Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.652.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
F1-IVO kaže...

Kimi jede sladoled i uzima colu iz frizidera...dabog da ga pro...lo!

Ovo je jedna od najzanimljivijih sezona gdje u jednoj utrci imamo vise pretjecanja negu u citavoj prosloj sezoni.

Ma covjek je legenda, il isapao il pobijedio nista ne djeluje na njega. ICEMAN
AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
18 godina
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Finac ko Finac, takav je bil i Palander = "smrznuti čovjek"Cool

Dobro, razlika je samo kaj je Palander umjesto 4 kotača imal 2 skije...

CroGrid-Montoya
18 godina

Haha

Lewis Hamilton Lewis Hamilton
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Haha

Netko se poigrao Photoshopom Osmijeh
New Prison Break Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9rFxSsDm0wY
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Haha

hahahaha hamilton u stilu pinokia
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
sk8 4 life kaže...
Aki kaže...

Haha

Haha, pa kaj je lagal?
"Chess is war over the board. The object is to crush the opponent's mind." RIP Bobby Fischer "You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." RIP Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
sk8 4 life kaže...
Aki kaže...

Haha

Haha, pa kaj je lagal?
 To je sigurno netko procitao onaj "pogled iznutra" gospodina Jergovića.
New Prison Break Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9rFxSsDm0wY
17 godina
neaktivan

Zbog laganja se povlači Mercedes iz F1?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
18 godina
neaktivan

Formula me sve više razočarava. Više nije kao prije, kad su vozači dobili bolid i vozi, bez varanja i spletkarenja.

Danas se svaki dan saznaju neke nove šokantne stvari tako da su se bitke sa staza preselile izvan staza.

Sve ovo me podsjeća na SAD i njihove sportove, tj. šouove jer NBA, NFL i sl. sportovi popularni u Americi su postali šouovi. Još ako se zastvarno sljedeće sezone F1 prikrpa i parazit USF1 - koji namjerava iskomercijalizirati F1 do daske i uvesti tipične američke stvarčice u F1 - onda ću fakat prestati gledati formulu...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
18 godina
i_rambo_plache kaže...

Formula me sve više razočarava. Više nije kao prije, kad su vozači dobili bolid i vozi, bez varanja i spletkarenja.

Danas se svaki dan saznaju neke nove šokantne stvari tako da su se bitke sa staza preselile izvan staza.

Sve ovo me podsjeća na SAD i njihove sportove, tj. šouove jer NBA, NFL i sl. sportovi popularni u Americi su postali šouovi. Još ako se zastvarno sljedeće sezone F1 prikrpa i parazit USF1 - koji namjerava iskomercijalizirati F1 do daske i uvesti tipične američke stvarčice u F1 - onda ću fakat prestati gledati formulu...

Slažem se što je postignuto na stazi treba i tako ostati a ne poslije 10 puta mijenjati rezultat utrke

P.S. 1000 post u temi
fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 23:26 (fifiX).
18 godina
neaktivan

Ne treba ostati sve isto, ako se otkrije varanje kao kod Lewisa onda se to treba sankcionirati! Slažem se da ne treba pretjerivati u tome ali opet neke stvari  koje se otkriju naknadno moraju biti uzete u obzir! F1 je već sada jako komercializirana kao i sve sportovi i ne mogu ni zamisliti kako bi mogla biti više komercializirana!

17 godina
neaktivan

Evo slika:

17 godina

Ma formula mi je ove sezone totalno neznimljiva tj, totalna smijurija, i još kažu da će z par godina sve momačdi imati isti motor!

I još samo fali da npr. kloniraju 20 Hamiltona pa će onda i sve momčadi imati iste vozače !Smijeh

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
18 godina
neaktivan
goggy kaže...

Ne treba ostati sve isto, ako se otkrije varanje kao kod Lewisa onda se to treba sankcionirati! Slažem se da ne treba pretjerivati u tome ali opet neke stvari  koje se otkriju naknadno moraju biti uzete u obzir! F1 je već sada jako komercializirana kao i sve sportovi i ne mogu ni zamisliti kako bi mogla biti više komercializirana!

Sve je to ok, dakako da treba biti sankcija za prljavu igru, ali ne na način da se tjedan dana po novinama i portalima vuče cijeli slučaj.
Kada se sve razriješi, onda neka stave u novine, i ne da stavljaju članak prek cijele stranice nego razumno i profesionalno objašnjenje, a ne da novine piskaraju o tome kako je Lewis žalostan što mu popularnost pada zbog varanja (bubica majena... Plač).
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
rossoneros kaže...

Evo slika:

A je si ju uvatija!
Forza Milan!!!AC Milan!!!
18 godina
emerik kaže...
rossoneros kaže...

Evo slika:

A je si ju uvatija!
 jos se sam sa sobom spominas? lol
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan
emerik kaže...
rossoneros kaže...

Evo slika:

A je si ju uvatija!
 lol jesi debilan, kao da neznamo da si ti i emerik i rossoneros... koga zavaravaš
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina

Kaj je vama,kaj govorite?Rossoneros je od mojeg brata,ja ga ponekad koristim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 21:47 (emerik).
18 godina

Starci negdi uzivaju s tobom/vama Smijeh

17 godina
Aki kaže...

Ne kužim,zakej moj brat ne bi smel imati svoja account,a ja svoj!
18 godina
emerik kaže...
Aki kaže...

nist nist, bus skuzil za par god. ^^ :)
17 godina
Aki kaže...
emerik kaže...
Aki kaže...

nist nist, bus skuzil za par god. ^^ :)
 Neću se s tobom prepirati zbog glupe stvari.
18 godina
moderator

Prestanite s off-topic (i k tome vrlo glupim) raspravama!

Ako nastavite - sljede suspenzije i zaključavanje teme!

17 godina
neaktivan

Eto Bernie kaze da bi McLaren mogao bit drasticno kaznjen.Mozda suspenzija na par utrka ili novcana kazna ali da ga potpuno iskljuce iz natjecanja za ovu sezonu?Nekako nevjerujem da ce se to dogodit ali svasta je moguce jer FIA ima tim iz Wokinga na piku.Mislim da je najvjerojatnija novcana kazna kao sto je vec McLaren jednom platio (100 milijuna).

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Eto Bernie kaze da bi McLaren mogao bit drasticno kaznjen.Mozda suspenzija na par utrka ili novcana kazna ali da ga potpuno iskljuce iz natjecanja za ovu sezonu?Nekako nevjerujem da ce se to dogodit ali svasta je moguce jer FIA ima tim iz Wokinga na piku.Mislim da je najvjerojatnija novcana kazna kao sto je vec McLaren jednom platio (100 milijuna).

hm...skupo je lagat u F1 lol Smijeh

700 poruka
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 12:30 (sk8 4 life).
18 godina
F1-IVO kaže...

A po čemu to "FIA ima tim iz Wokinga na piku", molim te? . Pa da je tako, ni prošle godine ne bi uspjeli osvojiti vozački naslov a da ne govorim da su ga umalo osvojili i godinu prije što bi bila najveća sramota u dugo vremena. Jer kazniti ekipu novčano, odnosno oduzeti samo bodove u konstruktorskom a ne u vozačkom prvenstvu je nešto što samo McLarenu prolazi, takav popust nitko drugi nema. Tko prati motorsport malo duže, jasno mu je koliko je besmisleno i paradoksalno razdvojiti kaznu na konstruktorsko i vozačko prvenstvo u slučaju kad se bolid pokaže tehnički neispravan ili kao u McLarenovom slučaju da su možda koristili nelegalno stečena saznanja u razvoju istog. Kad je Button s (BAR) Hondom bio 3. u Imoli prije nekoliko godina, i nakon utrke ustanovljeno je da je bolid ispod dopuštene mase za par kila, lijepo su diskvalificirani s te utrke i brisani su im bodovi koje su tu osvojili i u konstruktorskom i u vozačkom poretku naravno i plus su dobili zabranu nastupa na slijedećih par utrka. I 2000. je McLaren na jednoj utrci bio kažnjen zbog neregularnosti na bolidu i opet samo u konstruktorskom poretku (koga uopće boli k... za konstruktorsko prvenstvo), naravno bodove su zadržali i Coulthard i Hakkinen, ali nije bilo problema jer je Ferrari ipak osvojio naslov kasnije u obje konkurencije. Da podsjetim koliko ih imaju na piku, sjeća li se itko Monze prošle godine i Lewisa?  McLaren ima zvijezdu vozača koji se ponaša kao da je sam na stazi a svi ostali su tu samo da popune grid. Lewis ni za što nikad nije kriv ni odgovoran, pa ko da je maloljetan (ili malouman)...
Nema njih nitko na piku nego su postali traljavi čime sramote i sebe i cijelu F1.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 10:24 (Schumix).
18 godina
neaktivan

Ne bi bilo dobro da ih izbace iz natjecanja, ipak su oni jedan od velikih konkurenata bez obzira što im trenutno ne ide, novčana kazna bi bila bolja!

17 godina
neaktivan
goggy kaže...

Ne bi bilo dobro da ih izbace iz natjecanja, ipak su oni jedan od velikih konkurenata bez obzira što im trenutno ne ide, novčana kazna bi bila bolja!

a mene bi baš interesiralo koji bi novi tim došao iz F2 u F1 Izlanuo se
18 godina
neaktivan

Sutra Žalbeni sud donosi odluku o difuzorima. Što mislite kakvu će donjeti? Ako ukinu difuzore i oduzmu bodove Brownu i ostaloj ekipi to bi umanjilo zanimljivost utrka! A ako dozvole ta ekipa onda ima popriličnu prednost nad ostalima! 

18 godina
goggy kaže...

Sutra Žalbeni sud donosi odluku o difuzorima. Što mislite kakvu će donjeti? Ako ukinu difuzore i oduzmu bodove Brownu i ostaloj ekipi to bi umanjilo zanimljivost utrka! A ako dozvole ta ekipa onda ima popriličnu prednost nad ostalima! 

A nema šanse da će ukinut difuzore, ja mislim da su i ostali već dobrano razvili te difuzore, tako da ih mogu koristit odmah nakon šta ih FIA odobri, u šta ne sumnjam.
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice