timova u razvoju difuzora?
Draga mi je ova staza, nije šta zanimljiva, ali je posebna.
Inače na prvom treningu, najbrži Barichelo, Massa, 2 McLarena i Kimi. Popravljaju se Ferrari i McLaren... Ili to samo na testovima, ko i par prošlih utrka.ž
A Ferrari je imao nekih problema s kočnicama.
Prvo motor, mjenjas, pa KERS, pa kocnice, koji vrag vise? Nisu mi mrski, al volio bi da se vec jednom jedan Brawn parkira pored staze. Dosta peha vise Ferrariju.
Prvo motor, mjenjas, pa KERS, pa kocnice, koji vrag vise?
.... a benzin?
Je da se je parkiro nakon utrke, ali da je bilo još koji metar/kilometar neznam baš dali bi to bio peh!!!
Više nesposobnost određenih ljudi zbog čega i dolazi do ostalih mehaničkih kvarova (nesposobnost)!! Jer i drugi rade u istim uvjetima (ili gorim) Red Bull, Brawn pa funkcioniraju besprijekorno.
Inače fan sam Ferrari-a, ali zašto želit sada tako nešto Brawn GP-u kada zasluženo drobe sve pred sobom. To je jadno. Tko je kriv ovim specijalcima u Ferrari-u da ne mogu jednom osposobit oba bolida za utrku. Nula bodova
Prvo motor, mjenjas, pa KERS, pa kocnice, koji vrag vise? Nisu mi mrski, al volio bi da se vec jednom jedan Brawn parkira pored staze. Dosta peha vise Ferrariju.
.... a benzin?
Je da se je parkiro nakon utrke, ali da je bilo još koji metar/kilometar neznam baš dali bi to bio peh!!! Više nesposobnost određenih ljudi zbog čega i dolazi do ostalih mehaničkih kvarova (nesposobnost)!! Jer i drugi rade u istim uvjetima (ili gorim) Red Bull, Brawn pa funkcioniraju besprijekorno.
Inače fan sam Ferrari-a, ali zašto želit sada tako nešto Brawn GP-u kada zasluženo drobe sve pred sobom. To je jadno. Tko je kriv ovim specijalcima u Ferrari-u da ne mogu jednom osposobit oba bolida za utrku. nula bodova
Nakon odbijene Ferrari-eve tužbe:
"Zbog ove presude, za očekivati je kako se tvorničke momčadi neće prijaviti za natjecanje iduće sezone, barem tijekom predstojećeg razdoblja za prijavljivanje, koji traje od 22. do 29. svibnja ove godine."
Ne ide Ferrari nigdje.
Isto kao sto McLaren nije bio kaznjen zbog besramnog muljanja na onoj utrci, itd.
Sve je to samo odvlacenje pozornosti s katastrofalnih rezultata. 
Ma tko ovdje spominje Ferrari?
...za očekivati je kako se tvorničke momčadi neće prijaviti za natjecanje...
Znači tvorničke momčadi se neće prijavit zbog ograničenog proračuna, a ne spominje se Ferrari zasebno (on spada među te momčadi)... Ferrari je samo pokrenuo sudski spor!
Kada shvate da su usrali stvar, u FIA-i ce se malko preispitati, jer upitna je kvaliteta F1 bez tvornickih momcadi, a kada vide da niti jedna nije prihvatila uvjete, mislim da ce okrenuti pricu.
Evo sad ste počeli raspravljati o stvarima koje su realno, trenutačnim razvojem stvari, a koje sam ja već prije komentiral, mogući najgori ishod- raspad F1.
Ni jedan fan F1 ne želi da iz tog društva ode jedan Ferrari, Mercedes ili Toyota - odlazak bilo koga od njih (a da ne govorim o više njih) rezultiral bi drastičnim smanjenjem gledanosti, a ne moram vam objašnjavati kaj bi to značilo...
Značilo za sport općenito, ne samo zaradu TV postaja i samih momačadi
No to su najgori mogući ishodi koji se, nadam se, neće dogoditi
Mislim da neće doć do propasti F1. Ako dođe onda si slobodno mogu Bernie i Max stavit pištolj na čelo i povuć okidač. Šta oću sa ovim reć? ako tvorničke ekipe stvarno ne bude prijevljene za sljedeće prvenstvo onda će FIA(Max i Bernie) morat popustit jel F1 je zlatna koka.
Formula je Ferrari ustvari, tam je od prvog dana od kad to postoji. Dok sam bil klinac sam samo za Schumija znal i Ferrari ostalo me nije opce zanimalo, a slicna situacija je vjerojatno i sa danasnjom djecom valjda.
Formula je Ferrari ustvari, tam je od prvog dana od kad to postoji. Dok sam bil klinac sam samo za Schumija znal i Ferrari ostalo me nije opce zanimalo, a slicna situacija je vjerojatno i sa danasnjom djecom valjda.
Baš me zanima hoće se opet u Monte-Carlu voziti na tajmer ili će nakon već par sezona odvoziti utrku na krugove?
Definitivno jedna od najboljih i najzanimljivijih utrka. Svaki zavoj je legendaran, motori mogu odahnuti od silnih ravnina, a kočnice se troše ko noćne gospođe...
Hoće li itko tamo imati KERS?
Monaco je najgora staza :D
A ovo s izbacivanjem Ferrarija.. LOL... to je samoubojstvo za F1...
U Monacu se vozi samo zato jer tu prebivaju tajkuncici,glumci,manekenke i ostali jet-set prese....ri!Ta staza mi je zanimljiva kao da gledam topljenje sladoleda na suncu.
Max the Nazi vise ni sam nezna sta bi htio pa izmislja pravila (valjda dok kaka u wc-u a ne kao ja da cita dnevne novine).Ferrari je sinonim za Formulu 1 i ako slucajno izadju iz F1 to vise nije niti nece bit isto ali cisto sumljam.Bit ce tu pritisaka od strane sponzora i ostalih koji imaju veze sa Crvenima.
U Monacu se vozi samo zato jer tu prebivaju tajkuncici,glumci,manekenke i ostali jet-set prese....ri!Ta staza mi je zanimljiva kao da gledam topljenje sladoleda na suncu.
Max the Nazi vise ni sam nezna sta bi htio pa izmislja pravila (valjda dok kaka u wc-u a ne kao ja da cita dnevne novine).Ferrari je sinonim za Formulu 1 i ako slucajno izadju iz F1 to vise nije niti nece bit isto ali cisto sumljam.Bit ce tu pritisaka od strane sponzora i ostalih koji imaju veze sa Crvenima.
).Ovaj BMW zaista...Pa sta im je s glavama
ovaj bmw me j''' ko konja
nerazvijaju auto nikako
misli da ce rezultati doc sami od sebe
Alonso najbrži, napokon, samo da to potvrdi i u kvalifikacijama...
Od BMW-a uopće niš ne očekujem na ovoj stazi
Alonso najbrži, napokon, samo da to potvrdi i u kvalifikacijama...
Od BMW-a uopće niš ne očekujem na ovoj stazi
Iznenadila me i Toyota svojim vremenima. Nadalje, ne shvaćam što Piquet mlađi traži u F1?
Također, primijetih da Ferrari i McLaren dosta dobro napreduju i uskoro će moći konkurirati BGP-u.
Evo bio sam u kladionici
I uplatio 400kn da ce Kubica bit 19, a Heidfeld 20 danas na kvalifikacijama
Evo bio sam u kladionici
I uplatio 400kn da ce Kubica bit 19, a Heidfeld 20 danas na kvalifikacijama