- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije bas tako. I po svemu sudeci lokalci su stvarno jako zagrijani za F1.
Sad kad vidim da je Jergović uključen u ovaj projekt, službeno moram izraziti zabrinutost.
Znamo kako su prolazili projekti u kojima je on bio uključen!
Obzirom na današnji datum, sve uzimam s rezervom...
Još šest dana do VN Malezije, a nitko ništa ne piše niti spominje o onom "lokalnom" prijenosu. Očito je onaj drugi dio sredstava zapeo negdje.....(a prenosit će sve treninge, kvalifikacije, utrke...)
Kao šta i rekoh meni se sve čini ništa od halabuke...
Nije bas tako. I po svemu sudeci lokalci su stvarno jako zagrijani za F1.
01.04.2011
Stvarno dobra prvoaprilska šala....
Hm, da danas je aprilili pa ce sve novine provaljivat samo prvoaprilske sale.
Smrt je preintimna da se dijeli s anonimusima na forumima. Suzdržat ću se pisanja svog cijelog mišljenja čisto za slučaj da su ovo zbilja napisali roditelji poginulog forumaša, ali ću malo prokomentirati...
Ne shvaćam zašto bi na internetu trebali vladati moralni zakoni kad me boli kufer za osobe koje poznajem samo po avataru. Inače nisam takva osoba IRL, ali zašto da se sekiram kad me na kraju dana ionako zaboli lijevo jaje što itko s foruma misli o meni.
Oni koji grade neki "cyber-community" su potpuno promašili smisao interneta pošto se ne isplati ulagati u gradnju nekakvih konkretnih odnosa s ljudima koje poznaješ samo po avataru. Internet je poseban zato što nudi anonimnost i nitko ne može osuditi nikoga. Dosta sam moralan kad nisam na internetu pa zato ne hinim neku žalost kad neki attention whore(s) dođu objavljivati smrt osobe za koju sam znao samo da je imao avatar naprćene žene i da je pisao u temi za F1.
OnTopic:
Zna li se sigurno hoće li lokalne TV-kuće prenositi VN Malezije? SLO2 ima razvučenu 16:9 sliku i nekog starog (slabo razumljivog) komentatora što je iritantno...
Smrt jedinog djeteteta, za nas nije ,nikad nece i ne može biti preintimna stvar ma sa kim god je djelili( bili to anonimusi ili pak ljudi koji su ga poznavali).Jedostavo osjetili smo potrebu da to objavimo na ovom forumu. Naš sin nije bio aktivan samo na ovome forumu ali je zato svoj posljednji post napisao baš na njemu i to dva sata prije smrti.Nitko tu ne gradi " Cyber - community" i u ovim bolnim trenutcima nije nam gotovo do nicega . Od nikoga ne tražimo neku žalost ali držimo da je normalno pa čak i moralno da se ispricamo i zahvalimo ljudima sa kojima je nas sin komunicirao.Ispricavamo se, ako smo nekoga povrijedili ovom objavom o smrti nasega sina. Možda se nebi ni oglasili da nismo slučajno našli profil nasega sina,vidjeli privatne poruke ,procitali vise njegovih postova i shvatili da su njegove zadnje napisane rijeci upucene bas na ovaj forum.Hvala Vam svima i neka VAS DRAGI BOG CUVA !
http://www.index.hr/sport/clanak/rikknen-ide-u-nascar-avanturu/545299.aspx
ja se nadam da je ovo rekao jučer
da, baš pratim razvoj događaja, i čini mi se da se to dugo kuha: evo i sa stranice Kyle Busch Motorsports:
MOORESVILLE, N.C. (April 2, 2011) – Kyle Busch Motorsports (KBM) announced today that they have signed former Formula 1 champion Kimi Raikkonen to drive a limited schedule in the NASCAR Camping World Truck Series during the 2011 season. Raikkonen is scheduled to make his NASCAR debut as a teammate to owner Kyle Busch in the N.C. Education Lottery 200 at Charlotte Motor Speedway on May 20.
Ma ne kontam ga... valjda lova... što bi moj HP Montoya rekao:
kimi ima para kolko oces,jadno je rec da ide radi toga
covijek zeli isprobat nesto novo dok mu ne dopi...
i boli ga briga,uziva u zivotu,i jos uz to zaraduje...kralj!
Pogledajte malo zvukove v12, v10 i starih 16-ica.
Meni su 16-ice najbolje
nisam imao namjeru komentirati njegov osobni život, da li ima love, jel mu dosadno ili je samo znatiželjan ko mali mačić...
jednostavno mi je kao fanu F1 žao da jedan od najboljih vozača danas (ili svih vremena) ne sudjeluje više u F1, nego će malo voziti treću ligu NASCARA.
Kimi u kamionetu na ovalu mi je onako, ko Messi u hrvatskoj malonogometnoj ligi.
http://www.index.hr/sport/clanak/senzacija-hamilton-nezadovoljan-bolidom-mclarena-prelazi-u-red-bull-/545366.aspx
Ovo bi moglo biti zanimljivo. Samo tko bi mogao onda u meklaren?
Webber i Vettel su najbrži par.
da i? ionako je webber rekao da misli otic
ako hamilton dode u red bull prestajem simpatizirati taj team
nisam imao namjeru komentirati njegov osobni život, da li ima love, jel mu dosadno ili je samo znatiželjan ko mali mačić...
jednostavno mi je kao fanu F1 žao da jedan od najboljih vozača danas (ili svih vremena) ne sudjeluje više u F1, nego će malo voziti treću ligu NASCARA.
Kimi u kamionetu na ovalu mi je onako, ko Messi u hrvatskoj malonogometnoj ligi.
pa nije zagrizen f1 tolko,isprobao je,i sad bi bio u f1 bolji od pola njih tamo al eto on je takav
osobno i ja bi sve isprobao da tako mogu...nisam opsjednut formulom,volim je al brate sve ima svoje granice
da i? ionako je webber rekao da misli otic
ako hamilton dode u red bull prestajem simpatizirati taj team
bold - nisam znao
ja redbull sam prestao simpatizirati još odkad je vettel psovo webberu
kako naši portali vole staviti "senzacija naslov" za svašta. U tom članku (a btw. na sportbildu ga ne nalazim - možda je samo u papirnatom izdanju), Marko kaže “First we have to see how the season goes for Mark and what he decides,” a za dovođenje Hamiltona da "Definitely with his aggression and his speed, Hamilton must always be a topic. Our philosophy is to have the quickest drivers together in our team.” - zapravo to piše i na našim portalima... sa uvijek senzacionalnim op.ur. naslovima
Dakle iz RBR-a kažu da još nisu potpisali sa Weberom i da je Hamilton dobar vozač. Di je tu nezadovoljstvo sa momčadi, transfer, bo?
I još samo malo da pilim po Kimiju. Kaže Montoya: "I think he will have a lot of fun, he always used to drive his car like a truck anyway."
Ne pratim NASCAR. Kako se uopce montoja tamo snašao?
U Daytoni rastura, obično ili prvi ili drugi (1 trka u sezoni., za one koji ne prate nascar), a u regularnoj sezoni baš i ne.
EDIT: sad malo gledam rezulatate, evo ove sezoni ni u Daytonni nije briljirao, iako nisam gledao pa ne znam, mislim u 2010 godini, ne 2011.
Pa onako, nije loš, mada nema još pobjedu na ovalu, samo dvije ili tri na "road course" kako Ameri kažu.
Pa onako, nije loš, mada nema još pobjedu na ovalu, samo dvije ili tri na "road course" kako Ameri kažu.
Haha,a ja se jos natezen s jednon svedjankon jeli F1 ili NASCAR bokji xD
Natezanje sa šveđankama podržavam svakom slučaju Al ne takvo kakvo ti spominješ
kad ce taj petak
kako se utisalo ovo s lokalnim,nije valjda da opet njemce moram gledat
kad ce taj petak
kako se utisalo ovo s lokalnim,nije valjda da opet njemce moram gledat
A izgleda da ćemo opet morati smisliti neki alternativni stream.
Mi ćemo opet pokušati napraviti isto ako bude interesa...
Odlična vijest za gledaoce iz BiH
Gledajte Formulu 1 na TV1 i Mreži
TV1 je otkupila ekskluzivna prava prijenosa utrke Formule 1. Tako će fanovi najvećeg sportskog spektakla na svijetu u vikendu koji je pred nama, 10. aprila u 10 sati ujutro moći pratiti prijenos utrke koja se vozi u Maleziji, druge po redu u ovoj sezoni.
Kvalifikacijska utrka (pole position) za Veliku nagradu Malezije, održava se u subotu od 10 do 11h, i također će biti u dirketnom prijenosu na TV1 i Mreži. A ko će se naći u ulozi komentatora sa TV1 još ne otkrivaju. Poznato je samo da su u toku pregovori sa više vrhunskih poznavlaca Formule 1 iz BiH i regiona.
Podsjećamo, Svjetsko prvenstvo Formule 1 počelo je 27. marta utrkom za Veliku nagradu Australije u kojoj je ubjedljivo slavio pilot Red Bulla, Sebastian Vettel. On brani titulu prvaka i od njega se i ove godine mnogo očekuje. U prvoj utrci ove sezone pokazao je da je u dobroj formi, ali i da je bolid Red Bulla itekako spreman za borbu za titulu. Bez velikih poteškoća osvojio je prvo mjesto ispred Britanca Lewisa Hamiltona (McLaren-Mercedes) i trećeplasiranog Rusa Vitalija Petrova (Lotus Renault).
Ferrarijev adut Fernando Alonso je okončao utrku na četvrtom mjestu, dok je domaći vozač Mark Webber (Red Bull) bio peti. Najveće iznenađenje je priredio meksički debitant Sergio Perez (Sauber), osvojivši sedmo mjesto. Veliko razočaranje su doživjeli u Mercedesu, jer njihovi vozači Michael Schumacher i Nico Rosberg zbog tehničkih poteškoća nisu uspjeli završiti utrku. Pod posebnim povećalom je i Michael Schumacher, jer povratnička sezona iskusnog njemačkog vozača nije prošla kako su mnogi očekivali.
Uz uvođenje novih pravila, uzbuđenja u novoj sezoni svakako neće nedostajati, a najbrži cirkus na svijetu pratite na program TV 1 i Mreže ( RTM, OSCAR C, Kanal 32, Behar, Tv Tuzla, OSM TV i TV 101).
Natezanje sa šveđankama podržavam svakom slučaju Al ne takvo kakvo ti spominješ
Haha,zna san da ce neko to rec xD
Al,moglo je i to...al jebga :P
Sry za OT
ON T:Stvarno sta je sa lokalcima
Mislim da lokalci nisu još 100 posto jer im na tv rasporedu nema f1 koja bi trebala ovaj vikend počet na lokalcima pa sam ja zasad osuđen na slo2 dok naši ne počnu prenosit
Mislim da lokalci nisu još 100 posto jer im na tv rasporedu nema f1 koja bi trebala ovaj vikend počet na lokalcima pa sam ja zasad osuđen na slo2 dok naši ne počnu prenosit
To sam i ja pogleda maloprije :P
http://www.index.hr/sport/clanak/ugovor-za-prijenos-formule-jos-nije-sklopljen-potpis-se-ocekuje-ovaj-tjedan/545622.aspx
a bas ste nadobudni...rekao sam ja nista od lokalaca...
BBC FTW
a bas ste nadobudni...rekao sam ja nista od lokalaca...
BBC FTW
jel koristis proxy servere ili nesto drugo za gledanje preko bbc-a??
ako imas neki dobar proxy, koji je ujedno i brz i bbc ga podrzava, bio bi zahvalan da ga podjelis sa nama..