Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.699
|
čitano: 4.045.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Mitch kaže...
Novi avatar s obziorm na blu-ray dokumentarac.

hint za njubove : Ayrton Senna.

vidis ja sam mislio da je to narain karthikeyan{#}

mislim da nema toliko njubova da nezna prepoznat Majstora

15 godina
protjeran
Mitch kaže...

Da se i ja pohvalim s novim. S obzirom na status F1 nakon xy godina na nacionalnoj kretenoviziji.

Hint za njubare: Brunek Kovacevic aka Cakani.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
17 godina
Tallahasee kaže...
Mitch kaže...

Da se i ja pohvalim s novim. S obzirom na status F1 nakon xy godina na nacionalnoj kretenoviziji.

Hint za njubare: Brunek Kovacevic aka Cakani.

{#}

Uglavnom, sad baš čitam da Briatore kaže da Ferrari stvarno jako kasni sa napredkom novog bolida i da bi se trebao okrenuti razvoju za sljedeću sezonu.

Inaće fali mi ovaj tip u F1, zna li netko kad isteće ona njegova kazna...

15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

{#}

Uglavnom, sad baš čitam da Briatore kaže da Ferrari stvarno jako kasni sa napredkom novog bolida i da bi se trebao okrenuti razvoju za sljedeću sezonu.

Inaće fali mi ovaj tip u F1, zna li netko kad isteće ona njegova kazna...

Tuzibabo!!!!!!!!!!!!!!!!! {#}

http://www.guardian.co.uk/sport/2010/apr/12/fia-lift-life-ban-flavio-briatore

15 godina
ivanoile kaže...
Ste igrali ikad Batracer?Fora igra na internetu.

Bump?
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
ivanoile kaže...
ivanoile kaže...
Ste igrali ikad Batracer?Fora igra na internetu.

Bump?

Nebili tome bilo mejsto pod IGRE? A ne u temi od Formuli 1?!?

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Pa neznam.Igra je vise za ljubitelje F1 i ostali auto utrka nego nesto tipa Farmvilla itd.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Evo, napokon sam pogledao dokumentarac o Senni, u jednom dahu.

Iako je opet dosta toga ostalo nedorečeno ostao sam bez komentara, kao da se jučer sve dogodilo. Kao da sam očekivao da će na kraju ipak sve dobro završiti. {#}

Preporučam svima!!{#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 15:19 (redrum781).
16 godina
neaktivan

Prošlo je šest mjeseci od kako nas je zauvijek napustio naš sin(na ovom forumu poznat kao Mike Litoris).Znamo da je bio aktivan na ovom forumu i da je često komentirao Formulu 1.Ovom se prlikom ispričavamo ,ako je nekoga od vas povrijedio braneci ponekad veoma žestoko svoja mišljenja i stavove.Možda je ponekad bio prežestok ( a to se vidi iz opemena moderatora, dobivao je kartone ) Zadnji njegov post poslan je na ovaj forum na sam dan njegovog odlaska sa ovoga svijeta.Nismo bili u mogucnosti javiti vam se ranije ( nismo znali pod kojim je imenom logiran). Momci neka Vas čuva dragi Bog!I dalje cemo pratiti ovaj forum jer je nas sin od svih sportova  najvise volio  i pratio Formulu1 , ( o tome svijedoce snimljene :kvalifikacije ,utrke  pa cak i treninzi na DVD).

Roditelji

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
15 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Prošlo je šest mjeseci od kako nas je zauvijek napustio naš sin(na ovom forumu poznat kao Mike Litoris).Znamo da je bio aktivan na ovom forumu i da je često komentirao Formulu 1.Ovom se prlikom ispričavamo ,ako je nekoga od vas povrijedio braneci ponekad veoma žestoko svoja mišljenja i stavove.Možda je ponekad bio prežestok ( a to se vidi iz opemena moderatora, dobivao je kartone ) Zadnji njegov post poslan je na ovaj forum na sam dan njegovog odlaska sa ovoga svijeta.Nismo bili u mogucnosti javiti vam se ranije ( nismo znali pod kojim je imenom logiran). Momci neka Vas čuva dragi Bog!I dalje cemo pratiti ovaj forum jer je nas sin od svih sportova  najvise volio  i pratio Formulu1 , ( o tome svijedoce snimljene :kvalifikacije ,utrke  pa cak i treninzi na DVD).

Roditelji

Ozbiljno???? A šta se desilo?

c2920585@tyldd.com
16 godina
neaktivan

Nikad nije bolovao,  bavio se rekreativno sportom igrajuci odbojku na pijesku i basket. Samo se srusio za kompom.Hitna stigla kasno i do bolnice umre. Sin jedinac i sto vise reci. Tesko i bolno!((

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
16 godina
Moja sućut.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Prošlo je šest mjeseci od kako nas je zauvijek napustio naš sin(na ovom forumu poznat kao Mike Litoris).

Dragi roditelji našeg forumaša Mike Litorisa primite moju najiskreniju sućut zbog gubitka sina.

Kada sam vidio vaš post ovdje nekako me steglo oko srca.

Često sam se zapitao gdje je jer vidim da nema njegovih osebujnih komentara. Unatoč nesuglasicama i ponekad povišenim tonovima ipak je bio čovjek koji je volio cirkus zvan Formula 1.

Eto mi ljubitelji tog oktanskog sporta ostali smo uskraćeni za jednog člana ali ne tugujte. Možda mu se ispuni želja i sada čita nase komentare u društvu velikog Ayrtona Senne.

Počivao u miru Mike!

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan

Uf, strašno. Iskrena sućut.

15 godina

Iskrena sućut i sa moje strane, nekoliko sam se puta pitao što je bilo da ga više nema online, ali čovjek si uvijek pomisli neš drugo...

iskrena sućut i želim Vam puno snage u nastavku Vašega života.

17 godina
neaktivan

Ne znam ni što bih rekao... moja iskrena sućut.

iddqd
17 godina

Nemojte me krivo shvatiti, ali mislio sam da je ovo neka morbidna zaje*******.

Iskrena sućut obitelji!!

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

Moja sućut.

I rather like the restless nights
15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...

Roditelji

Moja iskrena sucut.

p.s. eh da je ovo bar samo neslana sala pa da pobere jos samo jedan karton...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina

Moja iskrena sućut.

Piracy lives forever!!!
17 godina
protjeran

ma meni ovo baca na jednu zescu bolesnu zajeb******.... strašno...a ne znam koji bi roditelji ovo radili i
smrt je cudna, moze biti jedino da su mu roditelji zesci control freakovi kad su znali da je dobivao zute kartone na forumu i
sta je sve radio i komentirao....razmislite...a ako sam u krivu...onda mi je zao....

Play Hrad Play Cool
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

ma meni ovo baca na jednu zescu bolesnu zajeb******.... strašno...a ne znam koji bi roditelji ovo radili i
smrt je cudna, moze biti jedino da su mu roditelji zesci control freakovi kad su znali da je dobivao zute kartone na forumu i
sta je sve radio i komentirao....razmislite...a ako sam u krivu...onda mi je zao....

Mozda su vidili privatne poruke..

Uglavnom,moja sucut.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Mislim da nije na nama da spekuliramo, pogotovo ako postoji promil šanse da je sve istina. Treba ucinit sto se ocekuje od svake normalne osobe i izraziti saučešće i pustit nagađanja.

17 godina
neaktivan

Smrt je preintimna da se dijeli s anonimusima na forumima. Suzdržat ću se pisanja svog cijelog mišljenja čisto za slučaj da su ovo zbilja napisali roditelji poginulog forumaša, ali ću malo prokomentirati...

Ne shvaćam zašto bi na internetu trebali vladati moralni zakoni kad me boli kufer za osobe koje poznajem samo po avataru. Inače nisam takva osoba IRL, ali zašto da se sekiram kad me na kraju dana ionako zaboli lijevo jaje što itko s foruma misli o meni.

Oni koji grade neki "cyber-community" su potpuno promašili smisao interneta pošto se ne isplati ulagati u gradnju nekakvih konkretnih odnosa s ljudima koje poznaješ samo po avataru. Internet je poseban zato što nudi anonimnost i nitko ne može osuditi nikoga. Dosta sam moralan kad nisam na internetu pa zato ne hinim neku žalost kad neki attention whore(s) dođu objavljivati smrt osobe za koju sam znao samo da je imao avatar naprćene žene i da je pisao u temi za F1.

OnTopic:

Zna li se sigurno hoće li lokalne TV-kuće prenositi VN Malezije? SLO2 ima razvučenu 16:9 sliku i nekog starog (slabo razumljivog) komentatora što je iritantno...

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
14 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Smrt je preintimna da se dijeli s anonimusima na forumima. Suzdržat ću se pisanja svog cijelog mišljenja čisto za slučaj da su ovo zbilja napisali roditelji poginulog forumaša, ali ću malo prokomentirati...

Ne shvaćam zašto bi na internetu trebali vladati moralni zakoni kad me boli kufer za osobe koje poznajem samo po avataru. Inače nisam takva osoba IRL, ali zašto da se sekiram kad me na kraju dana ionako zaboli lijevo jaje što itko s foruma misli o meni.

Oni koji grade neki "cyber-community" su potpuno promašili smisao interneta pošto se ne isplati ulagati u gradnju nekakvih konkretnih odnosa s ljudima koje poznaješ samo po avataru. Internet je poseban zato što nudi anonimnost i nitko ne može osuditi nikoga. Dosta sam moralan kad nisam na internetu pa zato ne hinim neku žalost kad neki attention whore(s) dođu objavljivati smrt osobe za koju sam znao samo da je imao avatar naprćene žene i da je pisao u temi za F1.

OnTopic:

Zna li se sigurno hoće li lokalne TV-kuće prenositi VN Malezije? SLO2 ima razvučenu 16:9 sliku i nekog starog (slabo razumljivog) komentatora što je iritantno...

Donekle se slazem...Ne sve ali donekle...

Ontopic:
TV Rijeka bi trebela kolko sam cuo (Imas je na MaxTVu ako imas maxtv..jelde...)

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan

Pital sam se di je taj lik... Ufff moje saučeće obitelji, izgubili smo F1 člana s kojim se nisam puno slagal.

Laka mu zemljica.

On topic:

Na Slo2 je Miran Alešić, znam da mu se na glas treba naviknuti ali daj mu šansu, lik je odličan i stvarno legenda F1. Da mogu mjenjal bi Martina Brundlea za Alešića odmah. :)

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan

ali mu treba sukomentator, da mu pomogne oko brojki i statistike. Osjeti se kad "kopa po papirima" pa izgubi događanja sa staze iz vida. Inače sve 5. (+što mu je Jessica Michibata napeta pa pol treninga priča o njoj. Mislim, razumijem čoeka {#})

iddqd
17 godina

Još šest dana do VN Malezije, a nitko ništa ne piše niti spominje o onom "lokalnom" prijenosu. Očito je onaj drugi dio sredstava zapeo negdje.....(a prenosit će sve treninge, kvalifikacije, utrke...)

Kao šta i rekoh meni se sve čini ništa od halabuke...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 10:41 (doktor1).
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Još šest dana do VN Malezije, a nitko ništa ne piše niti spominje o onom "lokalnom" prijenosu. Očito je onaj drugi dio sredstava zapeo negdje.....(a prenosit će sve treninge, kvalifikacije, utrke...)

Kao šta i rekoh meni se sve čini ništa od halabuke...

Nije bas tako. I po svemu sudeci lokalci su stvarno jako zagrijani za F1.

http://www.glasistre.hr/sport/ostalo/vijest/335914

17 godina
Tallahasee kaže...

Nije bas tako. I po svemu sudeci lokalci su stvarno jako zagrijani za F1.

http://www.glasistre.hr/sport/ostalo/vijest/335914

Sad kad vidim da je Jergović uključen u ovaj projekt, službeno moram izraziti zabrinutost.

Znamo kako su prolazili projekti u kojima je on bio uključen! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice