Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.686.721
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Izgleda da su maknuli onu tupaču iz studija, vidim da je Jergović sam {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
dmanz kaže...

ima li kakve sanse da bude kiše???

Na satelitu se oblaci opasno približavaju stazi, nadan se da ćemo čak i vidit pljusak.

16 godina
neaktivan

utrka za sad jako dobra, dosta pretjecanja i nadmetanja

još samo da kiša padne i to je to
:D

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
neaktivan

"That's what I'm talkin' about!" <-- hahh

odlicna trka nema sta, napokon alonso bolji :D

LOL: Dmanz
18 godina

Zadovoljan sam utrkom... Više nego Renaultovim plasmanom na njoj!  {#}

Kao da su se malo uspavali nakon odlične prve dvije utrke...

Što se ostalih tiče, vrijeme je da se Schumachera umirovi. Mislim da danas nije bilo na stazi čovjeka koji ga nije pretekao. {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
Da Shumi opet ispod ocekivanja, kao i McLaren.

Nego, kad ce taj vrazji Newey u penziju?
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
18 godina
Mr. Fugitive kaže...

Izgleda da su maknuli onu tupaču iz studija, vidim da je Jergović sam {#}

Heh, bila je samo 1. utrku koju su prenosili :D, tak da je već dulje vremena nema. Btw. zanimljiva utrka, bilo ju je zanimljivo pratiti :D

17 godina
neaktivan

Vjerojatno sam lud jer koliko god sam patio za pretjecanjima ovo mi sve djeluje nekako umjetno: DRS, KERS...očekivao sam veću ulogu samih vozača. Ovo ispada kao da voze na Playstationu. L1 za KERS, L2 aktivireanje DRS-a:)

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
16 godina

Evo bilo je zanimljivo na CNN-u gledat prije utrke, bilo je puno intervjua i komentara sa vozačima i momčadima, među njima i Rossom B. Koji je skromno izjavio da nisu niš novo doveli na auto nego su samo donekle doveli sve postojeće stvari do one funkcionalnosti na kojoj bi trebalo biti. I stvarno u kvalama su bili odlični, ali race pace im jošp uvijek nije tamo gdje bi oni to htjeli. Baš obrnuta situacija od Ferrarija.

Što se utrke tiče, moram pohvalit Fernanda, stvarno je vozio odlično a i pokazao što bolid može. Isto tako Button, a i ostali da ne nabrajam, uglavnom sad su pretjecanja i više neg oomogućena i sada se vide atraktivne vožnje, paralelke od 2 pa i 3 vozača, i ne samo po ravnici nego i po zavojima, i stvarno sve to baš fino i atraktivno izgleda, milina za gledat.

Puno boxeva, dosta i problema, naravno, ne može jedno bez drugoga. MSC - ne znam što reć, ali činjenica je da ga mali Keke dere uzduž i poprijeko. Mislim da ga jedino njegovi prijašnji uspjesi čuvaju od salvi pljuvanja i otpisivanja od strane fanova. Dok za momčad on sigurno puno vrijedi (ne rezultatski), pa vjerojatno i za samog Nicu je dobro da je MSC tamo neko vrijeme, ali rezultatski mislim sad stvarno da više neće pokazati ni mali dio onoga što je u prošlosti pokazivao. Pa mislim opet su ga šikanirali svi na stazi...neko bi rekao "sve se vraća, sve se plaća"

Alonso danas nije izgubio poziciju na startu!!! jeeeej. ali Webber naravno jest, aj barem netko. Kobayashi sa zadnjeg na 10, mogao je čak i bolje da nije bilo nekih sitnih problema sa gumama. Žao mi je DiReste, mislim i nadam se da će izrasti u velikog vozača.

Vettel standardno jak, realno nitko mu ne može ni blizu. A Webber...možda jeizgubio motivaciju nakon prošle godine, možda imaju toliko jači bolid od svh da si mogu priuštit da ga namjerno malo drže iza, možda ima i malo ne sreće, a najvjerojatnije je od svega pomalo, ali što bilo da bilo on je sada definitivno kao Massa u odnosu na Alonsa, nažalost, ali momčadi su tu ipak najbitinije. Međutim nemamo što žaliti, utrke su jako pune događanja, atraktivne, zanimljive i sve što gledatelj može poželjeti.

Ne znam ako sam što zaboravio...vjerojatno da, ali nema veze.

Eh da, prije početka utrke prebacio sam na Jergovića i gledao malo tako, pa kad je bila reklama na CNN, dok traje reklama pa opet na naše, i opet reklama, pa na CNN, pa na naše, i opet reklama...i opet reklama...i opet reklama...i opet reklama...pa šta nisu ipak barem malo pretjerali. Znam da je to skup projekt i svaka im čast što su ga odradili, i znam da treba vratiti te novce kroz reklame ali zar baš tako često? Ili se možda čini često jer je zanimljiva utrka pa puno brže prođe vrijeme od reklama do reklama, ne znam, ali sam nakon par komada pustio stalno na CNN-u.

EDIT...eh da, i sve ovo gdje sam napisao CNN ustvario mislim na BBC, streamovi - Astra 2...ne da mi se sad ispravljat po tekstu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 18:06 (miki1981).
16 godina

nisam pratio nista cijeli vikend...bio na krku...

ima li kakav link gdje se moze pogledat/skinut trka sa BBC-a?

nit neznam jos rezultate, samo sam se jednom logirao u aplikaciju f1 2011 oko 40tog kruga i vidio da sch i petrov su se zabili, pa sam odustao od takvog pracenja trke :(

18 godina
miki1981 kaže...

Ne znam ako sam što zaboravio...vjerojatno da, ali nema veze.

Eh da, prije početka utrke prebacio sam na Jergovića i gledao malo tako, pa kad je bila reklama na CNN, dok traje reklama pa opet na naše, i opet reklama, pa na CNN, pa na naše, i opet reklama...i opet reklama...i opet reklama...i opet reklama...pa šta nisu ipak barem malo pretjerali. Znam da je to skup projekt i svaka im čast što su ga odradili, i znam da treba vratiti te novce kroz reklame ali zar baš tako često? Ili se možda čini često jer je zanimljiva utrka pa puno brže prođe vrijeme od reklama do reklama, ne znam, ali sam nakon par komada pustio stalno na CNN-u.

EDIT...eh da, i sve ovo gdje sam napisao CNN ustvario mislim na BBC, streamovi - Astra 2...ne da mi se sad ispravljat po tekstu.

Ja  stalno gledam Live prijenos prek BBC, kaj drugo ipak je 16-9 slika i nema prekida s nikakvim reklamama u toku utrke i to je to.{#} Ko baš hoce slušat naše komentatore, i nemre bez njih moze si pustit sliku s BBC sa ugašenim tonom pa pusti zvuk s naših TV postaja i gledaš u toj kombinaciji pa kad oni ubace reklame ipak je slika tu a ostalo je nebitno.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan

Meni su danas jedino reklame bile zanimljiva stvar u cijelom prijenosu {#}

17 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

ima li kakav link gdje se moze pogledat/skinut trka sa BBC-a?

Formula 1 - F1 - 2011 Turkey Grand Prix - BBC(1145.3mb)

سمندری ڈاکو
18 godina
free87 kaže...

Meni su danas jedino reklame bile zanimljiva stvar u cijelom prijenosu {#}

Mani se ćorava posla...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

Pa ne za mene ovo nisu pretjecanja, ko fol pretječe ga a drugi vozač hendikepiran lol, nema veze s vezom.

To je što ja znam, kao da donesu pravilo u nogometu da onaj koji je prvi na ljestvici nakon 10 kola nakon toga sljedecih 5 utakmica mora igrati s 9 igraca.

Ovo više nije Formula 1 neka promjenu naziv, čudi me kako i to neki šeik nije platio pa da se zove Formulabi 1, bilo bi bolje.

Ovdje prva trojka u utrci totalno gube na kredibilnosti što je poanta svakog sporta i smisao pobjede, jer nisu bolji od nekog drugog nego su manje hendikepirani.

16 godina

Kad se prestižu ne valja, kad voze procesiju - ne valja... Bome nekima stvarno nije lako ugoditi {#} Btw, ova usporedba sa nogometom je totalno, ali totalno promašena. Ako si faca, drži tipa koji te slijedi na više od sekunde prednosti i nemaš više problema se DRS-om. Case fuckin' closed.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina

A isto tako odmah u slijedećem krugu je situacija obrnuta, i onaj tko je pretekao je sada u nepovoljnijoj poziciji pod uvjetom da nije uspio pobjeći. Ako je uspio pobjeći znači da je dovoljno brži, ako je dovoljno vrži onda je i trebalo biti pretjecanje i to je to, tako da je sve u svemu zanimljivo.

Dalo bi se napravit bolje, ali sve u svemu dobili su puno na atraktivnosti i zanimljivosti utrka, a to im je i bi ocilj.

EDIT: i ne znam zašto kažeš da to nije fer, a sa druge strane zar je fer da je netko iza, brži, bolji, ali jedini razlog zbog kojeg ne može preteć je taj što bolid ispred stvara toliko prljavog zraka kad mu se približiš da tebi prednje krilo uopće ne drži više...zar to je fer? Zar to nije namjerno hendikepiranje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 8:28 (miki1981).
16 godina

jedino dobro je kada usred reklama puste i malo formule {#}Šta ne postoje nekakvi zakoni gdje u 1h smije biti određen broj reklamnih blokova (u minutama)

Win Osama in hide and seek
18 godina
J3ckYYY kaže...

jedino dobro je kada usred reklama puste i malo formule {#}Šta ne postoje nekakvi zakoni gdje u 1h smije biti određen broj reklamnih blokova (u minutama)

Ovo su komercijalne televizije, one postoje zbog reklama {#}

18 godina

Nije bitno šta je fer a šta nije fer.

Stvar je u tome da smo dobili na kvantitetu pretjecanja, dok je kvaliteta opala. Dakle, imamo jako puno pretjecanja od kojih mnoga izgledaju do te mjere laka da izgleda kao da netko pretječe za krug. Sad, ako nekoga uzbuđuje, recimo pretjecanje tipa Alonso-Rosberg sa 30 km/h razlike u brzini na pravcu i 2.5-3 s po krugu, onda super.

Gledao sam hrpu uzbudljivijih (bar meni) i napetijih utrka u kojim su se pola utrke prva dvojica pratila ispod sekunde a pretjecanje ja stalno "visilo u zraku", a nekad se ne bi ni dogodilo pretjecanje, ali je bilo očito da se vozi na granici.

Sadašnji stil utrkivanja i sva silna pretjecanja su super za statističare i za sažetke utrke u Dnevniku. Malo bolje pogledajte i razmislite i vidjet ćete da to nije to. Ako se ovako nastavi do kraja sezone, siguran sam da će dosaditi većem broju ljudi.

Nisam vjerovao da će se F1 ikad kompromitirati do te mjere sve u svrhu gledanosti, kao da već nije dovoljno na kredibilitetu izgubila od 2007. pa na dalje...

A jedini koji nije javno oduševljen sadašnjim stanjem je Mark Webber. RESPECT

Svi ostali vrte isto PR B.S.

F1 RIP{#}

18 godina
Schumix kaže...

Gledao sam hrpu uzbudljivijih (bar meni) i napetijih utrka u kojim su se pola utrke prva dvojica pratila ispod sekunde a pretjecanje ja stalno "visilo u zraku", a nekad se ne bi ni dogodilo pretjecanje, ali je bilo očito da se vozi na granici.

Sadašnji stil utrkivanja i sva silna pretjecanja su super za statističare i za sažetke utrke u Dnevniku. Malo bolje pogledajte i razmislite i vidjet ćete da to nije to. Ako se ovako nastavi do kraja sezone, siguran sam da će dosaditi većem broju ljudi.

Da, pretjecanje bi visilo u zraku dok mu iz boksa nebi javili da čuva gume, hladi motor i kočnice tj. da se odmakne od ovog ispred...

ššššš - možda su u šumi
18 godina

Prije je na utrkama bilo max 10-20 pretjecanja, a danas ima po 3 pretjecanja, 40 zaobilaženja i 40 promjena pozicija kroz boksove. Meni se to ne sviđa, a vi recite što hoćete...

16 godina

Meni je puno bolje ovako nego bilo koja vrsta procesija. Da moće biti bolje, moće, već sam pisao o tome. Ali i ovo je prilično ok

15 godina
neaktivan

Točno to, postoji kvantiteta a ne kvaliteta.

Ovaj sport je iskompromitiran u zadnjih par godina do te granice da je postao neprepoznatljiv.

Baš me zanima da je neko 28.5.1995. došao do Damona Hilla i Michaela Schumachera nakon one epic utrke u Monacu i rekao im da će se neki Red Bull rugati sa Ferrariem, McLarenom itd., da će zadnji vozači sa grida kroz utrku ukoliko se nađe svjetski prvak ispred njega zato jer je morao 7 puta u utrci ić mijenjat gume moć ubacit u Warp pogon i samo ga zaobić, da će kvalfikacije bit totalno nejasna stvar prilagođena tv programu itd. itd. što bi na to rekli i što bi mislili o likovima koji tako osvoje prvenstvno.

Ja znam što ja mislim, f1 više ne pratim, nakon preko 15 godina, u Monacu sam bio na utrci par puta tamo ću nastavit ić kad mi se bude išlo jer čovjek može samu utrku stavit u drugi plan al to je to.

F1 danas, it's all bollocks.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 14:57 (free87).
17 godina

Meni je glupo što ga mogu koristiti samo na određenom mjestu, zato se 95% preticanja odvijaju na istom mjestu{#}

Mislim da je bolja ideja da umjesto ovog pomičnog krila, nakon 2 početna kruga utrke zabrane koristiti kers onome ispred, a ovaj iza da smije koristiti, tako da bar preticanja razvuku na više mjesta na stazi.

i da, opet ponavljam, hoćemo dolijevanje goriva tjekom utrke (više taktiziranja, više faktora u utrci, manje će gume ovisiti o završetku)

16 godina

sad gledam snimku sa BBC-a...kako je coulthard oprao schumachera, kad su komentirali kako od kad se vratio u f1 nije dovoljno jak u wheel-to-wheel akcijama...pa je coulhard rekao: kad je dobivao nije mu to bilo potrebno, pa ocito nije navikao na to...

i svidjela mi se ova kamera:

17 godina

meni je ova formula super,nemogu docekat novu utrku,a vama kojima ne valja,neznam,mozda vasi favoriti nisu sto su nekad bili pa zato nije dobro? :)

Australija-6,5/10,Malezija-7/10,Kina-8/10
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 17:31 (DaNiTo).
18 godina
protjeran

Evo jedna slika, mislim da bi mogla biti zanimljiva, pogotovo ako cemo moci gledati taj HD na Max-u(vise informacija poslije)...

Play Hrad Play Cool
16 godina
protjeran

....i tata bi sine. VN Turske:

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

....i tata bi sine. VN Turske:

Kad ti ime bude pisalo na tabli koju drži možda...:)

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice