al sta kad to oni ne razumiju...i misle da je to uvecana slika ili kako god...radi bi ih zvao da se dodu sami uvjeriti da se ni sa 10cm ne razabiru brojevi...i da je slika jos vise izrezana nego u HRT...
al rekli smo dosta o tome...
al sta kad to oni ne razumiju...i misle da je to uvecana slika ili kako god...radi bi ih zvao da se dodu sami uvjeriti da se ni sa 10cm ne razabiru brojevi...i da je slika jos vise izrezana nego u HRT...
al rekli smo dosta o tome...
pa ja mislim da bi button mogao napasti i proci webbera,samo sta onaj prvi red bull me muci da ne odleti odma na par sekundi prednosti
pa ja mislim da bi button mogao napasti i proci webbera,samo sta onaj prvi red bull me muci da ne odleti odma na par sekundi prednosti
Mene to ne mući, ako Button prođe Webbera, Onda mu dajem dosta velike sanse, pogotovo zbog toga što će u tom slučaju Hamilton i Vettel "trgati" svoje gume do maximuma, e to je onda velika šansa za Buttona, i uopće me nebi cudilo da njih dvojica odu 3 puta u box, dok sam siguran za Buttona da on neće više od dva puta...
vidit cemo i s tom kisom sto bude,button je prosle godine dva put pokazao da je bolji od hamiltona s tim procjenama,samo nek bude zanimljiva utrka,i necu nista veliko ocekivati jer bas onda se razocaram
Mene zanima moguca McLarenova timska igra (tj. barem koliko-toliko vise timska igra nego u RBR). Posto su Hamilton i Button jedan iza drugoga mogli bi dogovorom ici na jednu te istu taktiku te se nesto spremnije obraniti od moguceg napada Webbera te mu sprijeciti put odnosno otezati putanju za zavoj.
Mene zanima moguca McLarenova timska igra (tj. barem koliko-toliko vise timska igra nego u RBR). Posto su Hamilton i Button jedan iza drugoga mogli bi dogovorom ici na jednu te istu taktiku te se nesto spremnije obraniti od moguceg napada Webbera te mu sprijeciti put odnosno otezati putanju za zavoj.
Aha, znači "klokan" je naj*o
Iako ja mislim da neće ništa biti od toga jer će Hamilton na startu gledati samo kako da mu Button ne pobjegne...
edit: evo sad baš čitam da je schumi rekao da je za njegov ovako loš plasman krivo stražnje pomično krilo, koje se tjekom zadnjih krugova zaglavilo u "otvorenom" položaju, te mu je tako zadavalo dosta problema na stazi.
Dobro dosta više o prijenoosima, budite sretni da uopće možemo nekako gledati
ONTOPIC:
Jel mislite da Button sutra ima neke šanse, mislim ako starta dobro, ja mu dajem dosta šansi s obzirom na njegovu vožnju.
Nije agresivan kao ova trojica ispred njega, i ovaj iza njega, ali ako zmemo u obzir da je najblaži sa gumama, mogao bi nas i on iznenaditi.
Pa nije ni webber agresivan,po voznji,ne napada ko alonso,ili hamilton,on je smireniji
ali zato vozi ili ima setup na autu,koji dere gume.....
Ja se nadam losem startu hamiltona,Jer webber starta s vanjske strane staze u odnosu na prvi zavoj....
To mi se vec svidja,sad,jedino kad bi webber malo agresivnije uletio u prvi zavoj....
Oprostite mi sto sam padobranac, jeli to istina da od sada lokalne TV prenose F1. Cuo sam da VOX ZD, Kanal Ri itd...
Kakvi su komentatori ako je to istina?
Oprostite mi sto sam padobranac, jeli to istina da od sada lokalne TV prenose F1. Cuo sam da VOX ZD, Kanal Ri itd...
Kakvi su komentatori ako je to istina?
heh, teško je sažet komentare, pa ih potraži na zadnjih 5 stranica ove teme :D
Ima li možda netko link koji radi da mogu sutra poslije utrke gledati live bbc forum na red button. Zahvalan bi bio za link koji radi
Red Bull opet prolazi test prednjeg krila...
svi idu u kopiranje njihovog sistema prednjih krilaca jer se pokazuje da je legalno ali...
Da to je legalno...al krilce se može koristiti samo na startnoj i ciljnoj ravnini te ako je bolid iza sekundu iza prethodnog boolida
Uhh ova voditeljica me tjera na wc..Dobar je laksativ...Gdje je sad prasičko
Pa to se već znalo...samo ljudi pričaju bezveze i krivo se pročuje...čitao sam to negdje u nekom časopisu ;)
Ja nisam znao. Glupe dezinformacije koje kruze okolo. A ocito je i onaj lik sto je pricao bio svjestan toga pa je posebno to morao naglasiti.
Što se tice voditeljice, malo više otvarat usta i malo manje botoxa
Da..pa zato je i napomenuo....jel ne čitaju svi to ;)
Mah ne obazirem se uopće na nju...hvala Bogu kreće utrka :P
Idemo Petrovv :)
Daaa,što s njom ?
e ekipa gdje gledate F1 ja gledam na Jadran televiziji preko interneta slika je katastrofa ima li gdje bolji prjenos preko interneta
Pa imaš na NET televiziji...slika je ko na HRT-u i ostalim programima ..samo nije 16:9
Pa imaš na NET televiziji...slika je ko na HRT-u i ostalim programima ..samo nije 16:9
kako gledati na net tv daj link ne moguz naći prijenos
ja gledam perko streama bbc One
A da jednostavno upališ televiziju :)
ja gledam perko streama bbc One
Koji proxy koristiš i kako si ga namijestio. Meni onaj expact shield sto je bio tu linkan prije par stranica ne radi. Dobijem "ooops broken link"