Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.690.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

miki1981-Fernando je vrlo pametan, zna on što radi i radi to jako dobro. Želi Lewisu odvratit pažnju od borbe za naslov. Sezona ide prema završnici i očigledno je da će glavnu riječ voditi njih dvojica i sada kreče takozvani psihološki rat.

15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Đapa club kaže...

miki1981-Fernando je vrlo pametan, zna on što radi i radi to jako dobro. Želi Lewisu odvratit pažnju od borbe za naslov. Sezona ide prema završnici i očigledno je da će glavnu riječ voditi njih dvojica i sada kreče takozvani psihološki rat.

Kao i kada je rekao da je njegov auto najsporiji.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kubica dovia nekakve signale, ali očito ne mari za to...

Opet se je razbio na reliju

Taj stvarno hoće poginut.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Sjećate li se 2010...nemojete zaboravit Švabu...

16 godina
nele'ba kaže...
Đapa club kaže...

Sjećate li se 2007

Nek samo oni i dalje odvracaju paznju jedan drugom, ako Grozni opet odigra jedan timski start evo Kimija na ~15 bodova od FA.. :D

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 20:38 (Don Strongtoni).
16 godina

bilo bi fenomenalno da kimi osvoji prvenstvo bez ijedne pobjede...

jel ikad to uspjelo nekome? kad i kome?

16 godina

Kolko ja znam nije, Keke Rosberg je osvojio s jednom pobjedom, al bez mislim da nije niko..

15 godina
neaktivan
To bi bilo lakse izvedivo sa starim nacinom bodovanja (10-8-6...) nego sa ovim 'novim'. Mislim da bi to bilo jako tesko. Kimi bi morao uzimati 2. mjesta, eventualno koje 3., a na prvom se vise njih izmjenjivati + pokoje odustajanje...
18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Kolko ja znam nije, Keke Rosberg je osvojio s jednom pobjedom, al bez mislim da nije niko..

keke i još neki tip u ferariju 50-ih ili 60-ih ako se ne varam. S 0 pobjeda nitko - to sam siguran

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
nele'ba kaže...
Đapa club kaže...

Sjećate li se 2010...nemojete zaboravit Švabu...

2010 je Red Bull imao jako dobar bolid, odnosno najbrži na gridu, ali su imali stalne kvarove i pehove pa je taj Vettelov naslov bio tako gust.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Don Strongtoni kaže...

keke i još neki tip u ferariju 50-ih ili 60-ih ako se ne varam. S 0 pobjeda nitko - to sam siguran

Bez pobjeda nitko a sa jednom samo Keke Rosberg 1982 sa Williamsom i Mike Hawthorn 1958 sa Ferrarijem (VN Francuske).

World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
16 godina

Vrlo zanimljiv članak, svakako pročitati tko nije

http://www.gp1.hr/gost-kolumna-zbog-cega-je-alonso-toliko-nepopularan/

Win Osama in hide and seek
17 godina
J3ckYYY kaže...

brate, toliko je nasra druge vozače, da ovaj članak nema nikakvog

smisla po meni!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

Pogledajte F1 2011 season review pa ćete vidjeti da nije samo FA ˝cvilidreta˝.

Najviše me nasmijao njegov ˝prijatelj˝ LH kad je u Monacu na team radio izgovorio za MSC-a:˝What a dirty driver˝.:)

Pokušat ću izrezat ako me bude volja par scena sa tog duplog DVD-a pa negdje uploadat (Jubito nikako jer FOM odmah tužaka i briše).

Ima hrpa situacija koje se nigdje nisu vidjele kao i ˝cviljenje˝ na radio.

Zgadio mi se i gospon Helmut Marko kad je Jaimeu držao propovjed jer ovaj nije vidio ˝original Red bull˝ kako mu se približava i nije ga propustio na vrijeme (kvalifikacije ali neznam točno za koju VN).

Članak je sranje. FA kuka ali ni ostali nisu izuzetak ali eto on je najviše ˝on air˝ i ispada najveće govno. Kaže u članku da ga svi mrze ali koliko je meni poznato FA ima ogromnu vojsku navijača. Skandal u Singapuru 2008 nije dokazan? A Flavio je dobio nogu u dupe za nepropisno prelaženje preko ceste?

GP1 ako ovako nastavi sa tekstovima brzo će dostići F1 Racing. Meni se čini da autor tog teksta mrzi Alonsa.

World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 14:44 (F1-IVO).
18 godina
F1-IVO kaže...
J3ckYYY kaže...

Pogledajte F1 2011 season review pa ćete vidjeti da nije samo FA ˝cvilidreta˝.

Previše djece tamo komentira pa nemožeš normalni nit sudjelovat u "razgovoru".... Mislim svi su čistunci, Alonso je prljav i plačko i slično..... Idiotizam

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 14:47 (doktor1).
15 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

Ma potpuno navijački članak i neznam zašto je stavljen na gp1.hr.. Totalno suprotno puno Hrvata voli Alonsa isto toliko ga nevoli što vrijedi i za ostale vozače.

Crosimracing-James Hunt
18 godina
RuskeGTT kaže...

bilo bi fenomenalno da kimi osvoji prvenstvo bez ijedne pobjede...

jel ikad to uspjelo nekome? kad i kome?

Kolege su već odgovorile, ja ću samo dodati da je pokojni Richard Burns 2003, koliko se sjećam 1 ili 2 relija prije kraja sezone bio vodeći u poretku WRC-a bez ijedne pobjede u sezoni koja mu je bila i posljednja i koju nije ni uspio završiti nažalost zbog bolesti...

16 godina

svaka cast i slava ričardu...

a sto se tice F1, navijam za kimija, od svih vodecih u prvenstvu koji imaju sanse, on mi najbolji...

da se ponovilo cudo iz 2007!!!!

(dok je bio u mclarenu sam govorio stalno kimi kimi motor ti se dimi - a sad proklinjem to razdoblje, car je najveci)

16 godina
RuskeGTT kaže...

(dok je bio u mclarenu sam govorio stalno kimi kimi motor ti se dimi - a sad proklinjem to razdoblje, car je najveci)

{#}

Volio sam McLaren ponajvise zbog vozaca koji su tam vozili, ali kada su doslovno uzeli 2 prvenstva Kimiju pukla je ljubav..

Ja jos ni sad nemrem vjerovat da je jedna momcad takvog ranga sebi dopustila '02 do '06 imat takve mehanicare/kog vec koji nisu mogli posten bolid sklepat..

14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
RuskeGTT kaže...

{#}

Volio sam McLaren ponajvise zbog vozaca koji su tam vozili, ali kada su doslovno uzeli 2 prvenstva Kimiju pukla je ljubav..

Ja jos ni sad nemrem vjerovat da je jedna momcad takvog ranga sebi dopustila '02 do '06 imat takve mehanicare/kog vec koji nisu mogli posten bolid sklepat..

tada se jos za msc navijalo ali bilo mi kimija zao kad se sjetim. a ima 5 sezona najdrazi mi je daleko i jedva sam ceka da se vrati iz relija nije isto bez njega

vlastoručni potpis
18 godina
J3ckYYY kaže...

Kad sam pročitao ime autora sve mi je jasno bilo.

Članak me podsjetio zašto sam odavno prestao gubiti vrijeme na tom tragikomičnom "F1 portalu". Smijurija, od glavnog urednika, preko "kolumnista" pa do nekih istaknutijih članova foruma, za koje još nije izmišljen lijek.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 10:47 (Schumix).
16 godina

Jeste vidjeli prognozu vremena za Singapore? Petak, subota i nedjelja: storm. Bit ce zanimljivo. Valjda se bude vozilo xD

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
15 godina
neaktivan
Fre3man69 kaže...

Jeste vidjeli prognozu vremena za Singapore? Petak, subota i nedjelja: storm. Bit ce zanimljivo. Valjda se bude vozilo xD

Tamo se uvijek najavljuje neka kiša, a nikada nebude ništa od toga.

Crosimracing-James Hunt
15 godina
Đapa club kaže...
Fre3man69 kaže...

Tamo se uvijek najavljuje neka kiša, a nikada nebude ništa od toga.

Nadam se da će je biti.

Reflektori su ovdje postvaljeni dosta nisko, pa bi moglo biti problema s vidljivošću po kiši.

16 godina

decki ja sam SKROZ zaboravio na ovu igru

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yt1jtbfpYWg

uskoro izlaziiiiiiiiiiiiiiiiii...

16 godina

Izašla je na domacim policama ducana  hehe {#}

16 godina
neaktivan

Sretan rođendan majstore

Juan Pablo Montoya, 20.09.1975

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
explorer 4 kaže...

Sretan rođendan majstore

Juan Pablo Montoya, 20.09.1975

You f****ing idiot. F*** you! {#}

Pridružujem se čestitkama.

Juan je sada u Nascaru, zar ne?

16 godina
speedy56 kaže...

You f****ing idiot. F*** you! {#}

Pridružujem se čestitkama.

Juan je sada u Nascaru, zar ne?

Jep, Sprint Cup series...

JPMontoya.com

15 godina

Danas, na HRT-u, dokumentarac, F1 - godine smrti 

Tko može neka propusti jednu epizodu sulejmana i pogleda ovo...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice