Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.686.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
F1-IVO kaže...

Kad ti ime bude pisalo na tabli koju drži možda...:)

Ha cuj, u nadi je spas. Ali ovaj nece sigurno:

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
15 godina
rambox kaže...
miki1981 kaže...

Ne znam ako sam što zaboravio...vjerojatno da, ali nema veze.

Eh da, prije početka utrke prebacio sam na Jergovića i gledao malo tako, pa kad je bila reklama na CNN, dok traje reklama pa opet na naše, i opet reklama, pa na CNN, pa na naše, i opet reklama...i opet reklama...i opet reklama...i opet reklama...pa šta nisu ipak barem malo pretjerali. Znam da je to skup projekt i svaka im čast što su ga odradili, i znam da treba vratiti te novce kroz reklame ali zar baš tako često? Ili se možda čini često jer je zanimljiva utrka pa puno brže prođe vrijeme od reklama do reklama, ne znam, ali sam nakon par komada pustio stalno na CNN-u.

EDIT...eh da, i sve ovo gdje sam napisao CNN ustvario mislim na BBC, streamovi - Astra 2...ne da mi se sad ispravljat po tekstu.

Ja  stalno gledam Live prijenos prek BBC, kaj drugo ipak je 16-9 slika i nema prekida s nikakvim reklamama u toku utrke i to je to.{#} Ko baš hoce slušat naše komentatore, i nemre bez njih moze si pustit sliku s BBC sa ugašenim tonom pa pusti zvuk s naših TV postaja i gledaš u toj kombinaciji pa kad oni ubace reklame ipak je slika tu a ostalo je nebitno.{#}{#}

Gdje nađeš live strema sa BBC-a ??

16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

ova plavusa je preumjetna...

16 godina
Tallahasee kaže...

....i tata bi sine. VN Turske:

Po slici bi se reklo da je bilo prohladno {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina

schumi ne uziva u f1 :(

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/259369/schumacher-joy-of-racing-not-there-now/

nadam se da nece 1g ranije odustat...jos uvijek stoji nada da cu ove ili iduce godine ic ili u monzu ili u madarsku, a nesto mi se mota po glavi i spa...

16 godina
itomic009 kaže...
rambox kaže...
miki1981 kaže...

...

EDIT...eh da, i sve ovo gdje sam napisao CNN ustvario mislim na BBC, streamovi - Astra 2...ne da mi se sad ispravljat po tekstu.

Ja  stalno gledam Live prijenos prek BBC, kaj drugo ipak je 16-9 slika i nema prekida s nikakvim reklamama u toku utrke i to je to.{#} Ko baš hoce slušat naše komentatore, i nemre bez njih moze si pustit sliku s BBC sa ugašenim tonom pa pusti zvuk s naših TV postaja i gledaš u toj kombinaciji pa kad oni ubace reklame ipak je slika tu a ostalo je nebitno.{#}{#}

Gdje nađeš live strema sa BBC-a ??

Ne gledam live stream BBC-a sa neta, nego preko satelitske, Astra 2, BBC emitira svojih 7 streamova za BBC Red Button program. Imaš i F1 ali i drugih stvari (iako samo i jedino gledam F1 uopće, preko satelitske).

Evo ti link.

17 godina
neaktivan

Već smo tu Astru 28.2 i BBC tolko sažvakali da sam odustal pričat ljudima kakva je to F1 Nirvana nego samo u miru guštam prije, za vrijeme i 2 sata (F1 forum) nakon utrke sa divotom od prijenosa. Dosta ljudi brka pojmove jer uvjek spominjemo Stream pa to povežu sa internet streamom. Stream se zove jer je to u biti sirovi oblik interaktivnog BBC kanala Red Button. Navodno mjenjajući PID-ove na streamu di je pogled sa bolida možeš mjenjati bolid, dakle gledat svog vozača, a ne onog koji je defaultni. Nisam probal ali navodno radi.

Malo me jedino smeta pristranost englezima ali je i razumljiva pa im ne uzimam za zlo. 

F1 Classics me isto vesele uoči svakog F1 vikenda. U svakom slučaju najbolje potrošenih 300 kn ikada..

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Već smo tu Astru 28.2 i BBC tolko sažvakali da sam odustal pričat ljudima kakva je to F1 Nirvana nego samo u miru guštam prije, za vrijeme i 2 sata (F1 forum) nakon utrke sa divotom od prijenosa. Dosta ljudi brka pojmove jer uvjek spominjemo Stream pa to povežu sa internet streamom. Stream se zove jer je to u biti sirovi oblik interaktivnog BBC kanala Red Button. Navodno mjenjajući PID-ove na streamu di je pogled sa bolida možeš mjenjati bolid, dakle gledat svog vozača, a ne onog koji je defaultni. Nisam probal ali navodno radi.

Malo me jedino smeta pristranost englezima ali je i razumljiva pa im ne uzimam za zlo. 

F1 Classics me isto vesele uoči svakog F1 vikenda. U svakom slučaju najbolje potrošenih 300 kn ikada..

Apsolutno se slažem, što je odlično čak i kada, kao npr ovaj vikend, nemam nikako vremena baš za popratit sve treninge i sve intervjue prije i nakon itd sve se to daje u reprizi na nekom od streamova i to i taj dan, i drugi dan, a i treći dan, uglavnom hrpa F1, baš lijek za dušu, nema šanse da BBC-u neš promakne.

Kako sam već jednom i rekao, imao sam doma reciever, imao sam i antenu na krovu, sve, ali reciever mi je bio bačen negdje u konobi, ne sjećam se kad sam prošli put gledao satelitsku. Nit me zanimala nit sam imao vremena. I igrom slučaja (HRT slučaja) počeo sam tražit kako gledat F1, i naletio negdje na info o Astri 2, brzo iskopao reciver, sredio antenu, utipkao PID-ove i uživancija je počela.

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ova plavusa je preumjetna...

{#} "Od biraca nema ....ca." Ali sasvim u redu razmisljanje, onda neki imaju veci izbor. Mlad si, naucit ces ti na greskama.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
16 godina

ja mlad...hahaha molim te, pa stariji sam od 90% vas ovdje...

i ne nisam izbirljiv, nego imam samo drugaciji okus od vecine...plavuse su meni totalno out!

isto kao ova tema...sorry na OT

btw. herbert misli isto kao i ja da bi schumi mogao otic na kraju ove god :(:(:(

17 godina
RuskeGTT kaže...

i ne nisam izbirljiv, nego imam samo drugaciji okus od vecine...plavuse su meni totalno out!

btw. herbert misli isto kao i ja da bi schumi mogao otic na kraju ove god :(:(:(

Godine su učinile svoje, kao i tebi {#}

{#}, al nisam mogao izdržat.

Nije to to više, osim bolida fali mu ono nekaj kaj mu je donjelo tolko naslova (želja, hrabrost, kaj god), jedino može iskustvom poboljšati bolid i neke stvari unutar momčadi.

Bolje da "okači" volan o klin

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
RuskeGTT kaže...

Godine su učinile svoje, kao i tebi {#}

{#}, al nisam mogao izdržat.

Nije to to više, osim bolida fali mu ono nekaj kaj mu je donjelo tolko naslova (želja, hrabrost, kaj god), jedino može iskustvom poboljšati bolid i neke stvari unutar momčadi.

Bolje da "okači" volan o klin

Ne slazem se ni s vama ni s Herbertom

Schumi je reka:"Ispunit cu ugovor od 3 godine,i onda nastavit radit s mercedes GP-om"

A da fali,o tome je Coulthard prica,I njemu se to pocelo desavat u 2008 godini

Kad prestanes uzivat u voznji,i koncentriras se na rezultat,gubis zelju za voznjom...

@Ruske, ni meni plavuse nisu napete {#}

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina

ja se nadam da cu ga stci vidjeti u zivo za volanom :(

18 godina
RuskeGTT kaže...

ja se nadam da cu ga stci vidjeti u zivo za volanom :(

I ja isto.

Samo da ne odustane u prvom krugu utrke na koju odem,{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 10:37 (Schumix).
16 godina

na koju utrku planiras ic?

18 godina
RuskeGTT kaže...

na koju utrku planiras ic?

Ne znam, planirao sam otići na jednu od ovih nama najbližih, Hungaroring ili Monzu, ali ne znam hoću li moći ove godine...

16 godina

tako isto i ja...i isto neznam dal cu stic ove god...ufffffff

17 godina
neaktivan

evo zaokret prema VN Španjolske... po meni najdosadnijoj utrci već godinama. Kažu da će DRS zona biti na startno ciljnoj ravnini, duga 804 metra, dovoljno za lijevi žmigavac i ... bruuum.

Ajde dok čekamo ovih osam dana, koja je staza/trka po vama najdosadnija?

Barcelona i Valencija (ali barem možeš gledat jahte i one tete na terasi sa bazenom {#}) su moji favoriti.

iddqd
16 godina
neaktivan

Valencia mi je najdosadnija utrka i Bahrain mi nije nešto.

Ono što mi definitivno fali je Indianapolis

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

...

Meni fale stari Hockenheim i Imola. Dobro, ajde u Imoli je pretjecanje isto bilo nemoguće, ali je staza bila prava vozačka, teška, s onim bankinama od rubnika koji bolide katapultiraju by-bye samo tako. Klasika.

iddqd
17 godina
badmad kaže...
explorer 4 kaže...

...

Meni fale stari Hockenheim i Imola. Dobro, ajde u Imoli je pretjecanje isto bilo nemoguće, ali je staza bila prava vozačka, teška, s onim bankinama od rubnika koji bolide katapultiraju by-bye samo tako. Klasika.

Palac gore za stari hockenheim... Ma volio bih vidjeti i staru imoli, koliko god mrzim tamburello

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
18 godina

Da, stari Hockenheim, to je bila staza...

Da je više takvih staza, ne bi bilo potrebe za izmišljanjem gluposti kao DRS ili ovih "guma" od Pirellija...

Meni pomalo fali i A-1 Ring ili Red Bull Ring.

A inače, najgora staza daleko Valencija.

16 godina

Meni se nekako čini da bi Monaco+DRS mogao biti odličan show {#} Jedva čekam!

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
18 godina
Mr. Fugitive kaže...

Meni se nekako čini da bi Monaco+DRS mogao biti odličan show {#} Jedva čekam!

Ma bio bi show i bez DRS-a, sa ovakvim gumama. Sjeti se 2005. i problema kad su Renaulti potrošili zadnje gume...

16 godina

Evo jedna slikica dok čekamo...Vettel i ovca, netom prije početka tekuće sezone.

Vettel i ovca. Vettel i ovca.
18 godina
moderator

i taman kada se dobila neka dinamika zbivanja u utrci ide se na smanjenje ulazaka u boks {#}:

MOMČADI će ovog vikenda na petoj utrci sezone Svjetskog prvenstva Formule 1, koja će se u Barceloni voziti za VN Španjolske, koristiti nove tvrde gume.

Nove su gume napravljene od mješavine materijala koji će izdržati dulje vrijeme no što je bio slučaj s dosadašnjima.

"Računamo da će na Circuitu de Catalunya momčadi trebati prosječno tri zaustavljanja u boksu", rekao je sportski direktor talijanskog proizvođača Paul Hembery.

Nove su gume vozači imali priliku iskušati već prije dva tjedna pri slobodnim treninzima na Velikoj nagradi Turske.

"Nove smo gume uspješno testirali. Mogu reći da smo značajno usporili proces njihove razgradnje i trošenja", dodao je Hembery.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 18:46 (Miro).
16 godina

Ma dobro, 3 puta u box po vozaču je ok, to je u 90 minuta utrke 3*2*10 ajmo reć, 60ak ulazaka u box, s tim da se prvih 10 minuta ne računa jer nitko ne ulazi, znači u cca 80 minuta imaš cca 60ak ulazaka u box, vrlo zanimljivo. 3 ili 4 po vozaču neće puno promijenit, tek ako se bude išlo na 2 onda će biti osjetna razlika.

Ono što bi moglo utjecat na zanimljivosti je konstantnost gume, ako su sad gume napravili previše konstantnima onda nam ni 5 ulazaka u box nebi puno značilo.

16 godina

ali ne kuzite da ima razlike izmedu tvrdih i mekih i uvijek je tako bilo...sad ce koristiti tvrde, a na drugim trkama mekse, pa ce biti opet 3-4 zaustavljanja...ovisi od staze do staze

15 godina
neaktivan

Evo upravo procita da su zabranili blown difuzore

http://www.f1technical.net/news/16269

Ovo bi moglo bit lose za moj RBR
Ali vjerujem u Adriana Newey-ja i ekipu :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
S iste stranice:
UPDATE: It has emerged that the FIA has backed out of the new regulation specification and will leave the rules as they are. At least for now, as the FIA is believed to put this on the agenda to be able to lock down engine throttling for downforce as soon as they can, without disadvantaging or benefiting some of the competitors.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice