Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.654.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
ovo je stavrno nevjerpjatno, mislim da je ovo kraj!!
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
18 godina
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Malo je prestalo padati, možda nekaj ipak i bude...

CroGrid-Montoya
18 godina
neaktivan

Ako budu jos malo cekali, bit ce potpuni mrak Neodlučan

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina

ma tebali bi nastavit utrku

ako nista onda neka im dadnu bateriju u ruku Cool ili jos bolje nek je zalijepe za bolid

we need power
17 godina
neaktivan

Ništa od toga...

Will Not Be restarted

Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 12:52 (Red Devil).
17 godina

Gotovo

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan

Utrka gotova!Dodijelit ce se pola bodova.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 12:54 (F1-IVO).
17 godina
rooswelt1991 kaže...

ma tebali bi nastavit utrku

ako nista onda neka im dadnu bateriju u ruku Cool ili jos bolje nek je zalijepe za bolid

ili ipak neceCool
we need power
17 godina
neaktivan

Cestitke Dugmicu.Massa 9 mjesto 0 bodova,Kimi osvojio sladoled.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 13:08 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

nebi ja sad bil Kimi

Veni,vidi,vici. -Gaj Julije Cezar
18 godina

Ipak je moj BMW "barem" 2.

Eto moje su pretpostavke bile točne...

Svaka čast Buttonu, dobar je šofer oduvijek.

CroGrid-Montoya
17 godina
neaktivan

Konacni poredak:

17 godina
F1-IVO kaže...

Cestitke Dugmicu.Massa 9 mjesto 0 bodova,Kimi osvojio sladoled.

I colu
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
18 godina

Ma ova sezona postaje sve bolja i bolja. Iako mi je drago de je Gumb pobjedio, samo se nadam da sa svojom dominacijom neće zeznut sezonu...hm... Iako mislim kada i svi ostali stave ove difuzore da će to biti izjednačeno jer su sada najbolje tri momčadi Williams, Brawn i Toyota koji ih imaju; tu je i Red Bull, ali on nema difuzore već svojstven dizajn.

Dobra, dobra..

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
17 godina
neaktivan
dinov8 kaže...

nebi ja sad bil Kimi

Kimi nije nista kriv, kockali su se i izgubili.
AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
17 godina
neaktivan

Poredak u SP za vozace:

1.Button         15
2.Barrichello   10
3.Trulli            8.5
4.Glock            8
5.Heidfeld        4
6.Alonso          4
7.Rosberg      3.5
8.Buemi          2
9.Webber      1.5
10.Hamilton    1
11.Bourdais    1
12.Sutil           0
13.Massa        0
14.Fisichella    0
15.Nakajima    0
16.Vettel         0
17.Piquet        0
18.Raikkonen  0
19.Kubica        0
20.Kovalainen 0

Poredak u SP za timove:

1.Brawn-Mercedes         25
2.Toyota                      16.5
3.BMW-Sauber                4
4.Renault                        4
5.Wiliams-Toyota           3.5
6.STR-Ferrari                   3
7.RBR-Renault                1.5
8.McLaren Mercedes        1
9.Force India-Mercedes   0
10.Ferrari                         0

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 14:42 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan

Strašan osječaj je imati pola boda :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...
dinov8 kaže...

nebi ja sad bil Kimi

nije kimi kriv!bit će krvi u maranelu to sam mislio! a i 2 utrke bez boda za ferari. bit će čistki u ferariju...
Veni,vidi,vici. -Gaj Julije Cezar
18 godina
dinov8 kaže...
ManchesterUTD kaže...
dinov8 kaže...

nebi ja sad bil Kimi

nije kimi kriv!bit će krvi u maranelu to sam mislio! a i 2 utrke bez boda za ferari. bit će čistki u ferariju...
Možda dojde Button
CroGrid-Montoya
17 godina
neaktivan

Zn li iko kada je Ferrari zadnju put bija nakon 2 trke bez bodova?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 14:01 (Bara).
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Poredak u svjetskom prvenstvu:
Vozaci:

1. Button       15                
  2. Trulli          10.5 
  3. Barrichello 10                 
  4. Glock           9                  
  5. Alonso         4             
  6. Rosberg      4             
  7. Heidfeld      3                     
  8. Buemi          2                         
  9. Hamilton     1.5
10. Bourdais     1
11. Webber      0.5

Momcad:

1. Brawn GP                25

2. Toyota                    19.5

3. Renault                    4

4. Williams-Toyota       4

5. BMW-Sauber            3

6. Toro rosso-Ferrari    3

7. McLaren Mercedes   1.5

8. Red bull-Renault      0.5

Malo krivo: http://www.formula1.com/results/driver/ (za vozače)
                   http://www.formula1.com/results/team/ (timove)
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Vidio sad.Sorry.Netko je pitao kad je Ferrari zadnji put imao dvostruko odustajanje na prve dvije utrke?Odgovor je 1992 godine.
Obavezno pogledati ovaj video:
Cool!hahaha
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 16:36 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

Utrka je bila stvarno zanimljiva (barem onih 30-ak krugova). Inače navijam za Ferrari, ali ovo što se dogodilo u ove dvije utrke je katastrofa. Raikonnena poslati da po suhoj stazi vozi na full wet gumama 4-5 krugova, stvarno sramota.

17 godina
neaktivan
Bara kaže...

Zn li iko kada je Ferrari zadnju put bija nakon 2 trke bez bodova?

To je bilo za doba Jean Alesia i Gerharda Bergera.
Ferrari zamalo dobio 0.5 bodaSmijeh
17 godina
neaktivan

Meni je ova utrka bila dosta dobra i zanimljiva.
Steta sto je prekinuta, siguran sam da bi bilo podjednako zanimljivo da su vozili jos sat vremena.
Steta za Kimija, opet ni kriv ni duzan ostao bez bodova.

Brawn GP i dalje rastura, ali uskoro ce napokon ono zasjedanje FIA-e pa ce se i stvari rijesiti oko toga.
Steta sto je bio onako jak pljusak koji je uobicajen tamo u tom dijelu Malezije pa se utrka morala prekiunti.
Bas je bilo zanimljivo gledati one sve silne piruete =)

Zao mi je Alonsa koji se dobro drzao. Jeste da su ga krenuli zaobilaziti ovi svi iza njega odreda, ali on se koliko-toliko dobro drzao i onda ga kisa zeznula.

Sta jest-jest, Button ponovno dobro odvozio, a i Vettel nema neke srece, ponovno je ispao, a i u prosloj i u ovoj utrci sam se ponadao da bi mogao dobro proci.

Sve u svemu, zanimljivo je pocela ova sezona.
Sad me najvise zanima sto li ce FIA odluciti na zasjedanju oko difuzora.

I dakako, zanima me hoce li ovih dana FIA opet nekome pronaci neku gresku tokom ove VN Malezije, pa da se opet poredak promijeni nekoliko dana nakon utrke =)

New Prison Break Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9rFxSsDm0wY
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Sonny kaže...

Vidio sad.Sorry.Netko je pitao kad je Ferrari zadnji put imao dvostruko odustajanje na prve dvije utrke?Odgovor je 1992 godine.
Cool!hahaha
 Ma nema beda, samo kazem (inace navijač BMW Saubera).

Nemogu vjerovat sto ove "outsajderske" momčadi učine, pa to je strašno. Utrka je veoma zanimljiva bila, naravno steta za Kimia (inače od kada su ove "outsajderske" momčadi pocele razvaljivat okorjeli navijač Ferraria i Mercedesa, naravno ug BMW Sauber) ali cinjenica je da je ovako bila drastična pogreške (a sto bi bilo da je kiša pala u dva kruga, ispao bi genijalan potez?!). Brown-GP jednostavno razvaljuje, upotreba onog dvostrukog difuzora ocigledno ima velik utjecaj, a i sam razvoj bolida dvije godine daje im ogromnu prednost. Što reći? Smatram da Brown-GP nece moc dugo izdržat ovaj tempo, u jednom trenutku sezone ce samo past i nece ih biti nigdje, ipak je to veoma niskobudžetna momčad. A, tada na red stiže standardna ekipa (nadam se) jer ovo nema smisla vise gledat :D
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Sonny kaže...

Cool!hahaha
 Ovo mi je bilo super Smijeh, a utrku sam počeo gledati 4 kruga prije crvene zastave.Plač
Area-51 m15x
17 godina
neaktivan

hehe ste čuli kako se massa iznervira...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
Sonny kaže...
F1-IVO kaže...
Sonny kaže...

Cool!hahaha
 Ma nema beda, samo kazem (inace navijač BMW Saubera).

Nemogu vjerovat sto ove "outsajderske" momčadi učine, pa to je strašno. Utrka je veoma zanimljiva bila, naravno steta za Kimia (inače od kada su ove "outsajderske" momčadi pocele razvaljivat okorjeli navijač Ferraria i Mercedesa, naravno ug BMW Sauber) ali cinjenica je da je ovako bila drastična pogreške (a sto bi bilo da je kiša pala u dva kruga, ispao bi genijalan potez?!). Brown-GP jednostavno razvaljuje, upotreba onog dvostrukog difuzora ocigledno ima velik utjecaj, a i sam razvoj bolida dvije godine daje im ogromnu prednost. Što reći? Smatram da Brown-GP nece moc dugo izdržat ovaj tempo, u jednom trenutku sezone ce samo past i nece ih biti nigdje, ipak je to veoma niskobudžetna momčad. A, tada na red stiže standardna ekipa (nadam se) jer ovo nema smisla vise gledat :D
 Zasto ovo nema smisla vise gledat? Puno je "negledljivije" kad uvijek pobjeduje ili Ferrari ili McLaren, a ostali se samo micu na stazi. Sada obilazi svako svakoga, doslovno, osim Force Indie, a zar nije to jedna od mnogih drazi formule?

A ne da prvi na startu uvijek napravi minutu prednosti ispred drugog, i da je uvijek iz gore navedene dvije ekipe.

Sada je jasno da ce gore navedene dvije ekipe morati jako pritisnuti, te se nadam jos boljim i konkurentijim utrkama, ali niposto ne onako dominantnim od strane te dvije ekipe kao prijasnjih godina.
17 godina
neaktivan

Kimi jede sladoled i uzima colu iz frizidera...dabog da ga pro...lo!

Ovo je jedna od najzanimljivijih sezona gdje u jednoj utrci imamo vise pretjecanja negu u citavoj prosloj sezoni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 22:02 (F1-IVO).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice