miki1981-Fernando je vrlo pametan, zna on što radi i radi to jako dobro. Želi Lewisu odvratit pažnju od borbe za naslov. Sezona ide prema završnici i očigledno je da će glavnu riječ voditi njih dvojica i sada kreče takozvani psihološki rat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
miki1981-Fernando je vrlo pametan, zna on što radi i radi to jako dobro. Želi Lewisu odvratit pažnju od borbe za naslov. Sezona ide prema završnici i očigledno je da će glavnu riječ voditi njih dvojica i sada kreče takozvani psihološki rat.
Kao i kada je rekao da je njegov auto najsporiji.
Kubica dovia nekakve signale, ali očito ne mari za to...
Opet se je razbio na reliju
Taj stvarno hoće poginut.
Sjećate li se 2010...nemojete zaboravit Švabu...
Sjećate li se 2007
Nek samo oni i dalje odvracaju paznju jedan drugom, ako Grozni opet odigra jedan timski start evo Kimija na ~15 bodova od FA.. :D
bilo bi fenomenalno da kimi osvoji prvenstvo bez ijedne pobjede...
jel ikad to uspjelo nekome? kad i kome?
Kolko ja znam nije, Keke Rosberg je osvojio s jednom pobjedom, al bez mislim da nije niko..
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Kolko ja znam nije, Keke Rosberg je osvojio s jednom pobjedom, al bez mislim da nije niko..
keke i još neki tip u ferariju 50-ih ili 60-ih ako se ne varam. S 0 pobjeda nitko - to sam siguran
Sjećate li se 2010...nemojete zaboravit Švabu...
2010 je Red Bull imao jako dobar bolid, odnosno najbrži na gridu, ali su imali stalne kvarove i pehove pa je taj Vettelov naslov bio tako gust.
keke i još neki tip u ferariju 50-ih ili 60-ih ako se ne varam. S 0 pobjeda nitko - to sam siguran
Bez pobjeda nitko a sa jednom samo Keke Rosberg 1982 sa Williamsom i Mike Hawthorn 1958 sa Ferrarijem (VN Francuske).
Vrlo zanimljiv članak, svakako pročitati tko nije
http://www.gp1.hr/gost-kolumna-zbog-cega-je-alonso-toliko-nepopularan/
brate, toliko je nasra druge vozače, da ovaj članak nema nikakvog
smisla po meni!!
Pogledajte F1 2011 season review pa ćete vidjeti da nije samo FA ˝cvilidreta˝.
Najviše me nasmijao njegov ˝prijatelj˝ LH kad je u Monacu na team radio izgovorio za MSC-a:˝What a dirty driver˝.:)
Pokušat ću izrezat ako me bude volja par scena sa tog duplog DVD-a pa negdje uploadat (Jubito nikako jer FOM odmah tužaka i briše).
Ima hrpa situacija koje se nigdje nisu vidjele kao i ˝cviljenje˝ na radio.
Zgadio mi se i gospon Helmut Marko kad je Jaimeu držao propovjed jer ovaj nije vidio ˝original Red bull˝ kako mu se približava i nije ga propustio na vrijeme (kvalifikacije ali neznam točno za koju VN).
Članak je sranje. FA kuka ali ni ostali nisu izuzetak ali eto on je najviše ˝on air˝ i ispada najveće govno. Kaže u članku da ga svi mrze ali koliko je meni poznato FA ima ogromnu vojsku navijača. Skandal u Singapuru 2008 nije dokazan? A Flavio je dobio nogu u dupe za nepropisno prelaženje preko ceste?
GP1 ako ovako nastavi sa tekstovima brzo će dostići F1 Racing. Meni se čini da autor tog teksta mrzi Alonsa.
Pogledajte F1 2011 season review pa ćete vidjeti da nije samo FA ˝cvilidreta˝.
Previše djece tamo komentira pa nemožeš normalni nit sudjelovat u "razgovoru".... Mislim svi su čistunci, Alonso je prljav i plačko i slično..... Idiotizam
Ma potpuno navijački članak i neznam zašto je stavljen na gp1.hr.. Totalno suprotno puno Hrvata voli Alonsa isto toliko ga nevoli što vrijedi i za ostale vozače.
bilo bi fenomenalno da kimi osvoji prvenstvo bez ijedne pobjede...
jel ikad to uspjelo nekome? kad i kome?
Kolege su već odgovorile, ja ću samo dodati da je pokojni Richard Burns 2003, koliko se sjećam 1 ili 2 relija prije kraja sezone bio vodeći u poretku WRC-a bez ijedne pobjede u sezoni koja mu je bila i posljednja i koju nije ni uspio završiti nažalost zbog bolesti...
svaka cast i slava ričardu...
a sto se tice F1, navijam za kimija, od svih vodecih u prvenstvu koji imaju sanse, on mi najbolji...
da se ponovilo cudo iz 2007!!!!
(dok je bio u mclarenu sam govorio stalno kimi kimi motor ti se dimi - a sad proklinjem to razdoblje, car je najveci)
(dok je bio u mclarenu sam govorio stalno kimi kimi motor ti se dimi - a sad proklinjem to razdoblje, car je najveci)

Volio sam McLaren ponajvise zbog vozaca koji su tam vozili, ali kada su doslovno uzeli 2 prvenstva Kimiju pukla je ljubav..
Ja jos ni sad nemrem vjerovat da je jedna momcad takvog ranga sebi dopustila '02 do '06 imat takve mehanicare/kog vec koji nisu mogli posten bolid sklepat..
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni

Volio sam McLaren ponajvise zbog vozaca koji su tam vozili, ali kada su doslovno uzeli 2 prvenstva Kimiju pukla je ljubav..
Ja jos ni sad nemrem vjerovat da je jedna momcad takvog ranga sebi dopustila '02 do '06 imat takve mehanicare/kog vec koji nisu mogli posten bolid sklepat..
tada se jos za msc navijalo ali bilo mi kimija zao kad se sjetim. a ima 5 sezona najdrazi mi je daleko i jedva sam ceka da se vrati iz relija nije isto bez njega
Kad sam pročitao ime autora sve mi je jasno bilo.
Članak me podsjetio zašto sam odavno prestao gubiti vrijeme na tom tragikomičnom "F1 portalu". Smijurija, od glavnog urednika, preko "kolumnista" pa do nekih istaknutijih članova foruma, za koje još nije izmišljen lijek.
Jeste vidjeli prognozu vremena za Singapore? Petak, subota i nedjelja: storm. Bit ce zanimljivo. Valjda se bude vozilo xD
Jeste vidjeli prognozu vremena za Singapore? Petak, subota i nedjelja: storm. Bit ce zanimljivo. Valjda se bude vozilo xD
Tamo se uvijek najavljuje neka kiša, a nikada nebude ništa od toga.
Tamo se uvijek najavljuje neka kiša, a nikada nebude ništa od toga.
Nadam se da će je biti.
Reflektori su ovdje postvaljeni dosta nisko, pa bi moglo biti problema s vidljivošću po kiši.
decki ja sam SKROZ zaboravio na ovu igru
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yt1jtbfpYWg
uskoro izlaziiiiiiiiiiiiiiiiii...
Izašla je na domacim policama ducana hehe 
Sretan rođendan majstore
Juan Pablo Montoya, 20.09.1975
You f****ing idiot. F*** you! 
Pridružujem se čestitkama.
Juan je sada u Nascaru, zar ne?
You f****ing idiot. F*** you! 
Pridružujem se čestitkama.
Juan je sada u Nascaru, zar ne?
Jep, Sprint Cup series...
Danas, na HRT-u, dokumentarac, F1 - godine smrti
Tko može neka propusti jednu epizodu sulejmana i pogleda ovo...