Hrvatska izvukla Tursku

poruka: 82
|
čitano: 9.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

2:0  !!!!!!!!!!!!! Svaka čast!!

Kakva simulacija Altintopa, mamu mu tursku {#}

EDIT: Umalo 4:0, da je Olić zabio onu i da sudac nije pogrešno sudio zaleđe.

EDIT2: Kako im je Ćorluka dao glavom like a bosssssssss!

xfire: triplex667 , steam: tripleks334|||||||||||||||||||||| EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 21:17 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku
Istanbul će opet biti Carigrad ;)
16 godina
neaktivan
Re: Hrvatska izvukla Tursku
Fićo_CoD 5 kaže...

2:0  !!!!!!!!!!!!! Svaka čast!!

Kakva simulacija Altintopa, mamu mu tursku {#}

ako si gledo svih 5 replaya, na zadnjem se vidi jako mali kontakt,olić ga je malo po kopački okrznuo
samo što je ovaj od mrava htio napravit slona

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
15 godina
Hrvatska izvukla Tursku

sad će svi oni koji su do jučer pljuvali po Biliću, od večeras će ga dizati u nebesa. Eh,kakav smo mi narod.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 22:25 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

sad će svi oni koji su do jučer pljuvali po Biliću, od večeras će ga dizati u nebesa. Eh,kakav smo mi narod.

Ja još uvijek pljujem po Biliću hehe.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
15 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

sad kad smo dobli 3:0 slava nam ne smije udarit u glavu pa da se opustimo i popusimo.

16 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku
Zašto "pametni" Hidink nije pozvao Sahina ??????????????????????????
F.C LIVERPOOL
16 godina
Hrvatska izvukla Tursku

Bitno da sad mislimo da smo na vrhu svijeta. I umjesto da dečki nauče nešto i iz ove utakmice, da isprave greške, Bilić izjavljuje - "Odigrali su bez ijedne pogreške.".

Daj molim te. Čak i ja, koji ne pratim nogomet, sam primjetio da je obrana bila opći kaos, a ni napad nije bio puno bolji. Utakmica se svela na glavomet i bezglavo napucavanje lopte..pa kud ode.

Sva sreća da je Turska još više suxala pa smo ih dobili.

Po mom mišljenju, Bilić je nesposoban za tu poziciju.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

Jel ima koga iz Mostara da nam iz prve ruke kaže šta se tamo događalo? 

xfire: triplex667 , steam: tripleks334|||||||||||||||||||||| EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
15 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

Ma ništa posebno ekipa malo proslavljala pobjedu pa se po običaju malo obračunala s policijom.

U Rami su Muslimani provocirali pa dobili degeneka.

http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=e1d9da0a-110b-409f-87f4-aa756f24394e&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae

16 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

Ja neznam šta je Bilić gledao, mi uopće nismo odigrali bogzna kakvu utakmicu. Imali smo sreće što s pogodcima i to je sve od nas. Da su Qurci samo više pucali po golu bi nas dobili, naši nisu mogli doć do lopte....

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 15:10 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja neznam šta je Bilić gledao, mi uopće nismo odigrali bogzna kakvu utakmicu. Imali smo sreće što s pogodcima i to je sve od nas. Da su Qurci samo više pucali po golu bi nas dobili, naši nisu mogli doć do lopte....

Nemaš pravo, mi smo igrali odlican nogomet, pobijedili smo zasluzeno nisu nam ozbiljnije zaprijetili cijelu utakmicu. Jesi vidio što se može kad se hoće, ja sam ostao iznenađen kad smo zabili drugi gol pošto sam mislio da smo imali sreće sa prvim. Ali nakon trećeg gola je bilo jasno tko je bolji. Kao što je kolega rekao samo da nam se to ne odbije o glavu, tko visoko leti nisko pada

16 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

Mislim da Hrvatska ovako nije dobro odigrala jos od Eura 2008... svaka cast deckima... odlicna igra pogotovo u defenzivnom dijelu.. jbg pa Turci nisu posteno opalili po nasem golu!

Altintopovo simuliranje penala mi je najjaca scena bila... {#}

16 godina
neaktivan
shady1024 kaže...
Praetorian1 kaže...

Nemaš pravo, mi smo igrali odlican nogomet, pobijedili smo zasluzeno nisu nam ozbiljnije zaprijetili cijelu utakmicu. Jesi vidio što se može kad se hoće, ja sam ostao iznenađen kad smo zabili drugi gol pošto sam mislio da smo imali sreće sa prvim. Ali nakon trećeg gola je bilo jasno tko je bolji. Kao što je kolega rekao samo da nam se to ne odbije o glavu, tko visoko leti nisko pada

Istina je da mi ovaj put nismo visoko letjeli... naprotiv... cjelokupna javnost i mediji su tekmu shvatili ozbiljno i na kraju krajeva nasi igraci... mislim da smo zbog toga odigrali odlicnu tekmu jer vecina nas iskreno je mislio da necemo dobro proc u Instanbulu...

16 godina

Dasi jesmo mi istu utakmicu gledali? o.O

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina

Svaka čast momcima 0:3 pobjeda! :D Vrhunska igra, šteta što neće biti Čorluke i Dujmovića u uzvratu.. 

I da.. koji povratak Olića!!! :)

16 godina
Hrvatska izvukla Tursku

Ovo je bilo nešto sasvim deseto spram one s Grčkom.

Sjetite se Ćire. Prvo je bilo Ćiro pe*eru a zatim Ćiro majstore :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina

Muslimani?, valjda bošnjaci, kakve veze ima religija sa ovom utakmicom?

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
16 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Muslimani?, valjda bošnjaci, kakve veze ima religija sa ovom utakmicom?

Većinu Bošnjaka čine muslimani, dok je manji broj agnostika i ateista. Tako da ti to dođe na isto {#} A da ne kažem kako je većina ljudi u BiH gledala utakmicu Turska - Hrvatska :)

xfire: triplex667 • steam: tripleks334 • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj.
13 godina

...

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2024 14:26 (royalhero).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Dasi jesmo mi istu utakmicu gledali? o.O

Kad sam procitao tvoj post nekako mi se cini da si ti gledao Estoniju hehe... {#}

15 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

ostali rezultati:

estonija 0-4 irska (prakticki su na euru){#}

češka 2-0 crna gora (češka također){#}

BIH 0-0 portugal (nezz){#}

i mi ako budemo pametni idemo na EURO

16 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

Ja neznam koju sam ja onda tekmu gledao, hrvatska je igrala totalno ne povezano i jadno. Imali su samo puno sreće što su postigli golove i to je sve.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:53 (Praetorian1).
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ja neznam koju sam ja onda tekmu gledao, hrvatska je igrala totalno ne povezano i jadno. Imali su samo puno sreće što su postigli golove i to je sve.

Hrvatska je odigrala odlično,osim ako očekuješ da igraju kao ovi top klubovi iz Europe,a to je naravno nemoguće jer dečki u repki zajedno igraju niti 10 puta u godini,ono jučer je bilo jako dobro.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

vidim da nisi neki veliki fanatik hrvatske repke.

16 godina
s kime igramo sljedece??
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
14 godina
MilkMan kaže...
s kime igramo sljedece??

Sa Turskom u utorak {#}

[shplj]
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 11:40 (vrba5).
16 godina
kako ako smo igrali s njom?
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina
neaktivan
Hrvatska izvukla Tursku

Pa uzvratna utakmica.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: