2:0 !!!!!!!!!!!!! Svaka čast!!
Kakva simulacija Altintopa, mamu mu tursku
EDIT: Umalo 4:0, da je Olić zabio onu i da sudac nije pogrešno sudio zaleđe.
EDIT2: Kako im je Ćorluka dao glavom like a bosssssssss!
EDIT: Umalo 4:0, da je Olić zabio onu i da sudac nije pogrešno sudio zaleđe.
EDIT2: Kako im je Ćorluka dao glavom like a bosssssssss!
ako si gledo svih 5 replaya, na zadnjem se vidi jako mali kontakt,olić ga je malo po kopački okrznuo
samo što je ovaj od mrava htio napravit slona
sad će svi oni koji su do jučer pljuvali po Biliću, od večeras će ga dizati u nebesa. Eh,kakav smo mi narod.
sad će svi oni koji su do jučer pljuvali po Biliću, od večeras će ga dizati u nebesa. Eh,kakav smo mi narod.
Ja još uvijek pljujem po Biliću hehe.
sad kad smo dobli 3:0 slava nam ne smije udarit u glavu pa da se opustimo i popusimo.
Bitno da sad mislimo da smo na vrhu svijeta. I umjesto da dečki nauče nešto i iz ove utakmice, da isprave greške, Bilić izjavljuje - "Odigrali su bez ijedne pogreške.".
Daj molim te. Čak i ja, koji ne pratim nogomet, sam primjetio da je obrana bila opći kaos, a ni napad nije bio puno bolji. Utakmica se svela na glavomet i bezglavo napucavanje lopte..pa kud ode.
Sva sreća da je Turska još više suxala pa smo ih dobili.
Po mom mišljenju, Bilić je nesposoban za tu poziciju.
Jel ima koga iz Mostara da nam iz prve ruke kaže šta se tamo događalo?
Ma ništa posebno ekipa malo proslavljala pobjedu pa se po običaju malo obračunala s policijom.
U Rami su Muslimani provocirali pa dobili degeneka.
Ja neznam šta je Bilić gledao, mi uopće nismo odigrali bogzna kakvu utakmicu. Imali smo sreće što s pogodcima i to je sve od nas. Da su Qurci samo više pucali po golu bi nas dobili, naši nisu mogli doć do lopte....
Ja neznam šta je Bilić gledao, mi uopće nismo odigrali bogzna kakvu utakmicu. Imali smo sreće što s pogodcima i to je sve od nas. Da su Qurci samo više pucali po golu bi nas dobili, naši nisu mogli doć do lopte....
Nemaš pravo, mi smo igrali odlican nogomet, pobijedili smo zasluzeno nisu nam ozbiljnije zaprijetili cijelu utakmicu. Jesi vidio što se može kad se hoće, ja sam ostao iznenađen kad smo zabili drugi gol pošto sam mislio da smo imali sreće sa prvim. Ali nakon trećeg gola je bilo jasno tko je bolji. Kao što je kolega rekao samo da nam se to ne odbije o glavu, tko visoko leti nisko pada
Mislim da Hrvatska ovako nije dobro odigrala jos od Eura 2008... svaka cast deckima... odlicna igra pogotovo u defenzivnom dijelu.. jbg pa Turci nisu posteno opalili po nasem golu!
Altintopovo simuliranje penala mi je najjaca scena bila...
Nemaš pravo, mi smo igrali odlican nogomet, pobijedili smo zasluzeno nisu nam ozbiljnije zaprijetili cijelu utakmicu. Jesi vidio što se može kad se hoće, ja sam ostao iznenađen kad smo zabili drugi gol pošto sam mislio da smo imali sreće sa prvim. Ali nakon trećeg gola je bilo jasno tko je bolji. Kao što je kolega rekao samo da nam se to ne odbije o glavu, tko visoko leti nisko pada
Istina je da mi ovaj put nismo visoko letjeli... naprotiv... cjelokupna javnost i mediji su tekmu shvatili ozbiljno i na kraju krajeva nasi igraci... mislim da smo zbog toga odigrali odlicnu tekmu jer vecina nas iskreno je mislio da necemo dobro proc u Instanbulu...
Dasi jesmo mi istu utakmicu gledali? o.O
Svaka čast momcima 0:3 pobjeda! :D Vrhunska igra, šteta što neće biti Čorluke i Dujmovića u uzvratu..
I da.. koji povratak Olića!!! :)
Ovo je bilo nešto sasvim deseto spram one s Grčkom.
Sjetite se Ćire. Prvo je bilo Ćiro pe*eru a zatim Ćiro majstore :)
http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=e1d9da0a-110b-409f-87f4-aa756f24394e&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae
Muslimani?, valjda bošnjaci, kakve veze ima religija sa ovom utakmicom?
http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=e1d9da0a-110b-409f-87f4-aa756f24394e&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae
Muslimani?, valjda bošnjaci, kakve veze ima religija sa ovom utakmicom?
Većinu Bošnjaka čine muslimani, dok je manji broj agnostika i ateista. Tako da ti to dođe na isto A da ne kažem kako je većina ljudi u BiH gledala utakmicu Turska - Hrvatska :)
...
Dasi jesmo mi istu utakmicu gledali? o.O
Kad sam procitao tvoj post nekako mi se cini da si ti gledao Estoniju hehe...
ostali rezultati:
estonija 0-4 irska (prakticki su na euru)
češka 2-0 crna gora (češka također)
BIH 0-0 portugal (nezz)
i mi ako budemo pametni idemo na EURO
Ja neznam koju sam ja onda tekmu gledao, hrvatska je igrala totalno ne povezano i jadno. Imali su samo puno sreće što su postigli golove i to je sve.
Ja neznam koju sam ja onda tekmu gledao, hrvatska je igrala totalno ne povezano i jadno. Imali su samo puno sreće što su postigli golove i to je sve.
Hrvatska je odigrala odlično,osim ako očekuješ da igraju kao ovi top klubovi iz Europe,a to je naravno nemoguće jer dečki u repki zajedno igraju niti 10 puta u godini,ono jučer je bilo jako dobro.
vidim da nisi neki veliki fanatik hrvatske repke.
Sa Turskom u utorak
Pa uzvratna utakmica.