Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.823
|
čitano: 4.171.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

al sta kad to oni ne razumiju...i misle da je to uvecana slika ili kako god...radi bi ih zvao da se dodu sami uvjeriti da se ni sa 10cm ne razabiru brojevi...i da je slika jos vise izrezana nego u HRT...

al rekli smo dosta o tome...

16 godina

pa ja mislim da bi button mogao napasti i proci webbera,samo sta onaj prvi red bull me muci da ne odleti odma na par sekundi prednosti

Australija-6,5/10
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
DaNiTo kaže...

pa ja mislim da bi button mogao napasti i proci webbera,samo sta onaj prvi red bull me muci da ne odleti odma na par sekundi prednosti

Mene to ne mući, ako Button prođe Webbera, Onda mu dajem dosta velike sanse, pogotovo zbog toga što će u tom slučaju Hamilton i Vettel "trgati" svoje gume do maximuma, e to je onda velika šansa za Buttona, i uopće me nebi cudilo da njih dvojica odu 3 puta u box, dok sam siguran za Buttona da on neće više od dva puta...

16 godina

vidit cemo i s tom kisom sto bude,button je prosle godine dva put pokazao da je bolji od hamiltona s tim procjenama,samo nek bude zanimljiva utrka,i necu nista veliko ocekivati jer bas onda se razocaram{#}

Australija-6,5/10
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 16:40 (DaNiTo).
17 godina
Jel po novom pravilu moguće da vozači tijekom sezone promijene timove ?
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan

Mene zanima moguca McLarenova timska igra (tj. barem koliko-toliko vise timska igra nego u RBR). Posto su Hamilton i Button jedan iza drugoga mogli bi dogovorom ici na jednu te istu taktiku te se nesto spremnije obraniti od moguceg napada Webbera te mu sprijeciti put odnosno otezati putanju za zavoj.

17 godina
brentaal kaže...

Mene zanima moguca McLarenova timska igra (tj. barem koliko-toliko vise timska igra nego u RBR). Posto su Hamilton i Button jedan iza drugoga mogli bi dogovorom ici na jednu te istu taktiku te se nesto spremnije obraniti od moguceg napada Webbera te mu sprijeciti put odnosno otezati putanju za zavoj.

Aha, znači "klokan" je naj*o{#}

Iako ja mislim da neće ništa biti od toga jer će Hamilton na startu gledati samo kako da mu Button ne pobjegne...

edit: evo sad baš čitam da je schumi rekao da je za njegov ovako loš plasman krivo stražnje pomično krilo, koje se tjekom zadnjih krugova zaglavilo u "otvorenom" položaju, te mu je tako zadavalo dosta problema na stazi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 17:31 (rooswelt1991).
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Dobro dosta više o prijenoosima, budite sretni da uopće možemo nekako gledati{#}

ONTOPIC:

Jel mislite da Button sutra ima neke šanse, mislim ako starta dobro, ja mu dajem dosta šansi s obzirom na njegovu vožnju.

Nije agresivan kao ova trojica ispred njega, i ovaj iza njega, ali ako zmemo u obzir da je najblaži sa gumama, mogao bi nas i on iznenaditi.

Pa nije ni webber agresivan,po voznji,ne napada ko alonso,ili hamilton,on je smireniji

ali zato vozi ili ima setup na autu,koji dere gume.....

Ja se nadam losem startu hamiltona,Jer webber starta s vanjske strane  staze u odnosu na prvi zavoj....

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
neaktivan
16 godina

Zna netko neku stranicu gdje mogu vidjeti raspored utrka, treninga.....

Našao...

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 18:25 (perkoxcar).
15 godina
neaktivan

To mi se vec svidja,sad,jedino kad bi webber malo agresivnije uletio u prvi zavoj....

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
14 godina
protjeran

Oprostite mi sto sam padobranac, jeli to istina da od sada lokalne TV prenose F1. Cuo sam da VOX ZD, Kanal Ri itd...

Kakvi su komentatori ako je to istina?

eee...kuda ovaj svijet ide...
17 godina
Granny kaže...

Oprostite mi sto sam padobranac, jeli to istina da od sada lokalne TV prenose F1. Cuo sam da VOX ZD, Kanal Ri itd...

Kakvi su komentatori ako je to istina?

heh, teško je sažet komentare, pa ih potraži na zadnjih 5 stranica ove teme :D

14 godina
neaktivan

Ima li možda netko link koji radi da mogu sutra poslije utrke gledati live bbc forum na red button. Zahvalan bi bio za link koji radi

16 godina
neaktivan

Red Bull opet prolazi test prednjeg krila...

http://www.formula1.com/news/technical/2011/846/846.html

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
neaktivan

svi idu u kopiranje njihovog sistema prednjih krilaca jer se pokazuje da je legalno ali...

16 godina
neaktivan

Da to je legalno...al krilce se može koristiti samo na startnoj i ciljnoj ravnini te ako je bolid iza sekundu iza prethodnog boolida

Uhh ova voditeljica me tjera na wc..Dobar je laksativ...Gdje je sad prasičko

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
17 godina
neaktivan
Jeste čuli u prilogu da ona staza u Bistri nije namijenjena za F1? Barem ne u prvih par godina :-/
16 godina
neaktivan

Pa to se već znalo...samo ljudi pričaju bezveze i krivo se pročuje...čitao sam to negdje u nekom časopisu ;)

17 godina
neaktivan

Ja nisam znao. Glupe dezinformacije koje kruze okolo. A ocito je i onaj lik sto je pricao bio svjestan toga pa je posebno to morao naglasiti. 

Što se tice voditeljice, malo više otvarat usta i malo manje botoxa {#}{#}

16 godina
neaktivan

Da..pa zato je i napomenuo....jel ne čitaju svi to ;)

Mah ne obazirem se uopće na nju...hvala Bogu kreće utrka :P

Idemo Petrovv :)

15 godina
Ste vidjeli onu reklamu gdje su u pocetku starije formule i neki sudari i dvoboji,a kasnije prosla 2010 sezona i takodjer sudari i dvoboji i poznati ljudi koji su dosli na utrke F1?
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan

Daaa,što s njom ?

16 godina
neaktivan

e ekipa gdje gledate F1 ja gledam na Jadran televiziji preko interneta slika je katastrofa ima li gdje bolji prjenos preko interneta 

16 godina
neaktivan

Pa imaš na NET televiziji...slika je ko na HRT-u i ostalim programima ..samo nije 16:9

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Pa imaš na NET televiziji...slika je ko na HRT-u i ostalim programima ..samo nije 16:9

kako gledati na net tv daj link ne moguz naći prijenos 

15 godina

ja gledam perko streama bbc One

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 9:52 (matija656).
16 godina
neaktivan

A da jednostavno upališ televiziju :)

17 godina
idem nacet wisky iz kredence. dubrovacka tv prenosi i evo uzivam.
17 godina
neaktivan
matija656 kaže...

ja gledam perko streama bbc One

Koji proxy koristiš i kako si ga namijestio. Meni onaj expact shield sto je bio tu linkan prije par stranica ne radi. Dobijem "ooops broken link"

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice